Emzirme bustiyeri nasıl bişi canım ? Amazonda ne diye aratmamız lazım , bende bir bakim, işe yrıyorsa alim.Ben yurtdisindayim siparis verdim yarin gelecek. Ama daha once turkiyedeyken orda satışı olmayan bi cok seyi amazondan alip getirtmistim. Bazi urunlerde turkiyeye kargo var, aynisi olmasa da benzer biseyler bulabilirsin belki.
Kizima hamileyken istanbuldaydim, emzirme bustiyeri almistim turkiyeye kargo yapmislardi, ikili pompa ile sut sagarken ellerinle tutmak zorunda kalmiyorsun, baya hayatimi kurtarmisti o mesela.
Genetik bi durum yok benim hikayemde yalniz. Anne baba, buyukanne babada vs. Bende gebelik basinda yapilan testlerde de yok. Gebelik esnasinda yukselip, gebelik sona erince normal seyrine donecekmis. Omur boyu surmeyecegini, simdilik bi ilac kullanmam gerektigini soledi dr. En dusuk mg verdi, onlemsel.Benim arkadaşımda aynı senin gibi çıktı değerleri. Doğumdan sonra sıfıra düştü değeri. Kaç tane endokrinciye göründü. Bir tanesi merak etme değerin 3 ay sonra normale döner demiş. Normal derken ömür boyu o ilacı kullanacaksın hep yüksek olacak 3 ay sonra değerin demiş. Gerçekten de 3 ay sonra sıfırdan 16 lara çıkmış. O arada kaç tane özelde endokrinciye gitmiş. İlaç yazanlar vs neler yaşamış o dönemde. Daha geçen anlattı. Kesinlikle arada bakılması lazım değere. Çok geçmiş olsun size de
Kizimda hastanede yaptılar bu testi. Ve ebeye gosterdik dr ameliyatta diye bana suyun geliyor demisti :'( omrumden omur gitti o gece cok kucuktu cunku daha.Epitel problem degil de lokosit 3-4 se problem olmaz. 5-7 ise monurol tek doz gerektiriyor, 8+ ise antibiyotik oluyor die biliyorum
Ihmal etme, araya vakit girmis. Tekrar bi tahlil iste de ona gore ilac vermesi gerekirse, versin doktorun. Gecmis olsun
Suyunun geldiginden neden suphe ettin bilmiyorum, yazdigini kacirmis da olabilirim. Cok merak edersen de cozumu basit. Bi eczaneden turnusol ped al, bi gun kullan. Maviye donerse, amniyondur, donmezse vajinal akinti.
Canım ya sen o yüzden kilo almamıssin.Soğan,domates,sarimsak,paketli yiyecekler,bayat ekmek,et,balık ve daha sayamadigim bir suru sey tuketemiyorum ya midemi yakiyor gunumu maf ediyor ya da tiskiniyorum
Bende bu durumun A Altibirlik61 gibi kan demirle alakali oldugunu dusundum kan hapimi 2 adet almaua basladim gecti 2 gunde farkettiBende nefes nefese kalıyorum ders anlatırken çok zorluyor
Valla canim ben ha simdi adetim söktü sökecek diye pet bile koymustum ayni adet oldugumdaki seyleri yasadim adet günümde ama hamileymisimMerhaba kızlar..☺
Eğer kaybetmeseydim bende sizin aranızda 2020 Mart annlerindeydim.Arada bakıyorum bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz,kimisi alışverişler yapmaya başlamış bile.
Bu günlerin kıymetini bilin çok güzel günler değerini bilin ve şükredin..
Kürtajdan sonra 3ayım gebelik için calismalara başladım.Sizlere şunu sornak istiyorum ben ilk gebeligimde de çok erken belirtiler yaşamaya başlamıştım ve kesin hamile olduğumu biliyordum.Simdi başlarda öyle oldu biraz kasık agrilari batmalar en çokta dizlerimden ayak bileklerime kadar sizlamalar yaşadım bir süre sonra hafifledi ama henüz o denli göğüs ağrım hassasiyetim bel ağrım yok.Bugunde vajinamda sızlama hissettim ve geçen ay bu bana adet olacagimda olmuştu o yüzden umutlarim tükendi gibi
Sizde vajinada sızlama oldumu hiç gebeliginizde başlarda.Vajinada kasıkta yanma gibi doluluk.
Canım ya hoşgeldin . İnşallah bu ay tutmuştur sağlıkli bir bebisin olur. Belirtiler insanı çok yaniltabiliyor canım sabret ve adet gününü bekle canım . Kendine çok dikkat et. Arada gel yazMerhaba kızlar..☺
Eğer kaybetmeseydim bende sizin aranızda 2020 Mart annlerindeydim.Arada bakıyorum bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz,kimisi alışverişler yapmaya başlamış bile.
