2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben iki doğumunu da normal yaptım ki bne yani. İlki erken oldu 34 haftalık ne olduğunu anlamadım. 6 7 saat çektim. İkinci de 37 haftalık doğdu ve gittiğimde sancısız 8 cm açılmıştı maşallah. Sonra gece 2.30ta sancım başladı 6.30 da doğum yaptım. Evet ben de bazen korkuyorum ama son yarım saati sıkıntı sadece o da doğar doğmaz geçiyor.

Eski konuya cevap yazmışım pardonnn

Sen de bizlere dua et canım, akıntın ne renkti bide ağrın nasıl oluyodu, benimde iki gündür pembe kahve leke oluyo, belimde de hafif ağrı giriyor acildeki doktor bir sıkıntı yok dedi ama korkuyorum
Canım benim sarımsı yeşilimsi bir renkti acildeki doktora değil de uzman doktoruna gitsen bence daha iyi olur umarım olumsuz hiç bişey yoktur

ay senin
senin 3. olcak cok daha kolay olur diye umut dogdu icime

Ben de anlayamadım canım neden olduğunu kansızlık ve enfeksiyon etkileyebiliyor dedi doktor kendinize çok dikkat edin
Sende dikkat et canım benim rahim ağzı kısalmam var zaten her an tetikteyim bir an önce sıkıntısız bitirsek hamileliğimizi

Ki
Kızlar bu postun altında hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap yazamadım inşallah tekrar gebelik nasip olur sağlıklı bir şekilde..Sizlerde sağlıkla bebeğinizi kucağına alın zaman şu gibi geçsin inşallah..Bebekleriniz hayatınıza uğur getirsin,mutluluk,huzur getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…