- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
En son bursa 'tüm işimi kendim yapmaya gayret ediyorum' dedikten bir hafta kadar sonra temizliği tamamen bıraktımSanada hayirli kandiller hosgeldin canim.. dun bende sezeryan muhabbetine biraz burda takildim sabah bir uyumusum sormatemizlik yapip yorma kendini az az yap..
Gule gule kullan canim ben soyle bisey dusunuyorum bu sefer, hem leke olmaz hem de icimi gostermez.Ben bunu aldım 3 lü takım beyaz ama içi pek belli etmiyor
Ben de siyah bir tane uzun kollu gecelik beğendim. Eşim de tüm kaynanalığıyla "olmaz o renk lohusaya" dediGule gule kullan canim ben soyle bisey dusunuyorum bu sefer, hem leke olmaz hem de icimi gostermez.
Eki Görüntüle 2552598
Bende zaten kizimdan kalma lohusa geceligi ve pijamasi var bi kac tane, onlari eve gelince giyerim diye baska almayacagim. Tek derdim hastaneye koyu renk rahat bisey olmasi, yoksa ihtiyacim yok baska.Ben de siyah bir tane uzun kollu gecelik beğendim. Eşim de tüm kaynanalığıyla "olmaz o renk lohusaya" dediBu da çok hoşmuş
Kapi susude geldi ama şuan resim cekemem daha sonra atarim insallahKapı süsün geldimiii merak edıyorum atmışmıydın kaçırdım foyo yuklermisin
Ben kizimda hazir oyali almistim. Bunda şal almayi dusunuyorum. O tarz cok basortum var çünküCnm sende tesettürlüydün sanırım demi ben fotoğraf çekilirken örtünmek için kenarı iğne oyalı namaz başörtüsü düşünüyorum kızımda doğru düzgün bi foto yok ailece çekildiğimiz erken Doğum olmuştu şimdi her şey olsun eksik kalmasın istiyorum
Buyuk sehirlerde varmis canim direkt. Ama ben burda sorcam bi, nobetinin ya da isinin olmadigi bi gun, mesela 4-5gunu kapatabilcegim sekilde, gelebilcek hemsireler var midir die. Az cok fiyat alirsam paylasirim burda.Muhtesm fikir varmi boyle bi hizmet gelecek gidecek hemsire.. ne guzel diger kisilerin onunu kapamis oluruz.. ne kadar sure kaliyor.. keske bana kv hic gelmese... onlarin kalabalikligi benim sinirini bozucak.. neyseeee dusunmeyeyim.
Benimde daha cikmadi cnmHanımlar ben bebeği altta taşıcam galiba hiç yukarı çıkcak gibi durmuyor
Bugün 20+7 yani 21 bitiyorbitiyor şükür.
iki haftam kalmış yani,
Ben aslında 17. hafta da ayrintiliya girdim bi kere ama erken girdim.
İnşallah en kisa zamanda randevu alabilirim.
Bende varım canım sanırım en son ben gidicemDetyli yaptirmyan grupta tek ben kaldim galiba canim randevum ayin 19unda o zman tam 22 hafta oluyorum doktorum 22 ve 24 arasi tarih al demisti bana
Bende varım. Benimde ayın 19 uydu akşam aradılar dr şehir dışunda olacakmış o hafta. Beni ayın 15 ine çektiler. Ben 20+4 te giricem. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı sonuçlarımızı alalım inşallahDetyli yaptirmyan grupta tek ben kaldim galiba canim randevum ayin 19unda o zman tam 22 hafta oluyorum doktorum 22 ve 24 arasi tarih al demisti bana
Gule gule kullan canim ben soyle bisey dusunuyorum bu sefer, hem leke olmaz hem de icimi gostermez.
Eki Görüntüle 2552598
Bende varım. Benimde ayın 19 uydu akşam aradılar dr şehir dışunda olacakmış o hafta. Beni ayın 15 ine çektiler. Ben 20+4 te giricem. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı sonuçlarımızı alalım inşallah
İşyerinde merdiven çıkmak çok zor oluyor böyle. İnşallah çıkarda rahatlarım. Yoksa her an doğurcak gibi rahatsız ediyorBenimde daha cikmadi cnm
Ben de çok altta hissediyorum yarın dr a sorucam yeni yeni göbeğimin yaninda hissetmeye başladım ama hala çok altta hissediyorumHanımlar ben bebeği altta taşıcam galiba hiç yukarı çıkcak gibi durmuyor
Nerden alabilirim ya öyle oyalı süslü bi şey bende hiç yok öyleBen kizimda hazir oyali almistim. Bunda şal almayi dusunuyorum. O tarz cok basortum var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?