- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Benim arkadaşımda aynı senin gibi çıktı değerleri. Doğumdan sonra sıfıra düştü değeri. Kaç tane endokrinciye göründü. Bir tanesi merak etme değerin 3 ay sonra normale döner demiş. Normal derken ömür boyu o ilacı kullanacaksın hep yüksek olacak 3 ay sonra değerin demiş. Gerçekten de 3 ay sonra sıfırdan 16 lara çıkmış. O arada kaç tane özelde endokrinciye gitmiş. İlaç yazanlar vs neler yaşamış o dönemde. Daha geçen anlattı. Kesinlikle arada bakılması lazım değere. Çok geçmiş olsun size deIste o zehirlenmeye karsi onlem almak adina iyi iste tahlil yaptirmak. 7. Ayda daha da belli olurmus zaten.
Gebelikte t3 t4 baktirmak cok guvenilir degilmis. Serbest t4 (0,87) ve tsh (4,02) bakilmaliymis. Ilac da buna gore baslandi zaten. Bir aylik hamileyken tsh 1,574 mus benim mesela.
Bebis besleniyor sukur o bana yetiyor.:) ah cnm sorma bulanti eksime yanma ne ararsan varHehehe sen baskasin zaten... beben bsleniyorsa kilosu yerindeyse ne guzel ya.. senin mide bulantin gecse rahatlayacksin oda yavas yavas geciyordur hee? Ayyy bizimde kilolalarin nereye gittigi belli sanirim
Bu arada ben sağlık ocağında verdim değerin 4,5 çıktı. Panikledim saolsun aile hekimim bu ara herkeste yüksek çıkıyor kitlerde sorun olabilir başka yerde bi daha ver dedi 1,5 çıktı. Yüksek çıkarsa bir yerde daha vermek lazım benceYok yanlis oldu zehirli guatrgebelik zehirlenmesi preeklamsiye idi sanirim.. arkadas troid degerleri dusuk felan deyince direkt zehirlenme dedimde basi yanlis oldu.. bu cicuklar beynimi yiyir acaba akil kalmadi.. kocam geldi soruyor ne yemegi var ben diyorum ne olacak nese ben korkmustumki troid degerlerinin iyi olmamasida erken dogum riski tasiyormus ama gebeligin baslangicinda siddetli kusmam vardi 3 ay surdu zehirli guatrdan oturuymus... kusma bitti degerlerim duzeldi cok sukur... ama kontrol ettirmekte fayda var
Aynı durumdayım bende. Nefes alırken oturup kalkarken tıslamaya başladım. Benim daha 4 ayım varKızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Olmamisti cnm ama her an adet olacakmisim gibi hissediyordum.Hayirlisi degilmis cnm demekki umarim guzel bir hamis olursunMerhaba kızlar..☺
Eğer kaybetmeseydim bende sizin aranızda 2020 Mart annlerindeydim.Arada bakıyorum bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz,kimisi alışverişler yapmaya başlamış bile.
Bu günlerin kıymetini bilin çok güzel günler değerini bilin ve şükredin..
Kürtajdan sonra 3ayım gebelik için calismalara başladım.Sizlere şunu sornak istiyorum ben ilk gebeligimde de çok erken belirtiler yaşamaya başlamıştım ve kesin hamile olduğumu biliyordum.Simdi başlarda öyle oldu biraz kasık agrilari batmalar en çokta dizlerimden ayak bileklerime kadar sizlamalar yaşadım bir süre sonra hafifledi ama henüz o denli göğüs ağrım hassasiyetim bel ağrım yok.Bugunde vajinamda sızlama hissettim ve geçen ay bu bana adet olacagimda olmuştu o yüzden umutlarim tükendi gibi
Sizde vajinada sızlama oldumu hiç gebeliginizde başlarda.Vajinada kasıkta yanma gibi doluluk.
