2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun detayli ultrasonum var canlar.
Heyecan dorukta, ilk deneyimim olacak. Dugun bayram gibi bi gun bana acikcasi, iple cektim resmen bugunu.

Kandilimiz mubarek olsun. Cocuklarimizi sag salim dogurup, omur boyu her ihtiyac duyduklari anda onlarin yaninda olabilelim, vatana millete yararli bir evlat olarak yetistirebilelim ins. Olmayanlara da nasip etsin Rabbim ins

A Altibirlik61 canim sutum gelir mi acaba demissin bi yazinda gordum. Kucagina alinca, o sicakligi hissedince emin ol selale olup geliyor.
Tabii tecrubeli anneler cok daha iyi bilirler ama ben bi uzmandan dinledim, kucaginiza bebeginizi alip sevin ve su tuketin diyordu. Yok tatli yemek, yok baska sey icmekten ziyade, caresi budur die anlatmisti.
Senin de oyle olcak hic merak etme ve psikolojini de buna gore hazirla fistik

Yaani hangisi iyi sizce?
Ben bi sıkıntı yaşamadım cok şükür biraz heyecan yaptım amelityathanede ama eşimde yanımda girmişti sonra heycanım geçti. anında uyuşmaya başladı alt taraf ve hic bisey hissetmedim dokunuş vs hissetmedım. mide bulantısı vs hicbirşey olmadı baş agrısı da yapmadı bende doktor nescafe onermişti agrı olmasın diye. Odaya cıktıgımda ayaklarımı kıpırdatabılıyodum cok cabuk açıldı tabi ilk sürecten sonra biraz agrım oldu ama seruma agrı kesici veriyolardı. Dogumdan 1 2 ay sonra bel agrısı yaşadım ama onunla alakası var mı bilmiyorum bebegi kaldırmaktan da olabılır bide ben hamileligim boyunca agır tencere bile kaldırmıyodum uzun süre ardından bebek tasıyınca kaslarım zorlanmış olabılır

Basımdakı kalabalık bebekle yalnız kalmamak benı strese soktu oyuzden bı ıkı gun gelmedi yine öyle olcak dye korkuyorum bide ılk emişte herkes basıma üşüştü emcekmi diye

Guzel bunlar bende kar kuresi baktim 6.5 gbi bi4 maliyeti oluyor bunlarin adet fiyati nasil
Kizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyor lavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi

İnsallah guzel insan

İnsallah kuzucumm hepimizin sutu bol bol olsun yavrularimiza yetsin insallah

Amin canim en guzel dua onlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun
Korkma korkma benımkı de sarılık oldu hemde uzun surdu bayaaa 1 ay fln bizde anne bebek kan grubu uyuşmazlıgı cıktı ondan sarılık olmuş öyle dedi doktor ama hic bi tedavi yapılmadı siniri gecmedigi için, yuzu gozu karnı baya sarı kalmıştı yavrumun zaten doktor kontrolunde oluyosun.

Masallahhh sana harikasin.. icimi rahatlatti bu anlattiklarin.. ya yavrumuz saglicakla gelsinde agri varsa cekcez yapicak bisey yok

Guzel bunlar bende kar kuresi baktim 6.5 gbi bi4 maliyeti oluyor bunlarin adet fiyati nasil
Lavanta ve anahtarligin adet fiyatlari 3.5 tl, karton torba 25 tanesi 55 tl
Kar kuresinin adetini 13 tlye sordum. Birde kizimin dogum gunu martta onada birsey yaptirmak zorundayim hepten mahvoldum

Hayal bey kendi hastalarına mı bakıyormuş ? Aa çok şaşırdım . Royal in detaylı usg ye yeterli makinası ve yetkisi yok diye biliyordum . Sana Bursaya gerek yok diye Hayal bey mi dedi ?

Sezeryan benim canim
Sezeryanda hastane de
Benim bebeğim de ilkten ememedi yaklaşık 3 ay sağıp verdim ayy çok zordu yaa bi yandan sağıyordum bi yandan da kaç milim çıktı diye bakıyordum valla anne olmak çok zor bu hayatta ama ben en çok anne olmayı sevdim çünkü evlat kadar size masumca bağlanmıyor kimse iyi olsunlar başka bi şey istemem emzirirken zorlandığım gazını çıkarmaya uğraştığım sebepsiz kolik ağlamalarında şaşırıp kaldığım o günleri bile özledim çünkü o günlerde gelip geçici sağlıklı ve hayırlı olsunlar en başı o

Lavanta ve anahtarligin adet fiyatlari 3.5 tl, karton torba 25 tanesi 55 tl
Kar kuresinin adetini 13 tlye sordum. Birde kizimin dogum gunu martta onada birsey yaptirmak zorundayim hepten mahvoldum
Sizde benim gibi aynı dönemde hamile kaldınız o zaman benim kızım da Şubat başı doğumlu bu bebişimi de Şubat sonu Mart başı bekliyorum

Kizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyor lavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi
Anahtarlık çok hoşuma gitti. Ben yaptırmak istemiyorsum ama böyle birşey yaptırabilirim.

Amin canim en guzel dua onlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun
Kendini şimdiden sıkma emseler gerçekten çok iyi anne sütü gibisi yok ama şimdi anne sütüne yakın güzel kaliteli mamalar da var

Basımdakı kalabalık bebekle yalnız kalmamak benı strese soktu oyuzden bı ıkı gun gelmedi yine öyle olcak dye korkuyorum bide ılk emişte herkes basıma üşüştü emcekmi diye
Aynen yaa vallahi bana da öyle yaptılar kv mememi eline alıp bebeğin ağzına vermeye çalışmıştı şimdi kapımı kapatıp güzelce emziricem bebeğimi yatak odadan çok fazla çıkarmayı düşünmüyorum

Ben bugün kızımın kıyafetlerini yıkamıştım ütüledim ilk etapta kullanabileceklerimi ayırdım neredeyse hastane çantasına koyacaklarım hazır kendim için sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik yeterli mi bebek içinde 1 tane 10 lu hastane çıkışı ve 1 tulum çıtçıtlı badi battaniye koydum kıyafet olarak bebeğe yeter mi acaba 1 takım daha mı koysam hastane çantama koyacaklarımı ayrı bi çekmeceye toparladım aklıma geldikçe eklemeler yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…