- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Guzelmis cnm :) ismiyle yasasinHan olacak adı ☺
Ya bende dogumdan sonra bayag bi sure kullanamam ama bu ev tipi olanlar cok pratik hafif istedigi yere tasiyisun yazin balkonda kisin odada nerde istersen al git yap.. sokuk yap kiz elbisesi yap, gecen pazara gidim sebze alim dedim kadinlar kapis kapis kumas aliyolardi ve harika kumaslar vardi.. ya yeterki hayal gucun olsun.. bu makineler cok zewkli be alcami simdi daha iyi biliyorum.. ama agirlasmadan orurabiliyirken hala almak istiyorum bir an once.. kumastan perde yapicam boyle... sonra yan koruma yaparim eger besigimin yan korumalri istedigim gibi gelmezse.. bebekerime sekilli yastiklar yaparim.. ay cok hevesliyim bende işte.. yapamazsamda illaki degerendiririm bisylerde... baslangic makine 389 tl a101 de ainger promise satiliyor mesela 699 tl singerin bir modeli var oda guzel fena degil bayag islevsel ben daha abartip 6699 olanini ,6180,6660 modellerinden birini alcam..Biri banada hamileliginde evde oturup orgu oruceksin ve mutlu olucaksin dese dalga gectigini soylerdim heralde ama su anda cok mutluyummbu dikis makinalarini kullnamka cok mu zor acaba oglumun boyle sesli aletlerede ilgisi var kullandirir mi bilemiyorumda benimde hep aklimdan geciyo soyle ufak bisey alsam evde oyuncaktir orgu giysolere sustur diksem diye sonrda alir kullanmam kalir oyle.kenarda diyorum bilemiyorum bende napiyim
Harikasinnİyi akşamlar hanımlar uzun zamandır girip okuyamadım inşallah bebişler ve sizler iyisinizdir. Cinsiyet öğrenmeyen kalmadı heralde, benim kuzucuk göstermemekle kararlı.Bim markete 15 kasım da bebek Ürünleri gelicek belki almak istersiniz
Ohh ohhhh stres yapmiyosan çoklk mutlu oldum adina inan!!! Stres yapan insanlari gorunce cok uzuluyorumSağol canım yok stres yapmıyorum sadece merak diyelim aynı durumdakilere doktorları ne demiş..zaten doktorun söylediği beni en fazla 1 gün etkiler 2. Günü unutuyorum
Rahim boyu uzunlugu, rahim boynu uzunlugu , rahim agzi kalinligi gibi ifadelerle tanimlaniyor.. bebisin kesesiyle cerviks denen kanalin agzina kdar olan uzunluk kabataslak olarak... doktorlar burayi olcup risk var yok felan diyolarBu 35-40 mm dediğiniz nedir?
Harikasinnn ne guzel Hamile kaldinCanim yayaz tabi niye rahatsiz olalim cok seviyorum bende Boyle seyleri isten ayrildim gidecektim kursa hamile kaldim
26 haftadayım ,Benim de 1 aydır 26 mm ,öncesinde 31 mm di doktor endişelendi (tüp bebek bide )ama sonra yapısı böyle olabilir dedi Yani açılma yada hunileşme denen şey yok dedi tabii istirahat edeceksin yorulmayacaksın dedi progestan fitil olarak gece kullanıyorum haftada bi proluton depot iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırızOoo masallahh cok iyi sizinki, Allahin izniyle boyleyken sonuc inmez erkenden merak etmeyin. Benin 25mm cikti. Progestan verdi doktor biraz endiseliyim ilk gebeligimde kac cikmisti hatrlamiyorum doktorda bisey demisti zaten. Bu ikinci gebeligim doktor kisa dedi
Benim 25 cikti canim kisa dedi doktor sınirdaymis senin kacKizlar detayli ultrasonda rahim agzi uzunlugu kac cikti sizin, kisa cikan var mi aranizda. Beninde beklenen dogum martta gorunuyor
Aynen benmde boyle rahimde aciklik yoksa korkma dinlen progestani duzenli kullan dedi doktor baski oluyomus sendede ayaktayken otururken rahimden bsey cikacak gibi bir baski oluyor bende oyle oldugu an ozellikle oturmak yatmak gerekiyomusOoo masallahh cok iyi sizinki, Allahin izniyle boyleyken sonuc inmez erkenden merak etmeyin. Benin 25mm cikti. Progestan verdi doktor biraz endiseliyim ilk gebeligimde kac cikmisti hatrlamiyorum doktorda bisey demisti zaten. Bu ikinci gebeligim doktor kisa dedi
Benim yakinlarda bim yok yaKizlarrr Bim ‘in urunlerinin kalitesini bilmem ama isimize yarayacak bir suru tatliş, belkide cok guzel seyler geliyor.. benim bebisler ikiz oldugu icin bi hamak bi anakicagi alacaktim hamakta uyuyanlar yatagina terfi, anakicaktaki hamaga terfi... en uygun guzep anakicaklari 140 tl trendyolda 9-10 kasim indirimlerinde gordum... ama bime gelen 89 tl eger ayni kivamdaysa bnde bi tane alirimsizede ne gelcek hemen liste gonderiyorum bakinizz
Benimde tup bebek 21+6 suan 25 mm26 haftadayım ,Benim de 1 aydır 26 mm ,öncesinde 31 mm di doktor endişelendi (tüp bebek bide )ama sonra yapısı böyle olabilir dedi Yani açılma yada hunileşme denen şey yok dedi tabii istirahat edeceksin yorulmayacaksın dedi progestan fitil olarak gece kullanıyorum haftada bi proluton depot iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız
Benim tup bebek basindan beri progestan kullandim hic kesmedi ona ragmen incelmis benm doktorum cok relax ya ben anlamiyorum gercekten.Kiminin ilaçla uzama oluyor inşallah daha fazla kısalmadan sonuna kadar devam eder ,size ne dedi doktor tedbir olarak
Ya soylemek bise degilde gormek lazim diye dusunuyorum alir biseyler sonra hosuna gitmez sonra bide geri vermekle ugrasirsin hemde kadincagizida ugrastirmis olursun.. Bim burda her kapi basinda varBenim yakinlarda bim yok yakayinvalideye desem ayip olur diye diyemiyorumda
Esim hayatta ugrasmaz sozde havuzlu hana goturecekti kandirdi beni internetten al dedi ne istiyorsan karismadida :) oyle seyleri kovalamaz anlayacagin :) ugrasmazda.yani is yine bana kaliyor.Ya soylemek bise degilde gormek lazim diye dusunuyorum alir biseyler sonra hosuna gitmez sonra bide geri vermekle ugrasirsin hemde kadincagizida ugrastirmis olursun.. Bim burda her kapi basinda vargecen bime kuvet nevresim takimi, yorgan glmisti .. birinden kiveti aldim digerinden nevresim takimimi erkek icin olaninin deseni hosuma gitmiati bide bayag ucuzdu.. cocuklara canim feda degisik degisik kullanirim diye.. ya bence guzel seyler.. ebebekte silikon mama onlugu indirime girmisti bi markanin vermedim 49 tl acidim vercem paraya, bide ikiser tane dur bi bakayim bunlar nasillar.. ya kocan belki izinli olur sabah birlikte gidersiniz bimde alisverisini yapar ordan kayinvalidede dinlnirsin... aksam esin alir yada gelir kayinvalide aksam yemegi hazirlar yer oyle donersiniz.. bilemedim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?