2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar. Doktorum bana CALCMAX-D3 verdi onu kullanıyorum. Ama bugün internette iyi olmadığını, önerilmediğini yazanlar gördüm. Sizin doktorunz verdi mi bu ilaçtan? Fikriniz nedir?

[QUOTE="Ekyzdn03

Ben daha hiç kıyafet alışverişi yapmadım ama h&m ve zaradan alicam gibi görünüyor. Zara 28 online 29 kasim magazalarda indirim baslayacak

E Ekyzdn03 hm indirimi ne zmn biliyomusunuz bende onu bekliyorum

günaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Bende 20. Haftamda oldum yani ben size birsey siyliyimmu burda saglijla alakali ne sorsak ne desek ya zan altinda kaliyoruz yada birakiyoruz, merak ediyoruz ama sen doktoruna daniş.. aranizdaki dialogu buyutun, kendini unutturmamis olursun Aklina takilan baska seyleride sorarsin. Bu topikte cokca konusuldu tetanoza girerken 4 hafta oncenin konusmalari yada 5 haftanin.. detayli ultrason yapilabilir ama erken benim kanaattimce ama doktorda degilim

R Renklirenkli
E Ekyzdn03
Eva
Lostinparadise
Hasatzamani
S seryu
calliope
Demirrrrr
missbon
S Starstyle
B Babyiscoming
M My girl
Adini sayamadigim minnos anneleri
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalin Tekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize

Kizlar gunaydin bi kac gundur gobegimin sol tarafi aciyor niye acaba sizde de oluyor mu şu persembe bi an once gelse de detayli ultrasonuma girsem.

Evett o gobek yeri benimde canimi sikiyor.. aciyor.. yağ suruyorum rahatlatiyor masaj yaptigimda deneyin isterseniz sizde.. buyuyor bebiş haliyle rahimde aciliyor. Yani bir organ olmadigi surece bu agrilar normal oldugunu dusunuyorum

Evett o gobek yeri benimde canimi sikiyor.. aciyor.. yağ suruyorum rahatlatiyor masaj yaptigimda deneyin isterseniz sizde.. buyuyor bebiş haliyle rahimde aciliyor. Yani bir organ olmadigi surece bu agrilar normal oldugunu dusunuyorum☺
Denerim cok heyecanlı bi hafta olacak benim icin

Iyiyim cnm sen nasilsin :) ihlamur iciyorum malum bogazlar gitti benim.Ben okuma taraftari degilim cnm onlarin oyle oluyor diye senin olacak diye bir sey yok sayisiz doguma giren bir hemsire olarak konusuyorum ne kadar okursan oku veya arastir senin onunkinler gibi gecmeyecek emin ol dogum kisiye ozgu :)

Hamilelikte dogumda ne senin hayalindeki gibi olur ne de baskalarinin anlattigi gibi. Olumsuz seyler hic okuma, dinleme. Cunku bu senin biricik hamileligin. Baska cocugun olsada o da farklı olacak kendinide bebisleride uzme

Canım nette çok dolaşma, bazı insanların yaşadığı şeyleri okuyup, hem korkup hem uzuluyoruz.
Elinden geldiğince kendine dikkat et.
Allah korusun kötü birşey olsada keşke böyle söyle yapsaydım dememek için.
Gerisi Allaha kalmış nasipleri varsa yeryüzünde biz ne yapsakta onlar gelecek☺

Bugün sağlık ocağındaki hemşire, kontrol için aradı.
Bana tetenoz aşısı için araligin ilk haftasına gün verdi.
O zamana kadar biz 25 haftalık olacağız çok geç olmuyor mu?
Aslında ben aşı olmayida düşünmüyordum , arasında kararim değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…