- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
21+1 de, 2 yil once melek bi kizim oldu.Ufff evett evetttsenin ilk cocugun muydu kuzucumm
Benim bunun yarisi kadar cnmKızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Geçen hafta benimde vardı bu hafta daha iyiyim arada sızlamalar olsadaBenimde 3 gündür kasıklarım ağrıyor
Rahim bu hafta yukarı çıkıyor diye bildiğim için ondandır diye düşünüyorum. Bir de 3 gündür biraz koşultırmacalı geçiyor belki de ondandır. Kasık ağrısı yaşayan oluyor mu
Ayyy evet hatirladim k bakma kuzummm... tosbikleri coook severimmm21+1 de, 2 yil once melek bi kizim oldu.
Bu da ikinci cocugum nasipse, tosbik bi oglan olcak teyzesi.
Benimki de bunun bi gıdım küçüğüBuda ikiz bebek anne gobegi
Hehehe sen baskasin zaten... beben bsleniyorsa kilosu yerindeyse ne guzel ya.. senin mide bulantin gecse rahatlayacksin oda yavas yavas geciyordur hee? Ayyy bizimde kilolalarin nereye gittigi belli sanirimBenim bunun yarisi kadar cnm
Benimki de bunun bi gıdım küçüğü
Aramızda 3 hafta var ama hızla büyüyor karnım.
Ben çok şiştim yaaBenim bunun yarisi kadar cnm
Bende nefes nefese kalıyorum ders anlatırken çok zorluyorYa o nefes darligi bendede oluyor ama dikkat ettim her zaman degil.. kan demirle alakali oldugunu dusunuyorum.. her vakit olsa anlicam cunkide... ogun aramda beni benden aliyor ne nefes alabiliom ne konusabiliom ne bise sadc dinlenmek istiyorum
Aynı durum bende de var canım. Hsreketleri iki gündür az. Yine tekmeliyor tabi ama geçen haftalarda hiç durmuyordu. Bende de akıntı var kasıklarım ağrıyor yarın doktora gitcem kesin bekleyemiycem.Kizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
Bende gebeligimi ogrenmeden önce vajinada atma gibi birseyler oluyordu,Merhaba kızlar..
Eğer kaybetmeseydim bende sizin aranızda 2020 Mart annlerindeydim.Arada bakıyorum bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz,kimisi alışverişler yapmaya başlamış bile.
Bu günlerin kıymetini bilin çok güzel günler değerini bilin ve şükredin..
Kürtajdan sonra 3ayım gebelik için calismalara başladım.Sizlere şunu sornak istiyorum ben ilk gebeligimde de çok erken belirtiler yaşamaya başlamıştım ve kesin hamile olduğumu biliyordum.Simdi başlarda öyle oldu biraz kasık agrilari batmalar en çokta dizlerimden ayak bileklerime kadar sizlamalar yaşadım bir süre sonra hafifledi ama henüz o denli göğüs ağrım hassasiyetim bel ağrım yok.Bugunde vajinamda sızlama hissettim ve geçen ay bu bana adet olacagimda olmuştu o yüzden umutlarim tükendi gibi
Sizde vajinada sızlama oldumu hiç gebeliginizde başlarda.Vajinada kasıkta yanma gibi doluluk.
Kuzumm cennettede bekleyenin olacak siziMerhaba kızlar..
Eğer kaybetmeseydim bende sizin aranızda 2020 Mart annlerindeydim.Arada bakıyorum bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz,kimisi alışverişler yapmaya başlamış bile.
Bu günlerin kıymetini bilin çok güzel günler değerini bilin ve şükredin..
Kürtajdan sonra 3ayım gebelik için calismalara başladım.Sizlere şunu sornak istiyorum ben ilk gebeligimde de çok erken belirtiler yaşamaya başlamıştım ve kesin hamile olduğumu biliyordum.Simdi başlarda öyle oldu biraz kasık agrilari batmalar en çokta dizlerimden ayak bileklerime kadar sizlamalar yaşadım bir süre sonra hafifledi ama henüz o denli göğüs ağrım hassasiyetim bel ağrım yok.Bugunde vajinamda sızlama hissettim ve geçen ay bu bana adet olacagimda olmuştu o yüzden umutlarim tükendi gibi
Sizde vajinada sızlama oldumu hiç gebeliginizde başlarda.Vajinada kasıkta yanma gibi doluluk.
Bende gebeligimi ogrenmeden önce vajinada atma gibi birseyler oluyordu,
kasık ağrılarım da vardı adet olacakmisim gibi.
Canım bizde tam 6 yil oldu hiç korunmadik ama ben hep tedaviyle hamile kaldım.Yaa ne guzell benimki tup bebek diyemi bende hicbir belirti yoktu ne akintiyla ilgili, ne kanama ne bisey agrim biseyimde olmadi... iki senedir bekleyince her belirtide acaba benimde vucudumda boylemi oliyor dedigim hicbi ay olmadi.. ne zaman tup bebek oldum belirtisiz biseysi hamile oldugunu testte ogrendim
Adet günüm geçmedi canım daha var 7 -8gün ama ben bir oncekinde de çok önceden belirti yaşadığım için o yüzden meraklandim.Kuzumm cennettede bekleyenin olacak siziya benim normal gebelik degil o yuzdn bisey diyemiyorum sana.. keske diyebilseydim.. yani boyle bir belirtide duymadim.. adetinin gunu gectimi? Yada adetine yaklastinmi ? O sekilde test yapip rahatlayabilirsin.. Seninde en yakin zamanda Allah kucagini doldursunn
Benim ki daha fazla birde biraz yukardaKızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Ben elimi bıçakla kestim ve 2 ayrı profesör kadın doğumcuma sordum ikisi de hemen tetanoz ol dediler ve 18+5 te oldum mecburen.günaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Canım ya çok tatlısınR Renklirenkli
@Ekyzdn03
Eva
Lostinparadise
Hasatzamani
@seryu
@calliope
Demirrrrr
@missbon
@Starstyle
@Babyiscoming
@My girl
Adini sayamadigim minnos anneleri
Nasilsiniz?? Haftanin ilk gunu hepinize selamlar olsun, güzel hafta baslangici yapnak istedim:
Çalisan anne adaylari yormadan yorulmadan disardaki uyaranlara kulak asarak mutlu bir hafta olsun
Evdeki bayanlar kosturup yormayin kendinizi minnaginizla yada minnaklarinizla dinlenin uzanin.. yetecek kadar is yapin..
benim gibi kotu seyler okuyup kaptirmayin kendinizi, cogul gebelik platformundan bi anne hamilelik dogum derken sureci paylasmis, hormonlar zaten pik... agladim, korktum dun gece oyle yasamam gerekiyonus dedim ama bi daha asla kendimi oyle uzmeyecem dedim.. uzuleceginiz, sizi iyi hissettirmeyene herseyden uzak durun, mutlu kalin ☺Tekrar guzel hafta baslangici olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?