- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
24yok cnm ,o bende de var artik mideye dogru cikiyor bebekler yemekten sonra o yuzden oyle oluyoruz
hqdi ya bende arttırayım cidden nefes nefese kalıyorum en basit şeydeBende bu durumun A Altibirlik61 gibi kan demirle alakali oldugunu dusundum kan hapimi 2 adet almaua basladim gecti 2 gunde farketti
Kızlar günaydın sabah sabah başımda bir dert vargeceden beri geçmek bilmeyen bacaklarda ve kalçamın kenarlarında kaşıntı kabardı tamamen delircem artık canım da acıyor neden oluyo bunlar bileniniz var mı? Randevu bulamadım yoksa gidicektim hemen
24
hqdi ya bende arttırayım cidden nefes nefese kalıyorum en basit şeyde
Geçen ayın 15inde bakıldı hepsine ve temizdi canım haftaya kontrolüm var tekrar söylicemKaraciger enzimlerine baktirmani siddetle tavsiye ederim bi kac bisi aklima gelio onlarin olmadigindan emin olmak adina.. obstetrik kolestaz yada karacigerlerde gebelik kolestazi denilen karib bacaklar gerildikce kasinti hissi veriyo.. dahiliye bi gorunsen aslinda iyi olur
Gozbebeklerin cildinde sararma varmi? O kasinti cok fena.. susuzluktan olabilir yani kan tahlili vermen lazim
kaşıntı önemli kuzum bir doktora görün mutlaka , kan değerlerine baktır.Kızlar günaydın sabah sabah başımda bir dert vargeceden beri geçmek bilmeyen bacaklarda ve kalçamın kenarlarında kaşıntı kabardı tamamen delircem artık canım da acıyor neden oluyo bunlar bileniniz var mı? Randevu bulamadım yoksa gidicektim hemen
Günaydın bacaklarını yağlasana biraz belki genişliyodur çatlıcaktır. Geçirmezse karaciğer enzimlerine baktır canımKızlar günaydın sabah sabah başımda bir dert vargeceden beri geçmek bilmeyen bacaklarda ve kalçamın kenarlarında kaşıntı kabardı tamamen delircem artık canım da acıyor neden oluyo bunlar bileniniz var mı? Randevu bulamadım yoksa gidicektim hemen
Yastığı değil de yatağını alıcam ben. Rampalı olduğu için kustuğunu geri yutmaz ondada. Cuma bime de gelcek hatta. Ben e bebekten kiraz çekirdekli olanlarını almayı planlıyorumKizlar, trendyolda gezerken gordum. Bebek reflu yastigi die bi sey. Aranizda bundan alacak olan var mi ?
Gorunumu mantikli geldi acikcasi, cunku bebegin tam yan yatmasini sagliyor ve gobusu azcik ustte kalacagi icin, istifra etse bile gece, aninda yastiga cikaracak, yutmicak gibi gorunuyor.
Ama acaba gereksiz mi olur almak bilemedim.
Cok tatlisinHehehe benimde adim olmazsa cok alinirdimama yapicakta bisey yok alinmaca gucenmece yok bizim aramizda ☺☺ Daha yazcam thicquang vardi baskalarida vardi ama yazinca tikli olmadi bilgeesibel vardi vardida vardi... hepimiz birbirimize iyi geldik.. bu grup gercekten anlayisli ve birbirini tutan bakan cok ilgili anlayisli bir grup olduk herkes derdini kimisi tecrubesini kimisi hayatinin bir kismini paylasiyor.. karsilikli oturamasak gorusemesek kimisi sik sik burda olmasada guzel dostluklar kurdugumu dusunuyorum.. sen ve diger arkadaslar iyiki varsiniz.. ben sosyallige aliskinim rapor alali ev hanimi oldum.. bundan hiccc sikayetcide olmadim evimde hergun sizleri agirlamaktan cook mutluyum
Cumartesi gideceğim sorayım bakayım ne diyecekDoktora sorarark mi artirdiniz kizlar... he yooo .. kimisi cift aliyor ama ben korkarim kafana gore is yaparsam.. doktora danismadan yapmayin
Pump bra diye aratinca cikiyor bi cok model, benimki buna benziyor. Eger sut sagacaksan cok ise yariyor. Ben dogumdan itibaren hep sagdim, ise donunce de devam ettim kizim 8 aylik olana kadar.Emzirme bustiyeri nasıl bişi canım ? Amazonda ne diye aratmamız lazım , bende bir bakim, işe yrıyorsa alim.
Saol canım bakıcam bendePump bra diye aratinca cikiyor bi cok model, benimki buna benziyor. Eger sut sagacaksan cok ise yariyor. Ben dogumdan itibaren hep sagdim, ise donunce de devam ettim kizim 8 aylik olana kadar.
Eki Görüntüle 2553607
Ben 1,5 yasina kadar hic bir türlü yastik kullanmadim canim, gerek de gormedim. Doktorlar cok onermiyor ilk sene yastik kullanimini. Hatta bi heves yan yatirma yastigi almistim oyuncakli, onun oyuncagini eline verip yastigini kullanmadan kaldirdim.Kizlar, trendyolda gezerken gordum. Bebek reflu yastigi die bi sey. Aranizda bundan alacak olan var mi ?
Gorunumu mantikli geldi acikcasi, cunku bebegin tam yan yatmasini sagliyor ve gobusu azcik ustte kalacagi icin, istifra etse bile gece, aninda yastiga cikaracak, yutmicak gibi gorunuyor.
Ama acaba gereksiz mi olur almak bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım çok Noldu neden biran böyle oldun gitmenin sebebi neydikiKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Cok buyuk gecmis olsun, hakkinizda hayirlisi canim. Insallah saglikla bekler zamanini bebisin.Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Günaydın bende aybı durumdayım. Gece mide yanmasından uyuyamadım. 2 gündür çok kötü durumdayım.Günaydın bayanlar,
Bugün evdeyim. Hiç birşey de yapasım yok. Azcık süpürdüm, toz aldım. Yemek işi akşama kaldıMide yanmalarım başladı. Çok fenayım. Bu çocuğun herşeyi erken oluyor ya. Soğuk süt içiyorum, arada muz da iyi geliyor ama 2 saat iyiyse 3.saat başlıyor Yemek değil yapmak göresim yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?