- 29 Eylül 2015
- 127
- 143
- 103
Evet canm tekrar baktırman gerekiyoKızlar kafama bir şey takıldı. Benim ikinci bebeğim olacak nasipse. İlk gebeliğimde toksoplazma bakıldı ve geçmişte geçirdiğim için sorun yok dedi dr. Şimdi bu gebeliğimde tekrardan baktırmam gerekir mi? Üçüncüyü bekleyen arkadaşlar özellikle sizden yorum bekliyorumaydınlatın bu şaşkın gebeyi
Kızlar progestanı ağızdan kullanmak mı daha etkili fitil olarak kullanmak mı? Doktorum fitil olarak kullan gece uyumadan önce dedi ama dün yapamadim icim bi garip oldu
Bende tek ben kullanıyorum sanıyorum yok canım doktor nasıl dediyse öyle kullan bende fitil olarak kullanıyorum demkki daha etkili günde 2 defa sabah aksam senın de mi öyle
Bende şubatta düşük yaptim canim. Benimde hic belirtim yok. Rabbim hayırlisiyla saglıklı bir gebelik nasip etsin herkese icinde bizedeMalesef bende 4 ay once dusuk yaptim simdi cok huzursuzum en kotusu de hic belirtim yok sanki bebek yokmus gibi
benimde üçüncü olacak nasipse.. 9 yaşında ve 6 yaşında iki kızım var. üçüncüleri bekleyenler olarak çoğalıyoruz burada
Amin canim insallahBende şubatta düşük yaptim canim. Benimde hic belirtim yok. Rabbim hayırlisiyla saglıklı bir gebelik nasip etsin herkese icinde bizede
Bende sizin gibi belirtim yok diyip durdum , şimdi midem ağzımda yaşıyorumBende şubatta düşük yaptim canim. Benimde hic belirtim yok. Rabbim hayırlisiyla saglıklı bir gebelik nasip etsin herkese icinde bizede
Aynen hiç hamile gibi değilim diyodum şimdi sürekli bir bulantı iştahsızlık yorgunlukBende sizin gibi belirtim yok diyip durdum , şimdi midem ağzımda yaşıyorum
Benim 8.haftada aşırı arttıAynen hiç hamile gibi değilim diyodum şimdi sürekli bir bulantı iştahsızlık yorgunluk
Canım ben de çook zorlanıyorumKızlar progestanı ağızdan kullanmak mı daha etkili fitil olarak kullanmak mı? Doktorum fitil olarak kullan gece uyumadan önce dedi ama dün yapamadim icim bi garip oldu
çok iyi bence bende 9858 de öğrenmiştim 4 gün sonra doktora gittiğimde 6+1 di ultrasonda kalp atışı duymuştuk şuan 9+2 deyimKızlar ben dün test yaptırmıştım değer 9354,7 çıkmış. En son 14 ünde yaptırmıştım. 4961,1 di. Şimdi 3 günde %82 artış olmuş. Ve şuanda 4+4 teyim. Şimdi bu artış iyimi kötümü. Bir bilen varsa yardımcı olabilirmi
O nasıl doktormuş senin bu degerinle zaten kese çok rahat görünür bence doktorunu hemen değiştir sonucunda gayet güzel çıkmış hayrlı olsun 1 hafta sonra doktora gittiğinde bebeği çok rahat görürsün zatenKizlar bugün bende ilk defa doktora gittim..Doktor biraz garipti ama iyiydi.Ultrasonda minicik bir kese görüldü doktor baska birşeyde olabilir dedi emin olmak icin kan testi dedi.(bence saçmaladi)İlk girdigimde de gebelik testim pozitif cikti diyorum idrarla gebelik testine cok itibar etmedi gibi.
Öyle olmaz dedi gülümsedi.Son adetimi sordu.
Neyse kan testim sonucu 5614(anladigim kadariyla 5hafta)Birde elenatal diye vitamin yazdi.
Benim hesaplamama göre de öyle yinede sizde bakarmisiniz kizlarBir sonraki randevum özeldw gidicem kontrollerime artik.
Benim geçen hafta Cuma ultrasonda 4+6 haftalık çıktı ama son adet tarihim 4 Haziran yarına randevu aldım kalp atışı duyulur mu acaba kızım da 6+3 te duymuştuk kalp atışını
hayırlı olsun canım sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah.Bebek ultrasonda görünene kadar haftanı son regl tarhine göre hesaplayabilirsin.çünkü beta değerine göre hafta hesabı yanıltıcı olabiliyorKizlar bugün bende ilk defa doktora gittim..Doktor biraz garipti ama iyiydi.Ultrasonda minicik bir kese görüldü doktor baska birşeyde olabilir dedi emin olmak icin kan testi dedi.(bence saçmaladi)İlk girdigimde de gebelik testim pozitif cikti diyorum idrarla gebelik testine cok itibar etmedi gibi.
Neyse kan testim sonucu 5614(anladigim kadariyla 5hafta)Birde elenatal diye vitamin yazdi.
Benim hesaplamama göre de öyle yinede sizde bakarmisiniz kizlarBir sonraki randevum özeldw gidicem kontrollerime artik.
Evet canim bu değere göre kese çok rahat gözükmesi gerekmez mi bana minicik bir kese görünüyor ama daha çok ufak dedi kan öncesi başka birşey de olabilir diyor birde..Sonucum çıktı ama tekrar o doktora gitmicem.Bu ilk gidişim diye devlete gittim zaten şimdi ablamin doktoruna görünücem ve öylede devam edicem sanirim..Beni tedirgin etmedi değil doktor.Forumda diger arkadaşlarin değeri daha düşük olmasina ragmen keseyi rahat görüyor..O nasıl doktormuş senin bu degerinle zaten kese çok rahat görünür bence doktorunu hemen değiştir sonucunda gayet güzel çıkmış hayrlı olsun 1 hafta sonra doktora gittiğinde bebeği çok rahat görürsün zaten
Benim de 5 binlerdeyken görmüştük keseyi. Hatta önce 2000 deyken gördü ama emin olmadı 3 gün sonra bakalım dedi. Sizin doktor garipmiş biraz.Kizlar bugün bende ilk defa doktora gittim..Doktor biraz garipti ama iyiydi.Ultrasonda minicik bir kese görüldü doktor baska birşeyde olabilir dedi emin olmak icin kan testi dedi.(bence saçmaladi)İlk girdigimde de gebelik testim pozitif cikti diyorum idrarla gebelik testine cok itibar etmedi gibi.
Aynen öyle ya iran asilli bir doktordu zaten.Şuan kanama lekelenme vs gibi bir durumum yok şükür.Benim de 5 binlerdeyken görmüştük keseyi. Hatta önce 2000 deyken gördü ama emin olmadı 3 gün sonra bakalım dedi. Sizin doktor garipmiş biraz.
Ben çok fazla ultrasona girmeyi sağlıklı bulmuyorum canım , doktorlar da bulmuyor gerçi. O yüzden 1 hafta 10 gün sonra gittiğinde keseyi görür kalp atışını da duyar rahatlarsın.Aynen öyle ya iran asilli bir doktordu zaten.Şuan kanama lekelenme vs gibi bir durumum yok şükür.
Önümüzdeki hafta yada bir 10gün sonra özelden devam ederim.Yada sizce tekrar ne zaman gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?