- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Erken degil cnmgünaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Bana hemşire 21. haftadan sonra demişti. Ama ben korktuğum için yaptırmadım. Doktorun gerek yok diyebilir. Bence doktora bi danış.günaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Tesekkur ederim. Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Altibirlik61 deki 61in Trabzon ile ilgisi varmı ?
Gunaydin hamisler bizim bugun seker yuklememiz var
Bende 20. Haftamda oldum yani ben size birsey siyliyimmu burda saglijla alakali ne sorsak ne desek ya zan altinda kaliyoruz yada birakiyoruz, merak ediyoruz ama sen doktoruna daniş.. aranizdaki dialogu buyutun, kendini unutturmamis olursungünaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Nasil gecti haber bekliyoruz canim benimde bu persembe insallah hepimiz guzel haberler alirizKızlar sabah 11.30da detaylı ultrason için randevumuz var. Umarım herşey yolundadır. İyi dileklerinizi bekliyorum. Herkese iyi geceler
Kizlar gunaydinbi kac gundur gobegimin sol tarafi aciyor niye acaba sizde de oluyor mu şu persembe bi an once gelse de detayli ultrasonuma girsem.
DenerimEvett o gobek yeri benimde canimi sikiyor.. aciyor.. yağ suruyorum rahatlatiyor masaj yaptigimda deneyin isterseniz sizde.. buyuyor bebiş haliyle rahimde aciliyor. Yani bir organ olmadigi surece bu agrilar normal oldugunu dusunuyorum☺
Iyiyim cnm sen nasilsin :) ihlamur iciyorum malum bogazlar gitti benim.Ben okuma taraftari degilim cnm onlarin oyle oluyor diye senin olacak diye bir sey yok sayisiz doguma giren bir hemsire olarak konusuyorum ne kadar okursan oku veya arastir senin onunkinler gibi gecmeyecek emin ol dogum kisiye ozgu :)R Renklirenkli
E Ekyzdn03
Eva
Lostinparadise
Hasatzamani
S seryu
calliope
Demirrrrr
missbon
S Starstyle
B Babyiscoming
M My girl
Adini sayamadigim minnos anneleri
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalin ☺Tekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
R Renklirenkli
E Ekyzdn03
Eva
Lostinparadise
Hasatzamani
S seryu
calliope
Demirrrrr
missbon
S Starstyle
B Babyiscoming
M My girl
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalinTekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Bende alıp sonra kullanamamiştim okuyuncaMerhaba kızlar. Doktorum bana CALCMAX-D3 verdi onu kullanıyorum. Ama bugün internette iyi olmadığını, önerilmediğini yazanlar gördüm. Sizin doktorunz verdi mi bu ilaçtan? Fikriniz nedir?
Canım nette çok dolaşma, bazı insanların yaşadığı şeyleri okuyup, hem korkup hem uzuluyoruz.R Renklirenkli
E Ekyzdn03
Eva
Lostinparadise
Hasatzamani
S seryu
calliope
Demirrrrr
missbon
S Starstyle
B Babyiscoming
M My girl
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalinTekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Günaydın canmGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?