2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy keske okusaydim ama aldim bi kere dijital aldim.. hakkimda hayirlisi ne kadar dayancak gorucez

Kızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?
Benim 20+0 da 318 gramdi. 21+4 te 467 cikti masaallah. Bilemiyorum seker testi yaptirirsan ogrenjrsn anca her ileriden giden gebelikte seker cikmiyor benm bildigim

Tabi el becerisi olduktan sonra cok kullanislilar anneminde var surekli diker birseyler ama iste beim oncesinde hic ilgik olmadigi icin cok yabanciyim bu konulara ,hevesliyim yinede burdaki buyuk indirimlerde olur mutlaka o zamn bakmayi dusunuyorum sen modellerine bile bakmissin bnden once alir bebislere giysileri hazirlarsin

Amin insallah Allah yardimcimiz olsun

Aynen benmde boyle rahimde aciklik yoksa korkma dinlen progestani duzenli kullan dedi doktor baski oluyomus sendede ayaktayken otururken rahimden bsey cikacak gibi bir baski oluyor bende oyle oldugu an ozellikle oturmak yatmak gerekiyomus
Anladim canim dogru fazla ayakta kalinca oluyor insan istemsiz oturmak uzanmak istiyor

Benimde 25 mm cikti. Progestaba basladim bakalim ilerleyen hafralarda sonuc degisecek mi uzayabilen birseymis
Insaallah uzar ya zor oluyor gercekten ben suan surekli yatiyorum. Yemek yaparken zorlaniyorum baski oluyor hemen . Hantal hamile olmicam enerjik olucam derdim :)) hic planladigin gibi olmuyomus dusuk tehlikesi yasadim yattm smdide bu . istahimda cok acik yattikcada sisiyorum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsn . Hayirlisiyla saglikla zamaninda alalim kucagimiza

Ya kizlar aranizda bu zamanlarda sismeye baslayan varmi ? Benim burnuma varana kadar sistim ellerim ayaklarim vucudum yuzum her yerimde var
Tuzu azalt yada kesmeye calis calis benimde minik bisey ayaklarm sis gibi ama surekli yattgimdan olabilir bide kilo aliyorum heralde o sebeple burnum ve yuzumde var hafiften sisme. Benm.hemen burnum siser kilo alinca

Günaydın arkadaşlarım az öncr açlık şekerimi ölçtüm ananemin makinasını aldım dün 98 çıktı tokluk 120 nasıl acaba sanki açlık yüksek mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…