- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Bana aç gel dedi direkKizlar aklima takildi size sorayim, benim 2 aralikta seker yuklemem var 50 gr olandan yapılacak. Ilk gebeligimde yaptirmamistim o yuzden emin olamadim, dr bana gelmeden 1 saat once hafif bi kahvalti yap, kahve ve sekerli seyler tuketme, 1 saat aclikla gel sonra yukleme yapacağız dedi. Sanki turkiyede direkt ac karinla yapiliyordu. Bana hamilelik oncesi bi kez 75 gr yapılmıştı ona ac gittigimi hatırlıyorum. Sizlere ne dedi doktor?
Geçmiş olsun canım, iyi olacak inşallahKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Ben anlamamıştım hiç ağrım vardı bacak aralarımda ama normal sanıyordumCanlar bişe sorucam. Rahim ağzının kısalmasının belirtileri neler oluyo sizde nasıl anlıyosunuz yani? Benim doktorum üç haftaya bi bakıyo ama normal diyo, şu santim falan demedi daha hiç. Olursa nerden anlarım mesela?
o ayrintiya dikkat etmemisimAdi galos ayakkabi zaten
ins cnm ,daha tabi cati genisliyor,kaslar genisliyor eminim ki kolay olur ,benim de 2. zor geciyor varislerim cok cikti falan agrili geciyor git gide de artıyor hayirlisiAyy inşallah. Hamilelik zor oldu zor geçiyor ama doğumu kolay olur inşallah.
Anladım. Allah şifa versin başka dert vermesin. Geçici olmasına çok sevindimGenetik bi durum yok benim hikayemde yalniz. Anne baba, buyukanne babada vs. Bende gebelik basinda yapilan testlerde de yok. Gebelik esnasinda yukselip, gebelik sona erince normal seyrine donecekmis. Omur boyu surmeyecegini, simdilik bi ilac kullanmam gerektigini soledi dr. En dusuk mg verdi, onlemsel.
Zaten 3,5 a kadar olan deger, gebelikte normal kabul ediliyormus ve ayrica dedigin gibi yuzde yuz dogru degerler olmayabilirmis. 4 cikti benim, bu yuzden endise etmiyorum acikcasi. Sifir tiroid die bi referans da yok kagitlarda, arkadasinin basina gelene uzuldum acikcasi. Gecmis olsun ona da. Allah saglik versin.
Burdaki konu acan hamile kadinlarin degerleri en az 8 ki cok daha fazla olanlar var, onlari gorunce rahatladim acikcasi.
1 ay sonra kontrol var simdilik bakalim. Hayirlisiyla saglikla gecsin su surec bizim ve bebeklerimiz icin de.
Bende geçen sene yaptırmıştım hiç ağrımamıştı. Bu yaptırdığım et kesilmesi gibi 3-4 gün ağrıdı. Çok geçmiş olsunKizlar dun tetanoz asimi oldum yok böyle bir agri sanki cok asiri bir iş yapmisimda kaslarim sizliyor yada bir yere carpmisimda etim ezilmis gibi agri dayanamıyorum onceleri hic boyle olmamistisiz ne yaptiniz nasil dayandiniz bu agriyor parol icesem fayda edermi uyuyamiyorum bile
Cnm Allah yardımcın olsun geçmiş olsunKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Umarim birsey yoktur cnm uzuldugunuzle kalirsinizKizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
Benimde çatı ağrım oluyor. Ctsi dr a söyliyim muhakkak o zmnBen anlamamıştım hiç ağrım vardı bacak aralarımda ama normal sanıyordum
Benim catı ağrım oluyor ve dönmek işkence geliyor ve hala gerinme isteğim çok fazla. Yataktan kaltığımda hemen adım atamıyorum bi 5 sn ayakta herketsiz durup gerinme isteğimi bastırmaya çalışıyorumKızlar sizde sağa sola dönerken yatarken yani ağrınız yada doluluk hissi gibi birşeyler oluyormu?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız gönlünüzü ferah tutun stresgen etkileniyor bebekler. Siz güzel düşünün güzel olsunKizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
Bende rahatsizim cnm gunde 2 3 fincan sorun olmuyormus diye duydum bende 2 fincan iciyorumKızlar boğazım acıyor malum 8 saat ders büyük oğlumun da sınav haftası evde onu da sınavlarına çaliştirıyorum ıhlamur içsem acaba bir zararı olur mu
kizlar kimse normal dogum yapmadi mi ilk bebegini gorulmedi mi acaba mesajim
Sağa sola dönerken bu ara olmuyor ama bi doluluk içte şişme gibi hisler olmaya başladıKızlar sizde sağa sola dönerken yatarken yani ağrınız yada doluluk hissi gibi birşeyler oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?