- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Günaydın hanımlar
Mustela hepsiburadada 49.90
Ahmet Ümit in kitabı da 5.90
Bir bebeye bir kendime hemen kaptım
Kat kat indirim bölümünde
Evet soğanı bende duydum da hem bebek kokusundan rahatsız olur hem ben hem etraftakilerCok ilgincmis. Hic bilmiyordum. 150 lira gibi de bi fiyati var. Acayip merak ettim, dusunulebilir.
Yani ne kadar dogrudur bilmiyorum ama emzirdikten sonra, gogsu temizlemeden, sutlu haliyle kurumasini bekleyin, hicbir sikinti yasamazsiniz diyorlar.
Tabi lahana sar diyeni mi ararsin, sogan kesip koy diyen mi ararsin, baya da bi sey deniliyor ama
Tesekur ederim canım her ihtimale karşı bi tahlil yaptırayımDoktorun soyledigi dogru canim. Ama gercek su ki her vucut ayni tepkiyi vermiyor. Simdiye kadar iki kez idrar yolu enfeksiyonu oldum. Ikisinde de yanma ve akintida degisiklik olmadi. Gebelikte gizli enfeksiyon olabildigi icin, saglik ocaklari rutin kan idrar aliyorlar aklinda bulunsun.
Haklısın canım. İstisnalar tabikide önemli. Allah kimseyi sınamasın. Ben sadece sizin durumunuzda olmayanlar için yaptım o yorumu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınArkadaşım sen yine de büyük konuşma. Bak ben 9000 civarında para vercem ekstra muayeneler vs de hariç. Biz yıllarca bu bebeği bekledik. İşk önce Allah sonra Hocam vesile oldu. Şimdi ne kadar derse desin hocamla yapacağım doğumumu. Herkes yaşadığını bilir bu konuda. Eleştirmek amaçlı yazmadığını biliyorum elbette ama insanların ne yaşadığını da bilemezsin. Bende istemem bu kadar para vermek emin ol ama bazen mecbur kalıyorsun ☺ Bu paradan sebep bazı ihtiyaçlarını alamayacağım bebeğin. Aynı hocaya gittiğim 10 yıldır bebek bekleyen Bir arkadaşım var her seferinde başka yere devlete gideceğini söylüyordu. Geçen buluştuk kredi çekeceğini bizim hocada doğum yapacağını söyledi. Dediğim gibi herkes yaşadığını tecrübelerini biliyor. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende o da yokBende daha yeni birşeyler almaya başladım elimde olan sadece 3 atlet zıbın
Dr a sordunuz mu ne dedi acaba
Bende baya aldım 8kilo kadar ama dahada alırım bu gidişleSizler kaç kilo aldınız
Canım yara olmasını engelliyormuş gümüş özelliği sayesinde. Ben aldım bir tane inşallah işe yarar.Kizlar, koruyucu gumus meme ucu koruyucu nedir bilen var mi ? Ne ise yariyor ?
Bende aventin aldım dün bu emzikten mi aldın canım? Kuzenlerim direk bu emziği al tutuyorlar dedi. Bakalım inşallah kabul ederTrendyolda aventin ikili emziğini aldım kızlar mağazada 55 falandı, orda 37 mi neydi öyle aldım
Ben de bunun eski modellerinden aldım. Yeğenime bunlardan almıştık. Diğerlerini daha çok seviyorum sanırımBende aventin aldım dün bu emzikten mi aldın canım? Kuzenlerim direk bu emziği al tutuyorlar dedi. Bakalım inşallah kabul eder
Var canım enfeksiyon çıktı bende doktora git idrar testinde çıkar varsa . Tek doz toz ilaç ile bir günde geçti ve oh be dedim. Tabi aynı şey mi bilemem seninki ama olabilir de. Geçmiş olsun.Kızlar benim sağ kasığımda acayip bi baskı var yuruyemiyorum bile kasılma mi acaba dedim ama bilemedim sağ tarafa hiç dönemiyorum 2 gündür var mi böyle bişey yaşayan
Ben 5 kilo aldım canımSizler kaç kilo aldınız
20+1de 21cm kilo 323gr çıktı. Ama tahmini olduğu için oynama olabiliyor.Arkadaşlar merhaba..dün kontrolüm vardı 20+2 idim...bebeğin boyu 21 kilosunu 305 gram ölçtü ama normal dedi ...bana az geldi sizce nasıl sizlerin nasıldı
Hemen balli ihlamur ic, baya iyi geliyo. Ya da balli cok sicak olmayan sut.Ben grip olmanin esigindeyim 2 gundur bogazlarim agriyor ins ilerlemez
5.5 kg aldım. Sanırım yine 13-14 ile tamamlarım bunu daSizler kaç kilo aldınız
Bende bundan ve biberonundan aldımBende aventin aldım dün bu emzikten mi aldın canım? Kuzenlerim direk bu emziği al tutuyorlar dedi. Bakalım inşallah kabul eder
Detayli usg diyorsanız kanunide yapılmıyor. Devlette cok onceden randevu gerekli...Birde arkadaşlar detaylıca araştıram yani devlet Hastanesi'nde giren varmı..kanuni Hastanesi'nde özellikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?