Sanırım reflü yatağı şeklinde olandan bahsediyorsun. Yakın arkadaşlarım bebeklerine kullandılar ve kesinlikle tavsiye ediyorlar. Bende almayı düşünüyorum. Kusma falan olduğunda zaten birikme olmuyormuş.Kizlar, trendyolda gezerken gordum. Bebek reflu yastigi die bi sey. Aranizda bundan alacak olan var mi ?
Gorunumu mantikli geldi acikcasi, cunku bebegin tam yan yatmasini sagliyor ve gobusu azcik ustte kalacagi icin, istifra etse bile gece, aninda yastiga cikaracak, yutmicak gibi gorunuyor.
Ama acaba gereksiz mi olur almak bilemedim.
50gr da tok gidilebildiğini 75 gr da aç olması gerektiğini biliyorum canım. Dr bana aç gel dedi sanırım 75 lik yapcakKizlar aklima takildi size sorayim, benim 2 aralikta seker yuklemem var 50 gr olandan yapılacak. Ilk gebeligimde yaptirmamistim o yuzden emin olamadim, dr bana gelmeden 1 saat once hafif bi kahvalti yap, kahve ve sekerli seyler tuketme, 1 saat aclikla gel sonra yukleme yapacağız dedi. Sanki turkiyede direkt ac karinla yapiliyordu. Bana hamilelik oncesi bi kez 75 gr yapılmıştı ona ac gittigimi hatırlıyorum. Sizlere ne dedi doktor?
Canım Allah yardımcın olsun canım. Nasılsın şimdi? Bir sıkıntın var mıydı?Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Geçmiş olsun canım vaktini beklesin inşallah bebişlerimiz.Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Bana aç gel dedi ilk ölçümü öyle yapacaklar.sonra 50gr yükleme ile ölçüm tekrar yapılacakKizlar aklima takildi size sorayim, benim 2 aralikta seker yuklemem var 50 gr olandan yapılacak. Ilk gebeligimde yaptirmamistim o yuzden emin olamadim, dr bana gelmeden 1 saat once hafif bi kahvalti yap, kahve ve sekerli seyler tuketme, 1 saat aclikla gel sonra yukleme yapacağız dedi. Sanki turkiyede direkt ac karinla yapiliyordu. Bana hamilelik oncesi bi kez 75 gr yapılmıştı ona ac gittigimi hatırlıyorum. Sizlere ne dedi doktor?
Ben de öyle. İlaç da kullanmak istemiyorum. Bir dahaki kontrolde soracağım normal mi diyeGünaydın bende aybı durumdayım. Gece mide yanmasından uyuyamadım. 2 gündür çok kötü durumdayım.
Canım ağrım oldu çok hafif geldi bana idrar yolu enfeksiyonunda biraz varmış rutin kontrol diye çıktık okuldan hastaneye gittik acil ameliyata alındım siz siz olun sakın akıntınızı felan ihmal etmeyinÇok geçmiş olsun canım çok Noldu neden biran böyle oldun gitmenin sebebi neydiki
Geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonra bir sorun olmadan zamanını bekler bebeğinKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Biraz belim ağrıyo canım buna şükür ama azcık ağrım biraz da akıntım olmuştuCanım Allah yardımcın olsun canım. Nasılsın şimdi? Bir sıkıntın var mıydı?
İnşallah kuzumGeçmiş olsun canım vaktini beklesin inşallah bebişlerimiz.
Doktorum bana aç mısın şeker yükleme yapalım mıı dedi tokum dedim o zaman bu hafta başla bir gün aç gel dedi.Kizlar aklima takildi size sorayim, benim 2 aralikta seker yuklemem var 50 gr olandan yapılacak. Ilk gebeligimde yaptirmamistim o yuzden emin olamadim, dr bana gelmeden 1 saat once hafif bi kahvalti yap, kahve ve sekerli seyler tuketme, 1 saat aclikla gel sonra yukleme yapacağız dedi. Sanki turkiyede direkt ac karinla yapiliyordu. Bana hamilelik oncesi bi kez 75 gr yapılmıştı ona ac gittigimi hatırlıyorum. Sizlere ne dedi doktor?
Bende sormadım unuttum canım. Sodayla idare ediyorum şimdilik. Gaviscon veriyorlarmış galiba hamilelere ama dsyanamıycak kafayı yeme durumuna gelirsem kullanırım artık.Ben de öyle. İlaç da kullanmak istemiyorum. Bir dahaki kontrolde soracağım normal mi diye
Çok geçmiş olsun canımCanım ağrım oldu çok hafif geldi bana idrar yolu enfeksiyonunda biraz varmış rutin kontrol diye çıktık okuldan hastaneye gittik acil ameliyata alındım siz siz olun sakın akıntınızı felan ihmal etmeyin
Neden canım ne oldu? Çok gecmıs olsunKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Evet ilaç veriyorlar. Oğlumda kullanmıştım ama o zaman daha geçti. Şimdi daha erken diye düşünüyorum. Soda da içemiyorum ya limon olmadanBende sormadım unuttum canım. Sodayla idare ediyorum şimdilik. Gaviscon veriyorlarmış galiba hamilelere ama dsyanamıycak kafayı yeme durumuna gelirsem kullanırım artık.
Bende 9 da uyandim bisryler yedim ama az.. mide bulantim varGünaydın bayanlar,
Bugün evdeyim. Hiç birşey de yapasım yok. Azcık süpürdüm, toz aldım. Yemek işi akşama kaldıMide yanmalarım başladı. Çok fenayım. Bu çocuğun herşeyi erken oluyor ya. Soğuk süt içiyorum, arada muz da iyi geliyor ama 2 saat iyiyse 3.saat başlıyor Yemek değil yapmak göresim yok o yüzden
Günaydın kızlar bugün doktora gittim. Normalde 24+2'yim bugün ultrasonda 25+2 çıktı. Doktor kilosu 1 hafta önde dedi. 801 gram çıktı. Cumartesi günü şeker yüklemesi yapacağız.
Onun dışında kasık ağrılarımı ve sertleşmeleri sordum. Rahim uzunluğuma baktı karından 31 mm, vajinadan 38 mm çıktı. Karından kısa gibi gözüküyor ama gayet iyi endişelenme erken doğum riskin yok şuan için dedi. Kasık ağrıların normal akıntın içinde ilaç yazacağım dedi. Mantar enfeksiyon falan hiç birşey demedi. Kasılmalarda ağrı olmadığı sürece ve rahim ağzı kısa olmadığı sürece sıkıntı teşkil etmiyor dedi.
Bu doktora ilk defa gittim sakinliği güleryüzlülüğü hoşuma gitti. Ben bu doktordan devam ederim artık
Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dinlen. Rahim ağzı mı kısalmış nolmuş tam olarak canımCanım ağrım oldu çok hafif geldi bana idrar yolu enfeksiyonunda biraz varmış rutin kontrol diye çıktık okuldan hastaneye gittik acil ameliyata alındım siz siz olun sakın akıntınızı felan ihmal etmeyin
Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?