2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sorun olmadigindan dememistir doktorcagiz endiselenecegimiz seyler vermesin Rabbim.
Ha yok ben endise etmekte kararliyim dersen, dinlen ayaklarini uzat, bi baska doktora gorun olctur en az 4 mm farkedecek ki sen istedigin sayiyi gorceksin merak etme.

Hay agzina diline bal yagsin bilen biri cikti yahu su bilgili ve bilincli olmana hayranim canim.
Ya ben yorum yazamadim yanlis bisey yazarim bisey olur diye sonra bebek kesesi rahim disi ve dogum kanali cervix ve vajina duvari gibi bi resim ciziyordum.. ve surasi diye gistercektim ama yani videolarida izleyeyim deyince yok goremedim... can sikacak oranlar degil.. 20 den sonrasi icin cok dikkat etmek lazim.. ozellikle cocuklu hanimlar..cocuklarini alip tasimamali.. mumkun oldugunca is yapmamali.. guldurdun benide yaa.. bi taraftan da bebekler gayrete gelmis kule gibi olmuslar.. Allahim daha neler gorecegiz kimbilir

Ya bu olatformda kimseyi etkilemek istemiyorum can canan sonucta.. ama arkadaslar yani bunlarda nitekim cihaz yanima paylari oldugu gibi 32 mm olmasida endise gerektiren bir problem olmadigini kaan kocatepe doktor bey aiyluyor 18-24. Haftalarda yani.. dikkat et ama bu kadarda gerilmeyin arkadaslar.. etkilemek istemiyorum kimseyi rahat olun da demiyorum ama stresten uzak elhamlanmayin elhamlanmaktansa baska bi doktora gorunun icinizi rahatlatin

Benim vajinal ultrasonla ölçmüştü
Ya sana bise diyimmo hep imrendim 40 li rakamlarda olanlara doktor beni 16. Haftamdan beri olcuyor sanirim hic 40 li rakam duymadim 35 ustude duymadim 16.de 35li 21. Haftada 32 bu gittigimdede 28 mm dedi.. ve cok iyisin dedi.. elimden gelenide yapiyorum, temizlik yapmiyorum gun boyu uzaniyorum.. is yapacagim zaman yapip hemen koltugumda dinleniyorum.. ve progestan ilac kullaniyorum kasilma sancim olmustu 17 li haftalarda sen basla demisti doktorum..

Düşecekmiş gibi değil de sanki karnımdaki bütün can sağ üst tarafa toplanmış gibi. Pek yürümüyorum aslında. Ama geçen gün araba eşimde kalmak zorundaydı ve okula bir tur eve bir tur yürüdüm. Yaklaşık 2500 adım falan bir tur. 15 dk da yürümüşüm. Çok hızlı da sayılmaz. Bir de dün yarı mesafe yürüdüm. Yine aynı oldu. Not edeyim de sorayım ben bunu

Tüp bebek olunca sanırım biraz daha evham oluyor
ikiz olduğu için biraz daha tolere etmiştir bende evdeyim işlerimi yapıyorum ama rahatsız hissedersem hemen uzanıyorum.benim ayrıntılıda çok geçe kaldı 24 hafta olduğunda randevum çünkü ancak o güne bulabildim.Onu da atlatırsam biraz daha rahat edeceğim

İnsallah kuzucum seni onceki platformdanda taniyorum biliyorum tupluyuz ya evham yapma yinede.. yazdikca rahatladigini dusunuyorum.. Rahat ol diye degil ama rahat olman bebegin icin onemli vucut birak endorfin salgilasin bebegin rahat olsun... hep boyle dusunceler icerisinde olursak rahatlama mutluluk hormonu cocuga nasil gecicek kuzucuk.. 24. Hafta aslinda bebisinin daha rahat herbiseyini doktor gorecek ve sana cok daha guzel soyleyecek oyle dusun biraz rahatla guzel aonuclarinida insallah alİcaz

Kan panikletti beni. Yoksa diğer ağrıları kanıksadım artık. İlk oğlumda çok sıkıntılar yaşadım. 28.hafta itibariyle hep evdeydim. Sancım da vardı. 3 haftada anca sıfırlandı. O yüzden biraz fazla evhamlıyım. Buna engel olamıyorum.
Çok uykusuzdum ama 7.5cm dediğine eminim. Hatta ultrason kağıdının üstünde de 7.7 yazıyor. Şimdi internetten baktım da, üst sınır hakkında bilgi yok. 3.5 altı çok az risk, 2.5 altı ciddi risk diyor

Valla canim haklisin, ama seni en iyi anlayanlardanim ben. Ben de 21+1 de bebegimi kaybedince, evhamin alasini yapmaya her an hazir ve nazirim zaten. Psikolojim yoruldu resmen. Ama sinirlandiriyorum kendimi olabildigince, 25 demedigi surece dugun bayram bana su an, acilma yok diyorsa da ayni sekilde.
Ama ne zamn ki kasilma sertlesme oldu, zehir oluyo gun bana, sukur gecti o gunler de.
Sana da endiselini belli olculerde tutup, belli sikintilar var olmadigi surece kendini de bebisi de uzme derim fistik. Kan olayini takip et tabi muhakkak o baska bi durum.
Surekli yatiyorum temizlik yok yuruyus yok hayatimda ,bi de dikisim var yani , bak bi de beni dusun.
Zor mu zor evet ama sag salim vaktinde dogurcaz bu cocuklari. Sonra da popolarindan isircaz

Biri banada hamileliginde evde oturup orgu oruceksin ve mutlu olucaksin dese dalga gectigini soylerdim heralde ama su anda cok mutluyumm bu dikis makinalarini kullnamka cok mu zor acaba oglumun boyle sesli aletlerede ilgisi var kullandirir mi bilemiyorumda benimde hep aklimdan geciyo soyle ufak bisey alsam evde oyuncaktir orgu giysolere sustur diksem diye sonrda alir kullanmam kalir oyle.kenarda diyorum bilemiyorum bende napiyim

Sağol canım yok stres yapmıyorum sadece merak diyelim aynı durumdakilere doktorları ne demiş..zaten doktorun söylediği beni en fazla 1 gün etkiler 2. Günü unutuyorum

Bu 35-40 mm dediğiniz nedir?

Canim yayaz tabi niye rahatsiz olalim cok seviyorum bende Boyle seyleri isten ayrildim gidecektim kursa hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…