2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın hanımlar
Mustela hepsiburadada 49.90
Ahmet Ümit in kitabı da 5.90
Bir bebeye bir kendime hemen kaptım
Kat kat indirim bölümünde
Ahmet ümit diyince ilk 3 ayım onu okuyarak geçti evde yazın sıcağında heyrcanlı polisiye ama kitapları sürükleyici.. Dedim benim çocuk komser olcak

Kızlar aranizda ferrum kan hapini kullanan var mı?
kan ilacım değişti, öncekini açken alıyordum
bunda tok yaziyor , kafam karıştı

Kızlar aranizda ferrum kan hapini kullanan var mı?
kan ilacım değişti, öncekini açken alıyordum
bunda tok yaziyor , kafam karıştı
İlacın adının değişmesi önemli değildir muhtemelen. Ben aç karnına alınır diye biliyorum. Besinlerle etkileşim yapıp kazanım düşmesin diye. Ocean Microfer kullanıyorum ve sabah uyanır uyanmaz alıyorum

Yani aç almaya devam mı etmeliyim.
eczane de başım dönüyordu birsey soramadim bir an once çıkmak için.
Şimdi de şaşırdım böyle olunca.

Hamilelikte 40 kilo alan arkadaşlarım oldu. genelde 15-20 kilo arası alıyor çevremdekiler. Sizin avantaj aslında çok düşük kilo ile başlamışsınız hamileliğe. Ben 9 kilo aldım. Ama başlangıç 70. Beni şuan rahatsız etmiyor ama son aylar azar azar alsam çok iyi olur. İlk hamilelikte 65le başlayıp 80 ile bitirmiştim. Sonra 20 kilo vermiştim. Ama şimdi ne olur nasıl olur bilmiyorum

Hayırlı pazarlar kızlar. Bebek arabasını aldık çok şükür. KRAFT fit 2 modelini. Ben küçük tekerlikli istiyordum ama eşim bu modeli çok beğendi. Çok hafif değil ama kullanışlı birşeye benziyor umarım memnun kalırız.
Birde montessori yatak aldık. Onu da instagramdan alıcaktım eşim güvenemedi avm'den aldık.
1 ay sonra falan gelip kurucaklar onu da bakalım.

Foto atsana aldiklarinin. Bayiliyorum montessorilere yaa, gule gule kullanin

Foto atsana aldiklarinin. Bayiliyorum montessorilere yaa, gule gule kullanin
Sağol canım ben çekmedim ama sitelerindeki fotosunu atiyim. Benim istagramda beğendiğim modeller daha güzeldi ama eşim gözümüzle gördüğümüz birşeyi alalım diye tutturdu. Ama buda hoşuma gitti.

Eklentiler

• Screenshot_20191110-165713.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20191110_170027.webp
    17 KB · Görüntüleme: 70
Beşiği de park yatak aldım. Sunny baby tiamo 70×110 model çok güzel ve çok kullanışlı. 25kgya kadar kullanılıyor. 2. Çocuğa kadar kullanırım sonra montesori ranzalardan yaptıracağız hayırlısı bakalım... Bebek arabasını ebebek şubat indirimiyke almayı düşünüyorum o da joie litetrax 4

Sağol canım ben çekmedim ama sitelerindeki fotosunu atiyim. Benim istagramda beğendiğim modeller daha güzeldi ama eşim gözümüzle gördüğümüz birşeyi alalım diye tutturdu. Ama buda hoşuma gitti.
Ilk cocuk mu sizin de bilmiyorum ama renk seciminin unisex olmasi guzel olmus. Icindeki uyku seti de dahildir gibi geldi. Ikisi de cok hosuma gitti. Hem yatagin yanina siz de yatabilirsiniz bence sigilir die dusundum.
Gozle gorup almak cok daha guzel tabi, icinize sinsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…