2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Var malesef bende koku hissediyorum. Bu haftaici doktora gitmeye caliscam

Emniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zaten

çok geçmiş olsun benimde benzeri hamileliğimin 9.haftasında olmuştu. acilden serum vurdurdum ancak öle geçti belki sana krem verebilirler 2.trimesterde olduğumuz için ihmal etme aman canım

Şuan aynı durum bende de var ilerde olması. Şeker olabilir dedi doktor. İnşallah yoktur bakalım.

Kizlar bugun kontrolum vardi. 22+5 haftaligiz. Seker yuklemesi yaptirdim temiz cikti rahim olcusu ayni kalinlasma incelme yok hala 25 . nstye girdim cunku cok sertlesiyor agriyor karnim sanci var mi diye bisey cikmadi anlamadim bu agrilarin sebebini ozaman neden bukadar rahatsizim bebegn bacaklari asagi da oldugundanda cok baski oluyor biryandan . magnezyumu suda cozulen iciyodum simdi hap olarak kullanicam. insaallah gecer skntilar . hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim.hepimiz evladimizi

Sukur canim haberler iyi demek. Hep bole olsun ins

Kizlar bugun kontrolum vardi. 22+5 haftaligiz. Seker yuklemesi yaptirdim temiz cikti rahim olcusu ayni kalinlasma incelme yok hala 25 . nstye girdim cunku cok sertlesiyor agriyor karnim sanci var mi diye bisey cikmadi anlamadim bu agrilarin sebebini ozaman neden bukadar rahatsizim bebegn bacaklari asagi da oldugundanda cok baski oluyor biryandan . magnezyumu suda cozulen iciyodum simdi hap olarak kullanicam. insaallah gecer skntilar . hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim.hepimiz evladimizi

Sağol canım Allah razı olsun doktorum heyet raporu için uğraşıyor, umarım çıkar. Zaten bol bol dinlemeyi önerdi
Gecmis olsun cnm umarim bundan sonrasi guzel gecer
inşallah canım dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…