- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Sag koltukta surekli i sekildeyimde araba kullanirken elim emniyet kemerinde gidiyorum.. diger turlude bir emniyeti olmadigini dusundugumden takmiyorum.. yavas gidiyordum ama bela geliyorum demezEmniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zaten
Normal kuzum bebişler büyüyor baskı çok oluyor.Aynen cNım bende kaç kez kalkıyorum wc ye hem gaz var gibi hem idrar gibi
Ahh cok sevindim had gozumuz aydin .. herseyin iyi olmasi muhtesemm hadi bi sonrakine kadar siki tut bebeginiKizlar bugun kontrolum vardi. 22+5 haftaligiz. Seker yuklemesi yaptirdim temiz cikti rahim olcusu ayni kalinlasma incelme yok hala 25 . nstye girdim cunku cok sertlesiyor agriyor karnim sanci var mi diye bisey cikmadi anlamadim bu agrilarin sebebini ozaman neden bukadar rahatsizim bebegn bacaklari asagi da oldugundanda cok baski oluyor biryandan . magnezyumu suda cozulen iciyodum simdi hap olarak kullanicam. insaallah gecer skntilar . hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim.hepimiz evladimizi
Canimm insallah bu sikintilar gececek bugun aksama dogru pembe lekelenme oldu akandevami gelmedi sukur.. gececek bu sikintilar insallahSen de bizlere dua et canım, akıntın ne renkti bide ağrın nasıl oluyodu, benimde iki gündür pembe kahve leke oluyo, belimde de hafif ağrı giriyor acildeki doktor bir sıkıntı yok dedi ama korkuyorum
Ben içiyorum canım bir bardak her gün olmasa da . Bir zararını görmedimKızlar boğazım acıyor malum 8 saat ders büyük oğlumun da sınav haftası evde onu da sınavlarına çaliştirıyorum ıhlamur içsem acaba bir zararı olur mu
Tam benlik ayakkabiymis aslinda galis olmasindan kaynakli ahira girerken rahat rahat girerim gemde hafif topuklu ohhAdi galos ayakkabi zaten
Canım göremiyorum fotoyu . Yıkanmayacak bi çanta mı makinaya atsan ?Eki Görüntüle 2553817 sirt cantam geldi kizlar ici baya genis ama canta havasizliktan kokuyordu
Valla doktor diyor bana artik onemli oldugunu anladigimdan beride ben soruyorum kac olmus diye.. benim 35-32-28 e kadar dustu aka hicbirinde anlamadim.. bu kadar biyutlarda anlasilmazki kimisininkinde cerviks aciliyor 2-3 -4 cm yani onu bile anlayamayabilirsin.. ya canin cok tatli olacak.. her alttan sancin oldugunda doktora kosacan o diyecek yada suyun gelecekCanlar bişe sorucam. Rahim ağzının kısalmasının belirtileri neler oluyo sizde nasıl anlıyosunuz yani? Benim doktorum üç haftaya bi bakıyo ama normal diyo, şu santim falan demedi daha hiç. Olursa nerden anlarım mesela?
İlk oğlumda 28 haftalıkken nst de sancım çıkınca hastanede kalmıştım ve 2 hafta sonraki muayenede doktor bana 1 cm açıklığın var demişti. Yahu ne cahilmişim o zamanlar. Ben o açılmaya 38 buldum diye biliyorum. Böyle birşey mümkün olabilir mi li diye ise anca şimdi sorguluyorum?Rahimde hem incelme hem de 1 cmlik açıklık oldu canım
Bende goremiyorum cantasiniCanım göremiyorum fotoyu . Yıkanmayacak bi çanta mı makinaya atsan ?
Geçmiş olsun canım belirtileri neydi aniden i olduKızlar dün akşam acil bir şekilde ameliyata alındım serklaj geçirdim daha 24. Haftadayız bana dua edebilir misiniz ?
Ilki normal dogumdu, bu seferde yine normal istiyorum. Agri sanciyi aklima getirmemeye calisiyorum. Bebegine kucagina alinca unutuyor insan hepsini :)Günaydinn kizlar ilk dogumunu normal yapan var mi nasil gecti ,bunu da normal mi dusunuyorsunuz simdilik bi sıkıntı olmazsa ben oyleyim ama ilkini bilince korkuyorum da ,ben cok sanci cekmedim gittigimde zaten 3 cm acilmam vardi ama suni sanci ile sanci cektigim aklima gelince gercekten korkuyorum yeniden ama dogum esnasi korkunc degildi kolaydi
Yok onları hayatta içemem zaten. Şeker tüketimine çok dikkat ettiğim söylenemez ama midemi bulandırıyorlar. Ben sade maden suyuna limon sıkıp üzerine az tuz ekip içmeyi seviyorumAma limon da midemi daha beter yakıyor
Çayı ve kahveyi tamamen bıraktım bakalım. Belki bir nebze rahatlarım. Okulda çaysız da olmuyor, artık iyice kuruyemişe sararım
Günaydinn kizlar ilk dogumunu normal yapan var mi nasil gecti ,bunu da normal mi dusunuyorsunuz simdilik bi sıkıntı olmazsa ben oyleyim ama ilkini bilince korkuyorum da ,ben cok sanci cekmedim gittigimde zaten 3 cm acilmam vardi ama suni sanci ile sanci cektigim aklima gelince gercekten korkuyorum yeniden ama dogum esnasi korkunc degildi kolaydi
İnşallah canım geçer de kucağımıza alırız bide benim 2 erken doğumum var malesef o yüzden Extra korkum artıyor tüm gün yatıyorum, zaten bi dünya ilaç kullanıyorum, yenileride eklendi ecza deposu gibi oldum hayırlısı diyorum hepimiz içinCanimm insallah bu sikintilar gececek bugun aksama dogru pembe lekelenme oldu akandevami gelmedi sukur.. gececek bu sikintilar insallah
Hata veriyor attigimda cnm yok yikanmayacak canta ama havalandirmayla koku gider diyr tahmin ediyorum ne de olsa daha 3 ay var :)Canım göremiyorum fotoyu . Yıkanmayacak bi çanta mı makinaya atsan ?
Gormemisim cnm kusura bakmaGünaydinn kizlar ilk dogumunu normal yapan var mi nasil gecti ,bunu da normal mi dusunuyorsunuz simdilik bi sıkıntı olmazsa ben oyleyim ama ilkini bilince korkuyorum da ,ben cok sanci cekmedim gittigimde zaten 3 cm acilmam vardi ama suni sanci ile sanci cektigim aklima gelince gercekten korkuyorum yeniden ama dogum esnasi korkunc degildi kolaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?