- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
İyiyim canım günün bitmesini bekliyorum sen nasılsın@Renklirenkli
E Ekyzdn03
@-Erva-
Lostinparadise
Hasatzamani
@seryu
calliope
@Demirrrrr
missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
Adini sayamadigim minnos anneleri
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalinTekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Ben 21. Haftanin basinda oldum yani 20+1 ilk tetanozumu bu haftaya randevu vermisti ikinci tetanozumu vurulucagim insallah..Bugün sağlık ocağındaki hemşire, kontrol için aradı.
Bana tetenoz aşısı için araligin ilk haftasına gün verdi.
O zamana kadar biz 25 haftalık olacağız çok geç olmuyor mu?
Aslında ben aşı olmayida düşünmüyordum , arasında kararim değişti.
Ooooy ooy gecmis olsun.. tez zamanda iyiles.. cok iyiyim desemde halsizim bitkinim..İyiyim canım günün bitmesini bekliyorum sen nasılsınİdrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım akıntım var ve kasıklarım ağrıyor. Cumartesi gitcektim doktora ama bekleyemiycem yarın gidicem sanırım. İnşallah hepimizin haftası güzel olsun.
@Renklirenkli
E Ekyzdn03
@-Erva-
Lostinparadise
Hasatzamani
@seryu
calliope
@Demirrrrr
missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalin ☺Tekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Yaaa ne güzel bir moral mesajı oldu bu böyle sen bize moral veriyorsun ama kendini yıpratıyorsun şunu hiç unutma kuzum sadece hamilelikte değil normal bir hastalıklara internetten araştırdığımda en en kotusuyle felaket senoryalariyla karşılaşıyorsun internete göre basın ağrısa kanser teşhisi koyuyorsun resmen bir daha kendini yipratmaa
Kızlar biz detayliya gittik geldik. Oğlusum yine olması gerekenden bir hafta önde. Artık kesinleşti erken yumurtlama olmuş diyor. Doğum tarihi de bir hafta öne geliyor böylece . 14 Mart diyor doktorum. Hersey yolunda bir sorun yokmuş. Tüm organlara, bel omuriligine, dudaklara, parmaklara bakılıyor. Benim doktorum Rus olduğu için fazla soru soramadım kızlar malum dil problemi var aramızda. Serviks uzunluğu normal dedi. Sanırım bu bahsettiginiz rahimagzi uzunluğu mu oluyor .
CD olarak tüm muayene anını verdi. Bunu Türkiye'deki doktoruma göndereceğim. Oda görmek istemişti. Maalesef fotoğraf alamadık. Çünkü Minnoş elleri ile yüzünü kapatmıştı. Neyse artık sağlıklı olsunda resimsiz olalım ☺
Kızlar bu arada burda amonyaksız saç boyası buldum. Doktoruma sordum bugün boyayabilirsin hiç sıkıntı yok diyor . Herşey gelişti artık sorun olmaz diyor. Ama Türkiye'deki doktorum boyamaya onay vermiyorum demişti. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Doktorlariniz ne diyor? Çok kararsız kaldım
Bende de oluyordu o kuzum çekme gibi de deil böyle acıyor özellikle sağdan sola dönerken yatakta yada eğilince falanKizlar gunaydinbi kac gundur gobegimin sol tarafi aciyor niye acaba sizde de oluyor mu şu persembe bi an once gelse de detayli ultrasonuma girsem.
Bende de oluyordu o kuzum çekme gibi de deil böyle acıyor özellikle sağdan sola dönerken yatakta yada eğilince falanönemsemedim azaldı . Sanırım büyüyor göbiş ondan oluyor . Ve bu aralar acayip göbeğim kaşınıyor
Amonyaksizsa sorun olacagini sanmam ama boyarken boyayi teneffus etmemeye dikkat et cnm.Guzel gecmesine sevindim :)Kızlar biz detayliya gittik geldik. Oğlusum yine olması gerekenden bir hafta önde. Artık kesinleşti erken yumurtlama olmuş diyor. Doğum tarihi de bir hafta öne geliyor böylece . 14 Mart diyor doktorum. Hersey yolunda bir sorun yokmuş. Tüm organlara, bel omuriligine, dudaklara, parmaklara bakılıyor. Benim doktorum Rus olduğu için fazla soru soramadım kızlar malum dil problemi var aramızda. Serviks uzunluğu normal dedi. Sanırım bu bahsettiginiz rahimagzi uzunluğu mu oluyor .
