- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya ben dogum genel anestezi yada spinal yada neyse onemsemiyorum ameliyattan sonraki acilarim urkutuyor ama oda olacak gcecek.. bana zaman yetmiyorrrrr... hem dinlenmek istiyorummm hem isleride biran once rayina oturtmak istiyorum.. herbiseyim bitmis olsada keyif icinde yatsam uyusam vallaha gerci ben durmam illa bisi yaparim.. sikintiliyim galibaCanım aynen bende kendimi yordum şimdi endeuzandım belim ağrımış bebişim tekmeliyor habire dinlen anniş diyor galiba. Geçen akşam kuzenim su istemişti verdim hakkını helal et dedihamile birinin elinden herşey için demek gerekirmiş düşünün yani... Yormamak gerek ama elimizde değil.. Benimde kafam karışık doğumla ilgili.. Karar vermem gerekiyor genel aneztezide sorunum oldu safra kesesi ameliyatımda bakalım anestezi dr u ile görüşeceğim
Yok değilim öğretmenim ben ama çok isterdimm benimde kedim var evde erkek 3 yaşında toksoplazma baktırdım negatif parazitide oluyor 2 ayda bir nediosunn bu durumaaİwitttsende mi yoksa ☺☺
Bende aksam balli ihlamur keyfi yapicam :) aman dikkat edelim.Ya bendede burun kasiniyor gozler akiyor.. dunden beri aldigim kumaslari utuledim toz cikiyot ip cikiyor sonra dikis makineme oturdumsonuna dogru bozdum sanirim inat ettim emzik onlugunu bitiremedim ama azicik kaldi.. neyse heryer toz oldu burnum kasindi felan.. bugun esi supur menekselerimi orkidelerimi duzenledim balkona attim.. burnumun kasintisi akintisi kesti gibi.. umarim hasta degilimdir aksama dogruda yemekten sonra bol limonlu ihlamur icip keyfime bakicam☺☺
Bende aksam balli ihlamur keyfi yapicam :) aman dikkat edelim.Ya bendede burun kasiniyor gozler akiyor.. dunden beri aldigim kumaslari utuledim toz cikiyot ip cikiyor sonra dikis makineme oturdumsonuna dogru bozdum sanirim inat ettim emzik onlugunu bitiremedim ama azicik kaldi.. neyse heryer toz oldu burnum kasindi felan.. bugun esi supur menekselerimi orkidelerimi duzenledim balkona attim.. burnumun kasintisi akintisi kesti gibi.. umarim hasta degilimdir aksama dogruda yemekten sonra bol limonlu ihlamur icip keyfime bakicam☺☺
benim de bu sabahlıklar çok hoşuma gidiyor ama oysho çok pahalı geldi bana araştıracağım ben de pijama gecelik mağazalarını :)Bunlar gibi alicam bunlardan 2side olabilir henüz mağazaya gidip mağaza modellerine bakmadım. Bir tanede kizimdan kalma beyaz var fistolu o a beyaz bir sabahlık yaptırırım fotolar için falan hem sonrada kullanirim
Daha onceden aşı olmuş muydun. İlk doz icin gec sanki. Doktoruna danis bence canimBugün sağlık ocağındaki hemşire, kontrol için aradı.
Bana tetenoz aşısı için araligin ilk haftasına gün verdi.
O zamana kadar biz 25 haftalık olacağız çok geç olmuyor mu?
Aslında ben aşı olmayida düşünmüyordum , arasında kararim değişti.
Belki de normal doğum yaparız,Ya ben dogum genel anestezi yada spinal yada neyse onemsemiyorum ameliyattan sonraki acilarim urkutuyor ama oda olacak gcecek.. bana zaman yetmiyorrrrr... hem dinlenmek istiyorummm hem isleride biran once rayina oturtmak istiyorum.. herbiseyim bitmis olsada keyif icinde yatsam uyusam vallaha gerci ben durmam illa bisi yaparim.. sikintiliyim galiba
Hiç olmadım daha önce.Daha onceden aşı olmuş muydun. İlk doz icin gec sanki. Doktoruna danis bence canim
Net bir sekilde ogrenmeden yaptirma caninHiç olmadım daha önce.
doktorumla da bu konuyu konuşmayı hep unutuyorum.
Bu defa gidince sorarim artık.
Belkide tek doz vuracak o yüzden öyle cagirdi,
bilemiyorum
Aynen cnm öyle yaparım.Net bir sekilde ogrenmeden yaptirma canin
Benim de arada akıntım oluyo, enfeksiyon var diye düşünmüştüm ama yokmuş.Kizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
En son birkac hafta once idrar verdim. Dr bisey yok demişti aile hekimi. Sonra ben baktim epitel ve lokosit vardi cok az. Ama gidemedim işteBenim de arada akıntım oluyo, enfeksiyon var diye düşünmüştüm ama yokmuş.
en son ne zamn tahlil yaptırmıştin?
Arada tekrarlamakta fayda var.
Bu arada gecm is olsun canım,
en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın
ben 22 de oldum cnm ,calisiyorum ancak gorebiliyorum mesajlari ,ayrintilidan sonra gel demusti aile hek hemsire oyle gittim bengünaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Iyiki de gitmisim valla canim doktora. Oylesine gitmistim bi de. Bi iyiligimin sayesinde heralde diyorum.Guzel haberlerle donunn merakla ve heyecanla bekliyorum... ama bebiste snde canavar gibisiniz zanimca.. herkese oyle ilgili doktor nasip etsin Allah... bazilari buzzz gibi, bitsede gitsek, bikmislar meslklerinden, insanlardan.. iyi cok sukur canim sevindim adiniza
benim de bu sabahlıklar çok hoşuma gidiyor ama oysho çok pahalı geldi bana araştıracağım ben de pijama gecelik mağazalarını :)
yaaa ben de takip edeyim bi o zaman indirime girer girmez de almak lazımIndirim geliyor28inde indiresin hepsi onlineda 29unda mağazada başlayacak ,
yaaa ben de takip edeyim bi o zaman indirime girer girmez de almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?