2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçen hafta benimde vardı bu hafta daha iyiyim arada sızlamalar olsada

Ya o nefes darligi bendede oluyor ama dikkat ettim her zaman degil.. kan demirle alakali oldugunu dusunuyorum.. her vakit olsa anlicam cunkide... ogun aramda beni benden aliyor ne nefes alabiliom ne konusabiliom ne bise sadc dinlenmek istiyorum
Bende nefes nefese kalıyorum ders anlatırken çok zorluyor

Kizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
Aynı durum bende de var canım. Hsreketleri iki gündür az. Yine tekmeliyor tabi ama geçen haftalarda hiç durmuyordu. Bende de akıntı var kasıklarım ağrıyor yarın doktora gitcem kesin bekleyemiycem.

Merhaba kızlar..
Eğer kaybetmeseydim bende sizin aranızda 2020 Mart annlerindeydim.Arada bakıyorum bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz,kimisi alışverişler yapmaya başlamış bile.
Bu günlerin kıymetini bilin çok güzel günler değerini bilin ve şükredin..
Kürtajdan sonra 3ayım gebelik için calismalara başladım.Sizlere şunu sornak istiyorum ben ilk gebeligimde de çok erken belirtiler yaşamaya başlamıştım ve kesin hamile olduğumu biliyordum.Simdi başlarda öyle oldu biraz kasık agrilari batmalar en çokta dizlerimden ayak bileklerime kadar sizlamalar yaşadım bir süre sonra hafifledi ama henüz o denli göğüs ağrım hassasiyetim bel ağrım yok.Bugunde vajinamda sızlama hissettim ve geçen ay bu bana adet olacagimda olmuştu o yüzden umutlarim tükendi gibi
Sizde vajinada sızlama oldumu hiç gebeliginizde başlarda.Vajinada kasıkta yanma gibi doluluk.

Bende gebeligimi ogrenmeden önce vajinada atma gibi birseyler oluyordu,
kasık ağrılarım da vardı adet olacakmisim gibi.

Kuzumm cennettede bekleyenin olacak sizi ya benim normal gebelik degil o yuzdn bisey diyemiyorum sana.. keske diyebilseydim.. yani boyle bir belirtide duymadim.. adetinin gunu gectimi? Yada adetine yaklastinmi ? O sekilde test yapip rahatlayabilirsin.. Seninde en yakin zamanda Allah kucagini doldursunn

Merhabalar . Bende Mart annesi olacaktım normal şartlarda ancak ikiz gebe olduğumdan ve bebeklerimden birinin baya bir sıkımtısı olduğundan muhtemelen Şubat başı gibi olur Doğum. Size sorum alışverişe başladınız mı? İstanbul Avrupa yakasında hangi hastaneye gidiyorsunuz ve Doğum ücretleri hakkında bilginiz var öı? Şimdiden teşekkürler

Bende gebeligimi ogrenmeden önce vajinada atma gibi birseyler oluyordu,
kasık ağrılarım da vardı adet olacakmisim gibi.

Yaa ne guzell benimki tup bebek diyemi bende hicbir belirti yoktu ne akintiyla ilgili, ne kanama ne bisey agrim biseyimde olmadi... iki senedir bekleyince her belirtide acaba benimde vucudumda boylemi oliyor dedigim hicbi ay olmadi.. ne zaman tup bebek oldum belirtisiz biseysi hamile oldugunu testte ogrendim

Canım bizde tam 6 yil oldu hiç korunmadik ama ben hep tedaviyle hamile kaldım.
Dusuklerim var 3 tane biri de ikiz.
Şimdi bahsedip kimsenin modunu dusürmek istemiyorum.
Bizim tüp bebek yapacak kadar zor olmadı.
Ben çok şükür klomenle gebe kalabiliyorum.
Bu gebeligimde öyle oldu.

Her insanın gebelik belirtileri farklı,
Benim bütün gebeliklerimde yerlesme kanamam oldu en önemli ve kesin belirtim yani.

Adet günüm geçmedi canım daha var 7 -8gün ama ben bir oncekinde de çok önceden belirti yaşadığım için o yüzden meraklandim.

günaydın kızlar, bugün 19+5 im, tetanoz olmaya gidicem. erken değildir dimi? kaçıncı haftada oldunuz siz? çarşamba da detaylı usg var
Ben elimi bıçakla kestim ve 2 ayrı profesör kadın doğumcuma sordum ikisi de hemen tetanoz ol dediler ve 18+5 te oldum mecburen.

Canım ya çok tatlısın
Bende bugün o kadar yoğundum ki işte daha yeni girebildim nete.. güzel duyguların için tekrar tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…