Kürtajdan sonra 3ayım gebelik için calismalara başladım.Sizlere şunu sornak istiyorum ben ilk gebeligimde de çok erken belirtiler yaşamaya başlamıştım ve kesin hamile olduğumu biliyordum.Simdi başlarda öyle oldu biraz kasık agrilari batmalar en çokta dizlerimden ayak bileklerime kadar sizlamalar yaşadım bir süre sonra hafifledi ama henüz o denli göğüs ağrım hassasiyetim bel ağrım yok.Bugunde vajinamda sızlama hissettim ve geçen ay bu bana adet olacagimda olmuştu o yüzden umutlarim tükendi gibi
Sizde vajinada sızlama oldumu hiç gebeliginizde başlarda.Vajinada kasıkta yanma gibi doluluk.
Bu dunyada kazanmak da var kaybetmek de bende ilk bebegimi kaybettim ve hep 2019 eylul annelerine bakardim ve hala daha bakiyorum bebekleri nasil olmus benim bebegimde boyle mi olacakti derim hep bu gecmeyecek boyle devam edecek Allah bir sonrakine saglik sihhat versin insallah bu ay vardir gebelik hayirlisi bize sefaatci olurlar insallahMerhaba kızlar..☺
Kendi doktorumda 19 haftalikken bende 21 ciktim. Sonra detayli da gününde cikti. Bakalim kontrole gidicem yine nasil cikacak. Hangisi hatali ölçüm yapti bilmiyorum. Peki sence olduğundan buyuk ölçme ihtimalleri var mıKizlar normalde eskiden gittigim doktorun dedigine gore bebegim 21+3lukdu. Fakat bu gun daha guzel bi hastaneye gittim ve doktor cok bilinen bi doktor. Bebegimin 23 haftalik oldugunu soyledi. 21 kesinlikle olmadigini soyledi. Bacagini kolunu kilosunu suyunu herseyini ölctu ve boyle dedi. Kime inanacagimi sasirdimsaglikliyiz ama Allaha sukur ❤ acaba bu 2 hafta ilerde olma durumu dogum zamaninida etkilermi
Bana ebe eve gidince minoset al demisti. O gun agrim olmadi. Sonrako 1 hafta hafif sizladiKizlar dun tetanoz asimi oldum yok böyle bir agri sanki cok asiri bir iş yapmisimda kaslarim sizliyor yada bir yere carpmisimda etim ezilmis gibi agri dayanamıyorum onceleri hic boyle olmamistisiz ne yaptiniz nasil dayandiniz bu agriyor parol icesem fayda edermi uyuyamiyorum bile
Bende detayliya gidicem bu ayin 22sinde insallah. O zaman bende net ogrenirim. Valla yanlismi ölctu hangisi ölctu yanlis bilmiyorum ama olabilir. Belki ilk zamanlar geriden geliyoduda oyle cikti simdi normale döndü asil vakti bu oylede olabilir. Yada tam vaktinde ama daha hizli ilerliyo iri bi bebek olacakda olabilirKendi doktorumda 19 haftalikken bende 21 ciktim. Sonra detayli da gününde cikti. Bakalim kontrole gidicem yine nasil cikacak. Hangisi hatali ölçüm yapti bilmiyorum. Peki sence olduğundan buyuk ölçme ihtimalleri var mı
Ay bendede cok agri yapmisti. Kolumun ustune asla yatamiyodum. En ufak bisey değse koluma hemen agriyodu dokunamiyodum bile. Hemsirem minoset ic demisti agrir iseKizlar dun tetanoz asimi oldum yok böyle bir agri sanki cok asiri bir iş yapmisimda kaslarim sizliyor yada bir yere carpmisimda etim ezilmis gibi agri dayanamıyorum onceleri hic boyle olmamistisiz ne yaptiniz nasil dayandiniz bu agriyor parol icesem fayda edermi uyuyamiyorum bile
Insallah Canim. Randevum 10.30daydi bana 8 saat oncesinden ac gel demislerdi Ben gece 12den sonra birsey yemeden gittim. Yavrum bi dakikam durmadi vurmaktan acliga hic dayanamiyoruzGüzel sonuçlar al inş. Benimde ctsi haber ver bizede nasıl olduğunu. 2 saat nasıl aç kalcam şimdiden onu düşünüyorum
Saol Canim insallahGuzell haberlerle donun insallahh
Ben aldim canim kullananlar memnun oldugunu soylemisti.. ebebekte indirimdeyken.. bir tanede subat gibi alirim diye dusunuyorum besiklerinin icine koyucam onlari..Kizlar, trendyolda gezerken gordum. Bebek reflu yastigi die bi sey. Aranizda bundan alacak olan var mi ?
Gorunumu mantikli geldi acikcasi, cunku bebegin tam yan yatmasini sagliyor ve gobusu azcik ustte kalacagi icin, istifra etse bile gece, aninda yastiga cikaracak, yutmicak gibi gorunuyor.
Ama acaba gereksiz mi olur almak bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?