2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Cocugu birine emanet etmek zaten cok ,ustunede boyle olunca insanin akli kalir tabiki burda okul yasi baya erken normal sartlarda 3yasinda basliyorlar seneye bezi temiz olursa kabul edicekler mi bizde sorucaz 2bucuk olucak fakat okul cocuklar icin cok iyi bencede enerjilerini atmak icin aktoflesmek icin oglumun konuşmasi herseyi gelişimine uygun yndim ben demekki onunki gecene kadr kardeşi başlar arkasindan

Saolasin kuzummm iyiyiz biz de sukur.
Cok iyi cok tatli dahiliyeci bi kadin buldum. Bi de guzel ki valla. Dua ettim kadina. O kadar ilgili ki, ellerimden, gozlerimden her yerime kadar inceledi beni. Kan fln istedi. Vitaminlere bakcakti. Birazdan hazirlanip gidiym de, sonuclari solicekti. Ustelik sira bekletmeden alsinlar sizi, hamile oldugunuzu belirtin dedi. Fethetti gonlumu

Cok gecmis olsun yok okuma oyle bir dogum sezeryan degil bende veteriner hekimim biliyorsunuz, sayisiz ameliyata girdimde yaptim da. Benim kastettigim olay bir kadinin 23. Haftasiydi sanirim erken dogum yapmis ve acisini sikintilarini neler yasadigini 2015 senesinden buyana yazmis 40 sayfa konusmuslat o donem, hem cok guzel bilgiler paylasmis neler yaopilabilecegi ama ayni zamanda insanin icini derinden uzuyor.. beni cok etkiledi bu kadar etkilenecegimi dusunmedim. Sabah herkese guzelliklerle dolu bir haftayla baslamak istedim Ve kotu olaylardan herkes uzak dursun.. Allah guzelliklerle karsilastirsin hepimizi diyerekten guzel temennilerle dolu bir haftaya baslayalim hep birlikte dediydim

Guzel haberlerle donunn merakla ve heyecanla bekliyorum... ama bebiste snde canavar gibisiniz zanimca .. herkese oyle ilgili doktor nasip etsin Allah... bazilari buzzz gibi, bitsede gitsek, bikmislar meslklerinden, insanlardan.. iyi cok sukur canim sevindim adiniza

Hamilelikte dogumda ne senin hayalindeki gibi olur ne de baskalarinin anlattigi gibi. Olumsuz seyler hic okuma, dinleme. Cunku bu senin biricik hamileligin. Baska cocugun olsada o da farklı olacak kendinide bebisleride uzme
Evettt kuzum bir kadinin erken dogum hikayaesi ve entube tupuyle yaklasik 1 yil hayatta kaliyor disleri cikiyor ne bilim 8-9 kg kadar buyuyor ama iste cihazla.. bilmiyorum cokta anlatmak istemem.. ya guzel seyler dusunelim istdim yazdim.. haklisiniz canim

Ayyy evetttt kuzumm insallahhh guzell haftalar olsun bu haftada bizim icin buyutelim tombikk yapalim yavrularimizi benim tombikkerim diye seviyorum karnimi.. gulelim mutlu olalim

doktorumla diyaloğum var zaten kendisi dedi 15 gün içinde detaylı yaptırıcaksın diye geçen hafta... aşı için de aile hekimliği takip ediyor dedi. aile hekimi hemşiresi de çelişkili ifadeler kullandı bi dedi 24te yapıyoruz sonra dedi gelebilirsin yaparız... o yüzden sordum sizler kaçıncı haftada oldunuz diye cnm...

Ben geçen hafta oldum 20 haftalıktım, 1 ay sonrasında 2. dozu olucam. Tetenoz aşısı 4. aydan sonra yapılıyor beni 17. haftamda çağırmışlardı doktorum 20. haftada yaptır hareketlerini hisset demişti.

bugün 19+5im ben bugün oldum, ikinci dozu tam bir ay sonra olucakmışım... kimi aile hekimlikleri eski usul 24. haftada tek doz yapıyormuş. eğer doktorun tek doz uygun diyorsa 25 normal ama iki doz yaptıracaksan geç bence...

Reactions: Eva
Benim doktorum da gerek yok dedi. Ama ben yine de oldum. 19. Haftada 1. Doz oldum ve 1 ay sonraya 2. Doz icin gün verdi .

Reactions: Eva
Merhaba kızlar. Doktorum bana CALCMAX-D3 verdi onu kullanıyorum. Ama bugün internette iyi olmadığını, önerilmediğini yazanlar gördüm. Sizin doktorunz verdi mi bu ilaçtan? Fikriniz nedir?
Ewet canım bende kullanıyorum bir gün magnezyum bi gün kalsiyum kullanıyom doktor sıkıntı olsa vermezdi bence

Bana doktorum detayli 21.haftada yaptir demisti. Asi icinde saglik ocagi 18 kasim dedi ozamana 23 .haftamin son gunu oluyor benmde

Ben bu hafta 2. Tetanouzumu yaotircam 20. Haftamda beni cagirmisti ac karna diye ben tok karinla gidince kan tetkikleri almadilar tetanozuda haftaya gel demislerdi 21. Hafta yani.. simdi ikincisini yaptircam.. saglik ocagindaki doktorumu seviyorum. Doktoruma danistigimda yaotirabilirsiniz demisti zaten.. sanada fikir olur iciniz rahat olmasi adina..

Bebekken montesoriler kullanilabiliyor degilmi banada o mantikli geliyor sanki ilk aylar anne yani besiginde yatiyor zaten
Benim biraz araştırdığıma göre yanlarına yastık koyarak kullanıyor ebeveynler. Birde yürümeye başladıktan sonrada kendileri yataktan inip çıkabiliyor veya uykusu olduğunda kendisi girip yatıyor. Tabi bunlar hayaller inşallah bizim çocuklar o kadar akıllı uslu olur
Bana bu yatak daha mantıklı geldi. Çocuk uzun süre kullanır hem. Kendi odamada bir tane anne yanı olan beşik aldım zaten.

Benimde memleket Trabzon'da merak ettim o yüzden. Güzel başlangıçlara vesile olmuş güzel memleketim
Evet cok sevdik Trabzonuda koylerinide insanlarinida cok insancil ve cazgir insanlar ama cook cok temiz insanlardi.. konsularimdan herkesten Allah razi olsun.. cok sevindim canim Trabzon bizim icin ayri o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…