2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İste bana o bant yapistirilmadan Pansuman yapildiginda ben mahvoldum

Kızlar gece gece iyi muhabbet etmişsiniz
Uyanır uyanmaz sezeryen kısımlarını okuyunca içimi ürperti sarsada sayenizde bilgi sahibi oldum
Hepimizin mevlid kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun. Hayırlısıyla sağlıcakla evletlarımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Hayırlı kandiller kızlar. Bugün 20. Haftama girdim(20+0) ama hala daha hareket hissetmedim. Geçen hafta kontrolde bebek iyiydiz. İlk gebeliğim siz ne zaman hissettiniz özellikle ilk gebeliği olanlar?

İnsanların içleri fesat yada konuşmayı adabı gerçekten bilmiyorlar. Güzel konuşamıyorlarsa hiç koonuşmasalar keşke.

Kizlar gunaydin. Epidural normal doğum yani prenses doğumda belli bir noktaya kadar ilaç verilip açılma olana kadar uyusturuluyor. Ama doğuma girmeden bir sure önce bu ilaç kesiliyor. Yani doğum anında ve biraz öncesinde tamamen hissediyor oluyormussun. Bir arkadaşım bu şekilde yaptı oradan biliyorum.

Ben genel anestezi ile sezeryan olanlardanım. Ayilma aninin zor olduğunu anımsıyorum. Çünkü henüz ağrı kesici verilmediği için acıyı hissediyordum. Birde midem bulantı ve istifra ettim. Ama ayilinca ağrı kesici verdiler ve çok rahatladım. Akşamına yürüdüm ve yatağımda oturdum bebeğimin altini bile değiştirdim. İkinci gün ise gayet iyiydim hatta sıkıldım kantine çay içmeye bile gittim duşumu falan hep kendim aldım. Sadece gülerken hapsirirken eğilip kalkarken biraz ağrın oluyor neticede ameliyat . Ama gerçekten korkulcak birşey yok kızlar.
Bende şimdi genel anestesi değilde spinal yada epidural ile yapmak istiyorum. Ama çok hazır değilim bu fikre. Orada bilincim açıkken yatmak biraz zor bir eylem gibi geliyor. Bilmiyorum belki sakinleştirici falan yapiyorlarsa. Türkiye'ye dönünce doktorumla konusucam.

Hepimize saglikli mutlu hayırlı doğumlar diliyorum.

Gecmis olsun cnm ıhlamur icebilirsin

Beni ameliyattan 4 saat sonra hastabakicilar yuruttuler. Hafif bocaladigimi ayagimi biraz surudugumu hatırlıyorum ama yuruyebilmistim. Ertesi gun ise gayet kendimdeydim, epidural katateri cikti, damaryolunu falan soktuler dusa girdim baya normal hayata dönmüştüm. Hastanede kalcadan da agri kesici vurmuslardi epidural cikinca, o yuzden hic agrim olmamıştı. Eve ciktiktan sonra da 4-5 gun voltaren hap vermislerdi. O yuzden agri aci hic hissetmedim. Bebegimle de cok rahat ilgilenebildim.
Benim doğum 39+2de oldugu icin bebegin emme refleksi de yerindeydi, sütüm de hemen gelmisti dolayisiyla normal dogumdan farkli bi surec olmadi benim icin. Niyetim normal beklemekti ama yuksek tansiyonla apar topar giriverdik sezeryana.

Canı
canım birşey soracağım Erkan bey detaylıya kendimş bakıyor. Özel muayenehanesi var değilmi onun
Evet tatlım kendisi bakıyor . Ben sürekli gittiğim için ücret ödemedim ama sanırım 300 350 civarı birşey sadece detaylı için gitmek istersen. Başka da yapan yok burada diye biliyorum . Diğer arkadaşlarım Balıkesir’e Bursa’ya falan gittiler . Hatta pembe mavi hastanesi 600 tl demiş kafayı yemişler doktor bizimkine baktı 20 25 dk falan sürdü hemşires not aldı ama bana kağıt CD falan verilmedi bende sormadım açıkçası . Bebişin fotosunu da Veremedi haftaya gelince bakalım güzel poz vermedi dedi dün aldık minişin portresini

Muhtesem anlattin

Kizlar cok acil bisey sorcam
Saat 8 bucuk gibu hamsi yedim canim cekmisti. Saat 12 bucuk gibide yogurt aliskanligim oldugundan bebege yarar diye yogurt yiyim dedim hamsi yedigim cikmisti aklimdan . Bisey olurmu yaaaa sizcee
bayat balikta olur taze ise bsy olmaz cnm bu mevsimde taze zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…