2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masallah ne kadar guzel anlattin.. hic yasamamis biri olarak merakli ve hafif korkarak okuyorun bu dogum sezeryan bolumlerini.. ama asil gercek orasi.. ben korkarak hicbiseyib olamayacagina inananlardanim.. kör topal girmektense bilmek en guzeli herkesin deneyimi bambaska ve en guzel dua Allah hayirli agrisiz sancisiz dogum ve bebegimize kimsenin yardimi olmadan bakma gucunu versin

Düşünsene bebeğinin ilk ağlamasını duyacaksın bu muhteşem değilmi güzele odaklan
Yaa işte sonradan baş ağrısı bel ağrısı kalırsa bebeğimle ilgilenemem diye çok korkuyorum ilki genel anestezi oldu bi sorun yaşamadım ama o anlar geri gelmiyor göremedim yaşayamadım

bende bpinal sezeryan oldum çok rahattı,oğlumu hemen gördüm çok şükür, tek higssettiğim an bebeği çıkarırlarken biraz sizi sarsıyorlar, o kadar sonra bebeği gösteriyorlar doktor sizi dikmeye başlıyor, benim doktor tanıdıktı sohbet ettik bol bol, sonra odya bebekle birlikte alındık, ameliyattan 6 yada 7 saat sonra kaldırıyorlar sizi, sonrası size kalmış ne kadar yürür ve hareket ederseniz o kadar çabuk toparlanıyorsunuz, 2 gün hastanede kaldık eve geldim duşumu aldım, bir haftaya tamamen toparlanmıştım, bebegime kendim baktım çok şükür,

ameliyattan sonra gazını çıkarıncaya kadar sıvı şeyler tüket dediler bana, hepsi aynı mı bilmiyorum, ben oğluma aventin anne memesine benziyen biberonundan almıştım, yine alacam inşlh, sütüm hemen gelmedi, ama oğlum biberonda kullanamadı, ilk mamasını şırınğa ile verdik, sonra güçlenince biberonu aldı, ben sütüm gelinceye kadar sağdım, 3. yada 4. gün geldi çok şükür, bol bol su, rezene, dere otu, sebze yemekleri yedim, sütümün geldiğini anladım gögsüm birden taş gibi değişik olmuştu zaten kendiliğinden akıyordu, sütüm geldikten sonra bir daha mama vermedim

günaydın anniş adayları:) haftaya detaylı usg günü verdi bana doktor tam 20+0 olucam... daha tetanoz yaptırmadım: önce detaylıya mı girsem aşıya mı karar veremiyorum
E niye karar veremiyosun .. git sabah erkenden ac karnina hem rutin testlerini yaptir sekerindi oyundu buyundu enzimlerinde d vit b vit eksikligi varmi, troid hormonlrini herbiseyini ister doktorun, hem tetanozunu ol. Hem tetaonozdan once ebe kalp seslerinidi duymak istiyor bizimki oyle.. detaylida 24. Haftaya kadar istedigin zaman yaptirirsin.. cunku kuzucuk bir ay sonra yine tetanoz olman lazimki vucutta bagisiklik 6 aydan 1 seneye kadar oluyormus.. hatta istersen sonrasinda 6 ay sonra tekrar yaptiriyosun boyle boyle on yila kadar bagisik oluyosun.. ben meslek icabida yaptirmam gerekiyor.. anne karninda bebeklerimde alsin..
Kisacasi biri icin digerini bekletmene gerek yok

Amin canim, ben ilk dogumda istanbuldaydim, doktoruma guvenim sonsuzdu ve cok rahat bi hamilelik ve dogum gecirmeme yardimi olmuştu. Simdi baska ülke baska doktor, ne olacak nasil olacak daha bi bilinmez durumdayim. Buradaki doktorumu da seviyorum ama doguma giremiyor maalesef. Hastane konusunda sansliyim, evimin dibinde tam teşekküllü hastane var ve orda dogum yapacağım. Umarim hersey yolunda gider yine. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza

Amin canim en guzel dua onlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun

Amin canim en guzel dua onlarib kokusunu icimize cekelim.. ya bide sarilik urkutuyor beni... bol bol emzirsek bol bol emseler.. sutunuz selale gibi olsun tassin insallah benim iki cocuga ilk hamilelik hele.. beni beler bekliyor Allahim sn buyuksun
Iki çocuğu veren Allah ikisini de emzirecek kuvveti de verir, aksini dusunup de strese sokma kendini. Ha emziremezsen de dunyanin sonu değil, biraz anne sutu biraz mama bi sekilde meydana cikarlar.
Biz kizimda sarılik yasamadik ama 1.5 saatte bir yamyam gibi emiyordu sarılik yasayan arkadaslarim da oldu ama simdi hepsi sapasaglam çocukların. Olagan seyler bunlar, tedavisi var cozumu var. Allah cozumsuz dert vermesin gerisi hikaye.

o cok guzel oluyor cocuk olunca esas tam bir aile oluyorsun Allah in izniyle bebislerine kavusmaya az zaman kaldi saglikla sihhatle hayirli omurlerle gelsinler. Benimde ilk kizima 3 yillik evliyken hamile kalmistim. Herseyin bir zamani oluyor gercekten. Insallah kuzum bebisler dogunca kopmalar oluyor buradan mecburen

Muhtesem anlattin ❤❤

insallah daha guzel dogumlar senin olur

İste bana o bant yapistirilmadan Pansuman yapildiginda ben mahvoldum

Hissettin mi o ani ben hissetmemistim hicc ayyyyy icim kotu oldu

Selamun aleyküm Hepimizin kandili mübarek olsun dualarımızın kabul olması dileğiyle rabbbime emanet olun inşşallah
Aleykumselam amin insallah cumlemizin hayirli kandiller

bende sonradan icimden dedim yazmasamiydik ne yaptik yaaa is isten gecmisti

Kizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyor lavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi

Eklentiler

• 2F5A2329-78D0-44B5-941F-0127C61F1248.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 45D33F41-0E1A-4AA7-AF22-B707205810AF.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar bu hediyelikler nasil, kar kuresi yaptirmak istiyordum ama; kar kuresinin fiyatiyla hepsi yapiliyor lavanta kesesi anahtarlik ve karton poseti Birde cikolata yaptiririm haci seriften yetmez mi
bende düşünüyorum ama bunlar çok güzelmiş, anahtarlık filan mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…