- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Anam bu ne nereye girmiş bu
Bir gün eşim bakıcının yanında sanıyor, bakıcı eşimin... Ve bizimkini eşim banyoya girdiğinde klozetin önünde, içine ellerini sokarken yakalıyorAnam bu ne nereye girmiş buAy erkek çocuklaır çok fena oluyor ya napcaz bilmiyom
Sordum normal dedi ben.asagida hissetmeme rağmen bebek ultrasonda göbek deliğinin üst kismindaydi genelde .Dr a sordunuz mu ne dedi acaba
Evet evet aynısı. Ama 35 mi neydi benim aldığımBende aventin aldım dün bu emzikten mi aldın canım? Kuzenlerim direk bu emziği al tutuyorlar dedi. Bakalım inşallah kabul eder
Beşikten atlayan bebeklerde çok canım korkuluktan tepetaklak düşenler. Allah muhafaza. Ama ben zaten 1-2 yaşına kadar beşikte yatar diye düşünüyorum kendi odama beşikte aldım. Buna da kendi isterse geçer yürümeye başladıktan sonra kendi inip çıkar hem düşse bile Allah korusun bir yerini sakatlayamaz gibi yere çok yakın.Güle güle kullanın. Ben de montessori yatakları çok seviyorum ama sanki 2-2 buçuk yaş sonrası için daha uygun gibi. Her zaman çocuğun yanında olmuyorsunuz uyurken ve açıkçası biraz daha "yapma, etme, bu senin için zararlı, canın acır" sözlerini anlayabildikleri dönemden sonra daha güvenli kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Bulursam size oğlumu uyutup, park yatağın fermuarını açık unuttuğum bir gün kendim de yanındaki yatağımda uyuyakaldıktan sonra hangi durumda bulduğumun fotoğrafını atayım, beni anlayacaksınız
Ayyyyy inanmıyorumBir gün eşim bakıcının yanında sanıyor, bakıcı eşimin... Ve bizimkini eşim banyoya girdiğinde klozetin önünde, içine ellerini sokarken yakalıyorBeni aradı, ne yapayım, nereye götüreyim, nasıl dezenfekte edeyim diye. Kan beynime sıçradı. Ne dezenfekte etmesi, siz de birer tur kafanızı klozete sokun da ödeşelim demiştim de sınıfta çocuklar bakakalmıştı
Benim göbek aldı başını gidiyorBenim gobek belli etmeye basladi kendini :)
Hadi gözünaydın yukarı çıkmış ne güzel plasentan. Benimkide inşallah çıkmıştırSordum normal dedi ben.asagida hissetmeme rağmen bebek ultrasonda göbek deliğinin üst kismindaydi genelde .
Plesenta yukarı çıktığı için önemli olan bu dedi yani endişelenecek bir şey yok
Benimki de öyle işte. Baba baba diye içeri gitmiş bakıcının yanından. O da peşinden gitmemiş. Eşim o an banyoya girmese kafasını falan da sokardı herhalde. O halde görünce eli ayağı boşalmış, ne yapacağını bilemeyip azarı yiyeceğini bile bile beni aramış yazıkAyyyyy inanmıyorumBenim eşim aşırı titiz bu konularda benden daha çok dikkat eder. O görse kalpten bayılırdı heralde. Beni arayamazdı. Bir kere kuzenimin çocuğu ağzına haşlanmış yumurtayı kabuğuyla sokmuştu azarlamıştı annesini mikrop kapcak diye
Siz benim göbeği görseniz şok olursunuzBenim göbek aldı başını gidiyor
Maalesef cnm eksi seyler midemi agritiyor.
Hangi site bu canım begendim bende , beden tahmini yapamıyorum su an , simdiden almaya cesaret edemiyorumKızlar ben dantelli falan rahat edemem diyordum bu denk geldi tatlış bişey size de fikir olsun
Bir buçuk yaşında evdeki sandalyeleri istediği yere taşıyıp istediği yere çıkabiliyordu. Sandalyelerin çoğunu saklamak zorunda kalmıştık. Ortada sadece iki sandalye kalıyordu. Bazen dalgınlıkla onları masanın duvar tarafındaki kısmına sıkıştırmayı unutuyorduk. Lavaboya da öyle bir gün tırmanmış
Insallah sali gunu detayli ultrasonum var rabbim en guzel haberleri almayi nasip eder Allah razi olsun ferahlattiniz beniİlk hamileliğiniz olduğu içindir canınızı sıkmayın. Ben ilk hamilelikte ne zaman hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Ama bunda erken hissettim ve şimdi düzenli bir şekilde hissediyorum. Bir de benim iç karnım çok dar. Acayip kocaman bir göbüşüm var. Diğeri de böyleydi. O yüzden herhalde, dışarıdan da rahatlıkla hissedebiliyor dokunanlar. Göbek deliğiniz de dışarı fırladığı için açıyordu muhtemelen. Kendinizi yok yere üzüp evhamlandırmayın
Gule gule kullanin ne kadar aldiniz Montessori yatagi benim gidip bakmaya hic firsatim olmadıHayırlı pazarlar kızlar. Bebek arabasını aldık çok şükür. KRAFT fit 2 modelini. Ben küçük tekerlikli istiyordum ama eşim bu modeli çok beğendi. Çok hafif değil ama kullanışlı birşeye benziyor umarım memnun kalırız.
Birde montessori yatak aldık. Onu da instagramdan alıcaktım eşim güvenemedi avm'den aldık.
1 ay sonra falan gelip kurucaklar onu da bakalım.
Eki Görüntüle 2553219
Bebişimin ilk cisimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?