2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anam bu ne nereye girmiş bu Ay erkek çocuklaır çok fena oluyor ya napcaz bilmiyom
Bir gün eşim bakıcının yanında sanıyor, bakıcı eşimin... Ve bizimkini eşim banyoya girdiğinde klozetin önünde, içine ellerini sokarken yakalıyor Beni aradı, ne yapayım, nereye götüreyim, nasıl dezenfekte edeyim diye. Kan beynime sıçradı. Ne dezenfekte etmesi, siz de birer tur kafanızı klozete sokun da ödeşelim demiştim de sınıfta çocuklar bakakalmıştı

Beşikten atlayan bebeklerde çok canım korkuluktan tepetaklak düşenler. Allah muhafaza. Ama ben zaten 1-2 yaşına kadar beşikte yatar diye düşünüyorum kendi odama beşikte aldım. Buna da kendi isterse geçer yürümeye başladıktan sonra kendi inip çıkar hem düşse bile Allah korusun bir yerini sakatlayamaz gibi yere çok yakın.

Ayyyyy inanmıyorum Benim eşim aşırı titiz bu konularda benden daha çok dikkat eder. O görse kalpten bayılırdı heralde. Beni arayamazdı. Bir kere kuzenimin çocuğu ağzına haşlanmış yumurtayı kabuğuyla sokmuştu azarlamıştı annesini mikrop kapcak diye

Sordum normal dedi ben.asagida hissetmeme rağmen bebek ultrasonda göbek deliğinin üst kismindaydi genelde .
Plesenta yukarı çıktığı için önemli olan bu dedi yani endişelenecek bir şey yok
Hadi gözünaydın yukarı çıkmış ne güzel plasentan. Benimkide inşallah çıkmıştır

Benimki de öyle işte. Baba baba diye içeri gitmiş bakıcının yanından. O da peşinden gitmemiş. Eşim o an banyoya girmese kafasını falan da sokardı herhalde. O halde görünce eli ayağı boşalmış, ne yapacağını bilemeyip azarı yiyeceğini bile bile beni aramış yazık
Oğlum şimdi 7buçuk yaşında. Maşallah yaşıtlarına göre çok olgun ve sakin bir çocuk. Ama ilk 3buçuk yaş felaketti. Bir de güçlü kuvvetliydi. Kafasına koyduğunu yapardı. Sen o an engellersin ama o 2 saat sonra yine yapar. Bakıcılarla sağsalim iyi büyüttüm ben onu valla. Kendimi kutlamam lazım

İyi akşamlar kızlar bu benim oğlumın yatağı 8 aylıkken babası yaptı ve biz çok rahat ettik, şimdi kardeşi için bir tane daha yapacaz inşlh çok kullanışlı ve güvenlir oluyor

Eklentiler

• IMG_20191110_222526.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20191110_222526.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 40
Güzel annelerrr, nasılsınız epeydir takip edemedim ne çok mesaj yazmışsınız Ben bugün kuzuma ilk alışverişimi yaptım sizinle de paylaşmak istedim bebek arabamızı aldık canlar Kraft neon çift tönlü artık üstüne bir aparatla beraber casual puset aldık hoşumuza gitti umarım kullanırken de hiç pişman olmayız. Siz neler yapıyorsunuz bakalım

Yeni yemek masasi aldik sirf bu yuzden sandalye alamiyorum hala balkon sandalyelerini kullaniyoruz bu zamn ne zaman biticek acaba

Insallah sali gunu detayli ultrasonum var rabbim en guzel haberleri almayi nasip eder Allah razi olsun ferahlattiniz beni

Gule gule kullanin ne kadar aldiniz Montessori yatagi benim gidip bakmaya hic firsatim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…