İyi geceler kızlar cuma günü ayrıntılı usg ye girdim 19+2 de bebeğim 267 grammış kız olduğu kesinleşti ben bu hafta ilginç ağrılar yaşamıştım ishal olmuşum gibi ama yok sürekli wcye gitme isteği ve karnımda birden sertleşmeler rahim ağzı uzunluğu 37 mm dedi şu an herşey yolunda ama aynı ağrıları yaşarsan günde 2 kez progesteron almamı söyledi ve o sertleşmeler 10 sn fazla olursa hast gelmeni istiyorum hemen dedi ilk bebeğimde erken doğum olduğu için endişeliyim inşallah iki gündür yaşamıyorum birdahada yaşamam
Kac kg aldığımı Allah biliyor. Tum yasadigim sıkıntılarda kendimi yemege verdigim icin... Sanirim 11 kg aldim belki daha fazla. Sabah aç tartilamiyorum bile hep tokum
Kızlar bende simdi eve geldim bugün kendime hamile elbisesi aldım artık bayagı bayagı hamile göbegi oldu bende dısarıdanda cok net anlasılıyor. Elbisede iyice belli oldu iyice buyusunde o zaman giyinmek daha kolay oluyor bu zamana kadar cok arada kalmis bir bedenim vardi
Arkadaşlar merhaba..dün kontrolüm vardı 20+2 idim...bebeğin boyu 21 kilosunu 305 gram ölçtü ama normal dedi ...bana az geldi sizce nasıl sizlerin nasıldı
Kızlar bana bugün ayrıntılı ultrasondaki prof dedi ki kızın çok sağlıklı ama böyle kilo almaya devam edersen tansiyonun yükselir ve bebeğinde sağlık problemi olabilir çok korktum 51 ile başladım şu an 62 yim 11 kilo aldim ben 2. Oglumda da ayni sekilde çok kilo almıştım sorun olmadi şimdi yaş da 35 oldu
Kızlar benim sağ kasığımda acayip bi baskı var yuruyemiyorum bile kasılma mi acaba dedim ama bilemedim sağ tarafa hiç dönemiyorum 2 gündür var mi böyle bişey yaşayan
Onu doktoruna danis, ihmal etme.. bende yattigimda tutuluyordu sol tarafim.. sag tarafimada yatinca rahatsiz oluyorum artik.. bide 22 haftalarda sanirim kramp girdigini hatirliyorum boyle adim atamamistim doktorum biseyin yok iyi gozukuyosun dedi ve progesteronumu artirmisti.. ama aynisi olmayabilir canim.
Ayy cok sevindim sizin adinizaa Herseyin yolunda gitmesi kadar guzel bisey yok.. bendede unutkanlik var ama degerlerim iyi cikiyor nasil oluyor anlamiyorum.
Arkadaşlar merhaba..dün kontrolüm vardı 20+2 idim...bebeğin boyu 21 kilosunu 305 gram ölçtü ama normal dedi ...bana az geldi sizce nasıl sizlerin nasıldı
Keske yardimci olsaydim ama hatirlamiyorum o haftalarda kactim ben.. telefonunuzun uygulamasindan banu ciftci adina program gebelik hamulelik hakkinda bilgilerinizi giriyorsunu.. haftaniza gore vucudunuzla bebegibizle ilgili bilgiler veriyor.. tavsiye ederim
Keske yardimci olsaydim ama hatirlamiyorum o haftalarda kactim ben.. telefonunuzun uygulamasindan banu ciftci adina program gebelik hamulelik hakkinda bilgilerinizi giriyorsunu.. haftaniza gore vucudunuzla bebegibizle ilgili bilgiler veriyor.. tavsiye ederim
Bide referans araligi oluyor kabul edilebilir araliklar.. simdi adet tarihinize gore 20+2 diyorsunuz ama bi hafta geri yada kac gunse olabiliyor burda cok arkadasa sahit oldum. Geç döllenme adina deniliyor.. ve doktorunuz dedigi icinize sinmediyse 2. Bir doktora gorunup rahatlatin kendinizi