İste bana o bant yapistirilmadan Pansuman yapildiginda ben mahvoldumVallahi kızlar kum torbası falan ben hic duymamıstım Simdi sizden duydum he ufak bir bastırdılar ama o da anestezinin etkisi gecmeden hic birsey hissetmedim. Eve cıkarkende su gecirmeyen bant yapıstırdılar yine acımadı eve gider gitmez dusumu aldım sadece ben cok nazlıydım iki büklüm gezdim hep
Amin inşallah lekeler tam çıkmadı akşam sıcak suya koslaya bastım bakalım artıkCikti mi lekeler canim. Allah gule gule giydirmek nasip etsin hepimize
Benim anneminde dudaklar ve burun şişmiş hamileliklerinde gene bağlıyorum o zaamnBen de şişkinlik yok ama 10 kilo aldim şimdiden
İnsanların içleri fesat yada konuşmayı adabı gerçekten bilmiyorlar. Güzel konuşamıyorlarsa hiç koonuşmasalar keşke.Her şeye karışmayı örnek vermeyi seven tipler var maalesef. Ben şuram ağrıdı desem hep bir laf bulanlar var. Gereksiz yorumlar. Onu yeme bunu içme. Kaşıntım oldu kilo aldın ya ondandırsebebi yeni iç çamaşırı almıştım ve sütyen göğüs altımı tahriş etti. Cevap vermemeyi tercih ediyorum. Ben kendimi bildikten sonra. Hamileliliğimde istemediğim şey kilo almaktı ama maalesef kilo alıyorum. Sağlığımı olumsuz etkilemedikten sonra düşünmek istemiyorum. Ben bilmiyorum gibi sürekli hatırlatan insanlar var
Kizlar gunaydin. Epidural normal doğum yani prenses doğumda belli bir noktaya kadar ilaç verilip açılma olana kadar uyusturuluyor. Ama doğuma girmeden bir sure önce bu ilaç kesiliyor. Yani doğum anında ve biraz öncesinde tamamen hissediyor oluyormussun. Bir arkadaşım bu şekilde yaptı oradan biliyorum.Yok bu dedigimde suni sanc zaten veriolar ama gissetmiyosun 12 saatte kadin diguruyor belki daha uzun ama ne oluyor adi bilmiyom.. sadece sanciyi digurmayi cekmio yavas yavas gelio .. ikin diyi mesela hissetmedigi icin ikinuyo gibi yapiyo ama iste iyle bise anne mutlu aci yok diye hem normal yoldan hem ameliyat yok .. tabi alttan kesebilirler duruma gore... ama sonucta kolay toparlanir herhalde ... yinede belli olmaz tabi...
Bende hissetmiyorum henüz ama korkma çok normal ilk gebeliklerdeHayırlı kandiller kızlar. Bugün 20. Haftama girdim(20+0) ama hala daha hareket hissetmedim. Geçen hafta kontrolde bebek iyiydiz. İlk gebeliğim siz ne zaman hissettiniz özellikle ilk gebeliği olanlar?
canım ben ameliyathane hemşiresiydim ilkinede bile bile gittim:)İkinciye bile bile gitmek cok baska bencede. Bende cogunlukla dusunuyorum neler olcak diye
Gecmis olsun cnm ıhlamur icebilirsinArkadaşlar grip olanınız var mı. Ben bugün çok kötü grip oldum geniz akıntısı, burun akıntısı, baş ağrısı hafif ateş ve halsizlik var. Çok kötüyüm ya. Grip olup da şunu yaptım iyileştim diyen var mı
E bebegin kendi markasi cnm oburlerine gore daha uygundu simdi fiyatini hatirlayamadim sallanma ozelligi ve muzik ozelligi var.Hangi marka aldiniz? Çok pahali birsey alamayacağım orta halli birşey bakmayi dusunuyoruz
Beni ameliyattan 4 saat sonra hastabakicilar yuruttuler. Hafif bocaladigimi ayagimi biraz surudugumu hatırlıyorum ama yuruyebilmistim. Ertesi gun ise gayet kendimdeydim, epidural katateri cikti, damaryolunu falan soktuler dusa girdim baya normal hayata dönmüştüm. Hastanede kalcadan da agri kesici vurmuslardi epidural cikinca, o yuzden hic agrim olmamıştı. Eve ciktiktan sonra da 4-5 gun voltaren hap vermislerdi. O yuzden agri aci hic hissetmedim. Bebegimle de cok rahat ilgilenebildim.Bende merak ediyorum ya.. bu zaten normal dogum gerceklesiyor peki ameliyat masasindan kalktiktan ne kadar sure aonra hislerini geldi ve agriniz oldumu.. olduysa siddetlimiydi.. hemen rutininize donebildinizmi??Amine Busra ve diger seseryanli arkadaslar yanitlarlarsa sevinirim
Evet tatlım kendisi bakıyor . Ben sürekli gittiğim için ücret ödemedim ama sanırım 300 350 civarı birşey sadece detaylı için gitmek istersen. Başka da yapan yok burada diye biliyorum . Diğer arkadaşlarım Balıkesir’e Bursa’ya falan gittiler . Hatta pembe mavi hastanesi 600 tl demişCanı
canım birşey soracağım Erkan bey detaylıya kendimş bakıyor. Özel muayenehanesi var değilmi onun
Onu bebeğin gelişimi normal mi diye soruyorlar. Aşı ile alakası yok. İzlem yapmış oluyorlar. Boy kilo da soruyorlar. Bilgileri kaydediyorlar sisteme. Hatta bebeğin kalp atışını dinliyorlarBana sormuslardi 2 saglik ocaginda da
Muhtesem anlattinOlanlari hic bilmiyorsun ki ne ara kesi actılar, o anda ne yapiyorlar bilmiyorsun, anlamiyorsun. Zaten öncesinde sakinlestirici gibi birsey Veriyorlar serumla biraz aptallasıyorsun. Sadece yatıyorsun bebegi cıkarırken normal dogum gibi bastırıyorlar, birazcık oda hepsi o sonra bebis cıkıyor. Onu bile bilmiyorsun aglamasa ne oluyor farkında degilsin dogdu mu dogdu mu diye sormustum hep. Ameliyat ortamı cok rahatlatıcı sarkılar espiriler havada ucusuyor. Ben cok korkak birisiyim ama spinal sezeryanı yaşadıktan artık sonra genel olmam. Sonra yüzüne getiriyorlar hemen temizlemeden daha iste o an mucizelerin en büyügünü yasamıs oluyorsun. Sonra bileklik takıyorlar hem sana hem bebege aynısından bir kere daha bebisi gösteriyorlar sonra bebis dogru giyinmeye o sırada senin islemler tamamlanıyor dikis falan hop odadasın
Gule gule giysin annesiiHerkese günaydınlar umarım her şey yolundadır kızlar. Bunlarda bizim ilk cicişlerimiz...Eki Görüntüle 2552369
bayat balikta olur taze ise bsy olmaz cnm bu mevsimde taze zatenKizlar cok acil bisey sorcam
Saat 8 bucuk gibu hamsi yedim canim cekmisti. Saat 12 bucuk gibide yogurt aliskanligim oldugundan bebege yarar diye yogurt yiyim dedim hamsi yedigim cikmisti aklimdan . Bisey olurmu yaaaa sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?