Var malesef bende koku hissediyorum. Bu haftaici doktora gitmeye caliscamGeçmiş olsun canım benim kızım da rahatsızlandı kusması oldu çok gece uykusuz kaldım çocuk büyütmek çok zor gerçekten benim bebişimin de hareketleri biraz duruldu sanki ama ben burdayım diyo aradabende Kasım’ın 20 sine aldım randevumu akıntıya gelince bende de artış var resmen çamaşırımın ıslaklığını hissediyorum ama bu haftalarda normalmiş eğer kaşıntı yanma koku falan yoksa
Çok geçmiş olsun, allahım sıkıntısız evladına kavuştursunKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Emniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zatenBizimkide oyle al bendende o kadar yemekle arasida yok.. ona kalsa bir gun yumurta bir gun makarna yapabilir, diger gun yumurta diger gun yumurta ve yumurtayani anlamiyor pek isine gelmiyor bende disarda yemek yemek istemiyorum.. anne yemegi ozledim bilmiyorum ev yemekleri yapan yerlerde esim gelene kadar bitmis oluyor.. kendime guvenimde azaldi.. araba asagida emniyet kemeri karnimi sikistirmasi rahatsiz ediyor araba kullanio gidip alacam da .. kisacasi halimde yok.. bugunde patlican, kirmizibiber, yesilbiber, domates, maydonoz, (sarimsak,sogan zorla soydum ama yemekte yerken rahatsiz etmiyor) et suyu hafiftrn kiydum kendi buhariyla soteliyorum.. tuz cok az karabiber ve pulbiberli.. ya su yemegi yapmak icin iki saat mutfakta kalmak cin iskencesi.. Allahtan cocugum yokda rahatim.. cok zor vallaha mecbur ayaklancan cocuk icin o bekliyor annesi cunku.. cok kolay gelsin annesi
çok geçmiş olsun benimde benzeri hamileliğimin 9.haftasında olmuştu. acilden serum vurdurdum ancak öle geçti belki sana krem verebilirler 2.trimesterde olduğumuz için ihmal etme aman canımHastaneden randevu bulamadım da yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem en son ekim 15te karaciğere bakıldı temizdi. İnşallah değerlerimle alakalı bir durum yoktur. Nette de maşallah her şeyin en kötüsü yazıyor bi bakıyım dedim neler neler gördüm
Şuan aynı durum bende de var ilerde olması. Şeker olabilir dedi doktor. İnşallah yoktur bakalım.Ben 20+3te gittim ultrasonda 21+4 yazıyordu hatta verilen kağıtta 20 mart yazıyor tdt. Dr bir sotun yok gekişimi ilerde dedi yada ben tarihi hatırlayamıyorum sat 19 haziran dan daha önce belkide yarın yine gideceğim bakalım daha ayrıntılı bakacak kilosunu söyledi ölçüm kağıdı verdi. Böbreklerinde 2 damar olmalı dedi oda var bakalım yarın kalbe ve beyne nakar sanırım
Gecmis olsun cnm umarim bundan sonrasi guzel gecerAkıntım sarı ve yeşil arası birseydi canım kasıklarımda ara ara sanki vuruş gibi ağrılar oluyordu
Sukur canim haberler iyi demek. Hep bole olsun insKizlar bugun kontrolum vardi. 22+5 haftaligiz. Seker yuklemesi yaptirdim temiz cikti rahim olcusu ayni kalinlasma incelme yok hala 25 . nstye girdim cunku cok sertlesiyor agriyor karnim sanci var mi diye bisey cikmadi anlamadim bu agrilarin sebebini ozaman neden bukadar rahatsizim bebegn bacaklari asagi da oldugundanda cok baski oluyor biryandan . magnezyumu suda cozulen iciyodum simdi hap olarak kullanicam. insaallah gecer skntilar . hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim.hepimiz evladimizi
Sağol canım Allah razı olsun doktorum heyet raporu için uğraşıyor, umarım çıkar. Zaten bol bol dinlemeyi önerdiAllah yardimcimiz olsun canim. Cok gecmis olsun. Bundan sonraki ilk bi haftayi baya dikkatle gecirmeni tabsiye ederim. Sonrasinda da rapor fln alabilecek msn bilmiyorum ama supurge yapma, agir kaldirma. Dikisi hissetmiyorsun bile. Serklajdan 2-3 gun sonra kendini normal sekilde hissetmeye baslarsin.
Su an antibiyotik verdiler mi sana bilmiyorum. Kimine serklaj sonrasi direkt veriyorlar kimine taburcu olduktan sonra hastanin sikayeti llursa veriyirlar. Vucudunu iyi dinleme vakti. O dikis, vucudunun her yeri ayrilsa, ayrilmayacak tek sey. Ama enfeksiyon cok onemli iste. Suyunu bol ic, utulu pamuklu camasir kullan. Tekrar gecmia olsun.
inşallah canım dualarınıza talibimGecmis olsun cnm umarim bundan sonrasi guzel gecer
Amin Allah razı olsun dualarınıza talibim inşallahÇok geçmiş olsun, allahım sıkıntısız evladına kavuştursun
Cok gecmis olsun acilmami oldu neoldu simdi nasilsinKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Ben de anlayamadım canım neden olduğunu kansızlık ve enfeksiyon etkileyebiliyor dedi doktor kendinize çok dikkat edinNeden canım ne oldu? Çok gecmıs olsun
Elhamdulillah cok agrim oluyo sebebini anlamadik ama bisey olmasnda. Bunada katlancazSukur canim haberler iyi demek. Hep bole olsun ins
Geçmiş olsun cok. İnşallah vakti zamanında gelir küçük kuzucuk.Sağol canım☺
Ben normal takıyorum kemeri henüz rahatsiz etmiyor ama dediğin gibide deneyeyimEmniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zaten
Ben de anlayamadım canım neden olduğunu kansızlık ve enfeksiyon etkileyebiliyor dedi doktor kendinize çok dikkat edin
Amin Allah razı olsun dualarınıza talibim inşallah
Sen de bizlere dua et canım, akıntın ne renkti bide ağrın nasıl oluyodu, benimde iki gündür pembe kahve leke oluyo, belimde de hafif ağrı giriyor acildeki doktor bir sıkıntı yok dedi ama korkuyorumAmin Allah razı olsun dualarınıza talibim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?