2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İki hafta önce oldum. Sirkeyle gargara, ıhlamur ve serum fizyolojik ile burun temizliği yaptım. Öldürmedi ama süründürdü derler ya, bir haftada anca toparladım. İş burunda bitiriyor. Onu açabilirsem ne ala, yoksa uzadıkça uzuyor benim grip, nezle gibi hastalıklar

Doktora gittiniz mi peki. Ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İlaç da yazmaz diye düşünüyorum. Olmadı yarın gidicem bakalım. Ben de nar sirkesi yapmıştım geçen sene ondan içtim biraz o kadar

Doktora gittiniz mi peki. Ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İlaç da yazmaz diye düşünüyorum. Olmadı yarın gidicem bakalım. Ben de nar sirkesi yapmıştım geçen sene ondan içtim biraz o kadar
Yok gitmedim. Aşı için çağırmışlar. Ebe hasta olduğumu görünce yapmadı ama rapor yazdıralım dinlenin dedi. Cuma az dersim var, araya da haftasonu giriyor diye istemedim ama sonra da uzadıkça pişman oldum. Çalışıyorsanız rapor alabilirsiniz. Geçmiş olsun

Oyle soyleyince merakimi cezbetti foto atsana, belki sonrasinda biz de aliriz

Ben iki oğlumda da spinal oldum çok rahattı tavsiye ederim
Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın benimde ikinci kızım gelecek millet daha doğurmadan 3. Yü düşünmeye başladı erkek olur umuduyla sinir ettiler beni yaşınız kaç 3. Bebek için enerjiniz var mı nasıl hissediyorsunuz 30 yaşındayım bebeğim 5 yaşına gelmeden 3. Düşünmem bilmiyorum nasip kısmet şuan hiç düşünmüyorum zaten 3. Yü ama bi ihtimal büyük konuşmakta istemiyorum bıktım milletin çenesinden cahil insanlarla uğraşmakta zor

Günde 2-3 bardak ıhlamur içilebilir demişti doktor bana

Bana da kizimdan geçmişti 3 hafta kadar once. Doktora gidip direkt rapor aldim ve yattim. Yatmadan gecmiyor maalesef.

Netten sonuclarima baktim degerler normal gibi ama ilk yaptigim yukleme T60 ve T120 değerlerim hic cikmamis o tahlilde diyabetim yoktu acaba simdi cikmis mi oluyor

Ayni seyleri uasamisiz. Ben acil sezeryan oldum. Tok olunca direkt spinale aldilar bana sorulmadi bile oyle acildi.
O anda stresten belkide bilmiyorum biraz mide bulantisi ve bas ağrısı oldu. Orda hemsire damardan igne yapti. Sonrasinda ben agri nedir gormedim.
Bu hamilelikte kalca ve bel kopuyor resmen. Ustelik kizim 11 kg. Ama cok yoruluyorum. Bu hafya yine cok yogun gecirdim. Kizim yine hasta hastanelere gidip geliyorum

Ben gecen ay cok agir gecirdim 2 kez. İlkinde cigerlerde sikinti yoktu. İlacsiz burun acarak meyveyle ihlamurla gecirmeye calistik. Ama 1 hafta ara verjp tekrar basladi. O zaman ciğerlerde hırıltı da olunca ilac yazdi dr. Mutlaka gidin yinede

Çok geçmiş olsun canım

Peki o and uyanik olup olanlari bilmek zor degilmi bana cok korkutucu geliyor
Dedigim gibi bu benim secimim degildi. Ben normal dogum bekliyordum. Bu sebeple karnim toktu. Hatta suni sancida aliyodum. Aniden sezeryana karar verilince bana sorulmadi bile.
Ben normalde panik atak biriyim anksiyete hastasiyim. Ama o anda tek dusundugum bebeğimin saglikla dogmasiydi, esimi gormeden doğuma alindim. Cok stresliydim. Bebek dogduktan sonra uzun muddet agladim. Bas agrisi ve mide bulantisi olunca igne yapıldı sonrA biraz sakinledim aglamam da durdu. Bebegimi gördüm, ilk aglamasini duydum. Temizlendikten sonra tekrar getirdiler mesela yanima.
Suan da bana genel anestezi daha korkutucu geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…