2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ters ters Kendi küçük daha tabi küçük olcak göbek dedim ama az kaldı bende birini fena terslicem. Allah hepimize sabır o insanlara akıl bebeklerimize sağlık versin.

Ya kizlar aranizda bu zamanlarda sismeye baslayan varmi ? Benim burnuma varana kadar sistim ellerim ayaklarim vucudum yuzum her yerimde var
Bunu doktorunuza söylemenizi tavsiye ederim. Yani evham ve panik yapmayın tabi ama bilgilendirin. Olağan birşey gibi geliyor hamilelikte ama bu evrede erken ve bazı durumların teşhisinde etken diye biliyorum

Günaydın arkadaşlarım az öncr açlık şekerimi ölçtüm ananemin makinasını aldım dün 98 çıktı tokluk 120 nasıl acaba sanki açlık yüksek mi ya
Şekerli birseyler de yediysen normal böyle cikmasi,
Yüksek değil ama sınırda çıkmış

Bugun tekrar olctuler 34mm olmus. Amin herseyin hayirlisi

Ben kizima baza yatak alip buyuyen besigi kurcaktim. Ama supurge almak zorunda kaldik. Esimde park yatak alalim diyor

Kızlar kilo durumunuz nasıl şişlik olmasın diye yapılan bişey var mı benim ilk hamileleligimin son ayında çok fena şişmiştim bunda öyle olmak istemiyorum

Bazen cok kilo almasanda sislik oluyor canim daha cok sıcaklarda oluyor sanirim bende cok sis duruyorum son ayimda nisan sonuna gelmisti bu kez merak ediyorum nasil onlenebilir tansiyon sorunum yoktu tuzuda azalttim baya ama yapisal oluyor galiba simdi verdigimin ustune 3kilo aldim

Benim bugun şeker yuklememem vardi kizlar ac karnina kan verip ictikten sonra 1er saat arayla 2kez daha kan aldilar ,cok bas donmem olmuatu cok sukur simdi gecti ins iyi cikar sonuçlarım
Erken degil mi seker yuklemesi icin ? En az 24 u beklemiyorlar miydi ☹
Ins guzel cikar sonuclarin.

Erken degil mi seker yuklemesi icin ? En az 24 u beklemiyorlar miydi ☹
Ins guzel cikar sonuclarin.

Aslinda ilk hamileligimde.24 25arasinda yapmisti ,bu kez detayli ultrasondan once yapmamı soyledi jinekolog randevum haftaya bugun yapmam gerekti buranin bayramlariyla filan 20+3um bugun gecen randevuda sabh bisey yiyemiyorumsonra surekli yiyorum sisiyorum demistim ardindan testi yazdı ilgisi var mi bilmiyorum

Hmm , doktorunun bildigi bi sey vardir illaki. Oyle diyorsa disina cikmamak gerek. Ins bi sey yoktur sonuclarinda

kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Sen sakinlestiysen bebekde sakindir cnm aglama krizleri herkesin basina geliyor icin ferah olsun

kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Hissetmiştir muhakkak şuandan sonra kendini sakin tutmaya çalış tekrar tekrar aklına getirme ki oda sakin kalsın. Sonuçta duygu değişimlerimizde nabız kan dolaşımı değişiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…