Medilife gidiyorum cnm umarim sıkıntisiz atlatirsiniz.dogum ucreti normal dogum 1250 sezeryana 3 bin civari dediler cnm simdiki guncel fiyatmis sonrasi icin bisey demedilerMerhabalar . Bende Mart annesi olacaktım normal şartlarda ancak ikiz gebe olduğumdan ve bebeklerimden birinin baya bir sıkımtısı olduğundan muhtemelen Şubat başı gibi olur Doğum. Size sorum alışverişe başladınız mı? İstanbul Avrupa yakasında hangi hastaneye gidiyorsunuz ve Doğum ücretleri hakkında bilginiz var öı? Şimdiden teşekkürler
Ama çok kaşınıyor sürünce biraz rahatlıyor sanki2-3 kez miiiiiçok değilmi kuzum. Ben iki güne bir banyodan sora sürüyorum
Benim bundan biraz daha fazlaKızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Artik hepimiz bir olduk kendimden ayirmiyorumki sizi hastaneye gitseniz detayliya girseniz merak eder oldum acaba noldu acaba tahlilleri nasi cikti.. ya diyom ya gorusmesem bile sizi evimde sizi agirliyorum.. yemekteb sonra cay icerken.. tv izlerken ..Canım ya çok tatlısın
Bende bugün o kadar yoğundum ki işte daha yeni girebildim nete.. güzel duyguların için tekrar tşkler
Benim bundan biraz daha fazlanefes almak yürümek çok zor, hele ders anlatmak nefes nefese kalıyorum
Inşallah canım gönlünü ferah tutHadi gözünaydın yukarı çıkmış ne güzel plasentan. Benimkide inşallah çıkmıştır
yok cnm ,o bende de var artik mideye dogru cikiyor bebekler yemekten sonra o yuzden oyle oluyoruzKızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Alla allaaa sen ne yiyosun nasil yemek yiyosun... baskasi yapinca yiyebilio musun? Yada Kendin evinde yemek oisirebilio musun?? Yaa onlar beslensin de sende keskem beslensen sac dokulmesi yasamiyormusun bu kadar bebek buyudu ve sen hic kilo almadin??Bebis besleniyor sukur o bana yetiyor.:) ah cnm sorma bulanti eksime yanma ne ararsan var
Benim de böyle hemen hemen canımKızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
gecmis olsun cnm,dinlen bol bol,calisiyorsan rapor alHerkese iyi akşamlar hanımlar, herşey yolundadır umarım, bu haftaya çok kötü başladım şükür ki şimdi herşey yolunda, sabah pembe, kahve akıntıyla hemen acilin yolunu tuttum muayene de bir sıkıntı çıkmadı allahtan progestan ve akıntı için fitil başladı umarım hamileliğimi sıkıntısız sağ salim atlatırım
Teşekkür ederim canım, dinleniyorum işten hamileliğimin başında ayrılmıştım zaten şu an bir sıkıntım yok şükürgecmis olsun cnm,dinlen bol bol,calisiyorsan rapor al
Somuruyor beni hergele somursunde sorun yok :) soyle anlatayim cnm sabah 1 haslanmis yumurta 1 salatalik veya tavada 1 yumurta yapiyorum 1 saat sonra meyve tuketiyorum genellikle ayva oluyor 1 ayva yiyorum sonra 5-10 arasi ceviz kirip yiyorum aksamda eger midem kotu degilse ve kendimi iyi hissediyorsam yemek yapiyorum yapamadigimda disaridan pizza soyluyoruz 3 4 dilim yiyorum.Evde yapiyorsam 1 tabak yetiyor bana yemek yanina mutlaka yogurt koymaya ozen gosteriyorum.yemekten sonra da biraz meyve yiyorum o kadar.Alla allaaa sen ne yiyosun nasil yemek yiyosun... baskasi yapinca yiyebilio musun? Yada Kendin evinde yemek oisirebilio musun?? Yaa onlar beslensin de sende keskem beslensen sac dokulmesi yasamiyormusun bu kadar bebek buyudu ve sen hic kilo almadin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?