2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya bende dogumdan sonra bayag bi sure kullanamam ama bu ev tipi olanlar cok pratik hafif istedigi yere tasiyisun yazin balkonda kisin odada nerde istersen al git yap.. sokuk yap kiz elbisesi yap, gecen pazara gidim sebze alim dedim kadinlar kapis kapis kumas aliyolardi ve harika kumaslar vardi.. ya yeterki hayal gucun olsun.. bu makineler cok zewkli be alcami simdi daha iyi biliyorum.. ama agirlasmadan orurabiliyirken hala almak istiyorum bir an once.. kumastan perde yapicam boyle... sonra yan koruma yaparim eger besigimin yan korumalri istedigim gibi gelmezse.. bebekerime sekilli yastiklar yaparim.. ay cok hevesliyim bende işte.. yapamazsamda illaki degerendiririm bisylerde... baslangic makine 389 tl a101 de ainger promise satiliyor mesela 699 tl singerin bir modeli var oda guzel fena degil bayag islevsel ben daha abartip 6699 olanini ,6180,6660 modellerinden birini alcam..

Eklentiler

• 83CFBF22-761A-4D55-8216-3366413613D3.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 58
Harikasinn acaba neler gelecek hemen bakayim.. kuzucuk pek nazli bizim kizida 1 ay boyunca erkek olarak dusunmustuk, gostermemisti Allah saglik versinn gerisi boş

Sağol canım yok stres yapmıyorum sadece merak diyelim aynı durumdakilere doktorları ne demiş..zaten doktorun söylediği beni en fazla 1 gün etkiler 2. Günü unutuyorum
Ohh ohhhh stres yapmiyosan çoklk mutlu oldum adina inan!!! Stres yapan insanlari gorunce cok uzuluyorum bebise daha ck uzuluyorum cunku tamam o zaman ne sorarsan sor

Canim yayaz tabi niye rahatsiz olalim cok seviyorum bende Boyle seyleri isten ayrildim gidecektim kursa hamile kaldim
Harikasinnn ne guzel Hamile kaldin Olsun hamisliginlmizin tadini cikarmak lazim biseyler yapmak lazim bilmek lazim cocuklar annelerini ornek alir.. Anne olmak çok guzep olucak insallahhh

Kizlarrr Bim ‘in urunlerinin kalitesini bilmem ama isimize yarayacak bir suru tatliş, belkide cok guzel seyler geliyor.. benim bebisler ikiz oldugu icin bi hamak bi anakicagi alacaktim hamakta uyuyanlar yatagina terfi, anakicaktaki hamaga terfi... en uygun guzep anakicaklari 140 tl trendyolda 9-10 kasim indirimlerinde gordum... ama bime gelen 89 tl eger ayni kivamdaysa bnde bi tane alirim sizede ne gelcek hemen liste gonderiyorum bakinizz

Eklentiler

• D8B55F30-C2E2-4C45-8305-9F73FEE2D98D.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 50
26 haftadayım ,Benim de 1 aydır 26 mm ,öncesinde 31 mm di doktor endişelendi (tüp bebek bide )ama sonra yapısı böyle olabilir dedi Yani açılma yada hunileşme denen şey yok dedi tabii istirahat edeceksin yorulmayacaksın dedi progestan fitil olarak gece kullanıyorum haftada bi proluton depot iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız

Aynen benmde boyle rahimde aciklik yoksa korkma dinlen progestani duzenli kullan dedi doktor baski oluyomus sendede ayaktayken otururken rahimden bsey cikacak gibi bir baski oluyor bende oyle oldugu an ozellikle oturmak yatmak gerekiyomus

Benim yakinlarda bim yok ya kayinvalideye desem ayip olur diye diyemiyorumda

Benimde tup bebek 21+6 suan 25 mm

Unutmazsam grip asisini sorucam sizide bilgilendiririm.Hamilelere ucretsizmis galiba oyle birsey duydum.

Benim yakinlarda bim yok ya kayinvalideye desem ayip olur diye diyemiyorumda
Ya soylemek bise degilde gormek lazim diye dusunuyorum alir biseyler sonra hosuna gitmez sonra bide geri vermekle ugrasirsin hemde kadincagizida ugrastirmis olursun.. Bim burda her kapi basinda var gecen bime kuvet nevresim takimi, yorgan glmisti .. birinden kiveti aldim digerinden nevresim takimimi erkek icin olaninin deseni hosuma gitmiati bide bayag ucuzdu.. cocuklara canim feda degisik degisik kullanirim diye.. ya bence guzel seyler.. ebebekte silikon mama onlugu indirime girmisti bi markanin vermedim 49 tl acidim vercem paraya, bide ikiser tane dur bi bakayim bunlar nasillar.. ya kocan belki izinli olur sabah birlikte gidersiniz bimde alisverisini yapar ordan kayinvalidede dinlnirsin... aksam esin alir yada gelir kayinvalide aksam yemegi hazirlar yer oyle donersiniz.. bilemedim

Kızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?

Esim hayatta ugrasmaz sozde havuzlu hana goturecekti kandirdi beni internetten al dedi ne istiyorsan karismadida :) oyle seyleri kovalamaz anlayacagin :) ugrasmazda.yani is yine bana kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…