2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya ben dogum genel anestezi yada spinal yada neyse onemsemiyorum ameliyattan sonraki acilarim urkutuyor ama oda olacak gcecek.. bana zaman yetmiyorrrrr... hem dinlenmek istiyorummm hem isleride biran once rayina oturtmak istiyorum.. herbiseyim bitmis olsada keyif icinde yatsam uyusam vallaha gerci ben durmam illa bisi yaparim.. sikintiliyim galiba

Bende aksam balli ihlamur keyfi yapicam :) aman dikkat edelim.

Bende aksam balli ihlamur keyfi yapicam :) aman dikkat edelim.

Bunlar gibi alicam bunlardan 2side olabilir henüz mağazaya gidip mağaza modellerine bakmadım. Bir tanede kizimdan kalma beyaz var fistolu o a beyaz bir sabahlık yaptırırım fotolar için falan hem sonrada kullanirim
benim de bu sabahlıklar çok hoşuma gidiyor ama oysho çok pahalı geldi bana araştıracağım ben de pijama gecelik mağazalarını :)

Daha onceden aşı olmuş muydun. İlk doz icin gec sanki. Doktoruna danis bence canim

Reactions: Eva
Belki de normal doğum yaparız,
Neden kendini ameliyata hazırladın canım

Daha onceden aşı olmuş muydun. İlk doz icin gec sanki. Doktoruna danis bence canim
Hiç olmadım daha önce.
doktorumla da bu konuyu konuşmayı hep unutuyorum.
Bu defa gidince sorarim artık.
Belkide tek doz vuracak o yüzden öyle cagirdi,
bilemiyorum

Kizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
Benim de arada akıntım oluyo, enfeksiyon var diye düşünmüştüm ama yokmuş.
en son ne zamn tahlil yaptırmıştin?
Arada tekrarlamakta fayda var.
Bu arada gecm is olsun canım,
en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın

En son birkac hafta once idrar verdim. Dr bisey yok demişti aile hekimi. Sonra ben baktim epitel ve lokosit vardi cok az. Ama gidemedim işte
Suyum sizmiyodur dimi ya. Aksamdan beri 3 kez oldu

günaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
ben 22 de oldum cnm ,calisiyorum ancak gorebiliyorum mesajlari ,ayrintilidan sonra gel demusti aile hek hemsire oyle gittim ben

Iyiki de gitmisim valla canim doktora. Oylesine gitmistim bi de. Bi iyiligimin sayesinde heralde diyorum.
Gebelik basinda baktilar, tiroid normal 1,5 degerindeydi. Simdi 4 olmus. 2. Ve 3. Trimesterde 3,5 a kadar normalmis. Bi hapa baslatti en kucuk dozda.
Herkese tavsiyem, bi seyiniz olmasa da bi dahiliyeye gorunun su sira. Ailemde, sulalemde tiroid yok, gebeligimin basinda bile yok ama simdi hafif yuksek cikmis.
Allah herkese boyle doktor nasip etsin gercekten, kadin numarasini bile verdi. Ben hic duymadim dahiliyeci doktorun numara verdigini. Durun bi dk, dua ediym az daha su kadina ❤ darisi basiniza

Kizlar; bugun arada sol tarafıma adet sancısı gibi ağrı giriyor bu normal miydi yoksa bir sorunun belirtisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…