2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amine Busra beşik konusunda ne yapacaksın benim kızımdan kalan park beşik var 2 yaşa kadar idare eder diye düşünüyorum ama sepet beşik çok istiyorum en az 500 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor ve 8 ay gibi kısa bi süre kullanılacak alıp almamakta kararsız kaldım

kızlar günaydn, haftaya detaylı usg ye giricem de, daha önce girenler faturalarında muayne mi yazıyo ya da detaylı usg mi yazıyo söyleyebilir mi? sigorta ona göre karşılıyormuş, muayneyse karşılamıyor usg ise karşılıyor baya saçmalık

Bu sigorta şirketinizle yaptığınız poliçe şartlarıyla alakalı bence ve herkeste farklılık gösterir. Ben muayeneye gittiğimde muayene yazıyorlar.
Detaylı usg ye girdiğimde de detaylı usg diye belirttiler.
Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadık.

Kızlar kilo durumunuz nasıl şişlik olmasın diye yapılan bişey var mı benim ilk hamileleligimin son ayında çok fena şişmiştim bunda öyle olmak istemiyorum
Şişliğim yok kg olarakta suan 3,6 kg aldım. Şişme biraz yenilenlerle alakalı olabilir sıfır şeker tüketiyorum. Tuzda aynı şekilde.
Mümkün oldukça dikkat edin yediklerinize.

Hamileyken çalışmak psikolojik olarak çok zorluyor. İnsanlar sürekli olumsuz örneklerden bahsedip olumusuz şeyler söylüyorlar. Dün biri bizim komşu 7 aylık doğurdu çocuk küvezde kaldı diyor napayım sordum mu ne gerek var alakasız bir konu açmaya. Bugunde başka biri ay göbeğin çok küçük büyümüyor mu diyor.zaten yeterince kuruntulu oluyoruz kendileri yaşamamış gibi konuşuyorlar.

aynı dertten muzdaripim yok kimisininki dört aylıkken şöyle olmuş böyle olmuş gelip gelip bunu anlatıyo bana,... anlatma etkileniyorum dedim artık. terslemeden olmuyo canım. anlıyorum seni benim de aşırı canım sıkılıo

Kızlar kilo durumunuz nasıl şişlik olmasın diye yapılan bişey var mı benim ilk hamileleligimin son ayında çok fena şişmiştim bunda öyle olmak istemiyorum
Ben 5 kilo aldm sanirim ama hic dikkat etmeidm bundan snrasini temkinli ilerlemek istiyorum ve pilatese yazildim belki faydasi olur 2.3 gunde yuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…