2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese iyi akşamlar hanımlar, herşey yolundadır umarım, bu haftaya çok kötü başladım şükür ki şimdi herşey yolunda, sabah pembe, kahve akıntıyla hemen acilin yolunu tuttum muayene de bir sıkıntı çıkmadı allahtan progestan ve akıntı için fitil başladı umarım hamileliğimi sıkıntısız sağ salim atlatırım

Benim arkadaşımda aynı senin gibi çıktı değerleri. Doğumdan sonra sıfıra düştü değeri. Kaç tane endokrinciye göründü. Bir tanesi merak etme değerin 3 ay sonra normale döner demiş. Normal derken ömür boyu o ilacı kullanacaksın hep yüksek olacak 3 ay sonra değerin demiş. Gerçekten de 3 ay sonra sıfırdan 16 lara çıkmış. O arada kaç tane özelde endokrinciye gitmiş. İlaç yazanlar vs neler yaşamış o dönemde. Daha geçen anlattı. Kesinlikle arada bakılması lazım değere. Çok geçmiş olsun size de

Hehehe sen baskasin zaten... beben bsleniyorsa kilosu yerindeyse ne guzel ya.. senin mide bulantin gecse rahatlayacksin oda yavas yavas geciyordur hee? Ayyy bizimde kilolalarin nereye gittigi belli sanirim
Bebis besleniyor sukur o bana yetiyor.:) ah cnm sorma bulanti eksime yanma ne ararsan var

Bu arada ben sağlık ocağında verdim değerin 4,5 çıktı. Panikledim saolsun aile hekimim bu ara herkeste yüksek çıkıyor kitlerde sorun olabilir başka yerde bi daha ver dedi 1,5 çıktı. Yüksek çıkarsa bir yerde daha vermek lazım bence

Kızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Aynı durumdayım bende. Nefes alırken oturup kalkarken tıslamaya başladım. Benim daha 4 ayım var

Olmamisti cnm ama her an adet olacakmisim gibi hissediyordum.Hayirlisi degilmis cnm demekki umarim guzel bir hamis olursun

Medilife gidiyorum cnm umarim sıkıntisiz atlatirsiniz.dogum ucreti normal dogum 1250 sezeryana 3 bin civari dediler cnm simdiki guncel fiyatmis sonrasi icin bisey demediler

Kızlar karnıma bakın sizce çok mu şişti sizde durumlar nasıl zor nefes almaya başladım özellikle yemekten sonra çok bunalıyorum içim sıkılıyor. Ay hayırlısı ile 3 ay geçse
Benim bundan biraz daha fazla nefes almak yürümek çok zor, hele ders anlatmak nefes nefese kalıyorum

Canım ya çok tatlısın
Bende bugün o kadar yoğundum ki işte daha yeni girebildim nete.. güzel duyguların için tekrar tşkler
Artik hepimiz bir olduk kendimden ayirmiyorumki sizi hastaneye gitseniz detayliya girseniz merak eder oldum acaba noldu acaba tahlilleri nasi cikti.. ya diyom ya gorusmesem bile sizi evimde sizi agirliyorum.. yemekteb sonra cay icerken.. tv izlerken .. Hep iyi olalim neseli olalim ve bebislerde cok ii olsun

Benim bundan biraz daha fazla nefes almak yürümek çok zor, hele ders anlatmak nefes nefese kalıyorum

Ya hakkiniz odenmez hocalarim hamis hamiss o kadar saat ayakta duruyosunuz hayir bence erken kalkmakta meseleki gun boyu isyerinde otursanda meseleyken bide ustune derse girmek gercekten muthisssiiz ya

yok cnm ,o bende de var artik mideye dogru cikiyor bebekler yemekten sonra o yuzden oyle oluyoruz

Bebis besleniyor sukur o bana yetiyor.:) ah cnm sorma bulanti eksime yanma ne ararsan var
Alla allaaa sen ne yiyosun nasil yemek yiyosun... baskasi yapinca yiyebilio musun? Yada Kendin evinde yemek oisirebilio musun?? Yaa onlar beslensin de sende keskem beslensen sac dokulmesi yasamiyormusun bu kadar bebek buyudu ve sen hic kilo almadin??

gecmis olsun cnm,dinlen bol bol,calisiyorsan rapor al

Alla allaaa sen ne yiyosun nasil yemek yiyosun... baskasi yapinca yiyebilio musun? Yada Kendin evinde yemek oisirebilio musun?? Yaa onlar beslensin de sende keskem beslensen sac dokulmesi yasamiyormusun bu kadar bebek buyudu ve sen hic kilo almadin??
Somuruyor beni hergele somursunde sorun yok :) soyle anlatayim cnm sabah 1 haslanmis yumurta 1 salatalik veya tavada 1 yumurta yapiyorum 1 saat sonra meyve tuketiyorum genellikle ayva oluyor 1 ayva yiyorum sonra 5-10 arasi ceviz kirip yiyorum aksamda eger midem kotu degilse ve kendimi iyi hissediyorsam yemek yapiyorum yapamadigimda disaridan pizza soyluyoruz 3 4 dilim yiyorum.Evde yapiyorsam 1 tabak yetiyor bana yemek yanina mutlaka yogurt koymaya ozen gosteriyorum.yemekten sonra da biraz meyve yiyorum o kadar.

Soğan,domates,sarimsak,paketli yiyecekler,bayat ekmek,et,balık ve daha sayamadigim bir suru sey tuketemiyorum ya midemi yakiyor gunumu maf ediyor ya da tiskiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…