- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Masallah ne kadar guzel anlattin.. hic yasamamis biri olarak merakli ve hafif korkarak okuyorun bu dogum sezeryan bolumlerini.. ama asil gercek orasi.. ben korkarak hicbiseyib olamayacagina inananlardanim.. kör topal girmektense bilmek en guzeliBeni ameliyattan 4 saat sonra hastabakicilar yuruttuler. Hafif bocaladigimi ayagimi biraz surudugumu hatırlıyorum ama yuruyebilmistim. Ertesi gun ise gayet kendimdeydim, epidural katateri cikti, damaryolunu falan soktuler dusa girdim baya normal hayata dönmüştüm. Hastanede kalcadan da agri kesici vurmuslardi epidural cikinca, o yuzden hic agrim olmamıştı. Eve ciktiktan sonra da 4-5 gun voltaren hap vermislerdi. O yuzden agri aci hic hissetmedim. Bebegimle de cok rahat ilgilenebildim.
Benim doğum 39+2de oldugu icin bebegin emme refleksi de yerindeydi, sütüm de hemen gelmisti dolayisiyla normal dogumdan farkli bi surec olmadi benim icin. Niyetim normal beklemekti ama yuksek tansiyonla apar topar giriverdik sezeryana.
Yaa işte sonradan baş ağrısı bel ağrısı kalırsa bebeğimle ilgilenemem diye çok korkuyorum ilki genel anestezi oldu bi sorun yaşamadım ama o anlar geri gelmiyor göremedim yaşayamadımDüşünsene bebeğinin ilk ağlamasını duyacaksın bu muhteşem değilmigüzele odaklan
bende bpinal sezeryan oldum çok rahattı,oğlumu hemen gördüm çok şükür, tek higssettiğim an bebeği çıkarırlarken biraz sizi sarsıyorlar, o kadar sonra bebeği gösteriyorlar doktor sizi dikmeye başlıyor, benim doktor tanıdıktı sohbet ettik bol bol, sonra odya bebekle birlikte alındık, ameliyattan 6 yada 7 saat sonra kaldırıyorlar sizi, sonrası size kalmış ne kadar yürür ve hareket ederseniz o kadar çabuk toparlanıyorsunuz, 2 gün hastanede kaldık eve geldim duşumu aldım, bir haftaya tamamen toparlanmıştım, bebegime kendim baktım çok şükür,Bende merak ediyorum ya.. bu zaten normal dogum gerceklesiyor peki ameliyat masasindan kalktiktan ne kadar sure aonra hislerini geldi ve agriniz oldumu.. olduysa siddetlimiydi.. hemen rutininize donebildinizmi?? @aijoo ve diger seseryanli arkadaslar yanitlarlarsa sevinirim
ameliyattan sonra gazını çıkarıncaya kadar sıvı şeyler tüket dediler bana, hepsi aynı mı bilmiyorum, ben oğluma aventin anne memesine benziyen biberonundan almıştım, yine alacam inşlh, sütüm hemen gelmedi, ama oğlum biberonda kullanamadı, ilk mamasını şırınğa ile verdik, sonra güçlenince biberonu aldı, ben sütüm gelinceye kadar sağdım, 3. yada 4. gün geldi çok şükür, bol bol su, rezene, dere otu, sebze yemekleri yedim, sütümün geldiğini anladım gögsüm birden taş gibi değişik olmuştu zaten kendiliğinden akıyordu, sütüm geldikten sonra bir daha mama vermedimHayy seni severim benepidural di onun adi heeee... hee prensesler gibi dogurtturuyolar biz ne etcezz bakalim.. benimki sezeryan zaten doktor sezeryan dedi bitti orda .. ya bide epidural baslatip sonra olmayinca sezeryana donende var.. acaba genel anestezide cok mu bekliosun uyanmayi felan.. yada cok mu ac birakiolar kusma felan olmasin diye... ameliyatlarda genelde bi gun oncesinden gece 12 den sonra yasaklanir ya.. ne bilim ameliyattan sobrada yok su saate kadar agzina visey sokma... e sut gelecek bide.. kizlar Allahin takdiri gibi sut kendiliginden mi geldigini hosseduyoruz yoksa ne yapiyoruz pompayla ceke ceke mi ... bebek ilk digdugunda hemen mama mi veriyorlar sutun gelmediyse... bazi anneler ilk etapta sutu yok yada az oldugu icib mecbur mama veriyor ama biberona alismasin diye kasikla yediriyor . Bana mantikli geldi siz anniskolar sizcee???
