2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hay Allahım ya... inşallah öyle birşey yapmaz kimse cidden sinir bozucu olur . herkesin bi acemliği olur elbette ama yaşayarak öğrenicez herşeyi..

Bende cokca izledim... ya insanin siniri bozuluyor ama herkesin acisi esik degeri ayni olmuyor.. ve o aciyi bilmedende ne kadar acidigini bilemeyiz.. Zamanina birakmak ve dusunmemek simdilik en iyisi.. hamileligimizin keyfini cikaralim.. yatalim uzanalim keyfimize bakalim.. kendimizi doktorumuza birakalim en iyisi..

Hadi ya o zman 3. Cu kalsin

Basımdakı kalabalık bebekle yalnız kalmamak benı strese soktu oyuzden bı ıkı gun gelmedi yine öyle olcak dye korkuyorum bide ılk emişte herkes basıma üşüştü emcekmi diye
Oyy kuzum ya nasil gelsin o durumda. Neyseki artik tecrubelsin, hepsinin hakkindan gelirsin
Ben sana inaniyorum

Bugün doktor randevumuz vardı bizim☺
Çok şükür iyilermis minnaklarim
Hala ayrintiliya giremedim ama,
randevuda alamadım sanırım geç oldu sıkıntı olur mu acaba
Banu çiftçinin gebelik zaman çizelgesinde 23+0 da bitiş olarak detaylı. Benim mesela şuan 23+3 yaptırmamış olsam zamanım geçmiş görünüyor. Buna göre kendi tarihini kaçırma canım

Reactions: Eva
Bence yedek bir takim daha koy cnm ben daha kendime hicbirsey almadim cocuga almaktan kendime sira gelmedi :)

Banu çiftçinin gebelik zaman çizelgesinde 23+0 da bitiş olarak detaylı. Benim mesela şuan 23+3 yaptırmamış olsam zamanım geçmiş görünüyor. Buna göre kendi tarihini kaçırma canım
Bugün 20+7 yani 21 bitiyorbitiyor şükür.
iki haftam kalmış yani,
Ben aslında 17. hafta da ayrintiliya girdim bi kere ama erken girdim.
İnşallah en kisa zamanda randevu alabilirim.

Sizde benim gibi aynı dönemde hamile kaldınız o zaman benim kızım da Şubat başı doğumlu bu bebişimi de Şubat sonu Mart başı bekliyorum

Evet hatta satlarıda aynı dogum tarihleride aynı olabilir erkeklerin cigerleri kızlara göre biraz daha gec gelisebiliyorm

Anahtarlık çok hoşuma gitti. Ben yaptırmak istemiyorsum ama böyle birşey yaptırabilirim.

Anahtarlık bende istemiyordum özellikledr makrome olanlaro bunları görünce fikrim degisti

canım kimisi 4 5 takım koyuyor yaa... Ama sen 2 takım koy yedek bulunsun bende öyle yapacağım kısmetse önce bir küçük valiz ve anne-bebek çantası almalıyım amaaa . Var mı valiz önerisi olan ?

Eger 1 gun kalacaksan hastaneden yeter ama iki günse yetmiyor

Cook güzeller sukulent bende hazırlamıstım kızımın 2.yas dogum gununde hastane icinde ben 25 er adet yaptırmayı düsünüyorum 20 bile yeter

Aklıma birsey daha geldi hani hastane odasına canlı cicek hic bir sekilde almıyorlar ya acaba sukulentler sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…