2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne guzel gezebileceksen iyi Yaw benn onu isiririmmm yaa bu kizlar bir baskaa erkeklerde kuccuk adammm gideceksen agirlasmadan gidiver..

Baslarda gebelik zehirlenmesimi yasadiniz? ama gebelik zehirlenmesinin tek caresi dogumdur kaybolmaz veya gecmez
Muhtemelen degerler bi anda degisik gorununce oyle denilmistir belki de, ilerleseydi gercek bi gebelik zehirlenmesi olurdu. Siddetli kasinti ve yuksek tansiyon da eslik ettiginden, dedigin gibi dogumdan bir gun sonra hicbir sikayet kalmiyormus. Zaten ikinci ya da ucuncu trimesterde olan bi sey. Cok ilginc bi durum. Allah hicbirimize vermesin.

Canım benim sen gerçekten gözü gönlü güzel bi insansın allahım kalbine göre versin inşallah kuzummm benim
Allah razi olsun o karsilikli olan bisey.. ben grip olucan galiba eklenlerimde agrimaya basladi.. geceden beri bi tuhafim.. balli ihlamurlu limon yapma vaktim geldi geciyor.. sevgiyle kalin

Baslarda gebelik zehirlenmesimi yasadiniz? ama gebelik zehirlenmesinin tek caresi dogumdur kaybolmaz veya gecmez
Yok yanlis oldu zehirli guatr gebelik zehirlenmesi preeklamsiye idi sanirim.. arkadas troid degerleri dusuk felan deyince direkt zehirlenme dedimde basi yanlis oldu.. bu cicuklar beynimi yiyir acaba akil kalmadi.. kocam geldi soruyor ne yemegi var ben diyorum ne olacak nese ben korkmustumki troid degerlerinin iyi olmamasida erken dogum riski tasiyormus ama gebeligin baslangicinda siddetli kusmam vardi 3 ay surdu zehirli guatrdan oturuymus... kusma bitti degerlerim duzeldi cok sukur... ama kontrol ettirmekte fayda var

Yoook yook senle konustuk troittenden tsh degerlerinden gittim gebelik zehirlenmesi yazdim.. zehirli guatr olduydum.. ben bir dahiliye gorunme vaktim gelmistir belkide

Yoook yook senle konustuk troittenden tsh degerlerinden gittim gebelik zehirlenmesi yazdim.. zehirli guatr olduydum.. ben bir dahiliye gorunme vaktim gelmistir belkide
Üff surekli istifra sonucu da ilk aylarda da benzer bi sey diyorlar brn de ole dusundum neyse ki
Bu cocuklar aklini basindan aldi yahu

Kızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse

Eklentiler

• 3E191583-8858-4B18-9EC8-3033AB7AFFB5.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 116
Yok değilim öğretmenim ben ama çok isterdimm benimde kedim var evde erkek 3 yaşında toksoplazma baktırdım negatif parazitide oluyor 2 ayda bir nediosunn bu durumaa
Missbon kuzunun fotosunu cek ben cok severim kedileri ama evde bakmamaya hayvan yemin ettim.. unideyken her cesit hayvan besledim... annemler ise baslasanda vaktin olmaz daha bakamazsin dedikleri anda ise basladim annem kanser hastasiydi o yuzden ve kedi ve diger hasta hayvanlari alip bakamiyordum nese ise basladim artik kendime en guzell kediyi alicam dedim iste evde beni karsilicak yalnizligima ortak olucak... yavruyken aldim..
oda gudubetin teki cikti.. cani sikilirsa gelir, aksama kadar yalniz kalinca hanimefendinin tribiyle ugrasalim, istedigi zaman oyun oynasin.. bide chinchilla irki kediki ne kadar tuyleri uzuyorr.. trasini yap bakimini yap koyun kirpma makinesi almistim.. alerji hastalik cikti.. hayvan tuyu toz bi kac bugdaygillere karsi.. o gun bugundur uzagim.. simdide buzagilara, kuzulara merak saldim bol bolll seviyorum isim geregi cok sanslim.. evimde sadece kusum var bakimini kocam yapiyor gerci kediyide kocam bakiyordu ama dayanamadik veteriner arkadasa verdik ve o da rahatladi bizde.. foto cekersen sevinirim

En son birkac hafta once idrar verdim. Dr bisey yok demişti aile hekimi. Sonra ben baktim epitel ve lokosit vardi cok az. Ama gidemedim işte
Suyum sizmiyodur dimi ya. Aksamdan beri 3 kez oldu
korkutma kendini canım.
Akıntınin miktarı ve rengi çok önemli .
En iyisi sen hastaneye erken gitmeye çalış inşallah birsey yoktur.
Bende de çok ıslaklık oluyo normalde.
Ben progestan kullanıyorum ama ondan diye düşünüyorum

Kızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Maşşalh canım ama benimkide aynı normal bence 5 ay olcak yani sonuçta seninki 5 ay oldu bile o şişkinlik bendede var çok fena

Ayyy bu karin degil kuzucuk olsa olsa ayva göbek olur☺☺☺ Bende koyacamda cekiniyorum inan
Yaa deme nefes alamıyorum normal o zaman 6aylık olduk kaldı 3 ay canım hayırlısı ile nefesim kesilmeden geçse

Yaa deme nefes alamıyorum normal o zaman 6aylık olduk kaldı 3 ay canım hayırlısı ile nefesim kesilmeden geçse

Ya o nefes darligi bendede oluyor ama dikkat ettim her zaman degil.. kan demirle alakali oldugunu dusunuyorum.. her vakit olsa anlicam cunkide... ogun aramda beni benden aliyor ne nefes alabiliom ne konusabiliom ne bise sadc dinlenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…