2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın bacaklarını yağlasana biraz belki genişliyodur çatlıcaktır. Geçirmezse karaciğer enzimlerine baktır canım
Yok kuzum sürekli nemlendiriyorum zaten öyle bir kaşıntı değil her kıl kökünden sivilce çıkmış gibi kıpkırmızı döküntüler şeklinde maalesef

Kuzum bence hemen doktora git değerlerine baktır. İhmal etme.
Hastaneden randevu bulamadım da yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem en son ekim 15te karaciğere bakıldı temizdi. İnşallah değerlerimle alakalı bir durum yoktur. Nette de maşallah her şeyin en kötüsü yazıyor bi bakıyım dedim neler neler gördüm

Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Allah yardimcimiz olsun canim. Cok gecmis olsun. Bundan sonraki ilk bi haftayi baya dikkatle gecirmeni tabsiye ederim. Sonrasinda da rapor fln alabilecek msn bilmiyorum ama supurge yapma, agir kaldirma. Dikisi hissetmiyorsun bile. Serklajdan 2-3 gun sonra kendini normal sekilde hissetmeye baslarsin.
Su an antibiyotik verdiler mi sana bilmiyorum. Kimine serklaj sonrasi direkt veriyorlar kimine taburcu olduktan sonra hastanin sikayeti llursa veriyirlar. Vucudunu iyi dinleme vakti. O dikis, vucudunun her yeri ayrilsa, ayrilmayacak tek sey. Ama enfeksiyon cok onemli iste. Suyunu bol ic, utulu pamuklu camasir kullan. Tekrar gecmia olsun.

Evet ilaç veriyorlar. Oğlumda kullanmıştım ama o zaman daha geçti. Şimdi daha erken diye düşünüyorum. Soda da içemiyorum ya limon olmadan limonlu da yine kötü yapıyor

Ben tum yaz limonlu ictim canim ama hazir olanlarindan evet seker vr icinde ,fakat vazi şeyleri kullanirken kar zarara bakmak daha iyi eger hic seker tüketmiyorsan bisey diyemem bn kullaniyorum o yzudrn icindeki oyle abartilcak miktarda degil sadeye ne kadr limon koysanda tadi ayni olmuyor ve daha cok midemi bulandiriyor

Yastığı değil de yatağını alıcam ben. Rampalı olduğu için kustuğunu geri yutmaz ondada. Cuma bime de gelcek hatta. Ben e bebekten kiraz çekirdekli olanlarını almayı planlıyorum
Kiraz cekirdegi olayini duydum agri sanci azaltiyormus demi ? Ama yatagi oldugunu bilmiyordum supersin valla cok saol

Ben paniklerim gibi geliyor ya. Su an paylasmak istemedigim bi sekilde, cok sevdigim bi akrabamin basina bi sey geldi.
Ya dedigin gibi yan yatma yastigi ya da reflu yastigi alcam ins. Yoksa tum gece uykusuzca, bebegimi izlicem gibi

Gecmis olsun. Saglik ocagi karaciger enzimlerine bakiyor mu, eminsen ole git. Yoksa baska hastaneden aliver randevuyu nolcak. Yine kendi doktoruna gosterirsin illaki.
Yedigin bi sey allerji de yapmis olabilir de, tum bacaklar diyorsan, o sikinti olabilir.

Kiraz cekirdegi olayini duydum agri sanci azaltiyormus demi ? Ama yatagi oldugunu bilmiyordum supersin valla cok saol
Evet ağrıları gaz sancıları için kullanılıyormuş. reflü yatağının ortasında karına gelen yerde bir yer var kiraz çekirdeğini ısıtıp o bölmeye koyuyorsun bebişi ısıtıyor o orda

Son düzenleme:

Arayıp sorayım bi bakıyolar mı sağlık ocağında ona göre giderim. Tüm hastanelerden baktım bugün için randevu yok en yakın tarih 15i.

Ben paniklerim gibi geliyor ya. Su an paylasmak istemedigim bi sekilde, cok sevdigim bi akrabamin basina bi sey geldi.
Ya dedigin gibi yan yatma yastigi ya da reflu yastigi alcam ins. Yoksa tum gece uykusuzca, bebegimi izlicem gibi
Oyle diyorsan uygun fiyatli bisey alip dene tabii ki, dediğim gibi ben de yan yatirma yastigi aldim ama kullanamadim, biraz cocuga da bagli. Hatta alirken de bana gerek yok demislerdi ben illa denemek istemistim

İnternete hiç bakma canım. Orda hrrşeyin en kötüsü yazıyor zaten

Ben 20+3te gittim ultrasonda 21+4 yazıyordu hatta verilen kağıtta 20 mart yazıyor tdt. Dr bir sotun yok gekişimi ilerde dedi yada ben tarihi hatırlayamıyorum sat 19 haziran dan daha önce belkide yarın yine gideceğim bakalım daha ayrıntılı bakacak kilosunu söyledi ölçüm kağıdı verdi. Böbreklerinde 2 damar olmalı dedi oda var bakalım yarın kalbe ve beyne nakar sanırım

Kizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
Geçmiş olsun canım benim kızım da rahatsızlandı kusması oldu çok gece uykusuz kaldım çocuk büyütmek çok zor gerçekten benim bebişimin de hareketleri biraz duruldu sanki ama ben burdayım diyo arada bende Kasım’ın 20 sine aldım randevumu akıntıya gelince bende de artış var resmen çamaşırımın ıslaklığını hissediyorum ama bu haftalarda normalmiş eğer kaşıntı yanma koku falan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…