- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ben bi sıkıntı yaşamadım cok şükür biraz heyecan yaptım amelityathanede ama eşimde yanımda girmişti sonra heycanım geçti. anında uyuşmaya başladı alt taraf ve hic bisey hissetmedim dokunuş vs hissetmedım. mide bulantısı vs hicbirşey olmadı baş agrısı da yapmadı bende doktor nescafe onermişti agrı olmasın diye. Odaya cıktıgımda ayaklarımı kıpırdatabılıyodum cok cabuk açıldı tabi ilk sürecten sonra biraz agrım oldu ama seruma agrı kesici veriyolardı. Dogumdan 1 2 ay sonra bel agrısı yaşadım ama onunla alakası var mı bilmiyorum bebegi kaldırmaktan da olabılır bide ben hamileligim boyunca agır tencere bile kaldırmıyodum uzun süre ardından bebek tasıyınca kaslarım zorlanmış olabılırYaani hangisi iyi sizce?
Basımdakı kalabalık bebekle yalnız kalmamak benı strese soktu oyuzden bı ıkı gun gelmediA Altibirlik61 canim sutum gelir mi acaba demissin bi yazinda gordum. Kucagina alinca, o sicakligi hissedince emin ol selale olup geliyor.
Tabii tecrubeli anneler cok daha iyi bilirler ama ben bi uzmandan dinledim, kucaginiza bebeginizi alip sevin ve su tuketin diyordu. Yok tatli yemek, yok baska sey icmekten ziyade, caresi budur die anlatmisti.
Senin de oyle olcak hic merak etme ve psikolojini de buna gore hazirla fistik
Kizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyorlavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi
İnsallah guzel insano cok guzel oluyor cocuk olunca esas tam bir aile oluyorsunAllah in izniyle bebislerine kavusmaya az zaman kaldi saglikla sihhatle hayirli omurlerle gelsinler. Benimde ilk kizima 3 yillik evliyken hamile kalmistim. Herseyin bir zamani oluyor gercekten. Insallah kuzum bebisler dogunca kopmalar oluyor buradan mecburen
insallah daha guzel dogumlar senin olur
İnsallah kuzucumm hepimizin sutu bol bol olsun yavrularimiza yetsin insallahA Altibirlik61 canim sutum gelir mi acaba demissin bi yazinda gordum. Kucagina alinca, o sicakligi hissedince emin ol selale olup geliyor.
Tabii tecrubeli anneler cok daha iyi bilirler ama ben bi uzmandan dinledim, kucaginiza bebeginizi alip sevin ve su tuketin diyordu. Yok tatli yemek, yok baska sey icmekten ziyade, caresi budur die anlatmisti.
Senin de oyle olcak hic merak etme ve psikolojini de buna gore hazirla fistik
Korkma korkma benımkı de sarılık oldu hemde uzun surdu bayaaa 1 ay fln bizde anne bebek kan grubu uyuşmazlıgı cıktı ondan sarılık olmuş öyle dedi doktor ama hic bi tedavi yapılmadı siniri gecmedigi için, yuzu gozu karnı baya sarı kalmıştı yavrumun zaten doktor kontrolunde oluyosun.Amin canim en guzel duaonlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun
Masallahhh sana harikasin.. icimi rahatlatti bu anlattiklarin.. ya yavrumuz saglicakla gelsinde agri varsa cekcez yapicak bisey yokBen bi sıkıntı yaşamadım cok şükür biraz heyecan yaptım amelityathanede ama eşimde yanımda girmişti sonra heycanım geçti. anında uyuşmaya başladı alt taraf ve hic bisey hissetmedim dokunuş vs hissetmedım. mide bulantısı vs hicbirşey olmadı baş agrısı da yapmadı bende doktor nescafe onermişti agrı olmasın diye. Odaya cıktıgımda ayaklarımı kıpırdatabılıyodum cok cabuk açıldı tabi ilk sürecten sonra biraz agrım oldu ama seruma agrı kesici veriyolardı. Dogumdan 1 2 ay sonra bel agrısı yaşadım ama onunla alakası var mı bilmiyorum bebegi kaldırmaktan da olabılır bide ben hamileligim boyunca agır tencere bile kaldırmıyodum uzun süre ardından bebek tasıyınca kaslarım zorlanmış olabılır
Ayyy evet canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYaa saglikla giyinsin minik prenses simdi karninda pit pit yapan ayaklar eller bunlarin icinde olacak
Lavanta ve anahtarligin adet fiyatlari 3.5 tl, karton torba 25 tanesi 55 tlGuzel bunlar bende kar kuresi baktim 6.5 gbi bi4 maliyeti oluyor bunlarin adet fiyati nasil
Sezeryanda hastane deSezeryan benim canim
Benim bebeğim de ilkten ememedi yaklaşık 3 ay sağıp verdim ayy çok zordu yaa bi yandan sağıyordum bi yandan da kaç milim çıktı diye bakıyordum valla anne olmak çok zor bu hayatta ama ben en çok anne olmayı sevdim çünkü evlat kadar size masumca bağlanmıyor kimse iyi olsunlar başka bi şey istemem emzirirken zorlandığım gazını çıkarmaya uğraştığım sebepsiz kolik ağlamalarında şaşırıp kaldığım o günleri bile özledim çünkü o günlerde gelip geçici sağlıklı ve hayırlı olsunlar en başı oameliyattan sonra gazını çıkarıncaya kadar sıvı şeyler tüket dediler bana, hepsi aynı mı bilmiyorum, ben oğluma aventin anne memesine benziyen biberonundan almıştım, yine alacam inşlh, sütüm hemen gelmedi, ama oğlum biberonda kullanamadı, ilk mamasını şırınğa ile verdik, sonra güçlenince biberonu aldı, ben sütüm gelinceye kadar sağdım, 3. yada 4. gün geldi çok şükür, bol bol su, rezene, dere otu, sebze yemekleri yedim, sütümün geldiğini anladım gögsüm birden taş gibi değişik olmuştu zaten kendiliğinden akıyordu, sütüm geldikten sonra bir daha mama vermedim
Sizde benim gibi aynı dönemde hamile kaldınız o zaman benim kızım da Şubat başı doğumlu bu bebişimi de Şubat sonu Mart başı bekliyorumLavanta ve anahtarligin adet fiyatlari 3.5 tl, karton torba 25 tanesi 55 tl
Kar kuresinin adetini 13 tlye sordum. Birde kizimin dogum gunu martta onada birsey yaptirmak zorundayimhepten mahvoldum
Anahtarlık çok hoşuma gitti. Ben yaptırmak istemiyorsum ama böyle birşey yaptırabilirim.Kizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyorlavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi
Kendini şimdiden sıkma emseler gerçekten çok iyi anne sütü gibisi yok ama şimdi anne sütüne yakın güzel kaliteli mamalar da varAmin canim en guzel duaonlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun
Aynen yaa vallahi bana da öyle yaptılar kv mememi eline alıp bebeğin ağzına vermeye çalışmıştı şimdi kapımı kapatıp güzelce emziricem bebeğimi yatak odadan çok fazla çıkarmayı düşünmüyorumBasımdakı kalabalık bebekle yalnız kalmamak benı strese soktu oyuzden bı ıkı gun gelmediyine öyle olcak dye korkuyorum bide ılk emişte herkes basıma üşüştü emcekmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?