2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu arada yazmayı Unuttum ben 51 kilodan 59 kiloya çıktım ama vücudum hiç kilo almamış gibi,hatta öyle.
sadece karnım büyüdü ve goguslerim.
sizin kilolar ne durumda.
Benim avantajim zatiftim zaten, boyumda uzun pek sıkıntı yapmıyorum ikiz olduğu içinde☺

Aklıma birsey daha geldi hani hastane odasına canlı cicek hic bir sekilde almıyorlar ya acaba sukulentler sorun olur mu
Hımmmm doğru evet ama bizim daha çok eve gelen olur gibi hastane başka ilçede yarım saat mesafe hastaneye gelenler için çikolata ve tohum olabilir

BAYANLAR BENIM KIZ KARDEŞİM YAPIYOR BAKINIZ (KADERİN ÖRGÜLERİ) KADER GÖK BAKABILIRSINIZ ORADAN

Lohusa geceliklerine bakan oldumu 300 400 lira guzel bisey aliyim dersen. Kac tane lazim oluyor hastanede? Gecelik tarzimi pantolonlumu almali

Hissettin mi o ani ben hissetmemistim hicc ayyyyy icim kotu oldu

Aleykumselam amin insallah cumlemizin hayirli kandiller

bende sonradan icimden dedim yazmasamiydik ne yaptik yaaa is isten gecmisti
Hissettim tabiki hissetmezmiyim. 2.gun eve gitmeden evvel yaptilar. Tam acım dinmişti tekrar acıttılar

Son düzenleme:
birde tohum var aklimda ama cok abartmis olmayayim diye dizginledim kendimi
kızlar size yetişmek mümkün değil ben daha ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum bunlar hastaneye mi götürülecek? Yada şöyle sorayım hastanede doğumdan sonra insanlara ikram edilmesi için gerekli olan şeyler neler

Genelde lohusa serbeti, lokum yada çikolata ve 1 cesit hediyelik oluyor.
Kizimda lohusa serbeti aklima gelmemisti kuzenim yapip getirmisti. Cikolata almistik. Kendim kokulu taş yapmistim. Bunda lokum alip anahtarlik dusunuyorum hediyelik

Bizde lohusa serbetini hastane yapmisti, kendimiz cikolata ve kurupasta almistik gelenlere ikram etmeye. Ertesi gun kv evden su isitici falan da tasimisti cay kahve ikramina malum gelen gitmiyor cok lazimmis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…