2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim geçen hafta Cuma ultrasonda 4+6 haftalık çıktı ama son adet tarihim 4 Haziran yarına randevu aldım kalp atışı duyulur mu acaba kızım da 6+3 te duymuştuk kalp atışını
benim SAT 2 haziran. kalp atışını geçtiğimiz cumartesi gördüm :)

Doktorlar kalp atışını görmeden hamileliği kabul etmiyorlar sanırım,bende ilaç yazdırmak için gittiğimde karından keseyi görmüştü ama kimyasal vs olabilir 3 gün sonra tekrar gel demişti ki beta 3000 civarıydı,kimyasal olmayacağını düşünüp boş gebelik diye birşeyle karşılaştım ve başladım araştırmaya günlerce okudum nedir ne değildir diye stresi sıkıntısı cabası neyseki çok şükür tüp bebek doktoruma gittiğimde kalp atışını duydum,doktorlar bence empatiden yoksunlar ve fazla matematiksel düşünüyorlar biraz daha ılımlı konuşabilirler ama maalesef,o yüzden sen gönlünü ferah tut keseyide görmüşsün kalp atışını da duyunca rahatlarsın

toxo pozitifse bağışıklık kazanmışsın demektir aslında bir daha istenmesi gereksiz olmaz mı? :) Sen yine de doktoruna sor. benim de 2. gebeliğim Keşke benim de pozitif olsaaa aah ahh :))

Benim geçen hafta Cuma ultrasonda 4+6 haftalık çıktı ama son adet tarihim 4 Haziran yarına randevu aldım kalp atışı duyulur mu acaba kızım da 6+3 te duymuştuk kalp atışını
Benimde sat 4 haziran. 5+6 da bebegi goremedik. 7+0 da gitcem bende. Vajinal bakilirsa belki duyulur. Yada daha erken döllenme olduysa

Canim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah öyledir
Bende kalp atisini duyana kadar fazla stres yapmamaya calisicam.

toxo pozitifse bağışıklık kazanmışsın demektir aslında bir daha istenmesi gereksiz olmaz mı? :) Sen yine de doktoruna sor. benim de 2. gebeliğim Keşke benim de pozitif olsaaa aah ahh :))
Keşke pozitif olsa derken BEnim ki pozitif ama ağlamaktan içim dışıma çıktı.
1,75 çıkmış , doktor detaylı tahlil yaptıralım dedi. Ankaradan sonucu bekliyorum Nasıl oluyo bu pozitif işi ,siz anlıyosunuz galiba

Arkadaşlar şimdi doktordayım kan sonucu bekliyorum. Ben normalde 4+4üm ama ultrasonda Karından kesem görüldü ve 4+6 görünüyor 10mm.. Bu durum sıkıntı mı acaba? Sanki doktor sıkıntı gibi dedi korktum.

kızlar doktorum dün bazı kan tahlilleri istedi gebelikte istenilen tahliller işte.
Sağlık ocağında yapılıyor mu hepsi, yapan var mı aranizda?

belkide erken yumurtladin canım neden kötü düşünüyorsun.

Kızlar sağ yumurtalık öı rahim mi anlamadığım bi yer çok agrıyor öyle agrı çeken var mı? Normal mi acaba:/

belkide erken yumurtladin canım neden kötü düşünüyorsun.
Erken yumurtaladım zaten ama betam 2 gün önce 983tü şimdi yeni sonucu bilmiyorum daha. Eger beta 5000lere gelirse Karından ultrasonda kese görünürmüş 2 günde 5000e çıkması mümkün değil ama sonuç ne çıkacak bakalım

Kızlar sağ yumurtalık öı rahim mi anlamadığım bi yer çok agrıyor öyle agrı çeken var mı? Normal mi acaba:/
sorma canım bende çekiyorum arada öyle bir ağrıyor ki içim eziliyor , rahimim kasılıyor sanki. Doktor normal rahim genişliyor , yerleşiyor dedi. Ama Progestan kullanıyorum vajinal yoldan. ( ultrasonda kanama görmüştü ama ben görmedim hiç çok şükür) Ağır kaldırma ve ilişki yaşama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…