Benim kız canım bende aynı genelde aşağıda hissediyorum yukarıda hissetmiyorum hep alttan tepiyorSenin de kız mı Cnm?
Bnimkiler alttan ustten tepiyorlar.. bi anda gobegimin ucunda sivrilesiyorlar.. pozisyondan pozisyona.. ne olcak ilerde Allahim korkuyorum... bel destek gobegi alttan destek olsun diye biseyler bagliyorum.. Yaa sag salim gelsinlerr insallahhhBenim kız canım bende aynı genelde aşağıda hissediyorum yukarıda hissetmiyorum hep alttan tepiyor
Mühendisinoğlu sayfasında içeriği temiz olduğu yazıyor. Bende oraya güvenerek tercih ettim canım.Bir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsun
Amin canım inşallah. Benimki bir tane olduğu halde hareket ettikçe bir garip oluyorum seni düşünemiyorumBnimkiler alttan ustten tepiyorlar.. bi anda gobegimin ucunda sivrilesiyorlar.. pozisyondan pozisyona.. ne olcak ilerde Allahim korkuyorum... bel destek gobegi alttan destek olsun diye biseyler bagliyorum.. Yaa sag salim gelsinlerr insallahhh
Neden boyle olduguyla ilgili net ve tek bi sebep olmamakla birlikte stresten tut da bicok alakasiz gelecek sey bile sebep olabiliyor. Neden olduguna takilma zaten , ne yapabilcegine odaklan.Tek tek alıntı yapamıyorum. Niye böyle oluyor anlamadım.
Öncelikle dua eden, güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.
Rahim kısalığı yoktu da acaba oluştu mu diye baktı. Progestanı plasenta aşağıda diye kullanmaya başlamıştık. Arada al arada alma demişti 10 gün önce. Ben de 4 farklı vitamin takviyesi alıyorum, hepsi de farklı zamanlarda diye komple kestim. Çünkü plasenta da yukarı çıkmıştı. Herşeyi ve bebeği çok sağlıklı buldu. O kadar ki rapora bile gerek yok dediCumartesi başka doktora da randevu aldım ama bir yandan da gebelik hikayemi bilmiyor, doğru değerlendirebilir mi diye düşünüyorum. Bir yandan doktoruma karşı güvensizlik geliştirmek de istemiyorum. Herkes o kadar memnun ki. Birçok doktora yarına randevu bulabilirken benim doktorumun 2 hafta öncesine randevu almak mümkün değil. 3buçuktan beri gözüme uyku girmedi. İnternette de 2.ve 3.trimesterdeki kanamalar için öyle kötü şeyler yazıyor, bir daha tövbe girip bakmam bir sıkıntım olduğunda. Bakayım cumartesiye kadar nasıl gelişecek durum, ona göre karar veririm olmazsa
BEN ozel Saglik yaptirirken ilksene hamilelik kapsamimda ucret odeyip ilksene karsilamiyor 2.sene karsiliyor denildi ozaman negerek var zaten ayni para diyip kapsamdisi biraktim cunku 2sene icin 18bin gibi birrakam cikiyordu.. Benim Allah izin verirse 3cuzlerim olacak OYUZDEN Dr ozel ve onun calistigi yeri tercih ediyorum hayirlisi ile gelsinler Maddi olarak artik katlanacaz diyoruzBu dogum fiyatlari gercekten cok abartili degil mi kizlar ya benim agzim acik kaldi yazdiginiz fiyatlara ustelik dogum mecburi bir durum böyle ozel ameliyat gibi birşey degilki nasil bu kadar pahali olabilir? Ozel saglik sigortalari dogumu karşılamiyor mu yazik gercekten o paralarla bebeklerimize neler yapariz
30mm çıktı benimKizlar detayli ultrasonda rahim agzi uzunlugu kac cikti sizin, kisa cikan var mi aranizda. Beninde beklenen dogum martta gorunuyor
O durum bende de oluyor. Sanırım çok hızlı yürüyorum ondan oluyor ama dinlenince sertlik geçiyor veya yavaş dinlene dinlene yürüyünce çok sertleşmiyor.Yürürken karnımın sağ tarafı taş gibi oluyor. Şişiyor şişiyor da patlayacak kıvama geliyor sanki. Daha da randevuya çok var. İki de bir de rahatsız etmek istemiyorum doktoru . Bu yaşadığım kasılma mı ve normal mi acaba? Bilen var mı?
