2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Hic hir müdahale olmadan bekledin dimi canim ? Benim 31.haftada bebek tam rahim agzinda itmeye baslanmis denildi 2hafta sonrasinda acilmalarim.baslamisti dogimdan once 3cm aciklikla 1ay daha bekledim dikiste ypilmadi oyle kalmk enfeksiyon riskini arttiriyor ama sanci yok bekliycez dediler hep kac haftaya kadar dikis yapiliyorki

İnsallah hayirlisiyla kurtulalim ya, normal gecen bir cok gebe var.. heryere gidebiliyor gezebiliyor hamile oldugu dan bi haber yasiyor ve izerinde durmuyor acaba diyorum ben mi cok kili kirk yariyorum.. ama bn tup bebekle oldum ve ilk ikibucuk ay kanamam vardi.. pembe lekelenme gorunce bile tuylerim diken diken oluverdi.. Allahtan yapim rahat stresi konusarak atiyorum ustumden sanirim.. kendimi bebeklerimi uzmek hic istemiyorum..

Bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı, bana da sancıları kesecek ilaç verildi. 28deydim işte o zaman. Nst sancılarım 3 hafta falan devam etti. 2 hafta alttan muayene etmedi doğumu tetikler diye. Ama ettiğinde de açıklığı söyledi işte Başka hiçbir müdahale yapılmadan 38.haftaya kadar evde yattım. Sonra da normal doğmadı zaten sıpa, iyice yerleşti Ben bir de o halde hala çalışmak istiyorum diye direniyordum. Bana bir gün " koridorlarda doğurmak istiyorsan birşey diyemem, git okuluna " deyip olayın ciddiyetini iyice belletmişti

Iyi yapiyorsun canim uzme bebisleri. Cok gecmis olsun. Korkulmicak gibi degil lekeymis, agriymis vs. Haklisin da. Tekrarlanmasin ins da sag salim doguralim su tosbikleri

Degisik olmasini bende istiyorum. Bi de kaliteli olsun. Bakalim, bulursam baska secenek atarim gene.

Iyi yapiyorsun canim uzme bebisleri. Cok gecmis olsun. Korkulmicak gibi degil lekeymis, agriymis vs. Haklisin da. Tekrarlanmasin ins da sag salim doguralim su tosbikleri
Tosbikleriii alicaz koynumyzaa sikip sularini cikarana kadar bagrimiza sokalimmm yaa kiyamayiz bile tutmaya o kesin de.. napimm yaa haftalarda bi turlu gecmek bilmiyoo.. sonra diyorum oooo yapicak alicak bu suru sey var..

Tamamdir, ben de ekliyim alincaklara. Peki dogum sekliyle ilgili bi fark olur mu, yani normal dogum yapinca da lazim olur mu mesela ?
Ya kimisi hic kullanamadim diyor guzel... birsuru video izledigim icin diyorum .. annelerde lohusalik donemi kimisi daha uzun janamasi oluyor.. kimisi digumdan itibaren az kanamadi oluyor ihtiyaci bile olmuyor pedle kurtariyor kimisi cok kanamali.. doktoru kuzenime yenidogan bezini koymasi onun icin daha iyi olur demisti bu da bi fikir olsun dependindw 36-42 beden kucukmus dikisleri acitiyor kilot bez oldugu icin en buyuk bedeni olanini alirsin alacaksan tatlim yani 42-.. olan bedenini

Erken dogum derken, ne kadar erkendi ki ? Sebepleri neydi ? Allah ins bu sefer guldursun yuzunu canim benim.

Insallah bi sorun yoktur canim, ucunu de saglikla alırsın kucagina ultrason bu, en ufak bi hatada 1-2 hafta farkli olcebiliyor, zaten 3uzler, belki pozisyonu uygun değildi olcumde. 2 hafta sonra hayirli haberler bekliyoruz kuzudan annesi

O zman dogumdan sonraki surecteki anda alincak bi sey ya. Onceden tedarik gerektirmicek demek. Ped koyarim, baktim yetmiyor, beze baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…