2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kız canım bende aynı genelde aşağıda hissediyorum yukarıda hissetmiyorum hep alttan tepiyor
Bnimkiler alttan ustten tepiyorlar.. bi anda gobegimin ucunda sivrilesiyorlar.. pozisyondan pozisyona.. ne olcak ilerde Allahim korkuyorum... bel destek gobegi alttan destek olsun diye biseyler bagliyorum.. Yaa sag salim gelsinlerr insallahhh

Bir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsun
Mühendisinoğlu sayfasında içeriği temiz olduğu yazıyor. Bende oraya güvenerek tercih ettim canım.

Bnimkiler alttan ustten tepiyorlar.. bi anda gobegimin ucunda sivrilesiyorlar.. pozisyondan pozisyona.. ne olcak ilerde Allahim korkuyorum... bel destek gobegi alttan destek olsun diye biseyler bagliyorum.. Yaa sag salim gelsinlerr insallahhh
Amin canım inşallah. Benimki bir tane olduğu halde hareket ettikçe bir garip oluyorum seni düşünemiyorum Ayrıca benimki takla atmaya başladı galiba aşırı garip hareketler ediyo

Neden boyle olduguyla ilgili net ve tek bi sebep olmamakla birlikte stresten tut da bicok alakasiz gelecek sey bile sebep olabiliyor. Neden olduguna takilma zaten , ne yapabilcegine odaklan.
Okumussan bilirsin, birkac kiside kisalik oldu, ve dinlenerek uzadi tekrar.
Baska bi doktora girmende soyle de bi fayda goruyorum, vajinamda yumru var dedin. En azindan bir perinatologa gidersen, o yumrunun hunilesme olup olmadigini anlayabilir ya her neyse onu anlar.
Bir de kisalma olayi kac mm olmus sen ikinci doktora gidene kadar onu ogrenmis olursun.
Kanamasi 7. Ayda olup, yine de zamaninda yapan bir cok kadin var, leke bi sey demek degil tek basina.
Bosver hamieligini en basindan bilmeyiversin yeni doktor, onemli olan sonunun mutlu bitmesi zaten. Dedigim gibi sen isinin ehli bi doktora gorun canim. Allah sifani versin.

Kızlar hamile elbisesi arıyorum bir türlü bulamadım ya 10 gün sonra düğün var giyecek bir şeyim yok normal elbise bakıyorum hepsi kısa genelde hamile elbisesi bakıyorum onlarda çok pahalı orta yolu bulamadım :/ Sizin var mı memnun kaldığınız bir yer

BEN ozel Saglik yaptirirken ilksene hamilelik kapsamimda ucret odeyip ilksene karsilamiyor 2.sene karsiliyor denildi ozaman negerek var zaten ayni para diyip kapsamdisi biraktim cunku 2sene icin 18bin gibi birrakam cikiyordu.. Benim Allah izin verirse 3cuzlerim olacak OYUZDEN Dr ozel ve onun calistigi yeri tercih ediyorum hayirlisi ile gelsinler Maddi olarak artik katlanacaz diyoruz

O durum bende de oluyor. Sanırım çok hızlı yürüyorum ondan oluyor ama dinlenince sertlik geçiyor veya yavaş dinlene dinlene yürüyünce çok sertleşmiyor.

İyi günler kızlar, bebek bakımından bahsedilmiş bir arkadş yazmış gerçekten haklı pamuk ve ılık su bir yaşa kadr ıslak mendil kullanmayın sakın, benim oğlum hiç pİşik olmadı şükür, kızarıklık için ise Kantorann yağı kullanıyorum hiç pişik kremi almadım

13 bin mi.....ve sizinkisi 2 kat daha mı fazla olacak...açıkçası sizlerin gelirini merak ettim..bana 13 bin lira fiyat verseler hastanemi değiştirirdim
Sezaryan fiyatlari istanbulda ozel hastanelerde Boyle tabi daha dusuk yerlerde vardir ama herhastaneye guven olmuyor.. gelir konusuna gelince herkesin goze aldigi bir limit vardir gelirinizden usttede ciksa fiyat birikimimizden harcayip cocuklarimiza kavusmak tek istegimiz

Elif seçkin alaçmıydı canm bende ona gidiyorum ama donuk bir kadın tam çözemedim
Evet Elif seçkin alaç.

Kilo takibi vs yapmıyordu. Bebeği de ultrasonda tam olarak anlatmıyordu, sadece kendisi bakıp herhangi bir problem yok diyordu. Buradan arkadaşların doktor deneyimlerini sorunca bir eksiklik olduğunu anladım ve değiştirmeye karar verdim.
Bugün İrem hanıma gittim, herşeyini detaylı olarak gösterdi, kiloma baktı, en son renkli ultrasonla da gösterdi bebeği. Memnun kaldım anlayacağın

Kullanmayi biliyo musun canim bende cok iatoyorhm. Kucuk ufak tefek seyler yapmak istiyorum. Oncesinde kursa gidip dikisin detaylarini ogrenmem lazim

Benimde yaklaşık 1 ay önce 32mm çıkmıştı,yat dinlen vs demedi doktorum ama bundan sonra her ay muayenede ölçeceğiz demişti.Sana bişey söyledi mi kısa vs gibi
Canim 25 mm in ustu olan her sayi, bizim icin aynidir demisti dr. Evham yapman gereken bir sayi degil 32 ve kaldi ki baska doktor da 34 de cikabilir mm in. Zaten en fazla 40 mm var dahasi da yok duydugum. Her muayenede olctur ama tabi, icin rahat eder.

Bende İstanbul'da yaşıyorum ve özel hastaneye gidiyorum..tabi haklısınız ben sadece kendi fikrimi söyledim herkesin fikrine zikrine saygılıyım..sağlıkla hepimiz kavuşalıö inşallahhh..

Bazen yazarak kendimi anlatmakta zorlandığımı düşünüyorum Rahim kısalığı yok. 7.5 cm çıktı. Yumru da değil anlatmak istediğim. Betimleyemiyorum. Hani bir yerinizi arı sokar da şişer ya, öyle şiş hissediyorum vajinayı. Elime gelen birşey yok.
Yat, dinlen, yorma kendini de demiyor enteresan bir şekilde. Vücudum güçsüz, kilo artışı, kan değerlerinin düşmesi falan derken bünyeme de ağır geliyor artık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…