Bu arada yazmayı Unuttum ben 51 kilodan 59 kiloya çıktım ama vücudum hiç kilo almamış gibi,hatta öyle.
sadece karnım büyüdü ve goguslerim.
sizin kilolar ne durumda.
Benim avantajim zatiftim zaten, boyumda uzun pek sıkıntı yapmıyorum ikiz olduğu içinde☺
PPink_blue_
alıntıladıgım mesajda yazdıklarımın yarısı cıkmamıs eger bu bebisinde gelisimi uygun olursa dr uygun görürse; kızımla dogum günleri aynı gün olacak
kızlar size yetişmek mümkün değil ben daha ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum bunlar hastaneye mi götürülecek? Yada şöyle sorayım hastanede doğumdan sonra insanlara ikram edilmesi için gerekli olan şeyler neler
kızlar size yetişmek mümkün değil ben daha ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum bunlar hastaneye mi götürülecek? Yada şöyle sorayım hastanede doğumdan sonra insanlara ikram edilmesi için gerekli olan şeyler neler
Bizde lohusa serbetini hastane yapmisti, kendimiz cikolata ve kurupasta almistik gelenlere ikram etmeye. Ertesi gun kv evden su isitici falan da tasimisti cay kahve ikramina malum gelen gitmiyor cok lazimmis gibi.