2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar benim ilk dogumda annemin gazına gelip lohusa geceliklerini beyaz penye almışligim var, aman ha yapmayin, ben sutyen takamamistim hastanede, gogus uclarim rahat etmemisti, bi de iyice koyulasiyorlar, iceride babam kp kb falan da olunca o gecelikleri hic giyemedim kaldi oyle. Ustume emzirme pijamasinin ustunu giyip altima carsaf örtmüştuk. Ayaga kalkacağım zaman da pijamanin altini giydirmislerdi. Gecelik falan yalan oldu yani. Bu sefer internetten koyu renk hastane onlugu gibi bi gecelik siparis edicem, uzun kollu onden yariya kadar ve arkadan komple citcitli. Hamile pijamalarimi da yine yanima alirim, oyle suslu beyaz gecelik falan yok bi daha

Arkadasim bana soran olmadi ki zaten, bi baktim akrabalari falan gelmeye basladi, ikramlar falan yapiliyor. Ay bak hatirladikca geliyorlar gene bana
Iyi ki bu dogumda uzaktayim da isteseler de gelemicekler
Boşver hatirlama. Yapacak olan her türlü yapiyor bakalim bunda neler yasiycaz merakla bekliyorum. Bu sefer sessiz sessiz durmicam ama

Bende kanamamdan dolayi giymedim beyazlari. Mevlitte giydim sonra

Genelde lohusa serbeti, lokum yada çikolata ve 1 cesit hediyelik oluyor.
Kizimda lohusa serbeti aklima gelmemisti kuzenim yapip getirmisti. Cikolata almistik. Kendim kokulu taş yapmistim. Bunda lokum alip anahtarlik dusunuyorum hediyelik
Kapı süsün geldimiii merak edıyorum atmışmıydın kaçırdım foyo yuklermisin

İnşallah canım inşallah yaa nasıl gecti detaylı ultrason
Cok iyi gecti sukur Rabbime. Mutluluktan aglicak oldum da icime cektim hep gozyaslarimi valla.
Herseyi normal. Bi sikintimiz yokmus.
Bi ara, doktor bana soyleniyor su anda dudaklarini okuyabiliyorum dedi
Darisi henuz detayliya girmeyen arkadaslarima olsun ins

Hımmmm doğru evet ama bizim daha çok eve gelen olur gibi hastane başka ilçede yarım saat mesafe hastaneye gelenler için çikolata ve tohum olabilir
Bende su ekledigim tohumlardan da düsünüyoru

Hissettim tabiki hissetmezmiyim. 2.gun eve gitmeden evvel yaptilar. Tam acım dinmişti tekrar acıttılar
ayyyy cok kötü oldum

Evet canım hastane icin Esasında Cikolata hediyelik ve gelenlere ikram amaclı icecek birsey yeterli lohusa serbeti dagıtılıyor ama ben yerine limonata dagıtmıstım. Lohusa serbetini pek seven olmamıstı simdi öyle odalar hazırlanıyor ki aklının kalmaması mümkün olmuyor

Eklentiler

• 0E8FB9EE-3036-484C-8CCF-7023D44831CE.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 33
Ben aldim. Kapi susu ve lohusa setim geldi :)
Cnm sende tesettürlüydün sanırım demi ben fotoğraf çekilirken örtünmek için kenarı iğne oyalı namaz başörtüsü düşünüyorum kızımda doğru düzgün bi foto yok ailece çekildiğimiz erken Doğum olmuştu şimdi her şey olsun eksik kalmasın istiyorum

Canım öğretmenim ben saat 9 akşam 4.30 çalışıyorum 35 yaşındayım evet çok zor eşim yardımcı olur annem de var yakinimda annem bakicak çok yoruluyorum evet sadece çocuklarımın yemek ve dersleri ile ilgilenebiliyorum
Tabi bunun kararını sen vericeksin benim de çevremdekiler 3 çocuk fazla nasıl yapıcaksın diye söylüyorlar sürekli gülüp geciyorum Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun
Erkek olsun diye mi konusuyor cevrendekiler
Benim oğlanlar yumurtlama günü oldular kız ise yumurtlamadan 3 gün önce Tabi veren Rabbim
Hakkında hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…