2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben her ay baktiriyorum nerdeyse. Sonucta hamileyiz.bher an hersey degisebilir

Ankarada oturan annişler mobilya aldınız mı aldıysanız nerden aldınız?
Uygun bir yer arıyorum çok pahalı her şey

En son birkac hafta once idrar verdim. Dr bisey yok demişti aile hekimi. Sonra ben baktim epitel ve lokosit vardi cok az. Ama gidemedim işte
Suyum sizmiyodur dimi ya. Aksamdan beri 3 kez oldu
Epitel problem degil de lokosit 3-4 se problem olmaz. 5-7 ise monurol tek doz gerektiriyor, 8+ ise antibiyotik oluyor die biliyorum
Ihmal etme, araya vakit girmis. Tekrar bi tahlil iste de ona gore ilac vermesi gerekirse, versin doktorun. Gecmis olsun
Suyunun geldiginden neden suphe ettin bilmiyorum, yazdigini kacirmis da olabilirim. Cok merak edersen de cozumu basit. Bi eczaneden turnusol ped al, bi gun kullan. Maviye donerse, amniyondur, donmezse vajinal akinti.

slm hamisler nasilsiniz ,ben bu hafta artik agirlastim is yerindekiler de haftasonu karnin buyumus gelmissin diyorlar, bi de ic karnim dar malesef cocuk sade gobek deligim ve cevresinden sipsivri büyüyor

Kizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
Canım bendeede akıntı çok oluyor saflık ocağına gittim geçen hafta hiçbişey çıkmadı demmeki akıntı normal hormonlardan olabiliyor bence kızınada çok geçmiş olsun

Bizde annemle market alisverisine çıktık. Cikmisken 3 takim alt ust pijama aldik. Birini ben aldim 2sini annem. İyi oldu aradan cijti 3 tanede uzun kol citcitli aldik bebise
Maşalah ne güzel güle güle gitsin minnoş bende artık detaylı dan sonra alırım artık inşallah

Beni nasıl unuttun 7/24 burdayımm alındık sana teyzesi şaka yapıyorum tabiki ama ismimi görseydim daha da mutlu olurdum çünkü sizleri çok benimsedim çok arkadaş abla dost oldunuz hepiiiiniiz bana ♥♥♥♥❤❤❤

Yok değilim öğretmenim ben ama çok isterdimm benimde kedim var evde erkek 3 yaşında toksoplazma baktırdım negatif parazitide oluyor 2 ayda bir nediosunn bu durumaa
Heheheeh yapicak bisey yok evde saksi felan tutmamak lazim.. ic dis karma asilarini ihmal eymeyin.. tokso ev kedisinde asilari tamsa olmaz zaten.. ama kedim olsaydi evde kafayi yerdim benim cook tuylu iran kedim vardi.. ahh ah suourge yapamiom valla hic ugrasamaz aglar dururdum evde

Hamileligimde ben gebelik zehirlenmesi yasadim baslarda iki ay.. troid gormonlarim kafayi yemisti desem yeridir.. t3 t4 goklerdeydi tsh cok dusuktu.. sonra toparladim.. dediginde ccooook haklisinn.. degerlerini oaylasirmisin?? Benimkilerle kiyaslicam

Harikasin valla cok mantiklii Dusunsem aklima gelmezdi

Hehehe benimde adim olmazsa cok alinirdim ama yapicakta bisey yok alinmaca gucenmece yok bizim aramizda Daha yazcam thicquang vardi baskalarida vardi ama yazinca tikli olmadi bilgeesibel vardi vardida vardi... hepimiz birbirimize iyi geldik.. bu grup gercekten anlayisli ve birbirini tutan bakan cok ilgili anlayisli bir grup olduk herkes derdini kimisi tecrubesini kimisi hayatinin bir kismini paylasiyor.. karsilikli oturamasak gorusemesek kimisi sik sik burda olmasada guzel dostluklar kurdugumu dusunuyorum.. sen ve diger arkadaslar iyiki varsiniz.. ben sosyallige aliskinim rapor alali ev hanimi oldum.. bundan hiccc sikayetcide olmadim evimde hergun sizleri agirlamaktan cook mutluyum

Ayyy bennn severim o kucuk hanimi.. ahh bu kizcelerr hepsi suslerine merakli... ne guzell ya.. sen sen ol rapor al izinlerini kullanma.. seneye aktariliniyorsa sakin kuzum.. dogumdan sonra ilac gibi olacak❤❤
Bu senenin iznini aktaramiyorum maalesef, mecbur aralikta kullanacagim. Zaten biletleri falan da aldik bi hafta anneme bi hafta kvye gidecegiz. Izin donusu 1 ay daha calismam lazim ama herkes rapor al diyor ofiste de, bakalim duruma gore alirim belki.

Benim kizce kime cekti bi bilsem, beni biraksan pijamayla cikicam evden, hanfendi ozene bozene seciyor herseyini

Hamileligimde ben gebelik zehirlenmesi yasadim baslarda iki ay.. troid gormonlarim kafayi yemisti desem yeridir.. t3 t4 goklerdeydi tsh cok dusuktu.. sonra toparladim.. dediginde ccooook haklisinn.. degerlerini oaylasirmisin?? Benimkilerle kiyaslicam
Iste o zehirlenmeye karsi onlem almak adina iyi iste tahlil yaptirmak. 7. Ayda daha da belli olurmus zaten.
Gebelikte t3 t4 baktirmak cok guvenilir degilmis. Serbest t4 (0,87) ve tsh (4,02) bakilmaliymis. Ilac da buna gore baslandi zaten. Bir aylik hamileyken tsh 1,574 mus benim mesela.

Canım benim sen gerçekten gözü gönlü güzel bi insansın allahım kalbine göre versin inşallah kuzummm benim

Baslarda gebelik zehirlenmesimi yasadiniz? ama gebelik zehirlenmesinin tek caresi dogumdur kaybolmaz veya gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…