Anladım çok tşk ederimGenelde lohusa serbeti, lokum yada çikolata ve 1 cesit hediyelik oluyor.
Kizimda lohusa serbeti aklima gelmemisti kuzenim yapip getirmisti. Cikolata almistik. Kendim kokulu taş yapmistim. Bunda lokum alip anahtarlik dusunuyorum hediyelik
Kahve cayla daha cok dururlar ama ben yapmam sahsen oyle bi uygulamaBizde lohusa serbetini hastane yapmisti, kendimiz cikolata ve kurupasta almistik gelenlere ikram etmeye. Ertesi gun kv evden su isitici falan da tasimisti cay kahve ikraminamalum gelen gitmiyor cok lazimmis gibi.
Arkadasim bana soran olmadi ki zaten, bi baktim akrabalari falan gelmeye basladi, ikramlar falan yapiliyor. Ay bak hatirladikca geliyorlar gene banaKahve cayla daha cok dururlar ama ben yapmam sahsen oyle bi uygulama
Boşver hatirlama. Yapacak olan her türlü yapiyor bakalim bunda neler yasiycaz merakla bekliyorum. Bu sefer sessiz sessiz durmicam amaArkadasim bana soran olmadi ki zaten, bi baktim akrabalari falan gelmeye basladi, ikramlar falan yapiliyor. Ay bak hatirladikca geliyorlar gene bana
Iyi ki bu dogumda uzaktayim da isteseler de gelemicekler
Bende kanamamdan dolayi giymedim beyazlari. Mevlitte giydim sonraKizlar benim ilk dogumda annemin gazına gelip lohusa geceliklerini beyaz penye almışligim var, aman ha yapmayin, ben sutyen takamamistim hastanede, gogus uclarim rahat etmemisti, bi de iyice koyulasiyorlar, iceride babam kp kb falan da olunca o gecelikleri hic giyemedim kaldi oyle. Ustume emzirme pijamasinin ustunu giyip altima carsaf örtmüştuk. Ayaga kalkacağım zaman da pijamanin altini giydirmislerdi. Gecelik falan yalan oldu yani. Bu sefer internetten koyu renk hastane onlugu gibi bi gecelik siparis edicem, uzun kollu onden yariya kadar ve arkadan komple citcitli. Hamile pijamalarimi da yine yanima alirim, oyle suslu beyaz gecelik falan yok bi daha
Kapı süsün geldimiii merak edıyorum atmışmıydın kaçırdım foyo yuklermisinGenelde lohusa serbeti, lokum yada çikolata ve 1 cesit hediyelik oluyor.
Kizimda lohusa serbeti aklima gelmemisti kuzenim yapip getirmisti. Cikolata almistik. Kendim kokulu taş yapmistim. Bunda lokum alip anahtarlik dusunuyorum hediyelik
Cok iyi gecti sukur Rabbime. Mutluluktan aglicak oldum da icime cektim hep gozyaslarimi valla.İnşallah canım inşallah yaa nasıl gecti detaylı ultrason
Bende su ekledigim tohumlardan da düsünüyoruHımmmm doğru evet ama bizim daha çok eve gelen olur gibi hastane başka ilçede yarım saat mesafe hastaneye gelenler için çikolata ve tohum olabilir
ayyyy cok kötü oldumHissettim tabiki hissetmezmiyim. 2.gun eve gitmeden evvel yaptilar. Tam acım dinmişti tekrar acıttılar
kızlar size yetişmek mümkün değilben daha ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum bunlar hastaneye mi götürülecek? Yada şöyle sorayım hastanede doğumdan sonra insanlara ikram edilmesi için gerekli olan şeyler neler
Ben 2 hafta sonra son trimestra giriyorum ay heyecanlandim :)
Ben 2 gundur agirlasmaya basladim zaten :) bebis agirligini hissettiriyor :)Yaaa masallah zaman hic gecmiyor gibi aslındaaa cok cabuk geciyor
Güle güle iyi günlerde kullan inşallahBen aldim. Kapi susu ve lohusa setim geldi :)
İnşallah bi terslik çıkmaz 1-2 güne çıkarım ama bi hastane çıkışı bi tulumun yanına bi takım daha eklemeye karar verdimEger 1 gun kalacaksan hastaneden yeter ama iki günse yetmiyor
Cnm sende tesettürlüydün sanırım demi ben fotoğraf çekilirken örtünmek için kenarı iğne oyalı namaz başörtüsü düşünüyorum kızımda doğru düzgün bi foto yok ailece çekildiğimiz erken Doğum olmuştu şimdi her şey olsun eksik kalmasın istiyorumBen aldim. Kapi susu ve lohusa setim geldi :)
Kizlar benim ilk dogumda annemin gazına gelip lohusa geceliklerini beyaz penye almışligim var, aman ha yapmayin, ben sutyen takamamistim hastanede, gogus uclarim rahat etmemisti, bi de iyice koyulasiyorlar, iceride babam kp kb falan da olunca o gecelikleri hic giyemedim kaldi oyle. Ustume emzirme pijamasinin ustunu giyip altima carsaf örtmüştuk. Ayaga kalkacağım zaman da pijamanin altini giydirmislerdi. Gecelik falan yalan oldu yani. Bu sefer internetten koyu renk hastane onlugu gibi bi gecelik siparis edicem, uzun kollu onden yariya kadar ve arkadan komple citcitli. Hamile pijamalarimi da yine yanima alirim, oyle suslu beyaz gecelik falan yok bi daha
Ben bunu aldım 3 lü takım beyaz ama içi pek belli etmiyor
Canım öğretmenim ben saat 9 akşam 4.30 çalışıyorum 35 yaşındayım evet çok zor eşim yardımcı olur annem de var yakinimda annem bakicak çok yoruluyorum evet sadece çocuklarımın yemek ve dersleri ile ilgilenebiliyorumSadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın benimde ikinci kızım gelecek millet daha doğurmadan 3. Yü düşünmeye başladı erkek olur umuduyla sinir ettiler beni yaşınız kaç 3. Bebek için enerjiniz var mı nasıl hissediyorsunuz 30 yaşındayım bebeğim 5 yaşına gelmeden 3. Düşünmem bilmiyorum nasip kısmet şuan hiç düşünmüyorum zaten 3. Yü ama bi ihtimal büyük konuşmakta istemiyorum bıktım milletin çenesinden cahil insanlarla uğraşmakta zor
Ya musait zamaninda gosterirmisin?? Kapi susunu ozellikleBen aldim. Kapi susu ve lohusa setim geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?