benim de oluyor dr bu ağrılar normal bebek ve rahim büyüyor sürekli dedi. kanama varsa bir sorun habercisi olabilir dediKizlar; bugun arada sol tarafıma adet sancısı gibi ağrı giriyor bu normal miydi yoksa bir sorunun belirtisi mi
Ben her ay baktiriyorum nerdeyse. Sonucta hamileyiz.bher an hersey degisebilirIyiki de gitmisim valla canim doktora. Oylesine gitmistim bi de. Bi iyiligimin sayesinde heralde diyorum.
Gebelik basinda baktilar, tiroid normal 1,5 degerindeydi. Simdi 4 olmus. 2. Ve 3. Trimesterde 3,5 a kadar normalmis. Bi hapa baslatti en kucuk dozda.
Herkese tavsiyem, bi seyiniz olmasa da bi dahiliyeye gorunun su sira. Ailemde, sulalemde tiroid yok, gebeligimin basinda bile yok ama simdi hafif yuksek cikmis.
Allah herkese boyle doktor nasip etsin gercekten, kadin numarasini bile verdi. Ben hic duymadim dahiliyeci doktorun numara verdigini. Durun bi dk, dua ediym az daha su kadina ❤ darisi basiniza
Doktor banada öyle demişti ama ne zamandır yoktu korktum birazcık teşekkür ederimbenim de oluyor dr bu ağrılar normal bebek ve rahim büyüyor sürekli dedi. kanama varsa bir sorun habercisi olabilir dedi
Epitel problem degil de lokosit 3-4 se problem olmaz. 5-7 ise monurol tek doz gerektiriyor, 8+ ise antibiyotik oluyor die biliyorumEn son birkac hafta once idrar verdim. Dr bisey yok demişti aile hekimi. Sonra ben baktim epitel ve lokosit vardi cok az. Ama gidemedim işte
Suyum sizmiyodur dimi ya. Aksamdan beri 3 kez oldu
Canım bendeede akıntı çok oluyor saflık ocağına gittim geçen hafta hiçbişey çıkmadı demmeki akıntı normal hormonlardan olabiliyor bence kızınada çok geçmiş olsunKizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
Maşalah ne güzel güle güle gitsin minnoş bende artık detaylı dan sonra alırım artık inşallahBizde annemle market alisverisine çıktık. Cikmisken 3 takim alt ust pijama aldik. Birini ben aldim 2sini annem. İyi oldu aradan cijti 3 tanede uzun kol citcitli aldik bebise
Beni nasıl unuttun 7/24 burdayımm alındıkR Renklirenkli
E Ekyzdn03
@-Erva-
@Lostinparadise
@Hasatzamani
@seryu
calliope
@Demirrrrr
@missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
Adini sayamadigim minnos anneleri
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalin ☺Tekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
Heheheeh yapicak bisey yok evde saksi felan tutmamak lazim.. ic dis karma asilarini ihmal eymeyin.. tokso ev kedisinde asilari tamsa olmaz zaten.. ama kedim olsaydi evde kafayi yerdim benim cook tuylu iran kedim vardi.. ahh ahYok değilim öğretmenim ben ama çok isterdimm benimde kedim var evde erkek 3 yaşında toksoplazma baktırdım negatif parazitide oluyor 2 ayda bir nediosunn bu durumaa
Bali iyi dedinBende aksam balli ihlamur keyfi yapicam :) aman dikkat edelim.
Doktor direkt seninki sezeryan olacak hic bosuna ugrasma dedi.. ondan dolayi sonunun ne olcagi belli onu dsunmuom o yuzdenBelki de normal doğum yaparız,
Neden kendini ameliyata hazırladın canım
Hamileligimde ben gebelik zehirlenmesi yasadim baslarda iki ay.. troid gormonlarim kafayi yemisti desem yeridir.. t3 t4 goklerdeydi tsh cok dusuktu.. sonra toparladim.. dediginde ccooook haklisinn.. degerlerini oaylasirmisin?? Benimkilerle kiyaslicamIyiki de gitmisim valla canim doktora. Oylesine gitmistim bi de. Bi iyiligimin sayesinde heralde diyorum.
