hay Allahım ya... inşallah öyle birşey yapmaz kimse cidden sinir bozucu olur . herkesin bi acemliği olur elbette ama yaşayarak öğrenicez herşeyi..Aynen yaa vallahi bana da öyle yaptılar kv mememi eline alıp bebeğin ağzına vermeye çalışmıştı şimdi kapımı kapatıp güzelce emziricem bebeğimi yatak odadan çok fazla çıkarmayı düşünmüyorum
Haklisin hemd cok.. olacagina birakiyorum isleri genelde.. ama sut konusuna onem veriyorum.. Allahtan hayirlisi..Kendini şimdiden sıkma emseler gerçekten çok iyi anne sütü gibisi yok ama şimdi anne sütüne yakın güzel kaliteli mamalar da var
Bende cokca izledim... ya insanin siniri bozuluyor ama herkesin acisi esik degeri ayni olmuyor.. ve o aciyi bilmedende ne kadar acidigini bilemeyiz.. Zamanina birakmak ve dusunmemek simdilik en iyisi.. hamileligimizin keyfini cikaralim.. yatalim uzanalim keyfimize bakalim.. kendimizi doktorumuza birakalim en iyisi..Kızlar gece doğum konuşmuşsunuz. Bende dün akşam normal doğum videosu izledim. Neden böyle birşey yaptım bilmiyorum. Normalde hiç korkmuyordum ama bir korku saldı beniRabbim hepimize kolay doğum nasip etsin. İnşallah sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz.
Hadi ya o zman 3. Cu kalsinAnestezi kaynaklı bel ağrıları olabiliyormuş. Benim çok şükür olmadı. Bu hamilelikteki bel ve vücut ağrılarımı yaşın ilerlemesine ve hamilelik öncesi son zamanlarda spor yapmama bağlıyorum. Bir de benim doktorum diyor ki gebelik sayısı ilerledikçe vücut ağrıları artarmış. Sen 3.yü yap hak vereceksin bana diyor şimdiden
Acemi olduğum için öyle bi şeye izin verdim ama şuan kesinlikle öyle bi şey yaşanmazhay Allahım ya... inşallah öyle birşey yapmaz kimse cidden sinir bozucu olur . herkesin bi acemliği olur elbette ama yaşayarak öğrenicez herşeyi..
Oyy kuzum yaBasımdakı kalabalık bebekle yalnız kalmamak benı strese soktu oyuzden bı ıkı gun gelmediyine öyle olcak dye korkuyorum bide ılk emişte herkes basıma üşüştü emcekmi diye
Banu çiftçinin gebelik zaman çizelgesinde 23+0 da bitiş olarak detaylı. Benim mesela şuan 23+3 yaptırmamış olsam zamanım geçmiş görünüyor. Buna göre kendi tarihini kaçırma canımBugün doktor randevumuz vardı bizim☺
Çok şükür iyilermis minnaklarim
Hala ayrintiliya giremedim ama,
randevuda alamadım sanırım geç oldu sıkıntı olur mu acaba
Bence yedek bir takim daha koy cnm ben daha kendime hicbirsey almadim cocuga almaktan kendime sira gelmedi :)Ben bugün kızımın kıyafetlerini yıkamıştım ütüledim ilk etapta kullanabileceklerimi ayırdım neredeyse hastane çantasına koyacaklarım hazır kendim için sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik yeterli mi bebek içinde 1 tane 10 lu hastane çıkışı ve 1 tulum çıtçıtlı badi battaniye koydum kıyafet olarak bebeğe yeter mi acaba 1 takım daha mı koysam hastane çantama koyacaklarımı ayrı bi çekmeceye toparladım aklıma geldikçe eklemeler yaparım
Bugün 20+7 yani 21 bitiyorbitiyor şükür.Banu çiftçinin gebelik zaman çizelgesinde 23+0 da bitiş olarak detaylı. Benim mesela şuan 23+3 yaptırmamış olsam zamanım geçmiş görünüyor. Buna göre kendi tarihini kaçırma canım
Sizde benim gibi aynı dönemde hamile kaldınız o zaman benim kızım da Şubat başı doğumlu bu bebişimi de Şubat sonu Mart başı bekliyorum
Anahtarlık çok hoşuma gitti. Ben yaptırmak istemiyorsum ama böyle birşey yaptırabilirim.
canım kimisi 4 5 takım koyuyor yaa... Ama sen 2 takım koy yedek bulunsunBen bugün kızımın kıyafetlerini yıkamıştım ütüledim ilk etapta kullanabileceklerimi ayırdım neredeyse hastane çantasına koyacaklarım hazır kendim için sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik yeterli mi bebek içinde 1 tane 10 lu hastane çıkışı ve 1 tulum çıtçıtlı badi battaniye koydum kıyafet olarak bebeğe yeter mi acaba 1 takım daha mı koysam hastane çantama koyacaklarımı ayrı bi çekmeceye toparladım aklıma geldikçe eklemeler yaparım
Ben bugün kızımın kıyafetlerini yıkamıştım ütüledim ilk etapta kullanabileceklerimi ayırdım neredeyse hastane çantasına koyacaklarım hazır kendim için sabahlıklı pijama takımı ve 1 gecelik yeterli mi bebek içinde 1 tane 10 lu hastane çıkışı ve 1 tulum çıtçıtlı badi battaniye koydum kıyafet olarak bebeğe yeter mi acaba 1 takım daha mı koysam hastane çantama koyacaklarımı ayrı bi çekmeceye toparladım aklıma geldikçe eklemeler yaparım
Cook güzeller sukulent bende hazırlamıstım kızımın 2.yas dogum gununde hastane icinde ben 25 er adet yaptırmayı düsünüyorum 20 bile yeterBende ismi de Doğa olacak diye çiçek yada tohum gibi birşeyler hazırlayım diyorum kaç tane almak gerekki bunları brğendim yada tohumlu birşeyler hatta kedimde var kedi maması da hazırlayabilirim instagramda gördüm sukulentler böyleEki Görüntüle 2552495
Aklıma birsey daha geldi hani hastane odasına canlı cicek hic bir sekilde almıyorlar ya acaba sukulentler sorun olur muBende ismi de Doğa olacak diye çiçek yada tohum gibi birşeyler hazırlayım diyorum kaç tane almak gerekki bunları brğendim yada tohumlu birşeyler hatta kedimde var kedi maması da hazırlayabilirim instagramda gördüm sukulentler böyleEki Görüntüle 2552495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?