2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Emzirme bustiyeri nasıl bişi canım ? Amazonda ne diye aratmamız lazım , bende bir bakim, işe yrıyorsa alim.

Genetik bi durum yok benim hikayemde yalniz. Anne baba, buyukanne babada vs. Bende gebelik basinda yapilan testlerde de yok. Gebelik esnasinda yukselip, gebelik sona erince normal seyrine donecekmis. Omur boyu surmeyecegini, simdilik bi ilac kullanmam gerektigini soledi dr. En dusuk mg verdi, onlemsel.
Zaten 3,5 a kadar olan deger, gebelikte normal kabul ediliyormus ve ayrica dedigin gibi yuzde yuz dogru degerler olmayabilirmis. 4 cikti benim, bu yuzden endise etmiyorum acikcasi. Sifir tiroid die bi referans da yok kagitlarda, arkadasinin basina gelene uzuldum acikcasi. Gecmis olsun ona da. Allah saglik versin.
Burdaki konu acan hamile kadinlarin degerleri en az 8 ki cok daha fazla olanlar var, onlari gorunce rahatladim acikcasi.
1 ay sonra kontrol var simdilik bakalim. Hayirlisiyla saglikla gecsin su surec bizim ve bebeklerimiz icin de.

Son düzenleme:
Kizlar, trendyolda gezerken gordum. Bebek reflu yastigi die bi sey. Aranizda bundan alacak olan var mi ?
Gorunumu mantikli geldi acikcasi, cunku bebegin tam yan yatmasini sagliyor ve gobusu azcik ustte kalacagi icin, istifra etse bile gece, aninda yastiga cikaracak, yutmicak gibi gorunuyor.
Ama acaba gereksiz mi olur almak bilemedim.

Kizimda hastanede yaptılar bu testi. Ve ebeye gosterdik dr ameliyatta diye bana suyun geliyor demisti :'( omrumden omur gitti o gece cok kucuktu cunku daha.
Bunda da suphelendim iste zaten anksiyete tavan bu ara. Tesekkur ederim

Soğan,domates,sarimsak,paketli yiyecekler,bayat ekmek,et,balık ve daha sayamadigim bir suru sey tuketemiyorum ya midemi yakiyor gunumu maf ediyor ya da tiskiniyorum
Canım ya sen o yüzden kilo almamıssin.
Sıkma canını bebeğin kilosu normalse.
Oglen yemeklerine de dikkat et oda öneml

Kizlar normalde eskiden gittigim doktorun dedigine gore bebegim 21+3lukdu. Fakat bu gun daha guzel bi hastaneye gittim ve doktor cok bilinen bi doktor. Bebegimin 23 haftalik oldugunu soyledi. 21 kesinlikle olmadigini soyledi. Bacagini kolunu kilosunu suyunu herseyini ölctu ve boyle dedi. Kime inanacagimi sasirdim saglikliyiz ama Allaha sukur ❤ acaba bu 2 hafta ilerde olma durumu dogum zamaninida etkilermi

Valla canim ben ha simdi adetim söktü sökecek diye pet bile koymustum ayni adet oldugumdaki seyleri yasadim adet günümde ama hamileymisim

Canım ya hoşgeldin . İnşallah bu ay tutmuştur sağlıkli bir bebisin olur. Belirtiler insanı çok yaniltabiliyor canım sabret ve adet gününü bekle canım . Kendine çok dikkat et. Arada gel yaz

Bu dunyada kazanmak da var kaybetmek de bende ilk bebegimi kaybettim ve hep 2019 eylul annelerine bakardim ve hala daha bakiyorum bebekleri nasil olmus benim bebegimde boyle mi olacakti derim hep bu gecmeyecek boyle devam edecek Allah bir sonrakine saglik sihhat versin insallah bu ay vardir gebelik hayirlisi bize sefaatci olurlar insallah

Kizlar dun tetanoz asimi oldum yok böyle bir agri sanki cok asiri bir iş yapmisimda kaslarim sizliyor yada bir yere carpmisimda etim ezilmis gibi agri dayanamıyorum onceleri hic boyle olmamisti siz ne yaptiniz nasil dayandiniz bu agriyor parol icesem fayda edermi uyuyamiyorum bile

Reactions: Eva
Kendi doktorumda 19 haftalikken bende 21 ciktim. Sonra detayli da gününde cikti. Bakalim kontrole gidicem yine nasil cikacak. Hangisi hatali ölçüm yapti bilmiyorum. Peki sence olduğundan buyuk ölçme ihtimalleri var mı

Bana ebe eve gidince minoset al demisti. O gun agrim olmadi. Sonrako 1 hafta hafif sizladi

Kendi doktorumda 19 haftalikken bende 21 ciktim. Sonra detayli da gününde cikti. Bakalim kontrole gidicem yine nasil cikacak. Hangisi hatali ölçüm yapti bilmiyorum. Peki sence olduğundan buyuk ölçme ihtimalleri var mı
Bende detayliya gidicem bu ayin 22sinde insallah. O zaman bende net ogrenirim. Valla yanlismi ölctu hangisi ölctu yanlis bilmiyorum ama olabilir. Belki ilk zamanlar geriden geliyoduda oyle cikti simdi normale döndü asil vakti bu oylede olabilir. Yada tam vaktinde ama daha hizli ilerliyo iri bi bebek olacakda olabilir ❤ saglikli dogsunlar

Ay bendede cok agri yapmisti. Kolumun ustune asla yatamiyodum. En ufak bisey değse koluma hemen agriyodu dokunamiyodum bile. Hemsirem minoset ic demisti agrir ise

Güzel sonuçlar al inş. Benimde ctsi haber ver bizede nasıl olduğunu. 2 saat nasıl aç kalcam şimdiden onu düşünüyorum
Insallah Canim. Randevum 10.30daydi bana 8 saat oncesinden ac gel demislerdi Ben gece 12den sonra birsey yemeden gittim. Yavrum bi dakikam durmadi vurmaktan acliga hic dayanamiyoruz sonra benim randevu kaldi 11.30a artik tansiyonum dusuyordu dayanamadim daldim iceri once bebisin kalp atisina bakti sonra kan ver dedi kan almaya gidince ayni teneke icecek kutusundan verdiler elmaliydi hemen ic bi saat sonra gel dediler sonra kan aldilar sonuclar bugun cikicak arkadasim hamileyken verdikleri icecegi icememis kusmustu bana oyle bi anlatti korka korka gittim kusarsam diye tuvaletin onunden bekleyerek ictim ama o kadar saat acliga bir guzel gitti ki tatli tatli

Kızlar günaydın sabah sabah başımda bir dert var geceden beri geçmek bilmeyen bacaklarda ve kalçamın kenarlarında kaşıntı kabardı tamamen delircem artık canım da acıyor neden oluyo bunlar bileniniz var mı? Randevu bulamadım yoksa gidicektim hemen

Ben aldim canim kullananlar memnun oldugunu soylemisti.. ebebekte indirimdeyken.. bir tanede subat gibi alirim diye dusunuyorum besiklerinin icine koyucam onlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…