2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.
Canım ben daha önce yazmıştım sağlık ocağında yaptırdım tüm tahlilleri doktor tahlil listesi verdi ben özel e gidiyorum ve çok pahalı. Israrla da sordum doktorun verdiği listedeki tüm tahlilleri yapıyor musunuz diye evet dediler hatta sonuçlarım cikti

Kızlar doktordan şimdi geldim ben 5 haftalik diye beklerken 6 haftalik cikti bebisim bide kalp atisinida duydum çok şükür 0.36cmdi sadece satımi değiştirdi doktor 22 mayistan 5 hazirana çekti Darisi görmeyenlerin basina inşallah

Cok sevindim canimmmm ayy insallah bizler de duyariz o pıt pıt sesi

Ben tüm tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım
sağlık ocağında yapılıyor olması çok iyi oldu ☺
özel hastaneler gerçekten çok pahalı

Reactions: Eva
Aynen canım normalde alttan kontrolde duyulur ama.sen cok kilolu değilsin bide cihazim kaliteli dedi özele gittim bu sefer espirili bir doktor cok rahatladim bu sefer darisi inşallah sizin basiniza duyarsin sende yarin

Bizim günlerimiz çok yakınmış canım.. bende ailelere söylemedim senin gibi kalp atışını bekliyorum.. haftaya kese için gideceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…