Maşallah ayaz paşaya.Haftamla uyumlu cikti sıpam 643gr.aralik basinda 75 lik seker yuklemesi yapilacak 23+5 iz :)
Merhaba bursa darısklı gebelik pıhtı içün guvenebılcegım doktor önerınız var mu acabaSenin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurum
Sordum cnm gerek yok bosuna yaptirirsin dedi.Maşallah ayaz paşaya.Grip aşısını sordun mu canım
Nasi gecti detayli umarim cok guzel syler solemistir doktorunBenmde detaylim var bugun inssllah cok guzel haberlerle doneriiizz
Yok takinti degil sadece bi tek bizdemi oluyor diye merak belki biraz kaygiAynn bende de az ama yinede aklıma takıldı çok mu takıntıliyız acaba
Seni ocak subat annelerinde de goruyorum :)Yok takinti degil sadece bi tek bizdemi oluyor diye merak belki biraz kaygi☺
Park yatak gerçekten çok kullanışlı sepet beşik sadece görüntü bende çok kararsızım almama ihtimalim yüksekBen kizima baza yatak alip buyuyen besigi kurcaktim. Ama supurge almak zorunda kaldik. Esimde park yatak alalim diyor
Hamilelik çok hassas bi dönem gerçekten geçen benim de canımı sıkan şeyler oldu ağladım bi taraftan da bebeğimi düşündüm o da üzülmesin diye olumlu düşünerek teselli et kendini bebişte üzülmesinkızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Her şeye karışmayı örnek vermeyi seven tipler var maalesef. Ben şuram ağrıdı desem hep bir laf bulanlar var. Gereksiz yorumlar. Onu yeme bunu içme. Kaşıntım oldu kilo aldın ya ondandırHamileyken çalışmak psikolojik olarak çok zorluyor. İnsanlar sürekli olumsuz örneklerden bahsedip olumusuz şeyler söylüyorlar. Dün biri bizim komşu 7 aylık doğurdu çocuk küvezde kaldı diyor napayım sordum mu ne gerek var alakasız bir konu açmaya. Bugunde başka biri ay göbeğin çok küçük büyümüyor mu diyor.zaten yeterince kuruntulu oluyoruz kendileri yaşamamış gibi konuşuyorlar.
Katılıyorum takip etmekte fayda var. Diğer hamileliğimde doktorum her muayenede şişim var mı diye bakardıBunu doktorunuza söylemenizi tavsiye ederim. Yani evham ve panik yapmayın tabi ama bilgilendirin. Olağan birşey gibi geliyor hamilelikte ama bu evrede erken ve bazı durumların teşhisinde etken diye biliyorum
Bende ikisi arasinda kaldim. Ama sepet bosuna olcak. Hem park yatagi odadan odaya gezdirebilirim, köye gittigimde rahat ederim götürürüm yanimdaPark yatak gerçekten çok kullanışlı sepet beşik sadece görüntü bende çok kararsızım almama ihtimalim yüksek
Bizde dün annemle 1 hastane çıkışı aldık. 1 tane tulum aldik yeni :)Şimdiye kadar bekledim 22+ lardayım artık ufak tefek şeyler alıyorum bebişime Allahım sağlıkla hayırla tamamına erdirir inşallah cümlemizinkini
Park yatak aldim benBende ikisi arasinda kaldim. Ama sepet bosuna olcak. Hem park yatagi odadan odaya gezdirebilirim, köye gittigimde rahat ederim götürürüm yanimda
Aynen bende 1 hastane çıkışı 1 tulum aldım kızımdan kalanlarında yıkadımBizde dün annemle 1 hastane çıkışı aldık. 1 tane tulum aldik yeni :)
Ben bir turlu hastane cikisina karar veremedimAynen bende 1 hastane çıkışı 1 tulum aldım kızımdan kalanlarında yıkadım
Onumu goremedgim icin onlari takip etmekte fayda var R Renklirenkli arkadasim sagolsun onerdi.. cunku burda 5 kisi ayni haftadan gidiyoruz, benimkiler ikiz onumu goremiyorum, bi ust gruptan neler olmus neler yapiyorlar onlri da takip edeyim istedim.Seni ocak subat annelerinde de goruyorum :)
Hmm , doktorunun bildigi bi sey vardir illaki. Oyle diyorsa disina cikmamak gerek. Ins bi sey yoktur sonuclarinda
Benim de öyle çıkıyor canımGünaydın arkadaşlarım az öncr açlık şekerimi ölçtüm ananemin makinasını aldım dün 98 çıktı tokluk 120 nasıl acabasanki açlık yüksek mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?