Ahmet ümit diyince ilk 3 ayım onu okuyarak geçti evde yazın sıcağındaGünaydın hanımlar
Mustela hepsiburadada 49.90
Ahmet Ümit in kitabı da 5.90
Bir bebeye bir kendime hemen kaptım
Kat kat indirim bölümünde
İlacın adının değişmesi önemli değildir muhtemelen. Ben aç karnına alınır diye biliyorum. Besinlerle etkileşim yapıp kazanım düşmesin diye. Ocean Microfer kullanıyorum ve sabah uyanır uyanmaz alıyorumKızlar aranizda ferrum kan hapini kullanan var mı?
kan ilacım değişti, öncekini açken alıyordum
bunda tok yaziyor , kafam karıştı
Yani aç almaya devam mı etmeliyim.İlacın adının değişmesi önemli değildir muhtemelen. Ben aç karnına alınır diye biliyorum. Besinlerle etkileşim yapıp kazanım düşmesin diye. Ocean Microfer kullanıyorum ve sabah uyanır uyanmaz alıyorum
Bende bayilirim Ahmet Umite, 40 lira da olsa verdim aldim burdaAhmet ümit diyince ilk 3 ayım onu okuyarak geçti evde yazın sıcağındaheyrcanlı polisiye ama kitapları sürükleyici.. Dedim benim çocuk komser olcak
2 gundur birer fincan ictim cnm kisa sureli gunumu kurtariyor sadece.Hemen balli ihlamur ic, baya iyi geliyo. Ya da balli cok sicak olmayan sut.
Ilerlemis demek seninki. Gecmis olsun.2 gundur birer fincan ictim cnm kisa sureli gunumu kurtariyor sadece.
Ben de bu persembe yaptiricam insallahDetyli yaptirmyan grupta tek ben kaldim galiba canim randevum ayin 19unda o zman tam 22 hafta oluyorum doktorum 22 ve 24 arasi tarih al demisti bana
Hamilelikte 40 kilo alan arkadaşlarım oldu. genelde 15-20 kilo arası alıyor çevremdekiler. Sizin avantaj aslında çok düşük kilo ile başlamışsınız hamileliğe. Ben 9 kilo aldım. Ama başlangıç 70. Beni şuan rahatsız etmiyor ama son aylar azar azar alsam çok iyi olur. İlk hamilelikte 65le başlayıp 80 ile bitirmiştim. Sonra 20 kilo vermiştim. Ama şimdi ne olur nasıl olur bilmiyorumKızlar bana bugün ayrıntılı ultrasondaki prof dedi ki kızın çok sağlıklı ama böyle kilo almaya devam edersen tansiyonun yükselir ve bebeğinde sağlık problemi olabilir çok korktum 51 ile başladım şu an 62 yim 11 kilo aldim ben 2. Oglumda da ayni sekilde çok kilo almıştım sorun olmadi şimdi yaş da 35 oldu
Saol cnmIlerlemis demek seninki. Gecmis olsun.
Pastil de deneyebilirsin. Baska bi sey gelmiyor aklima
Foto atsana aldiklarinin. Bayiliyorum montessorilere yaa, gule gule kullaninHayırlı pazarlar kızlar. Bebek arabasını aldık çok şükür. KRAFT fit 2 modelini. Ben küçük tekerlikli istiyordum ama eşim bu modeli çok beğendi. Çok hafif değil ama kullanışlı birşeye benziyor umarım memnun kalırız.
Birde montessori yatak aldık. Onu da instagramdan alıcaktım eşim güvenemedi avm'den aldık.
1 ay sonra falan gelip kurucaklar onu da bakalım.
Sağol canım ben çekmedim ama sitelerindeki fotosunu atiyim. Benim istagramda beğendiğim modeller daha güzeldi ama eşim gözümüzle gördüğümüz birşeyi alalım diye tutturdu. Ama buda hoşuma gitti.Foto atsana aldiklarinin. Bayiliyorum montessorilere yaa, gule gule kullanin
Güle güle kullanın canım hayırlı evlat olsun inşallahSağol canım ben çekmedim ama sitelerindeki fotosunu atiyim. Benim istagramda beğendiğim modeller daha güzeldi ama eşim gözümüzle gördüğümüz birşeyi alalım diye tutturdu. Ama buda hoşuma gitti. ☺
Ilk cocuk mu sizin de bilmiyorum ama renk seciminin unisex olmasi guzel olmus. Icindeki uyku seti de dahildir gibi geldi. Ikisi de cok hosuma gitti. Hem yatagin yanina siz de yatabilirsiniz bence sigilir die dusundum.Sağol canım ben çekmedim ama sitelerindeki fotosunu atiyim. Benim istagramda beğendiğim modeller daha güzeldi ama eşim gözümüzle gördüğümüz birşeyi alalım diye tutturdu. Ama buda hoşuma gitti.
20+5te girdim canım 326 gr dedi. Gayet normal bence de.Arkadaşlar merhaba..dün kontrolüm vardı 20+2 idim...bebeğin boyu 21 kilosunu 305 gram ölçtü ama normal dedi ...bana az geldi sizce nasıl sizlerin nasıldı
2 gundur birer fincan ictim cnm kisa sureli gunumu kurtariyor sadece.
Sağol canım hepimizinki inşallahGüle güle kullanın canım hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?