- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
İki hafta önce oldum. Sirkeyle gargara, ıhlamur ve serum fizyolojik ile burun temizliği yaptım. Öldürmedi ama süründürdü derler ya, bir haftada anca toparladım. İş burunda bitiriyor. Onu açabilirsem ne ala, yoksa uzadıkça uzuyor benim grip, nezle gibi hastalıklarArkadaşlar grip olanınız var mı. Ben bugün çok kötü grip oldum geniz akıntısı, burun akıntısı, baş ağrısı hafif ateş ve halsizlik var. Çok kötüyüm ya. Grip olup da şunu yaptım iyileştim diyen var mı
Doktora gittiniz mi peki. Ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İlaç da yazmaz diye düşünüyorum. Olmadı yarın gidicem bakalım. Ben de nar sirkesi yapmıştım geçen sene ondan içtim biraz o kadarİki hafta önce oldum. Sirkeyle gargara, ıhlamur ve serum fizyolojik ile burun temizliği yaptım. Öldürmedi ama süründürdü derler ya, bir haftada anca toparladım. İş burunda bitiriyor. Onu açabilirsem ne ala, yoksa uzadıkça uzuyor benim grip, nezle gibi hastalıklar
Ben de bir takım beğendim. El işçiliği var tamam, çok da beğendim ama fiyatı acayip pahalı geldi. O fiyata 3 takım komple set alınırSirf fotograflarda hatira olucak diye bende bakiyorum :)
Yok gitmedim. Aşı için çağırmışlar. Ebe hasta olduğumu görünce yapmadı ama rapor yazdıralım dinlenin dedi. Cuma az dersim var, araya da haftasonu giriyor diye istemedim ama sonra da uzadıkça pişman oldum. Çalışıyorsanız rapor alabilirsiniz. Geçmiş olsunDoktora gittiniz mi peki. Ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İlaç da yazmaz diye düşünüyorum. Olmadı yarın gidicem bakalım. Ben de nar sirkesi yapmıştım geçen sene ondan içtim biraz o kadar
Oyle soyleyince merakimi cezbettiBen de bir takım beğendim. El işçiliği var tamam, çok da beğendim ama fiyatı acayip pahalı geldi. O fiyata 3 takım komple set alınırEşim de gaza getiriyor al al, sen almazsam ben kafama göre sipariş vericem diye
Oyle soyleyince merakimi cezbettifoto atsana, belki sonrasinda biz de aliriz
Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın benimde ikinci kızım gelecek millet daha doğurmadan 3. Yü düşünmeye başladı erkek olur umuduyla sinir ettiler beni yaşınız kaç 3. Bebek için enerjiniz var mı nasıl hissediyorsunuz 30 yaşındayım bebeğim 5 yaşına gelmeden 3. Düşünmem bilmiyorum nasip kısmet şuan hiç düşünmüyorum zaten 3. Yü ama bi ihtimal büyük konuşmakta istemiyorum bıktım milletin çenesinden cahil insanlarla uğraşmakta zorBen iki oğlumda da spinal oldum çok rahattı tavsiye ederim
Günde 2-3 bardak ıhlamur içilebilir demişti doktor banaArkadaşlar grip olanınız var mı. Ben bugün çok kötü grip oldum geniz akıntısı, burun akıntısı, baş ağrısı hafif ateş ve halsizlik var. Çok kötüyüm ya. Grip olup da şunu yaptım iyileştim diyen var mı
Bana da kizimdan geçmişti 3 hafta kadar once. Doktora gidip direkt rapor aldim ve yattim. Yatmadan gecmiyor maalesef.Doktora gittiniz mi peki. Ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İlaç da yazmaz diye düşünüyorum. Olmadı yarın gidicem bakalım. Ben de nar sirkesi yapmıştım geçen sene ondan içtim biraz o kadar
canım birşey soracağım Erkan bey detaylıya kendimş bakıyor. Özel muayenehanesi var değilmi onunBenim de öyle çıkıyor canım
Normal dogum icin mi sezeryan mi?bende doğum şekillerine daldım birden bir heyecan korku kapladı içimi acaba 2. doğumu olacaklar epidural olan varmı önerir mi?
Cikti mi lekeler canim. Allah gule gule giydirmek nasip etsin hepimizeAynen bende 1 hastane çıkışı 1 tulum aldım kızımdan kalanlarında yıkadım
Hangi marka aldiniz? Çok pahali birsey alamayacağım orta halli birşey bakmayi dusunuyoruzPark yatak aldim ben
Ayni seyleri uasamisiz. Ben acil sezeryan oldum. Tok olunca direkt spinale aldilar bana sorulmadi bile oyle acildi.Ben spinal olmuştum. Epiduralden farkı tek doz iğne uygulanıyor uyuşma için diye biliyorum. Ameliyat sonrası ağrı sızı olursa ağrı kesiciyi damardan yapıyorlar. Memnun kalmıştım. O dönemde spinal ve epidural nedir bilmediğim için anestezi hemşiresi ikna için geldiğinde genel anestezi ve onların önerdiği spinal anestezi üzerinde durmuştuk. Epidural hakkında konuşmamışlardı.
Bel ağrısı şikayeti çok duydum ama bende çok şükür öyle bir yan etkisi olmadı. Oğlum iri doğdu ve iri gelişti. İki yaşında 18 kiloydu, düşünün. Sürekli kucaklamama rağmen bel sıkıntım olmadı. Ne yazık ki şimdiki hamileliğimde çok kötü belim
Ben gecen ay cok agir gecirdim 2 kez. İlkinde cigerlerde sikinti yoktu. İlacsiz burun acarak meyveyle ihlamurla gecirmeye calistik. Ama 1 hafta ara verjp tekrar basladi. O zaman ciğerlerde hırıltı da olunca ilac yazdi dr. Mutlaka gidin yinedeDoktora gittiniz mi peki. Ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İlaç da yazmaz diye düşünüyorum. Olmadı yarın gidicem bakalım. Ben de nar sirkesi yapmıştım geçen sene ondan içtim biraz o kadar
Peki o and uyanik olup olanlari bilmek zor degilmi bana cok korkutucu geliyorNormal dogum icin mi sezeryan mi?
Ben spinal sezeryan oldum. Yjne oyle dusunuyorum. Epiduralle arada farkları var
Çok geçmiş olsun canımAyni seyleri uasamisiz. Ben acil sezeryan oldum. Tok olunca direkt spinale aldilar bana sorulmadi bile oyle acildi.
O anda stresten belkide bilmiyorum biraz mide bulantisi ve bas ağrısı oldu. Orda hemsire damardan igne yapti. Sonrasinda ben agri nedir gormedim.
Bu hamilelikte kalca ve bel kopuyor resmen. Ustelik kizim 11 kg. Ama cok yoruluyorum. Bu hafya yine cok yogun gecirdim. Kizim yine hasta hastanelere gidip geliyorum
Dedigim gibi bu benim secimim degildi. Ben normal dogum bekliyordum. Bu sebeple karnim toktu. Hatta suni sancida aliyodum. Aniden sezeryana karar verilince bana sorulmadi bile.Peki o and uyanik olup olanlari bilmek zor degilmi bana cok korkutucu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?