- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben cesit cok diye tercih edicektim ama kismet degilmisFiyatlarda bence hic bir farklilik yok hatta bazi seyler pahali bile ve P Pink_blue_ dedigi gibi oyle degisik birseylerde yok. Hepsi ayni.. Acikcasi ben hic sevmedim havuzlu hani. Oradan alacagim birsey olmadi.
Ters ters Kendi küçük daha tabi küçük olcak göbek dedim ama az kaldı bende birini fena terslicem.aynı dertten muzdaripim yok kimisininki dört aylıkken şöyle olmuş böyle olmuş gelip gelip bunu anlatıyo bana,... anlatma etkileniyorum dedim artık. terslemeden olmuyo canım. anlıyorum seni benim de aşırı canım sıkılıo
Aynen fiyatlarda aynı gidemeyen üzülmesinFiyatlarda bence hic bir farklilik yok hatta bazi seyler pahali bile ve P Pink_blue_ dedigi gibi oyle degisik birseylerde yok. Hepsi ayni.. Acikcasi ben hic sevmedim havuzlu hani. Oradan alacagim birsey olmadi.
Bunu doktorunuza söylemenizi tavsiye ederim. Yani evham ve panik yapmayın tabi ama bilgilendirin. Olağan birşey gibi geliyor hamilelikte ama bu evrede erken ve bazı durumların teşhisinde etken diye biliyorumYa kizlar aranizda bu zamanlarda sismeye baslayan varmi ? Benim burnuma varana kadar sistim ellerim ayaklarim vucudum yuzum her yerimde var
Şekerli birseyler de yediysen normal böyle cikmasi,Günaydın arkadaşlarım az öncr açlık şekerimi ölçtüm ananemin makinasını aldım dün 98 çıktı tokluk 120 nasıl acabasanki açlık yüksek mi ya
Bugun tekrar olctuler 34mm olmus. Amin herseyin hayirlisiInsaallah uzar ya zor oluyor gercekten ben suan surekli yatiyorum. Yemek yaparken zorlaniyorum baski oluyor hemen . Hantal hamile olmicam enerjik olucam derdim :)) hic planladigin gibi olmuyomus dusuk tehlikesi yasadim yattm smdide bu . istahimda cok acik yattikcada sisiyorum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsn . Hayirlisiyla saglikla zamaninda alalim kucagimiza
Ben kizima baza yatak alip buyuyen besigi kurcaktim. Ama supurge almak zorunda kaldik. Esimde park yatak alalim diyorAmine Busra beşik konusunda ne yapacaksın benim kızımdan kalan park beşik var 2 yaşa kadar idare eder diye düşünüyorum ama sepet beşik çok istiyorum en az 500 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor ve 8 ay gibi kısa bi süre kullanılacak alıp almamakta kararsız kaldım
Kızlar kilo durumunuz nasıl şişlik olmasın diye yapılan bişey var mı benim ilk hamileleligimin son ayında çok fena şişmiştim bunda öyle olmak istemiyorum
Erken degil mi seker yuklemesi icin ? En az 24 u beklemiyorlar miydi ☹Benim bugun şeker yuklememem vardi kizlar ac karnina kan verip ictikten sonra 1er saat arayla 2kez daha kan aldilar ,cok bas donmem olmuatu cok sukur simdi gecti ins iyi cikar sonuçlarım
Masallah koca adam olmusHaftamla uyumlu cikti sıpam 643gr.aralik basinda 75 lik seker yuklemesi yapilacak 23+5 iz :)
Benimde oraya kalkıp gitmem cok zor zatenFiyatlarda bence hic bir farklilik yok hatta bazi seyler pahali bile ve P Pink_blue_ dedigi gibi oyle degisik birseylerde yok. Hepsi ayni.. Acikcasi ben hic sevmedim havuzlu hani. Oradan alacagim birsey olmadi.
Erken degil mi seker yuklemesi icin ? En az 24 u beklemiyorlar miydi ☹
Ins guzel cikar sonuclarin.
Hmm , doktorunun bildigi bi sey vardir illaki. Oyle diyorsa disina cikmamak gerek. Ins bi sey yoktur sonuclarindaAslinda ilk hamileligimde.24 25arasinda yapmisti ,bu kez detayli ultrasondan once yapmamı soyledi jinekolog randevum haftaya bugun yapmam gerekti buranin bayramlariyla filan 20+3um bugun gecen randevuda sabh bisey yiyemiyorumsonra surekli yiyorum sisiyorum demistim ardindan testi yazdı ilgisi var mi bilmiyorum
27+ larda yaptirmis olucam cnmMasallah koca adam olmus
Seker yuklemen kacinci haftanda yapilmis olacak yani ?
Sen sakinlestiysen bebekde sakindir cnm aglama krizleri herkesin basina geliyor icin ferah olsunkızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Hissetmiştir muhakkak şuandan sonra kendini sakin tutmaya çalış tekrar tekrar aklına getirme ki oda sakin kalsın. Sonuçta duygu değişimlerimizde nabız kan dolaşımı değişiyorrkızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?