2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bir turlu hastane cikisina karar veremedim
Ben gecen gun hastane cikisi aldim canim. Civilden. Ordaki hastane cikislari 50cmdi bana cok kucuk geldi. Tam yebidogdugu aira 1 hafta anca giyer. Erkek bebekler zaten en az 50 cm doguyo. Bende 8 li bi takim vardi ondan aldim daha buyuk ama battaniyesi yok kutuda degil yani. Ona bide kalin bi battaniye uydurdum gayet guzel oldu

bende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?
Ben spinal olmuştum. Epiduralden farkı tek doz iğne uygulanıyor uyuşma için diye biliyorum. Ameliyat sonrası ağrı sızı olursa ağrı kesiciyi damardan yapıyorlar. Memnun kalmıştım. O dönemde spinal ve epidural nedir bilmediğim için anestezi hemşiresi ikna için geldiğinde genel anestezi ve onların önerdiği spinal anestezi üzerinde durmuştuk. Epidural hakkında konuşmamışlardı.
Bel ağrısı şikayeti çok duydum ama bende çok şükür öyle bir yan etkisi olmadı. Oğlum iri doğdu ve iri gelişti. İki yaşında 18 kiloydu, düşünün. Sürekli kucaklamama rağmen bel sıkıntım olmadı. Ne yazık ki şimdiki hamileliğimde çok kötü belim

Canim bence onun anestezi ile ilgisi yoktur. Benim ilk dogumum normal oldu. Bu hamileligimde belim cok fena ayni sekikde kalcam da oyle

Bende oyleyim cnm ocak subat ve hangi ay dogum ayiysa yani su anda kasim annelerine bakiyorum :)

kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Geçenlerde bende yaklaşık bir saatten fazla hüngür hüngür ağladım. Ertesi gün hemen de a gittim korkumdan. Dediki evet bebek etkilenir ama bir günden bahsetmiyoruz. Sürekli stres olma halinden bahsediyoruz. Yani seninkinde biri yok Korkma dedi bana.

Bunu doktorunuza söylemenizi tavsiye ederim. Yani evham ve panik yapmayın tabi ama bilgilendirin. Olağan birşey gibi geliyor hamilelikte ama bu evrede erken ve bazı durumların teşhisinde etken diye biliyorum
Her ay duzenli doktoruma gidiyorum sordun tabikide evham degil sadece yanliz miyim yoksa bu aylarda benim gibi olan varmi bilmek istedim :)) insan ister istemez kafasina takiyor. Klasik hamilelik psikolojisi. Son aylarda sisme ve odem oluyor ben erken diye dusunuyorum. Doktorumda tuzdan ve bol su tuketmemekden kaynakli oldugunu soyledi

kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Hamilelikte insan zaten aşırı hassa oluyor buna rağmen karşımızdakiler o kadar da anlayışlı değil. Arkadaşının yaklaşımı daha iyi olabilirdi. Ayrıca bir defa böyle durum yaşanan bebeğini etkilemez. Ama sürekli stres altında kalırsan olumsuzluk olabilir. Elinden geldiğince seni strese sokacak durumlardan ve insanlardan uzak dur. Öğretmenim sürekli stres ve yoğunluk yaşıyoruz. Bu idare Veli öğrenci her türlü olumsuzluk olabiliyor. Ben sadece 3 ayım var diye odaklanıyorum sanki geri dönmeyecek gibi böylece daha az takıyorum her şeyi

Arkadaşlar grip olanınız var mı. Ben bugün çok kötü grip oldum geniz akıntısı, burun akıntısı, baş ağrısı hafif ateş ve halsizlik var. Çok kötüyüm ya. Grip olup da şunu yaptım iyileştim diyen var mı

bende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?
Ben epidural sezeryan oldum canim, epidural ertesi gune kadar takili kaldigi icin ilk gun olan kesi agrisi hissedilmiyor, ben cok rahat ettim. Herhangi bi yan etkisi de olmadi. Ikincide kismetse normal dogum istiyorum ama yine de epidural taktirabilirim, henuz konusmadim hastaneyle.

Canim bence onun anestezi ile ilgisi yoktur. Benim ilk dogumum normal oldu. Bu hamileligimde belim cok fena ayni sekikde kalcam da oyle
Anestezi kaynaklı bel ağrıları olabiliyormuş. Benim çok şükür olmadı. Bu hamilelikteki bel ve vücut ağrılarımı yaşın ilerlemesine ve hamilelik öncesi son zamanlarda spor yapmama bağlıyorum. Bir de benim doktorum diyor ki gebelik sayısı ilerledikçe vücut ağrıları artarmış. Sen 3.yü yap hak vereceksin bana diyor şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…