Kızlar sabah 11.30da detaylı ultrason için randevumuz var. Umarım herşey yolundadır. İyi dileklerinizi bekliyorum. Herkese iyi geceler
[/QUOTE
Nasıl gecti detaylın canım ? Bebişini gördünmü
Çok güzelmiş gerçekten ama türkiye satışı yok sanırım nasıl alacaksınızGule gule kullan canim ben soyle bisey dusunuyorum bu sefer, hem leke olmaz hem de icimi gostermez.
Eki Görüntüle 2552598
Bizim konuşma gecikmişti. 3buçuk yaşında kreşe başlaması bizim için her anlamda dönüm noktası oldu diyebilirim. Sırf hareketli olmasına rağmen rahatlıklarından dolayı ve buna benzer sebeplerden 2 yaşa kadar 5 bakıcı değiştirdik. Çocuk oldukça neşeli ama bir o kadar da huzursuzdu. Bunu hissediyordum. Sonra 1 yıl da anneanne baktı fakat bu sefer de tayin dolayısıyla babadan ayrıldı. 3 buçuk yaşında babaya kavuştu, kreş başladı, ardından konuşma söküldü derken bal gibi kaymak gibi bir çocuk oluverdi
Güzel sonuçlar al inş. Benimde ctsi haber ver bizede nasıl olduğunu. 2 saat nasıl aç kalcam şimdiden onu düşünüyorumGunaydin hamisler bizim bugun seker yuklememiz var
Saolasin kuzummmR Renklirenkli
@Ekyzdn03
@-Erva-
Lostinparadise
@Hasatzamani
@seryu
@calliope
@Demirrrrr
@missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
Adini sayamadigim minnos anneleri
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalinTekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Ben kullaniyorum ara ara ne diyo ki cok mu kotu yorumlar. Alternatifi var mi onu kullaniyim bariBende alıp sonra kullanamamiştim okuyunca
Cok gecmis olsun yok okuma oyle bir dogum sezeryan degil bende veteriner hekimim biliyorsunuz, sayisiz ameliyata girdimde yaptim da. Benim kastettigim olay bir kadinin 23. Haftasiydi sanirim erken dogum yapmis ve acisini sikintilarini neler yasadigini 2015 senesinden buyana yazmis 40 sayfa konusmuslat o donem, hem cok guzel bilgiler paylasmis neler yaopilabilecegi ama ayni zamanda insanin icini derinden uzuyor.. beni cok etkiledi bu kadar etkilenecegimi dusunmedim. Sabah herkese guzelliklerle dolu bir haftayla baslamak istedimIyiyim cnm sen nasilsin :) ihlamur iciyorum malum bogazlar gitti benim.Ben okuma taraftari degilim cnm onlarin oyle oluyor diye senin olacak diye bir sey yok sayisiz doguma giren bir hemsire olarak konusuyorum ne kadar okursan oku veya arastir senin onunkinler gibi gecmeyecek emin ol dogum kisiye ozgu :)
Saolasin kuzummmiyiyiz biz de sukur.
Cok iyi cok tatli dahiliyeci bi kadin buldum. Bi de guzel ki valla. Dua ettim kadina. O kadar ilgili ki, ellerimden, gozlerimden her yerime kadar inceledi beni. Kan fln istedi. Vitaminlere bakcakti. Birazdan hazirlanip gidiym de, sonuclari solicekti. Ustelik sira bekletmeden alsinlar sizi, hamile oldugunuzu belirtin dedi. Fethetti gonlumu
Evettt kuzum bir kadinin erken dogum hikayaesi ve entube tupuyle yaklasik 1 yil hayatta kaliyor disleri cikiyor ne bilim 8-9 kg kadar buyuyor ama iste cihazla.. bilmiyorum cokta anlatmak istemem.. ya guzel seyler dusunelim istdim yazdim.. haklisiniz canimHamilelikte dogumda ne senin hayalindeki gibi olur ne de baskalarinin anlattigi gibi. Olumsuz seyler hic okuma, dinleme. Cunku bu senin biricik hamileligin. Baska cocugun olsada o da farklı olacak kendinide bebisleride uzme
Ayyy evetttt kuzumm insallahhhCanım nette çok dolaşma, bazı insanların yaşadığı şeyleri okuyup, hem korkup hem uzuluyoruz.
Elinden geldiğince kendine dikkat et.
Allah korusun kötü birşey olsada keşke böyle söyle yapsaydım dememek için.
