2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Emniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zaten
Sag koltukta surekli i sekildeyimde araba kullanirken elim emniyet kemerinde gidiyorum.. diger turlude bir emniyeti olmadigini dusundugumden takmiyorum.. yavas gidiyordum ama bela geliyorum demez nese oyle yani saol yinede

Kızlar gynomax xl kullanan var mı? Doktor akıntım için verdi. Çok yoğun bir akıntım yok ama ben rahatsız oluyorum.
İçinde 3 tane var her gece bir tane kullancam sanırım. Eczacı gece yatmadan kullan dedi.
Biraz internette baktım bazılarına kaşıntı yapmış. İnşallah banada yapmaz.

Ahh cok sevindim had gozumuz aydin .. herseyin iyi olmasi muhtesemm hadi bi sonrakine kadar siki tut bebegini

Sen de bizlere dua et canım, akıntın ne renkti bide ağrın nasıl oluyodu, benimde iki gündür pembe kahve leke oluyo, belimde de hafif ağrı giriyor acildeki doktor bir sıkıntı yok dedi ama korkuyorum
Canimm insallah bu sikintilar gececek bugun aksama dogru pembe lekelenme oldu akandevami gelmedi sukur.. gececek bu sikintilar insallah

Bunuda şimdi görüyorum bakmamışım 17 mart diyor

Eklentiler

• IMG_20191112_222134.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
Valla doktor diyor bana artik onemli oldugunu anladigimdan beride ben soruyorum kac olmus diye.. benim 35-32-28 e kadar dustu aka hicbirinde anlamadim.. bu kadar biyutlarda anlasilmazki kimisininkinde cerviks aciliyor 2-3 -4 cm yani onu bile anlayamayabilirsin.. ya canin cok tatli olacak.. her alttan sancin oldugunda doktora kosacan o diyecek yada suyun gelecek

Rahimde hem incelme hem de 1 cmlik açıklık oldu canım
İlk oğlumda 28 haftalıkken nst de sancım çıkınca hastanede kalmıştım ve 2 hafta sonraki muayenede doktor bana 1 cm açıklığın var demişti. Yahu ne cahilmişim o zamanlar. Ben o açılmaya 38 buldum diye biliyorum. Böyle birşey mümkün olabilir mi li diye ise anca şimdi sorguluyorum?

Ilki normal dogumdu, bu seferde yine normal istiyorum. Agri sanciyi aklima getirmemeye calisiyorum. Bebegine kucagina alinca unutuyor insan hepsini :)

Eksi severim ama okurken benim bile midem eksidi afiyet olsun canimsadede bana cok.agir geliyor ,kan degerlerim dusuk yinede bırakamiyorum ben cayi anca sekerini azaltabiliyorum belki biliyosundur bi dilim limon ustune sicak su döküp cay niyetine onu iciyorum siskinligede iyi geliyor cayin yerini tutmasada arada onunla gecistiriyorum

Ben normal dogum yaptim canim zaten acilmam oldugu icin gittigimde 4cmdi epidural icin gelinip serum takilana kadar 10cm acikligim olmustu bile felaket sanci cektim yani ,şükürki sonrasi iyiydim bu kezde normal ypicam insallah secme sansimizda yok

Canimm insallah bu sikintilar gececek bugun aksama dogru pembe lekelenme oldu akandevami gelmedi sukur.. gececek bu sikintilar insallah
İnşallah canım geçer de kucağımıza alırız bide benim 2 erken doğumum var malesef o yüzden Extra korkum artıyor tüm gün yatıyorum, zaten bi dünya ilaç kullanıyorum, yenileride eklendi ecza deposu gibi oldum hayırlısı diyorum hepimiz için

Gormemisim cnm kusura bakmabenim ilk dogumum guzeldi. 4 cm ile gittim suni sanciyla baslattilar sancilarimi çünkü sularim azalmisti. Ama hafif verildi. Hep yurudumm hic yatmadim. Cok sukur guzel gecti. Yine normal istiyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…