Sezaryan fiyatlari istanbulda ozel hastanelerde Boyle tabi daha dusuk yerlerde vardir ama herhastaneye guven olmuyor.. gelir konusuna gelince herkesin goze aldigi bir limit vardir gelirinizden usttede ciksa fiyat birikimimizden harcayip cocuklarimiza kavusmak tek istegimiz13 bin mi.....ve sizinkisi 2 kat daha mı fazla olacak...açıkçası sizlerin gelirini merak ettim..bana 13 bin lira fiyat verseler hastanemi değiştirirdim
Geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah. Bende çok hasta oluyorum. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak gerekiyorKızlar günaydın ben yine hasta oldumnormalde kışın ortasında soğuk su bile içip hasta olmayan ben yine hasta oldum
Sağol canım vallahi ne kadar uğraşsam da olmuyor gibiGeçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah. Bende çok hasta oluyorum. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak gerekiyor
Evet Elif seçkin alaç.Elif seçkin alaçmıydı canm bende ona gidiyorum ama donuk bir kadın tam çözemedim
Benimde yaklaşık 1 ay önce 32mm çıkmıştı,yat dinlen vs demedi doktorum ama bundan sonra her ay muayenede ölçeceğiz demişti.Sana bişey söyledi mi kısa vs gibi30mm çıktı benim
Kullanmayi biliyo musun canim bende cok iatoyorhm. Kucuk ufak tefek seyler yapmak istiyorum. Oncesinde kursa gidip dikisin detaylarini ogrenmem lazimDikiş makinesi alacam ama hala karar veremedim.. bir an oncede suparis vermek istiyorum. İnternetten mi alsam yoksa magazasimi var o kismini da hic bilmiyorum terziden mi ? Bilemedim.. bebeklere yastik kirlent, perde, nevresim takimi ivir zivir dikmek icin almak istiyorum.. bu arada hic kullanmadim ama merakim ilgim var☺ Singerden baskasi pahali geldi.. singer 6160 serisi hosuma gitti ama pedala hizli basinca desenler kafayi yiyo.. normal mi bilemedim bi kac video izledim.. singer 6180, singer 6660 hosuma gidenler arasinda.. alaniniz kullananiniz varmidir? Hanimlar
Canim 25 mm in ustu olan her sayi, bizim icin aynidir demisti dr. Evham yapman gereken bir sayi degil 32 ve kaldi ki baska doktor da 34 de cikabilir mm in. Zaten en fazla 40 mm var dahasi da yok duydugum. Her muayenede olctur ama tabi, icin rahat eder.Benimde yaklaşık 1 ay önce 32mm çıkmıştı,yat dinlen vs demedi doktorum ama bundan sonra her ay muayenede ölçeceğiz demişti.Sana bişey söyledi mi kısa vs gibi
Bende İstanbul'da yaşıyorum ve özel hastaneye gidiyorum..tabi haklısınız ben sadece kendi fikrimi söyledim herkesin fikrine zikrine saygılıyım..sağlıkla hepimiz kavuşalıö inşallahhh..Sezaryan fiyatlari istanbulda ozel hastanelerde Boyle tabi daha dusuk yerlerde vardir ama herhastaneye guven olmuyor.. gelir konusuna gelince herkesin goze aldigi bir limit vardir gelirinizden usttede ciksa fiyat birikimimizden harcayip cocuklarimiza kavusmak tek istegimiz
Bazen yazarak kendimi anlatmakta zorlandığımı düşünüyorumNeden boyle olduguyla ilgili net ve tek bi sebep olmamakla birlikte stresten tut da bicok alakasiz gelecek sey bile sebep olabiliyor. Neden olduguna takilma zaten , ne yapabilcegine odaklan.
Okumussan bilirsin, birkac kiside kisalik oldu, ve dinlenerek uzadi tekrar.
Baska bi doktora girmende soyle de bi fayda goruyorum, vajinamda yumru var dedin. En azindan bir perinatologa gidersen, o yumrunun hunilesme olup olmadigini anlayabilir ya her neyse onu anlar.
Bir de kisalma olayi kac mm olmus sen ikinci doktora gidene kadar onu ogrenmis olursun.
Kanamasi 7. Ayda olup, yine de zamaninda yapan bir cok kadin var, leke bi sey demek degil tek basina.
Bosver hamieligini en basindan bilmeyiversin yeni doktor, onemli olan sonunun mutlu bitmesi zaten. Dedigim gibi sen isinin ehli bi doktora gorun canim. Allah sifani versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?