Gerisi Allaha kalmış nasipleri varsa yeryüzünde biz ne yapsakta onlar gelecek☺
doktorumla diyaloğum var zaten kendisi dedi 15 gün içinde detaylı yaptırıcaksın diye geçen hafta... aşı için de aile hekimliği takip ediyor dedi. aile hekimi hemşiresi de çelişkili ifadeler kullandı bi dedi 24te yapıyoruz sonra dedi gelebilirsin yaparız... o yüzden sordum sizler kaçıncı haftada oldunuz diye cnm...Bende 20. Haftamda oldum yani ben size birsey siyliyimmu burda saglijla alakali ne sorsak ne desek ya zan altinda kaliyoruz yada birakiyoruz, merak ediyoruz ama sen doktoruna daniş.. aranizdaki dialogu buyutun, kendini unutturmamis olursun ☺ Aklina takilan baska seyleride sorarsin. Bu topikte cokca konusuldu tetanoza girerken 4 hafta oncenin konusmalari yada 5 haftanin.. detayli ultrason yapilabilir ama erken benim kanaattimce ama doktorda degilim ☺☺
Ben geçen hafta oldum 20 haftalıktım, 1 ay sonrasında 2. dozu olucam. Tetenoz aşısı 4. aydan sonra yapılıyor beni 17. haftamda çağırmışlardı doktorum 20. haftada yaptır hareketlerini hisset demişti.Bugün sağlık ocağındaki hemşire, kontrol için aradı.
Bana tetenoz aşısı için araligin ilk haftasına gün verdi.
O zamana kadar biz 25 haftalık olacağız çok geç olmuyor mu?
Aslında ben aşı olmayida düşünmüyordum , arasında kararim değişti.
bugün 19+5im ben bugün oldum, ikinci dozu tam bir ay sonra olucakmışım... kimi aile hekimlikleri eski usul 24. haftada tek doz yapıyormuş. eğer doktorun tek doz uygun diyorsa 25 normal ama iki doz yaptıracaksan geç bence...Bugün sağlık ocağındaki hemşire, kontrol için aradı.
Benim doktorum da gerek yok dedi. Ama ben yine de oldum. 19. Haftada 1. Doz oldum ve 1 ay sonraya 2. Doz icin gün verdi .Bugün sağlık ocağındaki hemşire, kontrol için aradı.
Benimde memleket Trabzon'da merak ettim o yüzden. Güzel başlangıçlara vesile olmuş güzel memleketim☺☺ ben ankara esim adanali Trabzonda askimizin basladigi il❤ olmasi sebebiyle
Ewet canım bende kullanıyorum bir gün magnezyum bi gün kalsiyum kullanıyom doktor sıkıntı olsa vermezdi benceMerhaba kızlar. Doktorum bana CALCMAX-D3 verdi onu kullanıyorum. Ama bugün internette iyi olmadığını, önerilmediğini yazanlar gördüm. Sizin doktorunz verdi mi bu ilaçtan? Fikriniz nedir?
Bana doktorum detayli 21.haftada yaptir demisti. Asi icinde saglik ocagi 18 kasim dedi ozamana 23 .haftamin son gunu oluyor benmdedoktorumla diyaloğum var zaten kendisi dedi 15 gün içinde detaylı yaptırıcaksın diye geçen hafta... aşı için de aile hekimliği takip ediyor dedi. aile hekimi hemşiresi de çelişkili ifadeler kullandı bi dedi 24te yapıyoruz sonra dedi gelebilirsin yaparız... o yüzden sordum sizler kaçıncı haftada oldunuz diye cnm...
Ben bu hafta 2. Tetanouzumu yaotircam 20. Haftamda beni cagirmisti ac karna diye ben tok karinla gidince kan tetkikleri almadilar tetanozuda haftaya gel demislerdi 21. Hafta yani.. simdi ikincisini yaptircam.. saglik ocagindaki doktorumu seviyorum. Doktoruma danistigimda yaotirabilirsiniz demisti zaten.. sanada fikir olur iciniz rahat olmasi adina..doktorumla diyaloğum var zaten kendisi dedi 15 gün içinde detaylı yaptırıcaksın diye geçen hafta... aşı için de aile hekimliği takip ediyor dedi. aile hekimi hemşiresi de çelişkili ifadeler kullandı bi dedi 24te yapıyoruz sonra dedi gelebilirsin yaparız... o yüzden sordum sizler kaçıncı haftada oldunuz diye cnm...
Benim biraz araştırdığıma göre yanlarına yastık koyarak kullanıyor ebeveynler. Birde yürümeye başladıktan sonrada kendileri yataktan inip çıkabiliyor veya uykusu olduğunda kendisi girip yatıyor. Tabi bunlar hayaller inşallah bizim çocuklar o kadar akıllı uslu olurBebekken montesoriler kullanilabiliyor degilmi banada o mantikli geliyor sanki ilk aylar anne yani besiginde yatiyor zaten
Evet cok sevdik Trabzonuda koylerinide insanlarinida cok insancil ve cazgir insanlar ama cook cok temiz insanlardi.. konsularimdan herkesten Allah razi olsun.. cok sevindim canim Trabzon bizim icin ayri o yuzdenBenimde memleket Trabzon'da merak ettim o yüzden. Güzel başlangıçlara vesile olmuş güzel memleketim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?