- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy neyse ya sinir oldum bosver onu o zaman ... keyfin nasil isterse kuzumEsim hayatta ugrasmaz sozde havuzlu hana goturecekti kandirdi beni internetten al dedi ne istiyorsan karismadida :) oyle seyleri kovalamaz anlayacagin :) ugrasmazda.yani is yine bana kaliyor.
Ayyy keske okusaydim ama aldim bi kere dijital aldim.. hakkimda hayirlisi ne kadar dayancak gorucezA101 e geliyor ya singer ben ondan aldım henüz bir şey dikmedim ama kızıma meslekler haftasinda öğretmen önlüğümu küçültüp dr önlüğü konsept yaptım.
Dikiş e giden kuzenim abla bu çok kullanisli dijital olan kursta hep bozulurdu bunla herşey dikerdik derdi.
A101 on-line da vardır belki 350 tl mi ne almıştım
Benim 20+0 da 318 gramdi. 21+4 te 467 cikti masaallah. Bilemiyorum seker testi yaptirirsan ogrenjrsn anca her ileriden giden gebelikte seker cikmiyor benm bildigimKızlar 20+1 de 422gram çok mu acaba ya? Perinatolog bişey demedi kendi doktoruma da daha gitmedim. Gebelik şekeri olabilir mi acaba bilen var mı?
Ya bende dogumdan sonra bayag bi sure kullanamam ama bu ev tipi olanlar cok pratik hafif istedigi yere tasiyisun yazin balkonda kisin odada nerde istersen al git yap.. sokuk yap kiz elbisesi yap, gecen pazara gidim sebze alim dedim kadinlar kapis kapis kumas aliyolardi ve harika kumaslar vardi.. ya yeterki hayal gucun olsun.. bu makineler cok zewkli be alcami simdi daha iyi biliyorum.. ama agirlasmadan orurabiliyirken hala almak istiyorum bir an once.. kumastan perde yapicam boyle... sonra yan koruma yaparim eger besigimin yan korumalri istedigim gibi gelmezse.. bebekerime sekilli yastiklar yaparim.. ay cok hevesliyim bende işte.. yapamazsamda illaki degerendiririm bisylerde... baslangic makine 389 tl a101 de ainger promise satiliyor mesela 699 tl singerin bir modeli var oda guzel fena degil bayag islevsel ben daha abartip 6699 olanini ,6180,6660 modellerinden birini alcam..
Evet kizSenin de kız mı Cnm?
Amin insallah Allah yardimcimiz olsun26 haftadayım ,Benim de 1 aydır 26 mm ,öncesinde 31 mm di doktor endişelendi (tüp bebek bide )ama sonra yapısı böyle olabilir dedi Yani açılma yada hunileşme denen şey yok dedi tabii istirahat edeceksin yorulmayacaksın dedi progestan fitil olarak gece kullanıyorum haftada bi proluton depot iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız
Benimde 25 mm cikti. Progestaba basladim bakalim ilerleyen hafralarda sonuc degisecek mi uzayabilen birseymisBenim 25 cikti canim kisa dedi doktor sınirdaymis senin kac
Anladim canim dogru fazla ayakta kalinca oluyor insan istemsiz oturmak uzanmak istiyorAynen benmde boyle rahimde aciklik yoksa korkma dinlen progestani duzenli kullan dedi doktor baski oluyomus sendede ayaktayken otururken rahimden bsey cikacak gibi bir baski oluyor bende oyle oldugu an ozellikle oturmak yatmak gerekiyomus
Dr dedimi bilmiyorum. Ödem varsa önlem amaçlı tansiyomçn takibi yaptır mutlakaYa kizlar aranizda bu zamanlarda sismeye baslayan varmi ? Benim burnuma varana kadar sistim ellerim ayaklarim vucudum yuzum her yerimde var
Insaallah uzar ya zor oluyor gercekten ben suan surekli yatiyorum. Yemek yaparken zorlaniyorum baski oluyor hemen . Hantal hamile olmicam enerjik olucam derdim :)) hic planladigin gibi olmuyomus dusuk tehlikesi yasadim yattm smdide bu . istahimda cok acik yattikcada sisiyorum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsn . Hayirlisiyla saglikla zamaninda alalim kucagimizaBenimde 25 mm cikti. Progestaba basladim bakalim ilerleyen hafralarda sonuc degisecek mi uzayabilen birseymis
Tuzu azalt yada kesmeye calis calis benimde minik bisey ayaklarm sis gibi ama surekli yattgimdan olabilir bide kilo aliyorum heralde o sebeple burnum ve yuzumde var hafiften sisme. Benm.hemen burnum siser kilo alincaYa kizlar aranizda bu zamanlarda sismeye baslayan varmi ? Benim burnuma varana kadar sistim ellerim ayaklarim vucudum yuzum her yerimde var
Benmde detaylim var bugun inssllah cok guzel haberlerle doneriiizzBugün hem kontrol hemde detaylı ultrason var, dua edin sorunsuz atlatayım hanımlar, 12 senenin sonunda sanki ilk hamilelik gibi stres yaşıyorum.gözüme uyku girmedi bugün.
Güzel haberlerini bekliyoruz canmBugün hem kontrol hemde detaylı ultrason var, dua edin sorunsuz atlatayım hanımlar, 12 senenin sonunda sanki ilk hamilelik gibi stres yaşıyorum.gözüme uyku girmedi bugün.
İnşallah herşey güzel geçerGüzel haberlerini bekliyoruz canm
Hayırlı haberlerle gel inşlhBugün hem kontrol hemde detaylı ultrason var, dua edin sorunsuz atlatayım hanımlar, 12 senenin sonunda sanki ilk hamilelik gibi stres yaşıyorum.gözüme uyku girmedi bugün.
Sende sıkıntısız atlatırsın canımBenmde detaylim var bugun inssllah cok guzel haberlerle doneriiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?