Cok saol canim uzun uzun anlatmissin. Insallah guzel ve rahat gecer hepimizin ki. Genelde bebegi gormuyo olmak sikinti ve ben o ani kacirmak istemiyorum
Yaani hangisi iyi sizce?Spinal olmuşum bende demekki hep karıştırıyordum ikisini ☺
Kizlar cok acil bisey sorcam
Saat 8 bucuk gibu hamsi yedim canim cekmisti. Saat 12 bucuk gibide yogurt aliskanligim oldugundan bebege yarar diye yogurt yiyim dedim hamsi yedigim cikmisti aklimdan . Bisey olurmu yaaaa sizcee
Balik bayat degilse olmaz bisi 4 saat gecmis.. insallah iyisindirde ☺Kizlar cok acil bisey sorcam
Saat 8 bucuk gibu hamsi yedim canim cekmisti. Saat 12 bucuk gibide yogurt aliskanligim oldugundan bebege yarar diye yogurt yiyim dedim hamsi yedigim cikmisti aklimdan . Bisey olurmu yaaaa sizcee
Bende merak ediyorum ya.. bu zaten normal dogum gerceklesiyor peki ameliyat masasindan kalktiktan ne kadar sure aonra hislerini geldi ve agriniz oldumu.. olduysa siddetlimiydi.. hemen rutininize donebildinizmi??Belki hos olmicak sormam ama merak ediyorum o an yapilanlari aci olmasada vucudunda hissediliyormu?
Balik bayat degilse olmaz bisi 4 saat gecmis.. insallah iyisindirde ☺
Bence epey zaman gecmis aradan birsey olmazKizlar cok acil bisey sorcam
Tazemi hic bilmiyorumkimember: 288026"]
Eger balık tazeyse hic birsey olmaz. Genelde 8 saat gecmesi gerekiyor ama taze olunca bir sorun olmuyor
Tazemi hic bilmiyorumkimember: 288026"]
Eger balık tazeyse hic birsey olmaz. Genelde 8 saat gecmesi gerekiyor ama taze olunca bir sorun olmuyor
Zannetmiyorum. Amasra'da balığın yanındaki en meşhur tatlı yoğurt üstü baldır. Balık tazeyse birşey olmaz. Bayatsa yoğurt kusturabilir diye biliyorum ben nacizaneKizlar cok acil bisey sorcam
balli tatli yigurt helal be onlaraZannetmiyorum. Amasra'da balığın yanındaki en meşhur tatlı yoğurt üstü baldır. Balık tazeyse birşey olmaz. Bayatsa yoğurt kusturabilir diye biliyorum ben nacizane
Neyi sordugunu tam anlayamadim. Asiri yorgunum ondan sanirimBende merak ediyorum ya.. bu zaten normal dogum gerceklesiyor peki ameliyat masasindan kalktiktan ne kadar sure aonra hislerini geldi ve agriniz oldumu.. olduysa siddetlimiydi.. hemen rutininize donebildinizmi??Amine Busra ve diger seseryanli arkadaslar yanitlarlarsa sevinirim
Bende merak ediyorum ya.. bu zaten normal dogum gerceklesiyor peki ameliyat masasindan kalktiktan ne kadar sure aonra hislerini geldi ve agriniz oldumu.. olduysa siddetlimiydi.. hemen rutininize donebildinizmi??Amine Busra ve diger seseryanli arkadaslar yanitlarlarsa sevinirim
İnşallah uzamıştır. Benimde kasik agrilarim artti bu hafta hic dinlenemedim. İnsallah kotu bisey yokturKizlar kac gundur dinlenuyorum su rahim boyu konusa yaza dikkat etcem dedim kendi kendime hicbi is elimden geldigince yapmican bakayim ayin 21 inde doktor bey kac diyecek.. uzayacak mi ya da... devamli ayaklarimi uzatir pozisyonda yada yatar pozisyondayim.. bakalim gorcez
Ay evet kayisi kompostosu cok iyi cidden. Bana bir akrabamiz hastaneye getirdi o kadar iyi gelmisti ki. Hemen o gece wc cikmistim. Ertesi gunde eve gecmistim. Evde de hep ictim. Bunda kimbilir kac kg kayisi buzluga attim. Dogum zamani kullancamTabiki ilk gün birazcık agrı oluyor onda da igne yapıyorlar. Acıkcası kuzum sana baglı iyilesme sürecin. Eger yatmazsan, hareket halinde olursan daha cabuk toparlanıyorsun bu gercek. Ne kadar yatar evham yaparsan o kadar uzun sürüyor. Ama yİnede zor gecmiyor. bir arkadasım 5. gün yemege gitti Kocasıyla ☺ Oturup kalkarken biraz zorlanabiliyorsun ama eve geldikten sonra hic acı agrı yasadıgımı hatırlamıyorum. Ameliyattan sonrada hisler 3 saatte falan geliyor spinalde, sonrada yürütüyorlar. Bas agrısı olmasın diye nescafe iciriyorlar ben birde kayısı kompostosunun cok faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim hastanede olsun yanınızda bol bol içinki kabızlık olmasın
