2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana aç gel dedi direk

Canlar bişe sorucam. Rahim ağzının kısalmasının belirtileri neler oluyo sizde nasıl anlıyosunuz yani? Benim doktorum üç haftaya bi bakıyo ama normal diyo, şu santim falan demedi daha hiç. Olursa nerden anlarım mesela?

Uyurken ya burnuma yemek kokulari geliyor keskin ya da yiyecek goruyorum sizde de oluyormu?

Ben anlamamıştım hiç ağrım vardı bacak aralarımda ama normal sanıyordum

Ayy inşallah. Hamilelik zor oldu zor geçiyor ama doğumu kolay olur inşallah.
ins cnm ,daha tabi cati genisliyor,kaslar genisliyor eminim ki kolay olur ,benim de 2. zor geciyor varislerim cok cikti falan agrili geciyor git gide de artıyor hayirlisi

Anladım. Allah şifa versin başka dert vermesin. Geçici olmasına çok sevindim

Bende geçen sene yaptırmıştım hiç ağrımamıştı. Bu yaptırdığım et kesilmesi gibi 3-4 gün ağrıdı. Çok geçmiş olsun

Kizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasam esim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN

Umarim birsey yoktur cnm uzuldugunuzle kalirsiniz

Kızlar boğazım acıyor malum 8 saat ders büyük oğlumun da sınav haftası evde onu da sınavlarına çaliştirıyorum ıhlamur içsem acaba bir zararı olur mu

Kızlar sizde sağa sola dönerken yatarken yani ağrınız yada doluluk hissi gibi birşeyler oluyormu?
Benim catı ağrım oluyor ve dönmek işkence geliyor ve hala gerinme isteğim çok fazla. Yataktan kaltığımda hemen adım atamıyorum bi 5 sn ayakta herketsiz durup gerinme isteğimi bastırmaya çalışıyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız gönlünüzü ferah tutun stresgen etkileniyor bebekler. Siz güzel düşünün güzel olsun

Kızlar boğazım acıyor malum 8 saat ders büyük oğlumun da sınav haftası evde onu da sınavlarına çaliştirıyorum ıhlamur içsem acaba bir zararı olur mu
Bende rahatsizim cnm gunde 2 3 fincan sorun olmuyormus diye duydum bende 2 fincan iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…