2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet soğanı bende duydum da hem bebek kokusundan rahatsız olur hem ben hem etraftakiler yapan arkadaşım da var bi de yataklara siner kız kokusu soğanın olcak iş mi

Tesekur ederim canım her ihtimale karşı bi tahlil yaptırayım

Haklısın canım. İstisnalar tabikide önemli. Allah kimseyi sınamasın. Ben sadece sizin durumunuzda olmayanlar için yaptım o yorumu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Trendyolda aventin ikili emziğini aldım kızlar mağazada 55 falandı, orda 37 mi neydi öyle aldım
Bende aventin aldım dün bu emzikten mi aldın canım? Kuzenlerim direk bu emziği al tutuyorlar dedi. Bakalım inşallah kabul eder

Eklentiler

• IMG_20191110_121626.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar benim sağ kasığımda acayip bi baskı var yuruyemiyorum bile kasılma mi acaba dedim ama bilemedim sağ tarafa hiç dönemiyorum 2 gündür var mi böyle bişey yaşayan
Var canım enfeksiyon çıktı bende doktora git idrar testinde çıkar varsa . Tek doz toz ilaç ile bir günde geçti ve oh be dedim. Tabi aynı şey mi bilemem seninki ama olabilir de. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…