Çoğu hafızamdan silinmiş. Sadece üç gün geçtikten sonra banyo yaptığımı hatırlıyorum. Ve ilk gece biraz kötüydü. Çok uykusuzum ve bebeğe birşey olursa diye de uyuyamamıştım. Yardımsız ayağa kalkmıyor olmak feci bir his. Ben pek işlerimi yardımla görmeyi sevmem. Belki de o yüzden böyle hissetmişimdir. Çok bilip de girmemek lazım ama doğuma. Mesela nerden duyduysam sezeryan sonrası dikiş yerinin üstüne kum torbası gibi bir ağırlık konduğunu ve kanama var mı diye bakmak için doktorun karnınıza bastırdığı duymuşum. Çok canı yanıyormuş insanın demişlerdi. Ameliyattan birkaç saat sonra doktor geldi. Dikişlerinize bakmak istiyorum dedi. Bakamazsınız, zaten sizin yüzünüzden sezeryan oldum, canımı bir daha yakmanıza izin vermem dedimBende merak ediyorum ya.. bu zaten normal dogum gerceklesiyor peki ameliyat masasindan kalktiktan ne kadar sure aonra hislerini geldi ve agriniz oldumu.. olduysa siddetlimiydi.. hemen rutininize donebildinizmi??Amine Busra ve diger seseryanli arkadaslar yanitlarlarsa sevinirim
Bu sonucta normal dogum dimi? Benimde kafam karisti? Normal dogumu agrisiz acisiz yapiyoruz ve bu sikintilar cekiliyor mu? Bende yorgunum canim.. ya sorum suydu? Spinal yada epidural anestezi de normal dogum ama agri hissetmeden olan mi?Neyi sordugunu tam anlayamadim. Asiri yorgunum ondan sanirim
Kisaca sezeryan sonrasini anlatayim. Saat 10 civari sezeryan oldum. Aksam 6 ya kadar hic ayağa kaldirilmadim. Acida hissetmedim. Kum torbasi konmadi,bastiranda olmadi. Kanamam biraz fazlaydi degistirirlerken zorlandilar hasta bakicilar kilomdan dolayı...
Aksam ebe gelip yuruttu. İlk kalkışlarım çok acılı oldu. Yalan soylemicem. Ama ben ekstra agri kesici istemedim. Orda hatali davrandim. Kaç defa dediler kabul etmedim. Hep yurumeye calistim. Wcye gitmeye basladiktan sonra annem destek oldu. Butun gece sabaha kadar sık sık yürüdük. Kaynanam ve annem kaldi yanimda. İki kisi cok iyi oluyor.
Tabi ben acı hissediyorum agri kesici kabul etmedigim icinde birsey diyemiyorum kimseye. Sadece anneme soruyorum anne ne zaman gecer vs en sonunda annem bana kizdi ve ebeye agri kesici yaptırdı. Rahatlattimi hatirlamiyorum. İlk gece gözümü kirpmadim. Zaten 1 hafta uyuyamadim diyebilirim.
Herneyse 2. Gun oglen eve ciktik. Evde yine ilk banyoma annem destek oldu. Kendim yikanabildim annem bekledi sadece yanimda. Sonra yine kendim desteksiz oturup kalkmaya basladim. Ayni aksam kizimin altini aldim egilmeden onu masada tuttum. Sonraki gunler daha hizli acildim. Ama evde de hep yurumeye devam ettim. Gaz sancim oldu biraz ama cok zorlanmadim hep rezene kimyon içtim meyve suyu ictim
Benim duyduğum baya yakinlarimdi. Kum torbasi gelmeyince sasirdim. Sonra ebe kanamaya bakti o ara hafif bir bastirdi refleksle ayy dedim bana bir bakisi vardi anlatamamÇoğu hafızamdan silinmiş. Sadece üç gün geçtikten sonra banyo yaptığımı hatırlıyorum. Ve ilk gece biraz kötüydü. Çok uykusuzum ve bebeğe birşey olursa diye de uyuyamamıştım. Yardımsız ayağa kalkmıyor olmak feci bir his. Ben pek işlerimi yardımla görmeyi sevmem. Belki de o yüzden böyle hissetmişimdir. Çok bilip de girmemek lazım ama doğuma. Mesela nerden duyduysam sezeryan sonrası dikiş yerinin üstüne kum torbası gibi bir ağırlık konduğunu ve kanama var mı diye bakmak için doktorun karnınıza bastırdığı duymuşum. Çok canı yanıyormuş insanın demişlerdi. Ameliyattan birkaç saat sonra doktor geldi. Dikişlerinize bakmak istiyorum dedi. Bakamazsınız, zaten sizin yüzünüzden sezeryan oldum, canımı bir daha yakmanıza izin vermem dedimNiye canınız yansın ki diyor adam ama kim dinliyor. Koymuşum ellerimi bandajın üstüne, geceliği açmamak için direniyorum. Sonra, biliyorum yaraya bastıracaksınız, hemşireler de kum torbası getirecekler dedim. Ne için, boks mu yapacaksınız dedi Adam yemin billah etti elle bile dokunmayacağına da ikna olup açtım. O gün bir daha adamın yüzüne bakamadım. 40 kontrolüne gittiğimizde de olayı hatırlatıp gülmüştük. İnşallah bu toraman oğlan da sizin gibi keçi kadar inatçı olur dileğinde bulunmuştu
Sezeryan benim canimBu sonucta normal dogum dimi? Benimde kafam karisti? Normal dogumu agrisiz acisiz yapiyoruz ve bu sikintilar cekiliyor mu? Bende yorgunum canim.. ya sorum suydu? Spinal yada epidural anestezi de normal dogum ama agri hissetmeden olan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?