Ben iki doğumunu da normal yaptım ki bne yani. İlki erken oldu 34 haftalık ne olduğunu anlamadım. 6 7 saat çektim. İkinci de 37 haftalık doğdu ve gittiğimde sancısız 8 cm açılmıştı maşallah. Sonra gece 2.30ta sancım başladı 6.30 da doğum yaptım. Evet ben de bazen korkuyorum ama son yarım saati sıkıntı sadece o da doğar doğmaz geçiyor.Günaydinn kizlar ilk dogumunu normal yapan var mi nasil gecti ,bunu da normal mi dusunuyorsunuz simdilik bi sıkıntı olmazsa ben oyleyim ama ilkini bilince korkuyorum da ,ben cok sanci cekmedim gittigimde zaten 3 cm acilmam vardi ama suni sanci ile sanci cektigim aklima gelince gercekten korkuyorum yeniden ama dogum esnasi korkunc degildi kolaydi
Eski konuya cevap yazmışım pardonnnBen iki doğumunu da normal yaptım ki bne yani. İlki erken oldu 34 haftalık ne olduğunu anlamadım. 6 7 saat çektim. İkinci de 37 haftalık doğdu ve gittiğimde sancısız 8 cm açılmıştı maşallah. Sonra gece 2.30ta sancım başladı 6.30 da doğum yaptım. Evet ben de bazen korkuyorum ama son yarım saati sıkıntı sadece o da doğar doğmaz geçiyor.
İnşallah canım benimGeçmiş olsun cok. İnşallah vakti zamanında gelir küçük kuzucuk.
Allah razı olsun canımCo geçmiş olsun inşallah bununla gelir geçer kendini hiç yorma olabildiğince dinlen canım dualarımız seninle
Canım benim sarımsı yeşilimsi bir renkti acildeki doktora değil de uzman doktoruna gitsen bence daha iyi olur umarım olumsuz hiç bişey yokturSen de bizlere dua et canım, akıntın ne renkti bide ağrın nasıl oluyodu, benimde iki gündür pembe kahve leke oluyo, belimde de hafif ağrı giriyor acildeki doktor bir sıkıntı yok dedi ama korkuyorum
Kaza aninda hamilelikte tehlike arz ediyor duye biliyorum. Kizimdayken ben hep oyle kullandimBen normal takıyorum kemeri henüz rahatsiz etmiyor ama dediğin gibide deneyeyim
Ben oek anlayamadim. Serklaj neden oldu? Rahimde incelme,acilma yada servikste kisalmami olduCanım benim sarımsı yeşilimsi bir renkti acildeki doktora değil de uzman doktoruna gitsen bence daha iyi olur umarım olumsuz hiç bişey yoktur
aynen cnm 2. daha kolay oluyormus diye duydum ins oyle olur hepimizin,herkes kolay dogursunEski konuya cevap yazmışım pardonnn
senin 3. olcak cok daha kolay olur diye umut dogdu icimeBen iki doğumunu da normal yaptım ki bne yani. İlki erken oldu 34 haftalık ne olduğunu anlamadım. 6 7 saat çektim. İkinci de 37 haftalık doğdu ve gittiğimde sancısız 8 cm açılmıştı maşallah. Sonra gece 2.30ta sancım başladı 6.30 da doğum yaptım. Evet ben de bazen korkuyorum ama son yarım saati sıkıntı sadece o da doğar doğmaz geçiyor.
galos gecirilmis ayakkabi gibiKizlar bu ayakkabilar yeni moda, 4 bin liraymis. Tepkiler uzerine 790a dusmus. Ben diyorum ki, birer tane alalim hazir dusmuskengebelikte yuksek topuk zararli
Eki Görüntüle 2553773
Sende dikkat et canım benim rahim ağzı kısalmam var zaten her an tetikteyim bir an önce sıkıntısız bitirsek hamileliğimiziBen de anlayamadım canım neden olduğunu kansızlık ve enfeksiyon etkileyebiliyor dedi doktor kendinize çok dikkat edin
Adi galos ayakkabi zatengalos gecirilmis ayakkabi gibi
Benimde oluyor sarımsı yeşile dönük akıntım soyleyeyım doktoraCanım benim sarımsı yeşilimsi bir renkti acildeki doktora değil de uzman doktoruna gitsen bence daha iyi olur umarım olumsuz hiç bişey yoktur
Kızlar bu postun altında hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap yazamadım inşallah tekrar gebelik nasip olur sağlıklı bir şekilde..Sizlerde sağlıkla bebeğinizi kucağına alın zaman şu gibi geçsin inşallah..Bebekleriniz hayatınıza uğur getirsin,mutluluk,huzur getirsin inşallahKralice55 canim benim de ikinci hamilelik olmasina ragmen bi fark yoktu, regl belirtileri gibiydi ayni.
Rabbim hic boyle kotu bi ani,aci yasamiscasina guldursun yuzunu yeni hamileliginde, cok tatli bi bebekle taclandirsin ins. Kucagina alip doya doya opucuklerr bogmayi nasip etsin
Ayy inşallah. Hamilelik zor oldu zor geçiyor ama doğumu kolay olur inşallah.ay senin
senin 3. olcak cok daha kolay olur diye umut dogdu icime
Bu sabah idrara çok sıkışmıştım o zaman oldu. Saga dönerken inanilmaz bir acı yasadimKızlar sizde sağa sola dönerken yatarken yani ağrınız yada doluluk hissi gibi birşeyler oluyormu?
Benim doktorum da 2.nin 1.ye göre daha zor geçtiğini söylüyor. Tüm ağrılarıma normal diyorAyy inşallah. Hamilelik zor oldu zor geçiyor ama doğumu kolay olur inşallah.
Benim gittigim 2 doktorda oyle soylemisti. Sol kalçamda cok kötü agri var bugun. Kizimi uzun sure kucagimda tasimak zorunda kaldimBenim doktorum da 2.nin 1.ye göre daha zor geçtiğini söylüyor. Tüm ağrılarıma normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?