- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Gördüm ben ama Kanz Türkiye'den çekilmişti diye almakta tereddüt ettim. Hastane çıkışı beğendim ama çok pahalı geldi. Sanırım vazgeçeceğim. Değişik ve sade olsun istiyorum. Erkek de olunca iyice seçenek azalıyorBabymall internet sitesini ziyaret eden var mi bilmiyorum ama birkac tane gozume carpan takim buldum. Siz de gorun istedim, fikir olur belki.
Eki Görüntüle 2553788
Eki Görüntüle 2553789
İçiini ferah tut canım inan allaha bol bol dua et inşallah bi sorun çıkmazKizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
Geçmiş olsun canimBende rahatsizim cnm gunde 2 3 fincan sorun olmuyormus diye duydum bende 2 fincan iciyorum
İnşallah güzel haberler alırsınız. Kalbinizi ferah tutun lütfenKizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
Bana dpktorum zencefil limon bal yap iç demiştiKızlar boğazım acıyor malum 8 saat ders büyük oğlumun da sınav haftası evde onu da sınavlarına çaliştirıyorum ıhlamur içsem acaba bir zararı olur mu
Saol cnm 2 gundur cekiyorum iste yapacak bir sey yokGeçmiş olsun canim
Sağol canım amin inşallahCnm Allah yardımcın olsun geçmiş olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, iyi olacak inşallah
Canım ben de henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama sabah hafif bi kahvaltı yapsan ardından 1 veya 1 buçuk saat birşey tüketmeden gitsen zaten yavaştan acıkmaya başlarsın. Doktorun da onun için öyle demiştir.Kizlar aklima takildi size sorayim, benim 2 aralikta seker yuklemem var 50 gr olandan yapılacak. Ilk gebeligimde yaptirmamistim o yuzden emin olamadim, dr bana gelmeden 1 saat once hafif bi kahvalti yap, kahve ve sekerli seyler tuketme, 1 saat aclikla gel sonra yukleme yapacağız dedi. Sanki turkiyede direkt ac karinla yapiliyordu. Bana hamilelik oncesi bi kez 75 gr yapılmıştı ona ac gittigimi hatırlıyorum. Sizlere ne dedi doktor?
Canım canını sıkma belki senin böyle olmaz, ama ihmal etmeden doktoruna sor kesinlikleBenimde oluyor sarımsı yeşile dönük akıntım soyleyeyım doktora
Bende öyleyim canm yürürken vs bişey yok..yatakta dönerken işkence çekiyorumBenim catı ağrım oluyor ve dönmek işkence geliyor ve hala gerinme isteğim çok fazla. Yataktan kaltığımda hemen adım atamıyorum bi 5 sn ayakta herketsiz durup gerinme isteğimi bastırmaya çalışıyorum
Amin canım Rabbim yardım etsin hepimize inşallahSende dikkat et canım benim rahim ağzı kısalmam var zaten her an tetikteyim bir an önce sıkıntısız bitirsek hamileliğimizi
Rahimde hem incelme hem de 1 cmlik açıklık oldu canımBen oek anlayamadim. Serklaj neden oldu? Rahimde incelme,acilma yada servikste kisalmami oldu
Canım çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye , kendini yormamaya ve stres yapmamaya çalış.Kızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Sağol canım, çok korktum böyle bişey olunca dersimi de aldım artık dikkat etcem kendime. Okul için de rapor verecek doktor artık seneye kadar kapandı öğretmenlik benim için, inşallah bebeğime sağ salim kavuşurumCanım çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye , kendini yormamaya ve stres yapmamaya çalış.
Evet canım bende oluyor. Mesaneyi boşaltmazsam daha çok oluyor gece o yzüden 2-3 kere tuvalete kalkıyorum.Kızlar sizde sağa sola dönerken yatarken yani ağrınız yada doluluk hissi gibi birşeyler oluyormu?
İyi yapiosun kuzumm... en guzel erikli bencedeBen de yemiyorum disarda bitti o is. Kuru ekmek de olsa evde. Burda sular da sikintili maalesef. Hatta gecen yil, bi kamyonun arkasindaki damacanalara hortumla su dolduruyorlardimarkasini da goremedik, haliyle icime kurt dusmustu. Simdi erikli su aliyorum artik
Aynen cNım bende kaç kez kalkıyorum wc ye hem gaz var gibi hem idrar gibiEvet canım bende oluyor. Mesaneyi boşaltmazsam daha çok oluyor gece o yzüden 2-3 kere tuvalete kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?