2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyiyim canım günün bitmesini bekliyorum sen nasılsın İdrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım akıntım var ve kasıklarım ağrıyor. Cumartesi gitcektim doktora ama bekleyemiycem yarın gidicem sanırım. İnşallah hepimizin haftası güzel olsun.

Ben 21. Haftanin basinda oldum yani 20+1 ilk tetanozumu bu haftaya randevu vermisti ikinci tetanozumu vurulucagim insallah..

Kızlar biz detayliya gittik geldik. Oğlusum yine olması gerekenden bir hafta önde. Artık kesinleşti erken yumurtlama olmuş diyor. Doğum tarihi de bir hafta öne geliyor böylece . 14 Mart diyor doktorum. Hersey yolunda bir sorun yokmuş. Tüm organlara, bel omuriligine, dudaklara, parmaklara bakılıyor. Benim doktorum Rus olduğu için fazla soru soramadım kızlar malum dil problemi var aramızda. Serviks uzunluğu normal dedi. Sanırım bu bahsettiginiz rahimagzi uzunluğu mu oluyor .
CD olarak tüm muayene anını verdi. Bunu Türkiye'deki doktoruma göndereceğim. Oda görmek istemişti. Maalesef fotoğraf alamadık. Çünkü Minnoş elleri ile yüzünü kapatmıştı. Neyse artık sağlıklı olsunda resimsiz olalım

Kızlar bu arada burda amonyaksız saç boyası buldum. Doktoruma sordum bugün boyayabilirsin hiç sıkıntı yok diyor . Herşey gelişti artık sorun olmaz diyor. Ama Türkiye'deki doktorum boyamaya onay vermiyorum demişti. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Doktorlariniz ne diyor? Çok kararsız kaldım

Ooooy ooy gecmis olsun.. tez zamanda iyiles.. cok iyiyim desemde halsizim bitkinim..
emzirme onlugi dun diktim hemde muslin den 110x110 bez yanlarini diktim:)) yoruluyorum artik eskisi gibi degilim. Makinemi ilk defa kullandim sonlara dogru alttan ip topladi yok masura bitti o oldu su oldu.. istedigim hizda bitiremedim... makinenin sorunu ne anlamadim.. yag dokmek lazim herhalde caganoza bide ip neden topluyor anliyamafim aman neyse biz gayet iyiyiz.. sizde iyi olun guzel haberlerle donun

Son düzenleme:

Öncelikle detaylı için gözün aydın çok şükür bunuda atlatmış oldun.
Ben ilk gebeligimde de hep amonyaksizla boyattim saçımı koyu renkti ama bu gebeligimde saçlarım platin rengiydi; Yine açmaya devam edecektim açma için 4.aydan sonra yapabilirsin dedi ama açma isleminin sık yapilmasini onermiyorum dedi doktorum bende dibim cikinca oyle gezmeyi sevmedigim icin koyu renge boyattim saclarimi doğuma kadar boyamama gerek kalmadı böylece doğuma girmeden boyaticam yine toplamda 2 defa olacak.
Koyu renk boya için ise 12. Haftaya kadar beklememi istedi dr. 12 den sonra boyayabilirsin dedi.

Kizlar gunaydin bi kac gundur gobegimin sol tarafi aciyor niye acaba sizde de oluyor mu şu persembe bi an once gelse de detayli ultrasonuma girsem.
Bende de oluyordu o kuzum çekme gibi de deil böyle acıyor özellikle sağdan sola dönerken yatakta yada eğilince falan önemsemedim azaldı . Sanırım büyüyor göbiş ondan oluyor . Ve bu aralar acayip göbeğim kaşınıyor

Kasinincaa catliyorrr karşılamaya çalışıp nemlendirerek minimuma indirmeye bak

Amonyaksizsa sorun olacagini sanmam ama boyarken boyayi teneffus etmemeye dikkat et cnm.Guzel gecmesine sevindim :)

Benim karnım da çok kasiniyor ilk doğum 82 kilo ile olmuştu şimdi 82.yi geçtim.
Umarım yeni catlaklar olusmaz.
Haraketler artık her gün hissediyorum.
Ilk kızımda neredeyse hiç tekmesini bile hissetmedim karnimda sakin bir bebekti.
Şimdi gayet hissediyorum

Kolay gelsin canım sana. Hiç anlamadığım şeyler valla Bir söküğü bile yamuk yumuk dikiyorum. Eşimin bir kere gömleğinin düğmesi kopmuştu, düğmeyi diktim gömlek yamuldu eşim bir daha sen dokunma dedi. Birşey olduğunda anneme veriyorum o hallediyor.

