2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tamamdir, ben de ekliyim alincaklara. Peki dogum sekliyle ilgili bi fark olur mu, yani normal dogum yapinca da lazim olur mu mesela ?
O kadarini bilmiyorum cnm :) ama ilk zamanlar kanama biraz fazla oluyor gece yatarken bile sizmamasi icin ideal diye dusundum tabii bebislerden ne kadar uyuyacaksak :)

O zman dogumdan sonraki surecteki anda alincak bi sey ya. Onceden tedarik gerektirmicek demek. Ped koyarim, baktim yetmiyor, beze baslarim
Ya o hic belli olmuyo bakiyosun cok kanaman var zaten hastane veriyor ilk etapta zaten kanaman olursa cok oluyor git gide azaliyor.. cocuk bezi hem guzel hem epeyce buyuk... depend uc boy cikarmis kucuk orta buyuk.. buyuk beden 42-48 mi 42-52 mi ne yanlis olmasin onunda ustunde lastikleri sezeryan olanlara gore degil diyorlar hem 9 tane var icinde 35 tl .. yani bilemedim vende ped ve cocuk beziyoe idare ederim olamzsa hastanenib heryeri eczane gider alirlar

Kızlar bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim. Doktor 1 hafta içinde anlatsın dedi ama yok. Süz nasıl anlıyorsunuz yanı nasıl hissediyorsunuz ilk gebeliğim kendimi çok dinliyorum ama yok

Bende oneriler sonucunda aldim umarim is gorur :)

Kızlar bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim. Doktor 1 hafta içinde anlatsın dedi ama yok. Süz nasıl anlıyorsunuz yanı nasıl hissediyorsunuz ilk gebeliğim kendimi çok dinliyorum ama yok
Bazi bebekler gec bazilari erken hissettiriyor cnm bebisin sirti donukse veya kilon varsa gec hissedermissin ben 15.haftamda hafif hafif sanki icimde karinca geziyor gibiydi simdi idrar torbama rovasata atiyor.birazcik daha sabret cnm o iyi olsunda gec hisset bisey olmaz :)

Kocam unutmus simdi gosteriyorr kizlar benimde cantam gelmis bana ne bana ne hemde kocamannn 3 gozlu alt acma malzemeside koymuslar ve onde uc biberin koyma yeri var durun en uyisi fotosunu bende atayim..

Eklentiler

• 67EA7111-A16B-4827-837E-F9AD134A8110.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 7B982D64-B747-4C2B-BA3D-8CAC56B18402.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 0C5C9951-BE69-4035-9701-8FC60FBD3755.webp
    47 KB · Görüntüleme: 46
  • 55275921-7822-45A2-87E6-F0977970F14A.webp
    37 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar bebek bu aksamdan beri hic durmuyor. Cok saskinim. Daha once hic bu kadar hareketlenmemişti. Evham yaptım biraz
Cocuklar napsalar bize yaranamicaklar bence hareket etse nie hareket etti , etmese hareket etmedi diyoruz
Hareketin fazla olmasiyla ilgili bi sey duymadim hic, saatte en az 2 kez ya da gunun toplaminda en az 10 kez hareket gerekiyormus.

Kocam unutmus simdi gosteriyorr kizlar benimde cantam gelmis bana ne bana ne☺ hemde kocamannn 3 gozlu alt acma malzemeside koymuslar ve onde uc biberin koyma yeri var durun en uyisi fotosunu bende atayim..
Guzelmis cnm sen ayrintili cekmissin ne guzel ben o hevesle hizli cekmistim onde benimde biberon koyma yeri var:) gule gule kullan cnm kaca aldin

Bende oneriler sonucunda aldim umarim is gorur :)
Ya kac bedenini aldin.. soyliim sanada normalde sen mediumsun anladigim kadariyla kahin olmadim ama.. sezeryab olacaksan kuzum bu boyle yumusakta olsa kulotlari tam dikisin oldugu yere denk geliyormus ya oldugundan daha genis bedenini alican yani buyuk boyunu oyle rahat etmeye caliscan (yine yaninda ultra gece pedi de al ne olur ne olmaz(

Orta boy olandan aldim m aldim cnm soyle hesapladim kendimce dogumdan sonra karin 6 aylik gibi oluyor ortalama onu dusunerek m aldim :) gorumcem sezeryan oldu onun dikislerini rahatsiz etmemisti.ped gerekli olursa kocayi bi kosu gonderirim alir gelir :)

Sezeryan yerine denk gelmiyor. Ben dogumda kullandim depend en buyuk boy. 113 kg ile dogum yaptım. Asiri kanamam oldugu icin dogumdan sonra 1 paket daha aldim.. benim 38 gun kanamam surdu. 40tan sonrada hemen adet basladi

Bugun kizimi cok uzun sure kucagimda tasidim. Belim ve kalçam çok agridi. Bebekte böyle durmayinca evham yaptım iste. Hic ama hic durmadi aksamdan beri yaklaşık 4 5 saattir
Massallah de cnm ne guzel hissetmemekten iyidir benimde eskisine gore bebisin uyaniklik suresi cok fazla.Keyfini cikar sev minigi bizim yerimizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…