Gebelik basinda baktilar, tiroid normal 1,5 degerindeydi. Simdi 4 olmus. 2. Ve 3. Trimesterde 3,5 a kadar normalmis. Bi hapa baslatti en kucuk dozda.
Herkese tavsiyem, bi seyiniz olmasa da bi dahiliyeye gorunun su sira. Ailemde, sulalemde tiroid yok, gebeligimin basinda bile yok ama simdi hafif yuksek cikmis.
Allah herkese boyle doktor nasip etsin gercekten, kadin numarasini bile verdi. Ben hic duymadim dahiliyeci doktorun numara verdigini. Durun bi dk, dua ediym az daha su kadina ❤ darisi basiniza
Harikasin valla cok mantikliiEpitel problem degil de lokosit 3-4 se problem olmaz. 5-7 ise monurol tek doz gerektiriyor, 8+ ise antibiyotik oluyor die biliyorum
Ihmal etme, araya vakit girmis. Tekrar bi tahlil iste de ona gore ilac vermesi gerekirse, versin doktorun. Gecmis olsun
Suyunun geldiginden neden suphe ettin bilmiyorum, yazdigini kacirmis da olabilirim. Cok merak edersen de cozumu basit. Bi eczaneden turnusol ped al, bi gun kullan. Maviye donerse, amniyondur, donmezse vajinal akinti.
Hehehe benimde adim olmazsa cok alinirdimBeni nasıl unuttun 7/24 burdayımm alındıksana teyzesi şaka yapıyorum tabiki ama ismimi görseydim daha da mutlu olurdum çünkü sizleri çok benimsedim çok arkadaş abla dost oldunuz hepiiiiniiz bana ♥♥♥♥❤❤❤
Bu senenin iznini aktaramiyorum maalesef, mecbur aralikta kullanacagim. Zaten biletleri falan da aldik bi hafta anneme bi hafta kvye gidecegiz. Izin donusu 1 ay daha calismam lazim ama herkes rapor al diyor ofiste de, bakalim duruma gore alirim belki.Ayyy bennn severim o kucuk hanimi.. ahh bu kizcelerr hepsi suslerine merakli... ne guzell ya.. sen sen ol rapor al izinlerini kullanma.. seneye aktariliniyorsa sakin kuzum.. dogumdan sonra ilac gibi olacak❤❤
Iste o zehirlenmeye karsi onlem almak adina iyi iste tahlil yaptirmak. 7. Ayda daha da belli olurmus zaten.Hamileligimde ben gebelik zehirlenmesi yasadim baslarda iki ay.. troid gormonlarim kafayi yemisti desem yeridir.. t3 t4 goklerdeydi tsh cok dusuktu.. sonra toparladim.. dediginde ccooook haklisinn.. degerlerini oaylasirmisin?? Benimkilerle kiyaslicam
Canım benim sen gerçekten gözü gönlü güzel bi insansın allahım kalbine göre versin inşallah kuzummm benimHehehe benimde adim olmazsa cok alinirdimama yapicakta bisey yok alinmaca gucenmece yok bizim aramizda ☺☺ Daha yazcam thicquang vardi baskalarida vardi ama yazinca tikli olmadi bilgeesibel vardi vardida vardi... hepimiz birbirimize iyi geldik.. bu grup gercekten anlayisli ve birbirini tutan bakan cok ilgili anlayisli bir grup olduk herkes derdini kimisi tecrubesini kimisi hayatinin bir kismini paylasiyor.. karsilikli oturamasak gorusemesek kimisi sik sik burda olmasada guzel dostluklar kurdugumu dusunuyorum.. sen ve diger arkadaslar iyiki varsiniz.. ben sosyallige aliskinim rapor alali ev hanimi oldum.. bundan hiccc sikayetcide olmadim evimde hergun sizleri agirlamaktan cook mutluyum
Baslarda gebelik zehirlenmesimi yasadiniz? ama gebelik zehirlenmesinin tek caresi dogumdur kaybolmaz veya gecmezHamileligimde ben gebelik zehirlenmesi yasadim baslarda iki ay.. troid gormonlarim kafayi yemisti desem yeridir.. t3 t4 goklerdeydi tsh cok dusuktu.. sonra toparladim.. dediginde ccooook haklisinn.. degerlerini oaylasirmisin?? Benimkilerle kiyaslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?