2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet ağrıları gaz sancıları için kullanılıyormuş. reflü yatağının ortasında karına gelen yerde bir yer var kiraz çekirdeğini ısıtıp o bölmeye koyuyorsun bebişi ısıtıyor o orda
Onlarin ayakkabilarida var beline sarmak icin bant seklinde olanlarida var.. varda var cesit cesit.. R Renklirenkli reflu yatagini alirsin bel bandini ayri alirsin ister ayagina koyarsin istersen beline karnina koyarsin istedigin yere koyarsin.. reflu yatarken kusmamasi icin egimli guzel bisi.. kuzeni gazli bebisi kiraz cekirdegi dedigimiz olay isiyi uzun sure muhafaza etmesi ya.. bizim cocugun gazina bi fayda etmiyor kullanmadigi ilaclar damlalar kalmadi ama ilk uc ayi doldurmus simdi bebek rahatlamis iyimis.. oyle oaylasayim istedim

Yok onları hayatta içemem zaten. Şeker tüketimine çok dikkat ettiğim söylenemez ama midemi bulandırıyorlar. Ben sade maden suyuna limon sıkıp üzerine az tuz ekip içmeyi seviyorum Ama limon da midemi daha beter yakıyor
Çayı ve kahveyi tamamen bıraktım bakalım. Belki bir nebze rahatlarım. Okulda çaysız da olmuyor, artık iyice kuruyemişe sararım

Ayy canimi cektirdin maden suyu+limon+tuz waaww canim neler cekiyor ya goruyor musun.. kuruyemis faydali ye ye zaten..

Bende 9 da uyandim bisryler yedim ama az.. mide bulantim var yine biseyler yemem lazim ama halim de yok istahimda, sut muz bi sure tutuyo midemi benimde.. yemek yapmaktanda biktim yemektende... ayniyiz..
Valla eşime diyorum ki temizliğe kadın bulacağımıza yemeğe bulsak keşke. Benim bir de 7 buçuk yaşında oğlum var. O olmasa seni süründürürüm diyorum. Adam gr yemek işinden anlamıyor

Iyi yaptin fistik. Bazilarinda evet ne damla ne baska sey ise yaramiyormus da denemekte de fayda var. Simdi baktim yataga cok kafama yatti. Alisverise baslayinca bundan alirim kesin. Kiraz cekirdegi olayi da guzel, deneriz artik

Valla eşime diyorum ki temizliğe kadın bulacağımıza yemeğe bulsak keşke. Benim bir de 7 buçuk yaşında oğlum var. O olmasa seni süründürürüm diyorum. Adam gr yemek işinden anlamıyor
Ayy sorma. Temizlikcimiz 40 gundur yok. Yabanciydi zaten, ailesinin yanina gitti, 10 gune gelcek ins ama yemege de yardim etsin istiyorum, gucume gidiyor artik. Zaten cok yiyesim var herseyden ama gucum yetmiyor yapmaya hepsini

Bizimkide oyle al bendende o kadar yemekle arasida yok.. ona kalsa bir gun yumurta bir gun makarna yapabilir, diger gun yumurta diger gun yumurta ve yumurta yani anlamiyor pek isine gelmiyor bende disarda yemek yemek istemiyorum.. anne yemegi ozledim bilmiyorum ev yemekleri yapan yerlerde esim gelene kadar bitmis oluyor.. kendime guvenimde azaldi.. araba asagida emniyet kemeri karnimi sikistirmasi rahatsiz ediyor araba kullanio gidip alacam da .. kisacasi halimde yok.. bugunde patlican, kirmizibiber, yesilbiber, domates, maydonoz, (sarimsak,sogan zorla soydum ama yemekte yerken rahatsiz etmiyor) et suyu hafiftrn kiydum kendi buhariyla soteliyorum.. tuz cok az karabiber ve pulbiberli.. ya su yemegi yapmak icin iki saat mutfakta kalmak cin iskencesi.. Allahtan cocugum yokda rahatim.. cok zor vallaha mecbur ayaklancan cocuk icin o bekliyor annesi cunku.. cok kolay gelsin annesi

Kralice55 canim benim de ikinci hamilelik olmasina ragmen bi fark yoktu, regl belirtileri gibiydi ayni.
Rabbim hic boyle kotu bi ani,aci yasamiscasina guldursun yuzunu yeni hamileliginde, cok tatli bi bebekle taclandirsin ins. Kucagina alip doya doya opucuklerr bogmayi nasip etsin

Ben de yemiyorum disarda bitti o is. Kuru ekmek de olsa evde. Burda sular da sikintili maalesef. Hatta gecen yil, bi kamyonun arkasindaki damacanalara hortumla su dolduruyorlardi markasini da goremedik, haliyle icime kurt dusmustu. Simdi erikli su aliyorum artik

Normlde saglık ocagından 2 ayda bi fln tahlil icin cagrıyolar ya bende her ay gidiyorum doktor bişey dicek diye çekine çekine

Akıntın
Canım ağrım oldu çok hafif geldi bana idrar yolu enfeksiyonunda biraz varmış rutin kontrol diye çıktık okuldan hastaneye gittik acil ameliyata alındım siz siz olun sakın akıntınızı felan ihmal etmeyin
Akıntın nasıldı canm ve kasıklarındamı ağrı vardı..çok geçmiş olsun

Ben normal yaptim cnm neyi sordun ben gormedim
Ben normal yaptim cnm neyi sordun ben gormedim
Günaydinn kizlar ilk dogumunu normal yapan var mi nasil gecti ,bunu da normal mi dusunuyorsunuz simdilik bi sıkıntı olmazsa ben oyleyim ama ilkini bilince korkuyorum da ,ben cok sanci cekmedim gittigimde zaten 3 cm acilmam vardi ama suni sanci ile sanci cektigim aklima gelince gercekten korkuyorum yeniden ama dogum esnasi korkunc degildi kolaydi

kizlar yakini, bi tanidigi ankarada gazi universitesinde normal dogum yapan var mi nasilmis nerak ettim de ben prof a gidiyorum malesef prof lar normal doguma girmiyorlar ve bugun bi ark imdan kotu seyler duydum sizin var mi bi tanidiginiz acaba

Sağol canım Allah razı olsun doktorum heyet raporu için uğraşıyor, umarım çıkar. Zaten bol bol dinlemeyi önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…