Iyiyiz canim haftabasi kosturmacasi. Sanki bu hafta daha bi agirlastim, masa basi isim olmasina ragmen calismak yoruyor artik. 1 ay sonra izne cikicam 2 hafta kadar, acaba diyorum izin donusu direkt rapor alıp dogum iznine baglasam mi bi de sabahlari evden cikma telasesi ayri yoruyor, kucuk hanim kiyafet beğenmez, yok o pembe ile diger pembenin tonu tutmaz, sabah sabah tam senlik halimiz... Beni soyle bi biraksalar da uyusam ne guzel olacak ama nerdeee...

Çok güzelmiş gerçekten ama türkiye satışı yok sanırım nasıl alacaksınız
Ben yurtdisindayim siparis verdim yarin gelecek. Ama daha once turkiyedeyken orda satışı olmayan bi cok seyi amazondan alip getirtmistim. Bazi urunlerde turkiyeye kargo var, aynisi olmasa da benzer biseyler bulabilirsin belki.
Kizima hamileyken istanbuldaydim, emzirme bustiyeri almistim turkiyeye kargo yapmislardi, ikili pompa ile sut sagarken ellerinle tutmak zorunda kalmiyorsun, baya hayatimi kurtarmisti o mesela.

Kizlar dun karsi komsumu kahvaltiya davet etmistim, hatun ikinciyi dogurdu, 8 aylik oldu simdi. Sancilarin baslamasindan doguma kadar toplam 2 saat surdu dedi, ay dedim insallah darisi basima, hepimiz boyle kisa zamanda fazla aci cekmeden alalim inşallah kucagimiza.
Ben de onun dogum yaptigi hastanede doguracagim kısmetse, ertesi gun eve ciktim dedi.

Bunlar gibi alicam bunlardan 2side olabilir henüz mağazaya gidip mağaza modellerine bakmadım. Bir tanede kizimdan kalma beyaz var fistolu o a beyaz bir sabahlık yaptırırım fotolar için falan hem sonrada kullanirim

Eklentiler

• 20191111_161122.webp
    37 KB · Görüntüleme: 28
  • 20191111_160950.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20191111_160914.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20191111_161007.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 20191111_160928.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 30
Ayyy bennn severim o kucuk hanimi.. ahh bu kizcelerr hepsi suslerine merakli... ne guzell ya.. sen sen ol rapor al izinlerini kullanma.. seneye aktariliniyorsa sakin kuzum.. dogumdan sonra ilac gibi olacak

Canım aynen bende kendimi yordum şimdi endeuzandım belim ağrımış bebişim tekmeliyor habire dinlen anniş diyor galiba. Geçen akşam kuzenim su istemişti verdim hakkını helal et dedihamile birinin elinden herşey için demek gerekirmiş düşünün yani... Yormamak gerek ama elimizde değil.. Benimde kafam karışık doğumla ilgili.. Karar vermem gerekiyor genel aneztezide sorunum oldu safra kesesi ameliyatımda bakalım anestezi dr u ile görüşeceğim

Ya bendede burun kasiniyor gozler akiyor.. dunden beri aldigim kumaslari utuledim toz cikiyot ip cikiyor sonra dikis makineme oturdum sonuna dogru bozdum sanirim inat ettim emzik onlugunu bitiremedim ama azicik kaldi.. neyse heryer toz oldu burnum kasindi felan.. bugun esi supur menekselerimi orkidelerimi duzenledim balkona attim.. burnumun kasintisi akintisi kesti gibi.. umarim hasta degilimdir aksama dogruda yemekten sonra bol limonlu ihlamur icip keyfime bakicam

Aaa A Altibirlik61 cimmm sen veterinermisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…