2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar aklima takildi size sorayim, benim 2 aralikta seker yuklemem var 50 gr olandan yapılacak. Ilk gebeligimde yaptirmamistim o yuzden emin olamadim, dr bana gelmeden 1 saat once hafif bi kahvalti yap, kahve ve sekerli seyler tuketme, 1 saat aclikla gel sonra yukleme yapacağız dedi. Sanki turkiyede direkt ac karinla yapiliyordu. Bana hamilelik oncesi bi kez 75 gr yapılmıştı ona ac gittigimi hatırlıyorum. Sizlere ne dedi doktor?

Sanırım reflü yatağı şeklinde olandan bahsediyorsun. Yakın arkadaşlarım bebeklerine kullandılar ve kesinlikle tavsiye ediyorlar. Bende almayı düşünüyorum. Kusma falan olduğunda zaten birikme olmuyormuş.

50gr da tok gidilebildiğini 75 gr da aç olması gerektiğini biliyorum canım. Dr bana aç gel dedi sanırım 75 lik yapcak

Bana aç gel dedi ilk ölçümü öyle yapacaklar.sonra 50gr yükleme ile ölçüm tekrar yapılacak

Çok geçmiş olsun canım çok Noldu neden biran böyle oldun gitmenin sebebi neydiki
Canım ağrım oldu çok hafif geldi bana idrar yolu enfeksiyonunda biraz varmış rutin kontrol diye çıktık okuldan hastaneye gittik acil ameliyata alındım siz siz olun sakın akıntınızı felan ihmal etmeyin

Doktorum bana aç mısın şeker yükleme yapalım mıı dedi tokum dedim o zaman bu hafta başla bir gün aç gel dedi.

Bende sormadım unuttum canım. Sodayla idare ediyorum şimdilik. Gaviscon veriyorlarmış galiba hamilelere ama dsyanamıycak kafayı yeme durumuna gelirsem kullanırım artık.
Evet ilaç veriyorlar. Oğlumda kullanmıştım ama o zaman daha geçti. Şimdi daha erken diye düşünüyorum. Soda da içemiyorum ya limon olmadan limonlu da yine kötü yapıyor

Bende 9 da uyandim bisryler yedim ama az.. mide bulantim var yine biseyler yemem lazim ama halim de yok istahimda, sut muz bi sure tutuyo midemi benimde.. yemek yapmaktanda biktim yemektende... ayniyiz..

Ohhh cokk guzell cok sevindim adiniza.. doktoru benimsemekte cok guzel.. tombik minnak bayag guzel besleniyor annesi rahim uzunlugun felanda guzel.. hadi gozunuz aydin

Canım ağrım oldu çok hafif geldi bana idrar yolu enfeksiyonunda biraz varmış rutin kontrol diye çıktık okuldan hastaneye gittik acil ameliyata alındım siz siz olun sakın akıntınızı felan ihmal etmeyin
Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dinlen. Rahim ağzı mı kısalmış nolmuş tam olarak canım

Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?

Serklajli olan bi cok arkadasim var hic endise etme istirahat et bol bol.. İnsallah bebisin zamaninda gelecek.. bak bi kac arkadasim var daha oncede serklajli olan tedbir amacli yine yaptiran, cok yakin arkadasimda, onunkide onlem amacli 22. Haftasinda serklaj oldu.. ama rahim uzunlugu kisalmis birden.. ama suanda 29. Haftasinda .. sende moralini bozma uzan dinlen agir isler supurge yapmamaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…