2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok ilgincmis. Hic bilmiyordum. 150 lira gibi de bi fiyati var. Acayip merak ettim, dusunulebilir.
Yani ne kadar dogrudur bilmiyorum ama emzirdikten sonra, gogsu temizlemeden, sutlu haliyle kurumasini bekleyin, hicbir sikinti yasamazsiniz diyorlar.
Tabi lahana sar diyeni mi ararsin, sogan kesip koy diyen mi ararsin, baya da bi sey deniliyor ama

Kızlar bana bugün ayrıntılı ultrasondaki prof dedi ki kızın çok sağlıklı ama böyle kilo almaya devam edersen tansiyonun yükselir ve bebeğinde sağlık problemi olabilir çok korktum 51 ile başladım şu an 62 yim 11 kilo aldim ben 2. Oglumda da ayni sekilde çok kilo almıştım sorun olmadi şimdi yaş da 35 oldu

Bana da doktor çok kilo alırsan bebekte gelişim geriliği olur dedi Allah korusun kilomu hiç takip etmiyorum

Ama zaten 62 cok bi kilo gibi gelmedi bana ya. Ne biliym. Bence iyisiniz gayet
Millet kac kiloyla hamile kaliyor sonucta. Abartmayalim tabi yemeyi belki ama cok da bu konu ustune dusunemicem acikcasi.
Bana bi sey demedi iki doktorumda, tansiyonda da sikinti yok. Vucut kitle indeksime gore normaldim. 15 kilo alimi normalmis hamilelikte. Benim 20 olur muhtemelen.
Bi arkadasim 30 kilo aldi, 50 kiloydu normalde.

Ben 2 kilo almışım. 69 dum 71 oldum. Tabi eşime göre 10 kilo almış gibiyim dalga geçiyo benle şuan bile

Kızlar benim sağ kasığımda acayip bi baskı var yuruyemiyorum bile kasılma mi acaba dedim ama bilemedim sağ tarafa hiç dönemiyorum 2 gündür var mi böyle bişey yaşayan

Maddi olarak sıkıntı değil de ilkinde ikinci kez yapmamışlardı, burada da pek duymadım, o yüzden bir sıkıntı gördü de söylemedi mi acaba diye evhamlandım

Ayni doktor mu canim bazen doktorlarin calisma sistemide farkedebiliyor ,sikinti olsa mutlaka bahsederdi bence detaylidan once tekrr randevun varsa sebebini sor istersen aklinda kalmaz boylece ?

Kızlar benim sağ kasığımda acayip bi baskı var yuruyemiyorum bile kasılma mi acaba dedim ama bilemedim sağ tarafa hiç dönemiyorum 2 gündür var mi böyle bişey yaşayan
Benimde 3 gündür kasıklarım ağrıyor
Rahim bu hafta yukarı çıkıyor diye bildiğim için ondandır diye düşünüyorum. Bir de 3 gündür biraz koşultırmacalı geçiyor belki de ondandır. Kasık ağrısı yaşayan oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…