2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk çocuk evet canım. Mobilyalar beyaz, dekorda biraz renklendirmeyi düşünüyorum içindeki uyku seti ve yatak dahil değil maalesef. Uyku setine 700 tl dedi. Kalsın dedim Şimdilik o kadar para veremiycem. Ben daha küçük yaptırcaktım yatağını 80x160 falan bunun ölçüsü 90x190. Ben rahatlıkla yabına sığarım. Bana bile büyük boyum 155 zaten

Harika canim gule gule kullnirsiniz insallah

Bebeğim için işk kez dün alışveriş yaptım trendyoldan çoğu şeyi aldım gibi gibi. Kıyafet dışında. Kıyafeti nerden alıyorsunuz indirimli site var mı
Bebetofun urunleri hem cok kaliteli pamuklu hemde guzeller zibin takimlarini o marka alabilirsin ben disardan almistin hem diger urunlere gore daha ucuzdu.. elimle hissetmeden alamadim cunku.. takimlari disardan aldiktan sonra ic zibin dis zibin aldim disardan elle bakarak.. sonra internette enucuzbebemarketi var ordanda guverenerek alisveris yapabilirsin bayag indirimli urunler oluyor... keyifli alisverisler canimm

Canım güle güle kullansın bebişin. Bende bu montessoriden aldım. Fiyatı uygun diye

Bebeğim için işk kez dün alışveriş yaptım trendyoldan çoğu şeyi aldım gibi gibi. Kıyafet dışında. Kıyafeti nerden alıyorsunuz indirimli site var mı
Limon yiyebiliyor musun? Mandalin portakal midemi eksittiyor benim ilk hamileligimde sesim cikmiycak kadr hasta olmustum gun icinde limon yedim 2gunde kesmişti
Maalesef cnm eksi seyler midemi agritiyor.

Trendyoldan bir hafta kadar once, pierre cardin uyku seti buldum yaklasik 300 -350 civariydi. Resimdekine benziyor, bi goz at istersen.

Kizlar merhaba ben de 21+5 haftalik oldum cok sukur gecen hafta tetanoz asisi oldum saglik ocagindaki hemsireye dedim ki bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ya da ben anlamadim dedim kalp sesine bakti cok sukur yerinde sali gunu renkli ultrasonum var nolurrrrr dua edin bana da insallah guzel haberler veririm ilk hamilelegim oldugu icin mi anlamiyorum birsey karnim cok gergin goguslerim inanilmaz aciyor bazen gobrk deligimin ustu aciyor gerginlik var bana yardimci olun cok korkuyorum ben de 54 kilo dan 62 kiloya ciktim

İlk hamileliğiniz olduğu içindir canınızı sıkmayın. Ben ilk hamilelikte ne zaman hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Ama bunda erken hissettim ve şimdi düzenli bir şekilde hissediyorum. Bir de benim iç karnım çok dar. Acayip kocaman bir göbüşüm var. Diğeri de böyleydi. O yüzden herhalde, dışarıdan da rahatlıkla hissedebiliyor dokunanlar. Göbek deliğiniz de dışarı fırladığı için açıyordu muhtemelen. Kendinizi yok yere üzüp evhamlandırmayın

Güle güle kullanın. Ben de montessori yatakları çok seviyorum ama sanki 2-2 buçuk yaş sonrası için daha uygun gibi. Her zaman çocuğun yanında olmuyorsunuz uyurken ve açıkçası biraz daha "yapma, etme, bu senin için zararlı, canın acır" sözlerini anlayabildikleri dönemden sonra daha güvenli kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Bulursam size oğlumu uyutup, park yatağın fermuarını açık unuttuğum bir gün kendim de yanındaki yatağımda uyuyakaldıktan sonra hangi durumda bulduğumun fotoğrafını atayım, beni anlayacaksınız

Benim kizim 18 aylikken buyuyen besigin dolabina cikip ordan atladi. Allaha sukurki ayaklari uzerine atlamis ayakta dimdik duruyordu. Ben sese uyandim. Bir baktim cocuk yerde. Ayni aksam eşim besigin parçalarını ayirdi ve bizim yatakla birlestirdi

Bir buçuk yaşında evdeki sandalyeleri istediği yere taşıyıp istediği yere çıkabiliyordu. Sandalyelerin çoğunu saklamak zorunda kalmıştık. Ortada sadece iki sandalye kalıyordu. Bazen dalgınlıkla onları masanın duvar tarafındaki kısmına sıkıştırmayı unutuyorduk. Lavaboya da öyle bir gün tırmanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…