2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sanada hayirli kandiller hosgeldin canim.. dun bende sezeryan muhabbetine biraz burda takildim sabah bir uyumusum sorma temizlik yapip yorma kendini az az yap..
En son bursa 'tüm işimi kendim yapmaya gayret ediyorum' dedikten bir hafta kadar sonra temizliği tamamen bıraktım Aylık gelen bayan 3 hafta yarım gün 1 hafta tam gün gelmeye başladı. Oğlumun toz akar alerjisi var. Haftalık temizlik şart. Kendim yapamaz olunca ağrılardan böyle çözüm bulduk

Bunu beğendim ben. Bir tane daha uygun fiyatlı gecelik bakıcam. Bir de pijama buldum mu tamamdır. İlkinde de gecelikle pijamaya göre daha rahat etmiştim

Eklentiler

• Screenshot_20191108_211159.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 38
Ben de siyah bir tane uzun kollu gecelik beğendim. Eşim de tüm kaynanalığıyla "olmaz o renk lohusaya" dedi Bu da çok hoşmuş
Bende zaten kizimdan kalma lohusa geceligi ve pijamasi var bi kac tane, onlari eve gelince giyerim diye baska almayacagim. Tek derdim hastaneye koyu renk rahat bisey olmasi, yoksa ihtiyacim yok baska.

Bu arada kizlar dogum yapacaginiz hastaneye bebek icin neleri sagladikladini sorabilirsiniz, belki valizle gitmenize gerek kalmaz. Kizimi kadikoy acibademde dogurdum, tum kiyafetleri bezleri hastane saglamisti, yanimda goturdugum hastane cikisi takimi da buyuk gelmisti.
Burdaki hastanede de kiyafet bez ve bebek bakimi icin herseyi hastane veriyormus, ben sadece son gun cikarken giymesi icin bi takim koyacağım yanima. Bez falan hic goturmem bu sefer. Olan seyleri tasiyip bosuna yuk etmeyin kendinize.

Bende gecelik konusunda çok para vermek istemiyorum ama dopum için fotoğrafçı tutmak istiyorum. Onda da resimlerde güzel çıkabilecek fiyatı çok önemli olmayan bişi alcam sanırım. Bizim yıllar sonra ilk bebek olunca resimlerinin olmasını çok istiyorum. Bakalım uygun bi fiyat bulursam tabi

Ben kizimda hazir oyali almistim. Bunda şal almayi dusunuyorum. O tarz cok basortum var çünkü

Muhtesm fikir varmi boyle bi hizmet gelecek gidecek hemsire.. ne guzel diger kisilerin onunu kapamis oluruz.. ne kadar sure kaliyor.. keske bana kv hic gelmese... onlarin kalabalikligi benim sinirini bozucak.. neyseeee dusunmeyeyim.
Buyuk sehirlerde varmis canim direkt. Ama ben burda sorcam bi, nobetinin ya da isinin olmadigi bi gun, mesela 4-5gunu kapatabilcegim sekilde, gelebilcek hemsireler var midir die. Az cok fiyat alirsam paylasirim burda.

Bugün 20+7 yani 21 bitiyorbitiyor şükür.
iki haftam kalmış yani,
Ben aslında 17. hafta da ayrintiliya girdim bi kere ama erken girdim.
İnşallah en kisa zamanda randevu alabilirim.

Detyli yaptirmyan grupta tek ben kaldim galiba canim randevum ayin 19unda o zman tam 22 hafta oluyorum doktorum 22 ve 24 arasi tarih al demisti bana

Detyli yaptirmyan grupta tek ben kaldim galiba canim randevum ayin 19unda o zman tam 22 hafta oluyorum doktorum 22 ve 24 arasi tarih al demisti bana
Bende varım. Benimde ayın 19 uydu akşam aradılar dr şehir dışunda olacakmış o hafta. Beni ayın 15 ine çektiler. Ben 20+4 te giricem. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı sonuçlarımızı alalım inşallah

Gule gule kullan canim ben soyle bisey dusunuyorum bu sefer, hem leke olmaz hem de icimi gostermez.

Eki Görüntüle 2552598

Mesaji okudum ama geri alintilamaya usendim.canim burda yziyim dedim bu beyaz geceligin icine kendinden süngerli atletler var hani ama yarim atlet degil komple ben ondan giymistim ve göğüs agrim icin sut sagmadan sonra gogus pedi kullanmistim sütyen cok acitiyordu değince ve gogus ucunu kapattığı icin kullanisli olmustu belki isinize yarr

Insallah guzel sonuclarla döneriz ,her randevu heyecan ama detayli daha bir baska his ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…