2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?
Doktor daha iyi bilir tabii ama ben de bugün girdim. 21+0 403 gram çıktı. 100 gram eksisi artısı olabilirmiş. Bence çok yüksek değil sizinkide

Pekii ucretsizmiydi?
Ben almanyadayim burda hamilelere ucretsiz. Bursada annem aile hekimine sordu, orda da kronik hastaliklari olanlar ücretsiz demişler, hamilelere de oyledir muhtemelen. Eczaneye 15 gun sonra gelecek demisler, annem de kendine yaptıracak buraya gelince bebege mikrop tasimasin diye.

Anladim cnm cok saol :)

Grip mikrobu her sene degistigi icin kimi doktorlar gereksiz görüyorlar, muhtemelen senin doktor da o gruptandir.
Ben 5 yasimdan beri hic atlamadan yaptiriyorum, astimim olduğu için risk grubundayim. Kadin dogumcumun da bekleme salonunda hamilelikte grip asisinin onemiyle ilgili brosurler vardi, ben zaten yaptiracagim icin oncesinde sormustum.

A101 e geliyor ya singer ben ondan aldım henüz bir şey dikmedim ama kızıma meslekler haftasinda öğretmen önlüğümu küçültüp dr önlüğü konsept yaptım.
Dikiş e giden kuzenim abla bu çok kullanisli dijital olan kursta hep bozulurdu bunla herşey dikerdik derdi.
A101 on-line da vardır belki 350 tl mi ne almıştım

benimkide tetanozu yaptirmiyor grip asisi sormak hic aklima gelmedi onceki gebeligimde de yaptirmadim bilmiyorum

Bugun bizim A101 de 299 tlye vardi ama hepsinde var mi bilmiyorum yeni katologa bakmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…