2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Senin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurum
Merhaba bursa darısklı gebelik pıhtı içün guvenebılcegım doktor önerınız var mu acaba

kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Hamilelik çok hassas bi dönem gerçekten geçen benim de canımı sıkan şeyler oldu ağladım bi taraftan da bebeğimi düşündüm o da üzülmesin diye olumlu düşünerek teselli et kendini bebişte üzülmesin

Her şeye karışmayı örnek vermeyi seven tipler var maalesef. Ben şuram ağrıdı desem hep bir laf bulanlar var. Gereksiz yorumlar. Onu yeme bunu içme. Kaşıntım oldu kilo aldın ya ondandırsebebi yeni iç çamaşırı almıştım ve sütyen göğüs altımı tahriş etti. Cevap vermemeyi tercih ediyorum. Ben kendimi bildikten sonra. Hamileliliğimde istemediğim şey kilo almaktı ama maalesef kilo alıyorum. Sağlığımı olumsuz etkilemedikten sonra düşünmek istemiyorum. Ben bilmiyorum gibi sürekli hatırlatan insanlar var

Bunu doktorunuza söylemenizi tavsiye ederim. Yani evham ve panik yapmayın tabi ama bilgilendirin. Olağan birşey gibi geliyor hamilelikte ama bu evrede erken ve bazı durumların teşhisinde etken diye biliyorum
Katılıyorum takip etmekte fayda var. Diğer hamileliğimde doktorum her muayenede şişim var mı diye bakardı

bende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?

Seni ocak subat annelerinde de goruyorum :)
Onumu goremedgim icin onlari takip etmekte fayda var R Renklirenkli arkadasim sagolsun onerdi.. cunku burda 5 kisi ayni haftadan gidiyoruz, benimkiler ikiz onumu goremiyorum, bi ust gruptan neler olmus neler yapiyorlar onlri da takip edeyim istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…