Yok kuzum sürekli nemlendiriyorum zaten öyle bir kaşıntı değil her kıl kökünden sivilce çıkmış gibi kıpkırmızı döküntüler şeklinde maalesefGünaydın bacaklarını yağlasana biraz belki genişliyodur çatlıcaktır. Geçirmezse karaciğer enzimlerine baktır canım
Kuzum çok geçmiş olsun sakın ha moralini bozma bol bol dinlen güzelceKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Kuzum bence hemen doktora git değerlerine baktır. İhmal etme.Yok kuzum sürekli nemlendiriyorum zaten öyle bir kaşıntı değil her kıl kökünden sivilce çıkmış gibi kıpkırmızı döküntüler şeklinde maalesef
Hastaneden randevu bulamadım da yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem en son ekim 15te karaciğere bakıldı temizdi. İnşallah değerlerimle alakalı bir durum yoktur. Nette de maşallah her şeyin en kötüsü yazıyor bi bakıyım dedim neler neler gördümKuzum bence hemen doktora git değerlerine baktır. İhmal etme.
Allah yardimcimiz olsun canim. Cok gecmis olsun. Bundan sonraki ilk bi haftayi baya dikkatle gecirmeni tabsiye ederim. Sonrasinda da rapor fln alabilecek msn bilmiyorum ama supurge yapma, agir kaldirma. Dikisi hissetmiyorsun bile. Serklajdan 2-3 gun sonra kendini normal sekilde hissetmeye baslarsin.Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Evet ilaç veriyorlar. Oğlumda kullanmıştım ama o zaman daha geçti. Şimdi daha erken diye düşünüyorum. Soda da içemiyorum ya limon olmadanlimonlu da yine kötü yapıyor
Cok saol datlumBen aldim canim kullananlar memnun oldugunu soylemisti.. ebebekte indirimdeyken.. bir tanede subat gibi alirim diye dusunuyorum besiklerinin icine koyucam onlari..
Kiraz cekirdegi olayini duydum agri sanci azaltiyormus demi ? Ama yatagi oldugunu bilmiyordumYastığı değil de yatağını alıcam ben. Rampalı olduğu için kustuğunu geri yutmaz ondada. Cuma bime de gelcek hatta. Ben e bebekten kiraz çekirdekli olanlarını almayı planlıyorum
Ben paniklerim gibi geliyor ya. Su an paylasmak istemedigim bi sekilde, cok sevdigim bi akrabamin basina bi sey geldi.Ben 1,5 yasina kadar hic bir türlü yastik kullanmadim canim, gerek de gormedim. Doktorlar cok onermiyor ilk sene yastik kullanimini. Hatta bi heves yan yatirma yastigi almistim oyuncakli, onun oyuncagini eline verip yastigini kullanmadan kaldirdim.
Cok geçmiş olsun canımKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Gecmis olsun. Saglik ocagi karaciger enzimlerine bakiyor mu, eminsen ole git. Yoksa baska hastaneden aliver randevuyu nolcak. Yine kendi doktoruna gosterirsin illaki.Hastaneden randevu bulamadım da yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem en son ekim 15te karaciğere bakıldı temizdi. İnşallah değerlerimle alakalı bir durum yoktur. Nette de maşallah her şeyin en kötüsü yazıyor bi bakıyım dedim neler neler gördüm
Ya Allah şifanı versin. Dr'una mesaj at bence canımYok kuzum sürekli nemlendiriyorum zaten öyle bir kaşıntı değil her kıl kökünden sivilce çıkmış gibi kıpkırmızı döküntüler şeklinde maalesef
Evet ağrıları gaz sancıları için kullanılıyormuş. reflü yatağının ortasında karına gelen yerde bir yer var kiraz çekirdeğini ısıtıp o bölmeye koyuyorsun bebişi ısıtıyor o ordaKiraz cekirdegi olayini duydum agri sanci azaltiyormus demi ? Ama yatagi oldugunu bilmiyordumsupersin valla cok saol
Gecmis olsun. Saglik ocagi karaciger enzimlerine bakiyor mu, eminsen ole git. Yoksa baska hastaneden aliver randevuyu nolcak. Yine kendi doktoruna gosterirsin illaki.
Yedigin bi sey allerji de yapmis olabilir de, tum bacaklar diyorsan, o sikinti olabilir.
Oyle diyorsan uygun fiyatli bisey alip dene tabii ki, dediğim gibi ben de yan yatirma yastigi aldim ama kullanamadim, biraz cocuga da bagli. Hatta alirken de bana gerek yok demislerdi ben illa denemek istemistimBen paniklerim gibi geliyor ya. Su an paylasmak istemedigim bi sekilde, cok sevdigim bi akrabamin basina bi sey geldi.
Ya dedigin gibi yan yatma yastigi ya da reflu yastigi alcam ins. Yoksa tum gece uykusuzca, bebegimi izlicem gibi
İnternete hiç bakma canım. Orda hrrşeyin en kötüsü yazıyor zatenHastaneden randevu bulamadım da yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem en son ekim 15te karaciğere bakıldı temizdi. İnşallah değerlerimle alakalı bir durum yoktur. Nette de maşallah her şeyin en kötüsü yazıyor bi bakıyım dedim neler neler gördüm
Geçmiş olsun canım benim kızım da rahatsızlandı kusması oldu çok gece uykusuz kaldım çocuk büyütmek çok zor gerçekten benim bebişimin de hareketleri biraz duruldu sanki ama ben burdayım diyo aradaKizim Çarşamba dan beri hasta.
Bebegide cok mersk ediyorum ama bir türlü kontrole gidemedim. Birkac gun hareketleri cok azaldi. Neyseki bugun burdayim diyor. Ama akintim var enfeksiyon mu var acaba
gecmis olsun cnmKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?