Bende aynen kokoş bir şey olsun diyorum sonra çokmu abartı olur el kadar bebeye diyorum bilmiyorum yaaBen bir turlu hastane cikisina karar veremedim
Ben gecen gun hastane cikisi aldim canim. Civilden. Ordaki hastane cikislari 50cmdi bana cok kucuk geldi. Tam yebidogdugu aira 1 hafta anca giyer. Erkek bebekler zaten en az 50 cm doguyo. Bende 8 li bi takim vardi ondan aldim daha buyuk ama battaniyesi yok kutuda degil yani. Ona bide kalin bi battaniye uydurdum gayet guzel olduBen bir turlu hastane cikisina karar veremedim
Ben spinal olmuştum. Epiduralden farkı tek doz iğne uygulanıyor uyuşma için diye biliyorum. Ameliyat sonrası ağrı sızı olursa ağrı kesiciyi damardan yapıyorlar. Memnun kalmıştım. O dönemde spinal ve epidural nedir bilmediğim için anestezi hemşiresi ikna için geldiğinde genel anestezi ve onların önerdiği spinal anestezi üzerinde durmuştuk. Epidural hakkında konuşmamışlardı.bende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?
Ben de şişkinlik yok ama 10 kilo aldim şimdidenBnm burnum dudaklarım ellerim ve ayaklarım şişti biraz. Alyansımı takamıyorum artık
Canim bence onun anestezi ile ilgisi yoktur. Benim ilk dogumum normal oldu. Bu hamileligimde belim cok fena ayni sekikde kalcam da oyleBen spinal olmuştum. Epiduralden farkı tek doz iğne uygulanıyor uyuşma için diye biliyorum. Ameliyat sonrası ağrı sızı olursa ağrı kesiciyi damardan yapıyorlar. Memnun kalmıştım. O dönemde spinal ve epidural nedir bilmediğim için anestezi hemşiresi ikna için geldiğinde genel anestezi ve onların önerdiği spinal anestezi üzerinde durmuştuk. Epidural hakkında konuşmamışlardı.
Bel ağrısı şikayeti çok duydum ama bende çok şükür öyle bir yan etkisi olmadı. Oğlum iri doğdu ve iri gelişti. İki yaşında 18 kiloydu, düşünün. Sürekli kucaklamama rağmen bel sıkıntım olmadı. Ne yazık ki şimdiki hamileliğimde çok kötü belim
Ben iki oğlumda da spinal oldum çok rahattı tavsiye ederimbende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?
Bende hep pahalı fiyat aldım şimdi bi yere sordum tulum şapka ve ona takım takı yastıgı 100 tl dedi foto atcamda ekleyemiorumBende aynen kokoş bir şey olsun diyorum sonra çokmu abartı olur el kadar bebeye diyorum bilmiyorum yaa
Bende oyleyim cnm ocak subat ve hangi ay dogum ayiysa yani su anda kasim annelerine bakiyorum :)Onumu goremedgim icin onlari takip etmekte fayda var @Renklirenkli arkadasim sagolsun onerdi.. cunku burda 5 kisi ayni haftadan gidiyoruz, benimkiler ikiz onumu goremiyorum, bi ust gruptan neler olmus neler yapiyorlar onlri da takip edeyim istedim.☺
Sirf fotograflarda hatira olucak diye bende bakiyorum :)Bende aynen kokoş bir şey olsun diyorum sonra çokmu abartı olur el kadar bebeye diyorum bilmiyorum yaa
Bende takamiyorumBnm burnum dudaklarım ellerim ve ayaklarım şişti biraz. Alyansımı takamıyorum artık
Cok iyi gecti sukurler olsunki hicbir sikintisi yokmus sadcee yuz resmi icin tekrar gidicem 3 hafta sonra:)Nasi gecti detayli umarim cok guzel syler solemistir doktorun
Geçenlerde bende yaklaşık bir saatten fazla hüngür hüngür ağladım. Ertesi gün hemen de a gittim korkumdan. Dediki evet bebek etkilenir ama bir günden bahsetmiyoruz. Sürekli stres olma halinden bahsediyoruz. Yani seninkinde biri yok Korkma dedi bana.kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Her ay duzenli doktoruma gidiyorum sordun tabikide evham degil sadece yanliz miyim yoksa bu aylarda benim gibi olan varmi bilmek istedim :)) insan ister istemez kafasina takiyor. Klasik hamilelik psikolojisi. Son aylarda sisme ve odem oluyor ben erken diye dusunuyorum. Doktorumda tuzdan ve bol su tuketmemekden kaynakli oldugunu soylediBunu doktorunuza söylemenizi tavsiye ederim. Yani evham ve panik yapmayın tabi ama bilgilendirin. Olağan birşey gibi geliyor hamilelikte ama bu evrede erken ve bazı durumların teşhisinde etken diye biliyorum
Hamilelikte insan zaten aşırı hassa oluyor buna rağmen karşımızdakiler o kadar da anlayışlı değil. Arkadaşının yaklaşımı daha iyi olabilirdi. Ayrıca bir defa böyle durum yaşanan bebeğini etkilemez. Ama sürekli stres altında kalırsan olumsuzluk olabilir. Elinden geldiğince seni strese sokacak durumlardan ve insanlardan uzak dur. Öğretmenim sürekli stres ve yoğunluk yaşıyoruz. Bu idare Veli öğrenci her türlü olumsuzluk olabiliyor. Ben sadece 3 ayım var diye odaklanıyorum sanki geri dönmeyecek gibikızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
Ohh masallah cok sukur o zaman canim.. bizimikerde gostermedilerCok iyi gecti sukurler olsunki hicbir sikintisi yokmus sadcee yuz resmi icin tekrar gidicem 3 hafta sonra:)
Ben epidural sezeryan oldum canim, epidural ertesi gune kadar takili kaldigi icin ilk gun olan kesi agrisi hissedilmiyor, ben cok rahat ettim. Herhangi bi yan etkisi de olmadi. Ikincide kismetse normal dogum istiyorum ama yine de epidural taktirabilirim, henuz konusmadim hastaneyle.bende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?
Anestezi kaynaklı bel ağrıları olabiliyormuş. Benim çok şükür olmadı. Bu hamilelikteki bel ve vücut ağrılarımı yaşın ilerlemesine ve hamilelik öncesi son zamanlarda spor yapmama bağlıyorum. Bir de benim doktorum diyor ki gebelik sayısı ilerledikçe vücut ağrıları artarmış. Sen 3.yü yap hak vereceksin bana diyor şimdidenCanim bence onun anestezi ile ilgisi yoktur. Benim ilk dogumum normal oldu. Bu hamileligimde belim cok fena ayni sekikde kalcam da oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?