CD olarak tüm muayene anını verdi. Bunu Türkiye'deki doktoruma göndereceğim. Oda görmek istemişti. Maalesef fotoğraf alamadık. Çünkü Minnoş elleri ile yüzünü kapatmıştı. Neyse artık sağlıklı olsunda resimsiz olalım ☺
Kızlar bu arada burda amonyaksız saç boyası buldum. Doktoruma sordum bugün boyayabilirsin hiç sıkıntı yok diyor . Herşey gelişti artık sorun olmaz diyor. Ama Türkiye'deki doktorum boyamaya onay vermiyorum demişti. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Doktorlariniz ne diyor? Çok kararsız kaldım
Kolay gelsin canım sana. Hiç anlamadığım şeyler vallaOoooy ooy gecmis olsun.. tez zamanda iyiles.. cok iyiyim desemde halsizim bitkinim..
emzirme onlugi dun diktim hemde muslin den 110x110 bez yanlarini diktim:)) yoruluyorum artik eskisi gibi degilim. Makinemi ilk defa kullandim sonlara dogru alttan ip topladi yok masura bitti o oldu su oldu.. istedigim hizda bitiremedim... makinenin sorunu ne anlamadim.. yag dokmek lazim herhalde caganoza bide ip neden topluyor anliyamafim aman neyse biz gayet iyiyiz.. sizde iyi olun guzel haberlerle donun
Iyiyiz canim haftabasi kosturmacasi. Sanki bu hafta daha bi agirlastim, masa basi isim olmasina ragmen calismak yoruyor artik. 1 ay sonra izne cikicam 2 hafta kadar, acaba diyorum izin donusu direkt rapor alıp dogum iznine baglasam mi@Renklirenkli
E Ekyzdn03
@-Erva-
Lostinparadise
Hasatzamani
@seryu
calliope
@Demirrrrr
missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalin ☺Tekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Ben yurtdisindayim siparis verdim yarin gelecek. Ama daha once turkiyedeyken orda satışı olmayan bi cok seyi amazondan alip getirtmistim. Bazi urunlerde turkiyeye kargo var, aynisi olmasa da benzer biseyler bulabilirsin belki.Çok güzelmiş gerçekten ama türkiye satışı yok sanırım nasıl alacaksınız
Ayyy bennn severim o kucuk hanimi.. ahh bu kizcelerr hepsi suslerine merakli... ne guzell ya.. sen sen ol rapor al izinlerini kullanma.. seneye aktariliniyorsa sakin kuzum.. dogumdan sonra ilac gibi olacakIyiyiz canim haftabasi kosturmacasi. Sanki bu hafta daha bi agirlastim, masa basi isim olmasina ragmen calismak yoruyor artik. 1 ay sonra izne cikicam 2 hafta kadar, acaba diyorum izin donusu direkt rapor alıp dogum iznine baglasam mibi de sabahlari evden cikma telasesi ayri yoruyor, kucuk hanim kiyafet beğenmez, yok o pembe ile diger pembenin tonu tutmaz, sabah sabah tam senlik halimiz... Beni soyle bi biraksalar da uyusam ne guzel olacak ama nerdeee...
Canım aynen bende kendimi yordum şimdi endeuzandım belim ağrımış bebişim tekmeliyor habire dinlen anniş diyor galiba. Geçen akşam kuzenim su istemişti verdim hakkını helal et dedihamile birinin elinden herşey için demek gerekirmiş düşünün yani... Yormamak gerek ama elimizde değil.. Benimde kafam karışık doğumla ilgili.. Karar vermem gerekiyor genel aneztezide sorunum oldu safra kesesi ameliyatımda bakalım anestezi dr u ile görüşeceğim@Renklirenkli
E Ekyzdn03
@-Erva-
Lostinparadise
Hasatzamani
@seryu
calliope
@Demirrrrr
missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
Ya bendede burun kasiniyor gozler akiyor.. dunden beri aldigim kumaslari utuledim toz cikiyot ip cikiyor sonra dikis makineme oturdumIyiyim cnm sen nasilsin :) ihlamur iciyorum malum bogazlar gitti benim.Ben okuma taraftari degilim cnm onlarin oyle oluyor diye senin olacak diye bir sey yok sayisiz doguma giren bir hemsire olarak konusuyorum ne kadar okursan oku veya arastir senin onunkinler gibi gecmeyecek emin ol dogum kisiye ozgu :)
Aaa A Altibirlik61 cimmm sen veterinermisinnCok gecmis olsun yok okuma oyle bir dogum sezeryan degil bende veteriner hekimim biliyorsunuz, sayisiz ameliyata girdimde yaptim da. Benim kastettigim olay bir kadinin 23. Haftasiydi sanirim erken dogum yapmis ve acisini sikintilarini neler yasadigini 2015 senesinden buyana yazmis 40 sayfa konusmuslat o donem, hem cok guzel bilgiler paylasmis neler yaopilabilecegi ama ayni zamanda insanin icini derinden uzuyor.. beni cok etkiledi bu kadar etkilenecegimi dusunmedim. Sabah herkese guzelliklerle dolu bir haftayla baslamak istedim☺ Ve kotu olaylardan herkes uzak dursun.. Allah guzelliklerle karsilastirsin hepimizi diyerekten guzel temennilerle dolu bir haftaya baslayalim hep birlikte dediydim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?