2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canim cok yardimci oldun ☺

Merhaba daha önce böyle bir soru sormuştum iki tane doktorla görüştüm gyno ferro sanolun içindeki folik asitin yeterli olduğunu söylediler aklına takılan başka biri varsa diye söylemek istedim ama ilaç midemi bozduğu için ve Demir değerlerim düzeldiği için artık kullanmama gerek yokmuş doktor da ocean Mummy vinelac elevitten herhangi birisini kullanabilirsin dedi ocean mummy pahalı geldi vinelac ve elevit de bulamadım iki üç eczaneye sormama rağmen decavit aldım o da muadiliymiş siz ne kullanıyorsunuz sizce fark var mı aralarında ?

Hamile olduğumu öğrendiğimde tanıdık olan eczacı folbiol verdi bana. İlk gebeliğimde folio kullanmıştım doktor bunların ikisine de hayır diyerek Z-fol diye bir tane verdi onu kullanıyorum simdi b-12 falan var icinde. Üç aşağı beş yukarı aynı hepsi bazıları daha pahalı bazılarının dozu daha yüksekmiş vs. Ayrıca ilk gebeliğimde omega3 de multivitamin de demir ilacı da kullanmıstım :) Ama ilk trimesterde sadece folik asit.

kızlar doktorum dün bazı kan tahlilleri istedi gebelikte istenilen tahliller işte.
Sağlık ocağında yapılıyor mu hepsi, yapan var mı aranizda?
Ben yaptırdım sağlık ocağında yapıyorlar ama enfeksiyon testlerini özelde ya da devlet hastamesinde yaptırman lazım.Rubella toxoplazma .Gerçi bazı sağlık ocakları bu testleride yapıyormuş kafalarına göre iş yapıyorlar yani

Reactions: Eva
Arkaaslar bende arasira kahve rengi tortu geliyor crinone jelle gogislerim de hafif dolgunluk var midem bulanmiyor 1 agustosta kalp sesini duyacagiz insallah rabbim nasip ederse k
Hoş geldin canım çok güzel katlamış değerin. Sağlıkla ilerlesin insallah
K
kızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.
Canim ben daha once verdim tereddut etme

Reactions: Eva
Benim kese yine görünürde yok, 5+1 bugün. Doktorum biraz panik olmus halde, öglen kan verdim, aksam sonucuna göre degerlendirip yükselme varsa cmtesi yine kan tahlili yapacak... nerede su fasulye, bi yakalasam kiricam bacaklarini

Canim benimde tam 5hafta.Bugün minicik görüldü kese değere göre mi değişiyor acaba senin değerin kaç?

Kızlar alt karında adet sancısı gibi bi şey yaşıyorum ama çok hafif. Dün pek yoktu. Adet gecikince olmuştu. Normal mi? Sizde de oluyor mu

Canim benimde tam 5hafta.Bugün minicik görüldü kese değere göre mi değişiyor acaba senin değerin kaç?

isin sinir bozucu kismi bu, bilmiyorum. sali günü verdigim tahlilin sonucu bugün öglen cikmis. yurtdisindayim, sonuclara direkt kendim erisemiyorum. doktor bakti haftasiyla uyumlu dedi bhcg icin, ama muayeneden sonra hizlica kosturup tahlile bakip sonra beni kan almak icin oturtunca kac oldugunu ögrenemedim... ilk hamileligim türkiyedeydi, hersey elimin altindaydi. burda yarim yamalak anladigin bi dilde bi de tamamen farkli bi saglik sistemiyle is yapmaya calismak iyice sinirlerimi geriyor. bugün aldigi tahlil icin laboratuari arattirdi asistanina, hemen istiyorum dedi. elimde telefon bekliyorum, arayip bana ne oldugunu bi deyiversinler diye...

kese boyutu büyük olduğu için görünmus. Benim kese dün göründü 4+6 da. ama çok küçüktü 3.50mm .
sen en iyisi sonucunu bekle bakalım nasıl çıkacak doktorun gereken bilgiyi verecektır.
Değerim 2328 çıktı o gördüğüm yalancı kese dedi haftaya çagırdı

DEtaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim :) içim rahatladı biraz...

Merhaba hanimlar:) adet tarihine Gore 7+4deyiz 10 gun once ilk kez doktora gittigimde tum tahlillerimi yapmisti bugun gittigimde hepsi guzel dedi beta hgc >1000 yaziyor sadece ama ultrasyonda bakti 7 haftalik sorun yok dedi :) 5 hafta sonra tekrar gorusuruz dedi devlet hastanesi oldugu icin fazla birsey soylemedi ama guzel demesi bile yetti:) hepinize rahat 've saglikli gebelikler dilerim:) pozitif dusunelim guzel seyler olsun:)

Eğer atlatmışsam iyi bişey sanırım. ama şu anda var ise kötü bi durum diye anladım

İnşallah ccanım ya 1,75 yüksek bi değer de değil. İnşallah önceden atlatmışımdır.

Kızlar beni şu siyah sivri sinekler çok ısırıyor kıyafetin üstünden bile. Kabarıyor kızarıyor şişiyor morariyor doktora gidince sormuştum bebeğe zararı olur mu diye yok dedi ama yine de içim içimi yiyor yeni türedi bu sinekler de var mı benim gibi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…