Tşkler canımGule gule giysin annesii
Uzme kendini bebis hisseder. ...kızlar iş arkadaşımla kavga ettim iki saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra... yeni sakinleştim... bebeğim huzursuz olmuş mudur.. çok sinirlerim bozuk
E niye karar veremiyosun .. git sabah erkenden ac karnina hem rutin testlerini yaptir sekerindi oyundu buyundu enzimlerinde d vit b vit eksikligi varmi, troid hormonlrini herbiseyini ister doktorun, hem tetanozunu ol. Hem tetaonozdan once ebe kalp seslerinidi duymak istiyor bizimki oyle.. detaylida 24. Haftaya kadar istedigin zaman yaptirirsin.. cunku kuzucuk bir ay sonra yine tetanoz olman lazimki vucutta bagisiklik 6 aydan 1 seneye kadar oluyormus.. hatta istersen sonrasinda 6 ay sonra tekrar yaptiriyosun boyle boyle on yila kadar bagisik oluyosun.. ben meslek icabida yaptirmam gerekiyor.. anne karninda bebeklerimde alsin..günaydın anniş adayları:) haftaya detaylı usg günü verdi bana doktor tam 20+0 olucam... daha tetanoz yaptırmadım: önce detaylıya mı girsem aşıya mı karar veremiyorum
Amin canim, ben ilk dogumda istanbuldaydim, doktoruma guvenim sonsuzdu ve cok rahat bi hamilelik ve dogum gecirmeme yardimi olmuştu. Simdi baska ülke baska doktor, ne olacak nasil olacak daha bi bilinmez durumdayim. Buradaki doktorumu da seviyorum ama doguma giremiyor maalesef. Hastane konusunda sansliyim, evimin dibinde tam teşekküllü hastane var ve orda dogum yapacağım. Umarim hersey yolunda gider yine. Hepimiz saglikla alalim kucagimizaMasallah ne kadar guzel anlattin.. hic yasamamis biri olarak merakli ve hafif korkarak okuyorun bu dogum sezeryan bolumlerini.. ama asil gercek orasi.. ben korkarak hicbiseyib olamayacagina inananlardanim.. kör topal girmektense bilmek en guzeliherkesin deneyimi bambaska ve en guzel dua Allah hayirli agrisiz sancisiz dogum ve bebegimize kimsenin yardimi olmadan bakma gucunu versin
Amin canim en guzel duaAmin canim, ben ilk dogumda istanbuldaydim, doktoruma guvenim sonsuzdu ve cok rahat bi hamilelik ve dogum gecirmeme yardimi olmuştu. Simdi baska ülke baska doktor, ne olacak nasil olacak daha bi bilinmez durumdayim. Buradaki doktorumu da seviyorum ama doguma giremiyor maalesef. Hastane konusunda sansliyim, evimin dibinde tam teşekküllü hastane var ve orda dogum yapacağım. Umarim hersey yolunda gider yine. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Iki çocuğu veren Allah ikisini de emzirecek kuvveti de verir, aksini dusunup de strese sokma kendini. Ha emziremezsen de dunyanin sonu değil, biraz anne sutu biraz mama bi sekilde meydana cikarlar.Amin canim en guzel duaonlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun
o cok guzel oluyor cocuk olunca esas tam bir aile oluyorsunAyyy onuu severim benn ayy ne tatli aile olucaz kalabalik ve soframiza birer ikiser tabaklar eklenip kocamab aile olucaz.. insallah gormeyi nasip edero kadar hasretimki.. evleneli 3 yil oldu iki yildir istiyordum kocamdan cok ben.. evcimen biriyim.. evde durmayi ivir zivir bir ugras ilkaki bulurum.. ama artik yeter evladim olsun artik tum ilgimi sevgimi verecegin zaman geldi gecti dedim.. Allahim duydu sesimi bana iki tane birden verdi.. Hayirlisiyla digdugu gunlere gelebilsek O zamanda sizinle olsun yine burdaji arkadaslarla olsun irtibati kesmek istemiyorum sahsen
Muhtesem anlattin ❤❤
canım ben ameliyathane hemşiresiydim ilkinede bile bile gittim:)
İste bana o bant yapistirilmadan Pansuman yapildiginda ben mahvoldum
Aleykumselam amin insallah cumlemizinSelamun aleykümHepimizin kandili mübarek olsun dualarımızın kabul olması dileğiyle rabbbime emanet olun inşşallah
Kızlar gece gece iyi muhabbet etmişsiniz
Uyanır uyanmaz sezeryen kısımlarını okuyunca içimi ürperti sarsada sayenizde bilgi sahibi oldum
Hepimizin mevlid kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun. Hayırlısıyla sağlıcakla evletlarımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Yaa saglikla giyinsin minik prenses simdi karninda pit pit yapan ayaklar eller bunlarin icinde olacakHerkese günaydınlar umarım her şey yolundadır kızlar. Bunlarda bizim ilk cicişlerimiz...Eki Görüntüle 2552369
bende düşünüyorum ama bunlar çok güzelmiş, anahtarlık filan mantıklı gibiKizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyorlavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi
bende düşünüyorum ama bunlar çok güzelmiş, anahtarlık filan mantıklı gibi
Evet tatlım kendisi bakıyor . Ben sürekli gittiğim için ücret ödemedim ama sanırım 300 350 civarı birşey sadece detaylı için gitmek istersen. Başka da yapan yok burada diye biliyorum . Diğer arkadaşlarım Balıkesir’e Bursa’ya falan gittiler . Hatta pembe mavi hastanesi 600 tl demişkafayı yemişler doktor bizimkine baktı 20 25 dk falan sürdü hemşires not aldı ama bana kağıt CD nafalan verilmedi bende sormadım açıkçası . Bebişin fotosunu da Veremedi haftaya gelince bakalım güzel poz vermedi dedi dün aldık minişin portresini
[/QUOTE Hayal bey de kendi hastalarına bakıyormuş bana öyle dedi yarın benimde detaylım var bursaya gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?