2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Karaciger enzimlerine baktirmani siddetle tavsiye ederim bi kac bisi aklima gelio onlarin olmadigindan emin olmak adina.. obstetrik kolestaz yada karacigerlerde gebelik kolestazi denilen karib bacaklar gerildikce kasinti hissi veriyo.. dahiliye bi gorunsen aslinda iyi olur
Gozbebeklerin cildinde sararma varmi? O kasinti cok fena.. susuzluktan olabilir yani kan tahlili vermen lazim

Geçen ayın 15inde bakıldı hepsine ve temizdi canım haftaya kontrolüm var tekrar söylicem sararma vs yok şuan

Yarin 2. Tetanozumu olucam insallah.. 1. Tetanoz koruma saglamiyor vurulan ikinci tetanozla birlikte koruma saglaniyor.. sizede Saglik Bakanligindan okudugum yazinin ciktisinin onemli bir sayfasini paylasayim..

Eklentiler

• F5A39C64-DE77-465F-AB87-5674BBB79E0B.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 45
kaşıntı önemli kuzum bir doktora görün mutlaka , kan değerlerine baktır.

Günaydın bacaklarını yağlasana biraz belki genişliyodur çatlıcaktır. Geçirmezse karaciğer enzimlerine baktır canım

Yastığı değil de yatağını alıcam ben. Rampalı olduğu için kustuğunu geri yutmaz ondada. Cuma bime de gelcek hatta. Ben e bebekten kiraz çekirdekli olanlarını almayı planlıyorum

Cok tatlisin

Günaydinn kizlar ilk dogumunu normal yapan var mi nasil gecti ,bunu da normal mi dusunuyorsunuz simdilik bi sıkıntı olmazsa ben oyleyim ama ilkini bilince korkuyorum da ,ben cok sanci cekmedim gittigimde zaten 3 cm acilmam vardi ama suni sanci ile sanci cektigim aklima gelince gercekten korkuyorum yeniden ama dogum esnasi korkunc degildi kolaydi

Emzirme bustiyeri nasıl bişi canım ? Amazonda ne diye aratmamız lazım , bende bir bakim, işe yrıyorsa alim.
Pump bra diye aratinca cikiyor bi cok model, benimki buna benziyor. Eger sut sagacaksan cok ise yariyor. Ben dogumdan itibaren hep sagdim, ise donunce de devam ettim kizim 8 aylik olana kadar.

Ben 1,5 yasina kadar hic bir türlü yastik kullanmadim canim, gerek de gormedim. Doktorlar cok onermiyor ilk sene yastik kullanimini. Hatta bi heves yan yatirma yastigi almistim oyuncakli, onun oyuncagini eline verip yastigini kullanmadan kaldirdim.

Günaydın bayanlar,
Bugün evdeyim. Hiç birşey de yapasım yok. Azcık süpürdüm, toz aldım. Yemek işi akşama kaldı Mide yanmalarım başladı. Çok fenayım. Bu çocuğun herşeyi erken oluyor ya. Soğuk süt içiyorum, arada muz da iyi geliyor ama 2 saat iyiyse 3.saat başlıyor Yemek değil yapmak göresim yok o yüzden

Günaydın bende aybı durumdayım. Gece mide yanmasından uyuyamadım. 2 gündür çok kötü durumdayım.

Günaydın kızlar bugün doktora gittim. Normalde 24+2'yim bugün ultrasonda 25+2 çıktı. Doktor kilosu 1 hafta önde dedi. 801 gram çıktı. Cumartesi günü şeker yüklemesi yapacağız.
Onun dışında kasık ağrılarımı ve sertleşmeleri sordum. Rahim uzunluğuma baktı karından 31 mm, vajinadan 38 mm çıktı. Karından kısa gibi gözüküyor ama gayet iyi endişelenme erken doğum riskin yok şuan için dedi. Kasık ağrıların normal akıntın içinde ilaç yazacağım dedi. Mantar enfeksiyon falan hiç birşey demedi. Kasılmalarda ağrı olmadığı sürece ve rahim ağzı kısa olmadığı sürece sıkıntı teşkil etmiyor dedi.
Bu doktora ilk defa gittim sakinliği güleryüzlülüğü hoşuma gitti. Ben bu doktordan devam ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…