- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Gayet iyi cnm 21+3 de 438 di benimKızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?
Dogumdan sonra ilk 6 ay bebegi de koruyor diyorlar canim, ben gecen hafta yaptirdim.
Doktor daha iyi bilir tabii ama ben de bugün girdim. 21+0 403 gram çıktı. 100 gram eksisi artısı olabilirmiş. Bence çok yüksek değil sizinkideKızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?
Pekii ucretsizmiydi?Dogumdan sonra ilk 6 ay bebegi de koruyor diyorlar canim, ben gecen hafta yaptirdim.
Ben doktoruma sordum geip aşısını kesinlikle önermiyorum dedi banaUnutmazsam grip asisini sorucam sizide bilgilendiririm.Hamilelere ucretsizmis galiba oyle birsey duydum.
Ben almanyadayim burda hamilelere ucretsiz. Bursada annem aile hekimine sordu, orda da kronik hastaliklari olanlar ücretsiz demişler, hamilelere de oyledir muhtemelen. Eczaneye 15 gun sonra gelecek demisler, annem de kendine yaptıracak buraya gelince bebege mikrop tasimasin diye.Pekii ucretsizmiydi?
Neden acaba bi aviklama yspmadimi?Ben doktoruma sordum geip aşısını kesinlikle önermiyorum dedi bana
Anladim cnm cok saol :)Ben almanyadayim burda hamilelere ucretsiz. Bursada annem aile hekimine sordu, orda da kronik hastaliklari olanlar ücretsiz demişler, hamilelere de oyledir muhtemelen. Eczaneye 15 gun sonra gelecek demisler, annem de kendine yaptıracak buraya gelince bebege mikrop tasimasin diye.
Valla benimki prof artist öyle çok üsteleyemiyorum. Tetanozu da sordum onuda önermiyorum ama burası Türkiye onu yaptır nolur nolmaz dedi. Açıkçası ben de hayatımda hiç grip aşısı olmadığım için üstelemedin.Neden acaba bi aviklama yspmadimi?
Bakalim benim dr ne dicek yarinValla benimki prof artist öyle çok üsteleyemiyorum. Tetanozu da sordum onuda önermiyorum ama burası Türkiye onu yaptır nolur nolmaz dedi. Açıkçası ben de hayatımda hiç grip aşısı olmadığım için üstelemedin.
Grip mikrobu her sene degistigi icin kimi doktorlar gereksiz görüyorlar, muhtemelen senin doktor da o gruptandir.Valla benimki prof artist öyle çok üsteleyemiyorum. Tetanozu da sordum onuda önermiyorum ama burası Türkiye onu yaptır nolur nolmaz dedi. Açıkçası ben de hayatımda hiç grip aşısı olmadığım için üstelemedin.
Ben sordum doktoruma kesinlikle yaptırmalısınız dedi ama asi bulamiyorum eczanede 70 kisi siradaymis ücretli alayim dedim oyle de bulamadimUnutmazsam grip asisini sorucam sizide bilgilendiririm.Hamilelere ucretsizmis galiba oyle birsey duydum.
20+2 de benim 316 gr dı. Haftasıyla uyumlu çıkmıştı. Ama kendi adıma çok net bilgim yokKızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?
Benimkide saglık bakanligi gebelere söyleyin dedi sana da söylüyorum istersen yaptır ama ben 35 yas ustune tavsıye edıyorum dedi bende yaptrmama kararı aldımBen doktoruma sordum geip aşısını kesinlikle önermiyorum dedi bana
Hayir bilmiyorumcok hevesliyim ve merakli.. apartmanda dikis nakis kursu acilacakti keske calisan bayanlara ozelde saatleri olsaydi simdiye kadar kesin giderdim ya hamileligimden once kendi bebeklerime (oyuncak) kiyafet ust bas dikerdim.. orgu orerdim felan.. simdi ev tipi dikis makinesi almak istiyorum amacim nakis yapmak degil.. ama cocuklarima sik seyler, pantolon pacasi duzeltebiirim.. anneme biseyler dikerim ne bilim heves girdi.. cocukken de biz annem yapardi eyy gidi gunler.. 20 li yaslarda boyle olacagimi biri soylese gulerdim herhalde ama yaş gectikce boyl oluveriyomusum (31 yasindayim) yapabilirim diye dusunuyorum uc dort gundur video izliyorum hala karar veremedim. Ne alcam konusunda bir yere gidip sorcam kimse de yok... yeni sayfa konusu acmistim buraya yazmanin sacma oldugunu platformdaki konunun disinda kaldigi icin arkadaslar rahatsiz olur diye dusundum. Velhasil actigim topictede bi Allahin kulu yazmadi napalim bi yerden baslicam.. sanada kolay gelsin kuzumm
Umarim bizim buradaki eczanelerde vardir :)Ben sordum doktoruma kesinlikle yaptırmalısınız dedi ama asi bulamiyorum eczanede 70 kisi siradaymis ücretli alayim dedim oyle de bulamadim
Valla benimki prof artist öyle çok üsteleyemiyorum. Tetanozu da sordum onuda önermiyorum ama burası Türkiye onu yaptır nolur nolmaz dedi. Açıkçası ben de hayatımda hiç grip aşısı olmadığım için üstelemedin.
Bugun bizim A101 de 299 tlye vardi ama hepsinde var mi bilmiyorum yeni katologa bakmadimA101 e geliyor ya singer ben ondan aldım henüz bir şey dikmedim ama kızıma meslekler haftasinda öğretmen önlüğümu küçültüp dr önlüğü konsept yaptım.
Dikiş e giden kuzenim abla bu çok kullanisli dijital olan kursta hep bozulurdu bunla herşey dikerdik derdi.
A101 on-line da vardır belki 350 tl mi ne almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?