- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
ysorma canım bende çekiyorum arada öyle bir ağrıyor ki içim eziliyor , rahimim kasılıyor sanki. Doktor normal rahim genişliyor , yerleşiyor dedi. Ama Progestan kullanıyorum vajinal yoldan. ( ultrasonda kanama görmüştü ama ben görmedim hiç çok şükür) Ağır kaldırma ve ilişki yaşama dedi
Normal nirmal merak etme canim. Ben agriyinca seviniyorum ohh sukur hersey yilumda demekki buyuyo diye. Ilk bebegin mi?İçim rahatladı demek ki normal ayy sanki çekiyor biri zaten çabuk yoruluyorum çok ayakta kalamıyorum canım
kese boyutu büyük olduğu için görünmus. Benim kese dün göründü 4+6 da. ama çok küçüktü 3.50mm .Erken yumurtaladım zaten ama betam 2 gün önce 983tü şimdi yeni sonucu bilmiyorum daha. Eger beta 5000lere gelirse Karından ultrasonda kese görünürmüş 2 günde 5000e çıkması mümkün değil ama sonuç ne çıkacak bakalım
Bazrn usg de kanama alani gorunuyor canim ama progesteronla cozulcek bisey merk etme. Benimdr ilk gebelikte vardi gecti progestan jel kullaniyordum ben . Hapinada devam ettimsorma canım bende çekiyorum arada öyle bir ağrıyor ki içim eziliyor , rahimim kasılıyor sanki. Doktor normal rahim genişliyor , yerleşiyor dedi. Ama Progestan kullanıyorum vajinal yoldan. ( ultrasonda kanama görmüştü ama ben görmedim hiç çok şükür) Ağır kaldırma ve ilişki yaşama dedi
canım o tahlilleri sağlık ocağında yaptıran hiç duymadım bence direk hastaneye gitmelisinkızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.
Orayada kayit yaptircaz kalp atimindan sonra. Istersen oncede yapilir sen bilirsin cnm .kızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.
devlet hastanesine randevu aldim ama ordaki doktorlarda bi garip konuşuyor tahlil yaptırmak isteyince.canım o tahlilleri sağlık ocağında yaptıran hiç duymadım bence direk hastaneye gitmelisin
Bir de yurtdisinda yasiyorum burda 7. haftaya kadar bakmiyolar. Ne kan testi ne bisey... Nasi beklicem 3 hafta daha bilmiyorum.Selamlar, evde yaptigim gebelik tesiyle 3 gundur pozitif aldigima gore ben de bir Mart annesi adayiyim. telefondaki uygulamalara gore due date 27 mart olacak. Ucundan bu gruba dahil oldum yani :) Benim gibi olan var mi merak ediyorum:)
Anladım canım daha erken o zaman kayıt için.Orayada kayit yaptircaz kalp atimindan sonra. Istersen oncede yapilir sen bilirsin cnm .
aynen tatlım . özele mi götüreceksin sonuçları ? Doktora hiç detaylı kan idrar tahlili yaptırmadım uzun zamandır falan diyebilirsindevlet hastanesine randevu aldim ama ordaki doktorlarda bi garip konuşuyor tahlil yaptırmak isteyince.
sağlık ocağı daha rahattı ama yapılmıyorsa boşuna gitmiyim sağol cnm
Hayirli olsun canımBir de yurtdisinda yasiyorum burda 7. haftaya kadar bakmiyolar. Ne kan testi ne bisey... Nasi beklicem 3 hafta daha bilmiyorum.
Evet özelde çok fazla bir ücret talep ettiler. Devlette yapabilirsem çok iyi olur.aynen tatlım . özele mi götüreceksin sonuçları ? Doktora hiç detaylı kan idrar tahlili yaptırmadım uzun zamandır falan diyebilirsin
Keşke pozitif olsa derkenBEnim ki pozitif ama ağlamaktan içim dışıma çıktı.
1,75 çıkmış , doktor detaylı tahlil yaptıralım dedi. Ankaradan sonucu bekliyorumNasıl oluyo bu pozitif işi ,siz anlıyosunuz galiba
Ben bu sabah yaptırdım. Hastanelerde boşa para vermeyiniz sağlık ocakları ilgili epey :)kızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.
sağlık ocağında mi yaptirdiniz?Ben bu sabah yaptırdım. Hastanelerde boşa para vermeyiniz sağlık ocakları ilgili epey :)
Bana doktorum vermedi sağlık ocağındaki ebe tahlil yapabiliriz dedi dediğimde olur dedi sadece. Gittim bu sabah gebe olduğumu söylediğimde gerekli tüm tahliller için kan aldılar aytıntılı bilmiyorum neler için aldılar :) Ama toksoplazma falan vardı içinde. Kağıt varsa elinde yarın sabah git muhtemelen hepsini yapıyorlardır yapamadıkları varsa baska cozum bakarsın.sağlık ocağında mi yaptirdiniz?
doktorum bana gebelikte yapilan tahlillerin yazılı olduğu bi kağıt verdi yani bildiğimiz tahliller. hepsi yapılıyormü?
Bende de negatif çıkmıştı hamilelik planlarken. Doktor negatif çıkması çok da iyi değil demişti. Pozitif olsaydı bağışıklık kazanmış olurdun önceden demişti. Şimdi bu hastalığa karşı savunmasızsın demişti. Ben de neredeyse ayda 1 yaptırıyorum. Bahçemde 3 kedi var. Ve bahçede ne yetişirse onu yemek durumundayımKeşke pozitif olsa derkenBEnim ki pozitif ama ağlamaktan içim dışıma çıktı.
1,75 çıkmış , doktor detaylı tahlil yaptıralım dedi. Ankaradan sonucu bekliyorumNasıl oluyo bu pozitif işi ,siz anlıyosunuz galiba
Sizin doktorunuz antibiyotik vererek iyi yapmış tedbir amaçlı. Belki önceden geçirip atlatıp bağışıklık kazanmışsındır. Belki de yeni bulaşmış vücudunda vardır die antibiyotik vermiş her ihtimaşe karşı. Ama genelde pozirif olanlar önceden geçirip atlatanlarKeşke pozitif olsa derkenBEnim ki pozitif ama ağlamaktan içim dışıma çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?