- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
İlk oğlumda 28 haftalıkken nst de sancım çıkınca hastanede kalmıştım ve 2 hafta sonraki muayenede doktor bana 1 cm açıklığın var demişti. Yahu ne cahilmişim o zamanlar. Ben o açılmaya 38 buldum diye biliyorum. Böyle birşey mümkün olabilir mi li diye ise anca şimdi sorguluyorum?
İnsallah hayirlisiyla kurtulalim ya, normal gecen bir cok gebe var.. heryere gidebiliyor gezebiliyor hamile oldugu dan bi haber yasiyor ve izerinde durmuyor acaba diyorum ben mi cok kili kirk yariyorum.. ama bn tup bebekle oldum ve ilk ikibucuk ay kanamam vardi.. pembe lekelenme gorunce bile tuylerim diken diken oluverdi.. Allahtan yapim rahat stresi konusarak atiyorum ustumden sanirim.. kendimi bebeklerimi uzmek hic istemiyorum..İnşallah canım geçer de kucağımıza alırız bide benim 2 erken doğumum var malesef o yüzden Extra korkum artıyor tüm gün yatıyorum, zaten bi dünya ilaç kullanıyorum, yenileride eklendi ecza deposu gibi oldum hayırlısı diyorum hepimiz için
Bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı, bana da sancıları kesecek ilaç verildi. 28deydim işte o zaman. Nst sancılarım 3 hafta falan devam etti. 2 hafta alttan muayene etmedi doğumu tetikler diye. Ama ettiğinde de açıklığı söyledi işte Başka hiçbir müdahale yapılmadan 38.haftaya kadar evde yattım. Sonra da normal doğmadı zaten sıpa, iyice yerleştiHic hir müdahale olmadan bekledin dimi canim ? Benim 31.haftada bebek tam rahim agzinda itmeye baslanmis denildi 2hafta sonrasinda acilmalarim.baslamisti dogimdan once 3cm aciklikla 1ay daha bekledim dikiste ypilmadi oyle kalmk enfeksiyon riskini arttiriyor ama sanci yok bekliycez dediler hep kac haftaya kadar dikis yapiliyorki
Hayirli olsun, saglikla giy sen de bebis de ins. Lohusa kilodu derken ? Bi de su kullan at kilotlardan duydum ama bilemiyorum hicYarinda bebisimin 10 lu hastane cikisi emzirme sutyeni ve 2 lohusa kilodu aldim gelicek.bu ayki limitle anca bu kadar eksiklerimin yarisi bitti sukur.
Iyi yapiyorsun canim uzme bebisleri. Cok gecmis olsun. Korkulmicak gibi degil lekeymis, agriymis vs. Haklisin da. Tekrarlanmasin ins da sag salim doguralim su tosbikleriİnsallah hayirlisiyla kurtulalim ya, normal gecen bir cok gebe var.. heryere gidebiliyor gezebiliyor hamile oldugu dan bi haber yasiyor ve izerinde durmuyor acaba diyorum ben mi cok kili kirk yariyorum.. ama bn tup bebekle oldum ve ilk ikibucuk ay kanamam vardi.. pembe lekelenme gorunce bile tuylerim diken diken oluverdi.. Allahtan yapim rahat stresi konusarak atiyorum ustumden sanirim.. kendimi bebeklerimi uzmek hic istemiyorum..
İyi gunlerde kullan tatlimEki Görüntüle 2553864 cok net cekemesemde :) acele cekmistim cunku canta bu ama ici baya genis hersey fazlasiyla sigar ve hafif sadece kokuyor iste :)
Dependin bir paket aldim cnm cok oven oldu gorumcemde kullanmis memnun kalmis o bittilten sonra lohusa kilodu ve normal ped kullanirim.Hayirli olsun, saglikla giy sen de bebis de ins. Lohusa kilodu derken ? Bi de su kullan at kilotlardan duydum ama bilemiyorum hic
Degisik olmasini bende istiyorum. Bi de kaliteli olsun. Bakalim, bulursam baska secenek atarim gene.Gördüm ben ama Kanz Türkiye'den çekilmişti diye almakta tereddüt ettim. Hastane çıkışı beğendim ama çok pahalı geldi. Sanırım vazgeçeceğim. Değişik ve sade olsun istiyorum. Erkek de olunca iyice seçenek azalıyor
Hepimiz oyle cnm :)İyi gunlerde kullan tatlim
Tamamdir, ben de ekliyim alincaklara. Peki dogum sekliyle ilgili bi fark olur mu, yani normal dogum yapinca da lazim olur mu mesela ?Dependin bir paket aldim cnm cok oven oldu gorumcemde kullanmis memnun kalmis o bittilten sonra lohusa kilodu ve normal ped kullanirim.
Tosbikleriii alicaz koynumyzaa sikip sularini cikarana kadar bagrimiza sokalimmm yaaIyi yapiyorsun canim uzme bebisleri. Cok gecmis olsun. Korkulmicak gibi degil lekeymis, agriymis vs. Haklisin da. Tekrarlanmasin ins da sag salim doguralim su tosbikleri❤
Ya kimisi hic kullanamadim diyor guzel... birsuru video izledigim icin diyorum .. annelerde lohusalik donemi kimisi daha uzun janamasi oluyor.. kimisi digumdan itibaren az kanamadi oluyor ihtiyaci bile olmuyor pedle kurtariyor kimisi cok kanamali.. doktoru kuzenime yenidogan bezini koymasi onun icin daha iyi olur demistiTamamdir, ben de ekliyim alincaklara. Peki dogum sekliyle ilgili bi fark olur mu, yani normal dogum yapinca da lazim olur mu mesela ?
Erken dogum derken, ne kadar erkendi ki ? Sebepleri neydi ? Allah ins bu sefer guldursun yuzunu canim benim.İnşallah canım geçer de kucağımıza alırız bide benim 2 erken doğumum var malesef o yüzden Extra korkum artıyor tüm gün yatıyorum, zaten bi dünya ilaç kullanıyorum, yenileride eklendi ecza deposu gibi oldum hayırlısı diyorum hepimiz için
Aklima geldi, sampuanli bi su dolu bi kovaya batirip cikarsan da, kurusa kendi kendine. Hem mis kokar. Ben cok hassasim da o konudaHata veriyor attigimda cnm yok yikanmayacak canta ama havalandirmayla koku gider diyr tahmin ediyorum ne de olsa daha 3 ay var :)
Insallah bi sorun yoktur canim, ucunu de saglikla alırsın kucaginaKizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
O zman dogumdan sonraki surecteki anda alincak bi sey ya. Onceden tedarik gerektirmicek demek. Ped koyarim, baktim yetmiyor, beze baslarimYa kimisi hic kullanamadim diyor guzel... birsuru video izledigim icin diyorum .. annelerde lohusalik donemi kimisi daha uzun janamasi oluyor.. kimisi digumdan itibaren az kanamadi oluyor ihtiyaci bile olmuyor pedle kurtariyor kimisi cok kanamali.. doktoru kuzenime yenidogan bezini koymasi onun icin daha iyi olur demistibu da bi fikir olsun dependindw 36-42 beden kucukmus dikisleri acitiyor kilot bez oldugu icin en buyuk bedeni olanini alirsin alacaksan tatlim yani 42-.. olan bedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?