2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynısına baktık bugün çok güzel bir model
Hangi site bu canım begendim bende , beden tahmini yapamıyorum su an , simdiden almaya cesaret edemiyorum
Trendyoldan bakmıştım benzerleri lcw da da var

Yeni yemek masasi aldik sirf bu yuzden sandalye alamiyorum hala balkon sandalyelerini kullaniyoruz bu zamn ne zaman biticek acaba
Bizim konuşma gecikmişti. 3buçuk yaşında kreşe başlaması bizim için her anlamda dönüm noktası oldu diyebilirim. Sırf hareketli olmasına rağmen rahatlıklarından dolayı ve buna benzer sebeplerden 2 yaşa kadar 5 bakıcı değiştirdik. Çocuk oldukça neşeli ama bir o kadar da huzursuzdu. Bunu hissediyordum. Sonra 1 yıl da anneanne baktı fakat bu sefer de tayin dolayısıyla babadan ayrıldı. 3 buçuk yaşında babaya kavuştu, kreş başladı, ardından konuşma söküldü derken bal gibi kaymak gibi bir çocuk oluverdi

Aşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Aslında durum şundan ibaret bebek kalp sesi dinlenir duyulmazsa yapılmaz yada size göre hareketleri hissedilmezse.. diyelim ki duyulmadan yapıldı ..asıdan sonra Allah korusun düşük veya kalp atısında bi durma oldu ve bebek kaybedildi.asıyla alakası olmamasına karşın hastaların asıdan ötürü bebegin öldügünü düsünenler olabiliyor günümüzde bu durumların yasanmaması icin zamanı beklenir 12.hftadan sonra yapılabilinir ama 20.haftada daha net duyulur o Aralık'ta da yapılabilinir aşı sorun olmaz

Son düzenleme:
60 kg fazla bir kilo değil boyunuzu bilemiyorum tabi ama.. ya bu istah acilmasi 5. Ayi bitirenlerde oluyor..bazisinda oncesinde bulantisi olanlar sonradan aciliyorlar.. ya bol bol yogurt ye su iç... mideni o sekilde sisir.. birde oyle dene.. acikinca balli sut ic.. ekmek,tatli,pirinc yememeye dikkat et hee patates kizart. Ve makarna gibi seyler yeme.. yeme yani bebegin ici yiyebiliosab dengelu beslen ama tutamiyosan kendini evde hic pisirme... ekmeğe abanma.. biri baba boyle dediginde direkt aaa napiyorum gercekten dogru bak onumu alamiyorum felan diye dusunuyodum. Umarim kendine gelmende bi nebzede olsa etkili olur.. ben sadece 5-6 kg arasi aldim ama eski kilomda halaa degilim.. bebeklerin almasi gerekeb gunluk kalori zaten o kadar azki... kendimizi kandirmaya calismayalim.. bi yazida okudum: yogurt yemek bebege kilo aldiriyor ve buyumesini destekluyirmus sonrada sut ce sut urunleri.. insallah cnm yazdijlarima kizmazsin diyeyim ben yine..

Kızlar sabah 11.30da detaylı ultrason için randevumuz var. Umarım herşey yolundadır. İyi dileklerinizi bekliyorum. Herkese iyi geceler

Hadiii gozunuz aydin olsun diyelim.. Ve burdaki tüm hamiş annelerde istedikleri hamilelik, dogum ve ardindan logusalik derken 9 ay boyunca ve hatta bazilarimiz için uzun zamandir dilimizden dusurmedigimiz kahramanlarimiz, kizçelerimizle sağliklica birr omur yasariz

Bende ilk gençliğimde 60la baslayip 87yle bitirmistim bunda 66ya dusmustum tam hamile kalmadan 72 olmuştum hamile kaldim simdi 79 um Allahtan boyum uzun belli olmuyor pek

Yaa güzel günlerde kullansın minik kuzuuu bende ocak ayina sectim kurulum tarihini ancak kızımda da öyle yapmıştır subattad odasını yerleşmemiştim mart dogum zaten Allah nasip ederse

Bebeğim için işk kez dün alışveriş yaptım trendyoldan çoğu şeyi aldım gibi gibi. Kıyafet dışında. Kıyafeti nerden alıyorsunuz indirimli site var mı
Ben daha hiç kıyafet alışverişi yapmadım ama h&m ve zaradan alicam gibi görünüyor. Zara 28 online 29 kasim magazalarda indirim baslayacak.

Limon yiyebiliyor musun? Mandalin portakal midemi eksittiyor benim ilk hamileligimde sesim cikmiycak kadr hasta olmustum gun icinde limon yedim 2gunde kesmişti
Limon hakikaten çok iyi geliyor çok çok geçmiş olsun Hasatzamani

Yaaaaa maşallah nasıl tatliiiiii ❤ ama erkek çocuğu da beni korkutmuyor değil kızım sakindi yaa evi dagitmasi dışında hâlâ birseyi yok cook şükür

Bende daha yeni birşeyler almaya başladım elimde olan sadece 3 atlet zıbın
Bende daha başlamadım erken diye bende olan sadece alt üst yazlık takım hm de indirimdeydi kaçırmayayım dedim
Birde küvet seti

Bende okudukça diyorum ki çok mu sakinim neden almıyorum ama erken diyorum ben alışverişi aralık ocak şubat aylarına bıraktım
Bir odası alındı o da ocakta kurulacak anneannemizin hediyesi oldu sagolsun

Bende aventin aldım dün bu emzikten mi aldın canım? Kuzenlerim direk bu emziği al tutuyorlar dedi. Bakalım inşallah kabul eder

Ah kuzum almayan çocuk almıyor çok şükür ben hiç sorunu yasamadim hastanede agzina direk verdik aventin smoothie modelini almıştım tuttu çok şükür ama arkadaşım neler yaptı ogurup ogurup durdu

Tesekkur ederim. Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Altibirlik61 deki 61in Trabzon ile ilgisi varmı ?

Canım ben de aynı durumdayım Zararlı bir şey yemiyorum çok şükür, genelde bebeğe de kilo yapan şeyleri yiyorum. Ekmeği de kestim ama alıyorum kiloları

Canım ben de aynı durumdayım Zararlı bir şey yemiyorum çok şükür, genelde bebeğe de kilo yapan şeyleri yiyorum. Ekmeği de kestim ama alıyorum kiloları
Benim iştahım başından beri çok açık. Kendimi frenlemesem duba gibi olurum Ama yinede canımın istediğini abartmamak koşuluyla yiyorum. Hergün tatlı yiyorum kesin Özellikle ofiste olduğumda canım sürekli birşey yemek istiyor. Şimdilik 8 kilo aldım bakalım devamı ne olur bilemiyorum

Bende aynı durumdayım canım Hiç diyet yapmadım bu zamana kadar ama bu gidişle doğurur doğurmaz sıkı diyete giricem.

Pasta, tatlı haftada bir dedi doktorum ama dinleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…