- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
benim SAT 2 haziran. kalp atışını geçtiğimiz cumartesi gördüm :)Benim geçen hafta Cuma ultrasonda 4+6 haftalık çıktı ama son adet tarihim 4 Haziran yarına randevu aldım kalp atışı duyulur mu acaba kızım da 6+3 te duymuştuk kalp atışını
Doktorlar kalp atışını görmeden hamileliği kabul etmiyorlar sanırım,bende ilaç yazdırmak için gittiğimde karından keseyi görmüştü ama kimyasal vs olabilir 3 gün sonra tekrar gel demişti ki beta 3000 civarıydı,kimyasal olmayacağını düşünüp boş gebelik diye birşeyle karşılaştım ve başladım araştırmaya günlerce okudum nedir ne değildir diye stresi sıkıntısı cabası neyseki çok şükür tüp bebek doktoruma gittiğimde kalp atışını duydum,doktorlar bence empatiden yoksunlar ve fazla matematiksel düşünüyorlar biraz daha ılımlı konuşabilirler ama maalesef,o yüzden sen gönlünü ferah tut keseyide görmüşsün kalp atışını da duyunca rahatlarsınKizlar bugün bende ilk defa doktora gittim..Doktor biraz garipti ama iyiydi.Ultrasonda minicik bir kese görüldü doktor baska birşeyde olabilir dedi emin olmak icin kan testi dedi.(bence saçmaladi)İlk girdigimde de gebelik testim pozitif cikti diyorum idrarla gebelik testine cok itibar etmedi gibi.
Öyle olmaz dedi gülümsedi.Son adetimi sordu.
Neyse kan testim sonucu 5614(anladigim kadariyla 5hafta)Birde elenatal diye vitamin yazdi.
Benim hesaplamama göre de öyle yinede sizde bakarmisiniz kizlarBir sonraki randevum özeldw gidicem kontrollerime artik.
toxo pozitifse bağışıklık kazanmışsın demektir aslında bir daha istenmesi gereksiz olmaz mı? :) Sen yine de doktoruna sor. benim de 2. gebeliğim Keşke benim de pozitif olsaaa aah ahh :))Kızlar kafama bir şey takıldı. Benim ikinci bebeğim olacak nasipse. İlk gebeliğimde toksoplazma bakıldı ve geçmişte geçirdiğim için sorun yok dedi dr. Şimdi bu gebeliğimde tekrardan baktırmam gerekir mi? Üçüncüyü bekleyen arkadaşlar özellikle sizden yorum bekliyorumaydınlatın bu şaşkın gebeyi
Benimde sat 4 haziran. 5+6 da bebegi goremedik. 7+0 da gitcem bende. Vajinal bakilirsa belki duyulur. Yada daha erken döllenme olduysaBenim geçen hafta Cuma ultrasonda 4+6 haftalık çıktı ama son adet tarihim 4 Haziran yarına randevu aldım kalp atışı duyulur mu acaba kızım da 6+3 te duymuştuk kalp atışını
Canim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah öyledirDoktorlar kalp atışını görmeden hamileliği kabul etmiyorlar sanırım,bende ilaç yazdırmak için gittiğimde karından keseyi görmüştü ama kimyasal vs olabilir 3 gün sonra tekrar gel demişti ki beta 3000 civarıydı,kimyasal olmayacağını düşünüp boş gebelik diye birşeyle karşılaştım ve başladım araştırmaya günlerce okudum nedir ne değildir diye stresi sıkıntısı cabası neyseki çok şükür tüp bebek doktoruma gittiğimde kalp atışını duydum,doktorlar bence empatiden yoksunlar ve fazla matematiksel düşünüyorlar biraz daha ılımlı konuşabilirler ama maalesef,o yüzden sen gönlünü ferah tut keseyide görmüşsün kalp atışını da duyunca rahatlarsın
kizimda 9. Hafta başlayıp 17. Haftaya kadar sürmüştü :/Benim 8.haftada aşırı arttıDoktorum serum taktırabilirsin geceleri dedi
Canim beta hcg kaç peki.Benimde sat 4 haziran. 5+6 da bebegi goremedik. 7+0 da gitcem bende. Vajinal bakilirsa belki duyulur. Yada daha erken döllenme olduysa
Bana garip gelen 4+4 te olmam. Bu değerlere göre nasıl o haftada oluyorum o korkutuyor beniçok iyi bence bende 9858 de öğrenmiştim 4 gün sonra doktora gittiğimde 6+1 di ultrasonda kalp atışı duymuştuk şuan 9+2 deyim
Ne kullandınız , nasıl geçti ?kizimda 9. Hafta başlayıp 17. Haftaya kadar sürmüştü :/
Keşke pozitif olsa derkentoxo pozitifse bağışıklık kazanmışsın demektir aslında bir daha istenmesi gereksiz olmaz mı? :) Sen yine de doktoruna sor. benim de 2. gebeliğim Keşke benim de pozitif olsaaa aah ahh :))
belkide erken yumurtladin canım neden kötü düşünüyorsun.Arkadaşlar şimdi doktordayım kan sonucu bekliyorum. Ben normalde 4+4üm ama ultrasonda Karından kesem görüldü ve 4+6 görünüyor 10mm.. Bu durum sıkıntı mı acaba? Sanki doktor sıkıntı gibi dedi korktum.
ilk gidişimde keseyi görmüştüm . son gidişimde ise bebişi gösterdi minnacıktı zaten .Sen bebisi mi gordun keseyi mi canim ?
Erken yumurtaladım zaten ama betam 2 gün önce 983tü şimdi yeni sonucu bilmiyorum daha. Eger beta 5000lere gelirse Karından ultrasonda kese görünürmüş 2 günde 5000e çıkması mümkün değil ama sonuç ne çıkacak bakalımbelkide erken yumurtladin canım neden kötü düşünüyorsun.
Benimde sag kasigim agriyor. Normal buyuyor rahmimizKızlar sağ yumurtalık öı rahim mi anlamadığım bi yer çok agrıyor öyle agrı çeken var mı? Normal mi acaba:/
sorma canım bende çekiyorum arada öyle bir ağrıyor ki içim eziliyor , rahimim kasılıyor sanki. Doktor normal rahim genişliyor , yerleşiyor dedi. Ama Progestan kullanıyorum vajinal yoldan. ( ultrasonda kanama görmüştü ama ben görmedim hiç çok şükür) Ağır kaldırma ve ilişki yaşama dediKızlar sağ yumurtalık öı rahim mi anlamadığım bi yer çok agrıyor öyle agrı çeken var mı? Normal mi acaba:/
İçim rahatladı demek ki normal ayy sanki çekiyor biri zaten çabuk yoruluyorum çok ayakta kalamıyorum canımBenimde sag kasigim agriyor. Normal buyuyor rahmimizve bebegimiz . Agrim olunca ben uzaniyorum. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?